gatokefalo Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ναι για οσο θα κρατήσει τα πακέτα των 8.5€ Οκ ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) εχει αλλος κανεις προβλημα με τα δεδομενα; εδω και λιγη ωρα δεν μου συνδεεται με τιποτα! κι επισης, ρωτησα και στο θεμα του βατραχου, αλλα δεν απαντησε κανεις, ρωταω κι εδω μηπως ξερει καποιος: τα 100 λεπτά που δίνει δώρο σε νέα σύνδεση μεταφέρονται αν βάλω κάρτα πριν την λήξη τους; Edited February 17, 2020 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 εχει αλλος κανεις προβλημα με τα δεδομενα; εδω και λιγη ωρα δεν μου συνδεεται με τιποτα! κι επισης, ρωτησα και στο θεμα του βατραχου, αλλα δεν απαντησε κανεις, ρωταω κι εδω μηπως ξερει καποιος: τα 100 λεπτά που δίνει δώρο σε νέα σύνδεση μεταφέρονται αν βάλω κάρτα πριν την λήξη τους; Είχα ένα θεματακι μικρό αλλά εμπαινε τις περισσότερες φορές. Τα 100 λεπτά τα δίνει ανά 30 ημερολογιακές μέρες και δεν μεταφέρονται ούτε στοιβάζονται μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) Την ενεργοποιείς Φλεβάρη, διαγράφεσαι την επόμενη μέρα και για να την ξανά ενεργοποιήσεις θα πρέπει να περιμένεις τον Απρίλιο! Αυτό ισχύει και για το Auto Combo call them all ή είναι μόνο για το Giga; Ρωτάω γιατί απενεργοποίησα το Auto, μιας και θέλω να βάλω μια 10αρα νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά να συνεχίσω να παίζω με το Auto πάλι από εδώ και πέρα. Edited February 17, 2020 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Έχω cosmoκάρτα και θέλω να καλέσω αριθμό της σειράς 801xxxxxxx. Γνωρίζω ότι η κλήση θα έχει αστική χρέωση αλλά έχω την εντύπωση ότι θα θεωρηθεί κλήση προς μη γεωγραφικό αριθμό. Το ζήτημα είναι: θα χρεωθεί από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του πακέτου προς όλα τα εθνικά δίκτυα ή θα έχει ξεχωριστή χρέωση από το χρηματικό υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Παιδιά είναι καινούργιους στο Whatsup και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στα sms προς όλους και sms προς Whatsup δεν γίνεται roll over όταν βάζεις κάρτα πριν λήξουν; Σε λεπτά προς whatup είδα έγινε αλλά όχι στα sms. Επίσης μου ήρθε ένα μήνυμα χτες για 4gb δώρο με ανανέωση μέχρι τις 24 / 2 αλλά ακόμα δεν ήρθαν τα συγκεκριμένα. Έκανα ανανέωση πριν από 10 λεπτά βέβαια αλλά λέω μήπως κανονικά έπρεπε να έρθουν άμεσα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 18, 2020 by cmcostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Παιδιά είναι καινούργιους στο Whatsup και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στα sms προς όλους και sms προς Whatsup δεν γίνεται roll over όταν βάζεις κάρτα πριν λήξουν; Σε λεπτά προς whatup είδα έγινε αλλά όχι στα sms. Επίσης μου ήρθε ένα μήνυμα χτες για 4gb δώρο με ανανέωση μέχρι τις 24 / 2 αλλά ακόμα δεν ήρθαν τα συγκεκριμένα. Έκανα ανανέωση πριν από 10 λεπτά βέβαια αλλά λέω μήπως κανονικά έπρεπε να έρθουν άμεσα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, Τα γραπτά μηνύματα δεν μεταφέρονται στο What's Up. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ενδείκνυται να αργεί οπότε μην ανησυχείς. Αν περάσει ωστόσο μια ώρα, επικοινώνησε μαζί τους μέσω Facebook Messenger. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Καλημέρα, Τα γραπτά μηνύματα δεν μεταφέρονται στο What's Up. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ενδείκνυται να αργεί οπότε μην ανησυχείς. Αν περάσει ωστόσο μια ώρα, επικοινώνησε μαζί τους μέσω Facebook Messenger.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Έχω cosmoκάρτα και θέλω να καλέσω αριθμό της σειράς 801xxxxxxx. Γνωρίζω ότι η κλήση θα έχει αστική χρέωση αλλά έχω την εντύπωση ότι θα θεωρηθεί κλήση προς μη γεωγραφικό αριθμό. Το ζήτημα είναι: θα χρεωθεί από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του πακέτου προς όλα τα εθνικά δίκτυα ή θα έχει ξεχωριστή χρέωση από το χρηματικό υπόλοιπο; ναι θα χρεωθείς 0,744 το λεπτό Αστική χρέωση εκτός πακέτου Παιδιά είναι καινούργιους στο Whatsup και ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στα sms προς όλους και sms προς Whatsup δεν γίνεται roll over όταν βάζεις κάρτα πριν λήξουν; Σε λεπτά προς whatup είδα έγινε αλλά όχι στα sms. Επίσης μου ήρθε ένα μήνυμα χτες για 4gb δώρο με ανανέωση μέχρι τις 24 / 2 αλλά ακόμα δεν ήρθαν τα συγκεκριμένα. Έκανα ανανέωση πριν από 10 λεπτά βέβαια αλλά λέω μήπως κανονικά έπρεπε να έρθουν άμεσα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα SMS δεν υπάρχει rollover Edited February 18, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 ναι θα χρεωθείς 0,744 το λεπτό Αστική χρέωση εκτός πακέτου Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Πολύξερε δεν έχει η ελληνική γλώσσα πληθυντικό ευγενείας. Σε κανένα αρχαίο κείμενο δεν υπάρχει. Αυτό ήρθε από τους Φράγκους (Γάλλους). Έλεος πια με την αμάθεια Ούτε γνωριζόμαστε όλοι από χτες και το προηγούμενο βράδυ είχαμε για βγει για ποτό. Αλλά, ποιος έμαθε τρόπους εδώ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 (edited) Βρε παιδιά έχω πάρει 3 φορές το 13888 σήμερα και αφού με έχει μισή ώρα την φορά σε αναμονή, στο τέλος δεν απαντά κανείς και κλείνει μόνη της η γραμμή. Απεργία έχουν κι αυτοί; Edit: Τελικά τους έδωσα το τηλέφωνο μου μέσω chat και με πήραν πίσω αυτοί. Πολύ δουλειά πλάκωσε σήμερα φαίνεται... Edited February 18, 2020 by Dimos_Vav Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Πώς μετατρέπω το frog σε what's up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Στέλνεις sms με τη λέξη alpak στο 1314 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 https://www.tovima.gr/2020/02/20/finance/endexomeno-neon-meioseon-sta-timologia-ton-tilepikoinonion/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 https://www.tovima.gr/2020/02/20/finance/endexomeno-neon-meioseon-sta-timologia-ton-tilepikoinonion/ "Αν δεν ανταγωνίζονται σωστά τότε υπάρχει η ΕΕΤΤ." Έχει σταματήσει να είναι αστείο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Έκανε κανείς αυτό; https://www.lagonika.gr/cosmote-3gb-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%83%CE%BA-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1/ Εγώ το έκανα τώρα, ξημερώματα Παρασκευής. Ελπίζω να με έχει πιάσει γιατί υποτίθεται έληγε 20/02. Γράφουν στα σχόλια πως είναι επίσημο ερωτηματολόγιο της Cosmote, μιας και ρώτησαν μέσω Messenger. Ελπίζω να μην είναι καμιά παγίδα και ύστερα π.χ. σκάνε τίποτα 5ψήφια (αν και τα έχω απενεργοποιήσει όλα τα χρεώσιμα και επέλεξα ΟΧΙ όταν με ρώτησε αν θέλω να με ενημερώνει) ή κάτι ανάλογο... Edited February 21, 2020 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 κι εγώ το έκανα, αλλά δεν βλέπω να έρχεται τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ας δώσουμε ένα περιθώριο μέχρι τις 6 το απόγευμα, που συνήθως μπαίνουν τα δώρα όταν τα δίνουν για ΠΣΚ. Αν θες, ενημέρωσέ μας αν μπήκαν, γιατί σ' εμένα, επειδή τυπικά το έκανα μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί να μην μπουν καθόλου, έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Τώρα το βγάζει κλειστό, για να δούμε αν όσοι προλάβαμε θα πάρουμε τα GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Μόλις μου ήρθε ENEPΓOΠOIHΘHKE TO ΔΩPO 3GB ΓIA 3 HMEPEΣ, ΓIA XPHΣH INTERNET ENTOΣ EΛΛAΔAΣ. ΣE EYXAPIΣTOYME ΓIA TH ΣYMMETOXH ΣOY ΣTHN EPEYNA COSMOTE INSURANCE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Εγώ το έβαλα σε 2 νούμερα, στο ένα μόλις μου ήρθε, στο άλλο όχι ακόμα. EDIT: Μόλις ήρθε και στο άλλο. Edited February 21, 2020 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Φαίνεται ότι κάτι καλό πάει να γίνει εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Μία ώρα τον μήνα;;; Άλλο πάλι και τούτο... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts