panoszavra Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Έλα που 2 Ιανουαρίου δεν είναι Δευτέρα αλλά Πέμπτη. :lol: Το πιο πιθανό είναι να εννοούν δεύτερη μέρα του έτους αλλά του άλλαξαν τα φώτα τελικά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Alex μέχρι Δευτέρα 2 Ιανουαρίου λέει, θα προλάβεις ? :lol: Δεν λέει το έτος. Τάκη είναι για ενεργοποιήσεις μέχρι 2/1 , δεν λήγει τότε χαχα.. μόλις την έβαλα και εγώ και λήγει αναμενόμενα των Φώτων. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Πήγα Cosmote στο Mall για φορητότητα σε What's Up και μου λένε το γνωστό παραμύθι: πως δεν υπάρχουν κάρτες και δεν μου δίνουν καν ημερομηνία για το πότε μπορεί να έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Πήγα Cosmote στο Mall για φορητότητα σε What's Up και μου λένε το γνωστό παραμύθι: πως δεν υπάρχουν κάρτες και δεν μου δίνουν καν ημερομηνία για το πότε μπορεί να έχουν.Αφού δεν σας θέλουν γιατί θέλετε να πατε με το ζόρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα!!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) Πήγα Cosmote στο Mall για φορητότητα σε What's Up και μου λένε το γνωστό παραμύθι: πως δεν υπάρχουν κάρτες και δεν μου δίνουν καν ημερομηνία για το πότε μπορεί να έχουν. Τελικά, οκ, έβγαλα άκρη από Γερμανό. Κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε να περάσω από Τρίτη για την ενεργοποίηση και την παραλαβή της κάρτας sim. Θα ζητήσω να το κάνω What's Up εξαρχής, έτσι; Το ρωτάω μήπως γίνει κάνα μπέρδεμα και το κάνουν Cosmokarta που δεν με βολεύει. Μια ερώτηση: εγώ θα παίζω ανάμεσα σε Combo call them all extra-i των 10€ και Combo call them all plus-i των 8,5€ - ό,τι ΜΒ και λεπτά ομιλίας μου μένουν, προστίθενται στο επόμενο πακέτο από τη στιγμή που κάνω ανανέωση πριν λήξει το προηγούμενο; Θέλει το ίδιο πακέτο συνέχεια για να γίνει αυτή η διαδικασία (πχ μόνο plus-i) ή γίνεται και ανάμεσα στο extra-i και το plus-i αυτό; Edited December 28, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Τελικά, οκ, έβγαλα άκρη από Γερμανό. Κράτησε τα στοιχεία μου και μου είπε να περάσω από Τρίτη για την ενεργοποίηση και την παραλαβή της κάρτας sim. Θα ζητήσω να το κάνω What's Up εξαρχής, έτσι; Το ρωτάω μήπως γίνει κάνα μπέρδεμα και το κάνουν Cosmokarta που δεν με βολεύει. Μια ερώτηση: εγώ θα παίζω ανάμεσα σε Combo call them all extra-i των 10€ και Combo call them all plus-i των 8,5€ - ό,τι ΜΒ και λεπτά ομιλίας μου μένουν, προστίθενται στο επόμενο πακέτο από τη στιγμή που κάνω ανανέωση πριν λήξει το προηγούμενο; Θέλει το ίδιο πακέτο συνέχεια για να γίνει αυτή η διαδικασία (πχ μόνο plus-i) ή γίνεται και ανάμεσα στο extra-i και το plus-i αυτό; Σε κοσμοκαρτα πάει από φορητότητα. Εσύ θα το γυρίσεις What's up Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Μια ερώτηση: εγώ θα παίζω ανάμεσα σε Combo call them all extra-i των 10€ και Combo call them all plus-i των 8,5€ - ό,τι ΜΒ και λεπτά ομιλίας μου μένουν, προστίθενται στο επόμενο πακέτο από τη στιγμή που κάνω ανανέωση πριν λήξει το προηγούμενο; Θέλει το ίδιο πακέτο συνέχεια για να γίνει αυτή η διαδικασία (πχ μόνο plus-i) ή γίνεται και ανάμεσα στο extra-i και το plus-i αυτό; Δυστυχώς θέλει το ίδιο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Δυστυχώς θέλει το ίδιο Ναι, ε; Αυτό, να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Άλλη ερώτηση: αν βάζω το πακέτο των 8.5€ που ανανεώνεται αυτόματα, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τυχόν μαζεμένα λεπτά ή ΜΒ, έτσι δεν είναι; Να ανανεωθεί πχ μετά την ώρα που πρέπει. Επίσης, αν βάζω αυτό το πακέτο και μες στο μήνα χρειαστώ κι άλλο ίδιο των 8,5€, αλλά το βάλω χειροκίνητα αυτό, φαντάζομαι πως λεπτά και ΜΒ θα προστίθενται όλα μαζί και δεν θα είναι ξεχωριστά, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Σωστά, απλώς εγώ προτιμώ την χειροκίνητη ανανέωση γιατί είμαι πιο σίγουρος ότι θα το κάνω πριν λήξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Λάθος. Το αυτόματο πακέτο δεν μπορει να αγοραστει ξανά παρα μόνο αυτόματα. Θα πάρεις το απλό πακέτο και θα εχει την δική του ημερομηνία για τα λεπτά ομιλίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Μπορείς να αγοράσεις ξανά το πακέτο χειροκίνητα, απλώς δεν θα πάρεις το bonus. Στην εφαρμογή έχει δύο φορές το ίδιο πακέτο, μια για χειροκίνητη και μια για αυτόματη ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) Άρα, εγώ που πιθανόν θα χρειάζομαι δύο πακέτα των 8,5€, με συμφέρει να παίρνω δύο χειροκίνητα, έτσι δεν είναι; Για να προστίθενται όλα μαζί. Έχω καταλάβει καλά; (Ούτε αυτό περίμενα, πάντως: να μην αθροίζονται τα λεπτά και τα ΜΒ του αυτόματου και του "χειροκίνητου" ΙΔΙΟΥ πακέτου...) Edited December 28, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Καλύτερα τα χειροκίνητα, δεν είναι κάτι 2 παραπάνω κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) Καλύτερα τα χειροκίνητα, δεν είναι κάτι 2 παραπάνω κλικ. Εννοείται πως δεν είναι κάτι, απλά το αυτόματο σου παρέχει την ασφάλεια του να μην ξεχαστείς και χάσεις οτιδήποτε μαζεμένο, και, σημαντικότερο για μένα -μιας και πιστεύω πως δεν θα ξεχαστώ-, σου δίνει +100 λεπτά παραπάνω ομιλίας προς όλους. Edited December 28, 2019 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 δεν χρειάζεται να αθροιστούν . Από την στιγμή που θες 2 πακέτα τον μήνα δεν υπάρχει λόγος να αθροιστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Υπάρχει γιατί κάποιες φορές, όταν θα έχουν μαζευτεί λεπτά, δεν θα χρειάζεται να βάζω 2 κάρτες αλλά 1. Ενώ τώρα αν βάλω 1 κάρτα, ένα από τα δύο πακέτα θα μηδενιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Εν τω μεταξύ, προσπαθώ να μιλήσω με το γκρουπ του What's Up στο Messenger και όταν στέλνω ένα μήνυμα μου πετάει το εξής μετά: η αποστολή απέτυχε, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Facebook με αυτόν το λογαριασμό, λόγω των περιορισμών που ισχύουν για αυτό τον τύπο λογαριασμού. Έχει να κάνει με το ότι δεν έχω λογαριασμό Facebook; Messenger έχω κανονικά, με τον αριθμό τηλεφώνου. Πάντως κάποια στιγμή στο παρελθόν που χρειάστηκα κάτι, είχα μιλήσει κανονικά σε αυτό το γκρουπ, μάλιστα υπάρχει ακόμα και η συνομιλία. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Νομίζω ότι το έκαναν εδώ και λίγο καιρό ότι για να χρησιμοποιείς μεσσεντζερ, πρέπει να έχεις φβ. Φτιάξε ένα ψεύτικο προφίλ στο browser σου (δε χρειάζεται να κατεβάσεις το φβ αππ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Εν τω μεταξύ, προσπαθώ να μιλήσω με το γκρουπ του What's Up στο Messenger και όταν στέλνω ένα μήνυμα μου πετάει το εξής μετά: η αποστολή απέτυχε, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Facebook με αυτόν το λογαριασμό, λόγω των περιορισμών που ισχύουν για αυτό τον τύπο λογαριασμού. Έχει να κάνει με το ότι δεν έχω λογαριασμό Facebook; Messenger έχω κανονικά, με τον αριθμό τηλεφώνου. Πάντως κάποια στιγμή στο παρελθόν που χρειάστηκα κάτι, είχα μιλήσει κανονικά σε αυτό το γκρουπ, μάλιστα υπάρχει ακόμα και η συνομιλία. Τι μπορεί να φταίει; Νομίζω ότι το έκαναν εδώ και λίγο καιρό ότι για να χρησιμοποιείς μεσσεντζερ, πρέπει να έχεις φβ. Φτιάξε ένα ψεύτικο προφίλ στο browser σου (δε χρειάζεται να κατεβάσεις το φβ αππ). Όπως λέει ο φίλος πλέον θέλει λογαριασμό στο FB σκέτο δεν παίζει. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Υπάρχει γιατί κάποιες φορές, όταν θα έχουν μαζευτεί λεπτά, δεν θα χρειάζεται να βάζω 2 κάρτες αλλά 1. Ενώ τώρα αν βάλω 1 κάρτα, ένα από τα δύο πακέτα θα μηδενιστεί...Θέλω να πω οτι δεν αγοράζει κανείς το δευτερο πακετο παρά μόνο αν είναι κοντά να ληξει το πρώτο. Τώρα αν κανείς τα αγοράζει ταυτοχρονα ισχύει αυτό που λες. Εγώ πάντως μόνο οτσν μείνουν λιγα λεπτά αγοράζω δευτερο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα. Μπορειτε να μου πειτε ποιο τηλεφωνο καλουμε για εξυπηρετηση κοσμοκαρτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 13888 είναι η εξυπηρέτηση πελατών αλλά για να μην χρεωθείς τα 0,24€ μπορείς να πάρεις το 2106513888 ή το 6971013888. 13738 είναι το τηλέφωνο για βλάβες κινητής, δωρεάν από όλα τα δίκτυα κινητής ή σταθερής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Ρωτώντας στο γκρουπ του what's Up στο messenger για το αν συγχωνεύονται μαζί τα δύο πακέτα του combo call them all plus i, αυτόματο και χειροκίνητο, μου απάντησαν ότι ναι συγχωνεύονται και οι παροχές μεταφέρονται αφού πρόκειται για ίδια πακέτα. Επέμεινα ότι μιλάω για το αυτόματο πακέτο σε συνδυασμό με αυτό που μπορεί να βάλω χειροκίνητα και η απάντηση ήταν θετική για άλλη μία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) ξερει κανεις πως μιλαω με εκπροσωπο; Παιρνω απο σταθερο το 13888 που ειναι δωρεαν, γραφω τον αριθμο του καρτοκινητου μου και μετα ολο εινια ηχογραφημενο και λεει ********! Ελεος ρε ...:angry: Παρατήρησα πως κάθε μήνα 1 με 2 φορές με παίρνει από τον λογαριασμό Της τραπεζης 10 ευρώ, ενώ δεν μπαίνουν τα λεφτά πουθενά. Το παρατήρησα τώρα και τα λεφτά τα τραβάει από τον Μαΐο. 150 ευρώ περίπου έφαγε έτσι ενώ ποτέ δεν μπήκε αυτόματη ανανέωση Edited December 29, 2019 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts