elteo Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλημέρα παιδιά.. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρήκα αν και έψαξα... Είχα μέσα 0.86..εβαλα ακόμη 10 ευρώ και μου δείχνει ότι έχω μόνο 9.76...τα υπόλοιπα τι γίνανε;;;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Μόνο τέλη. Από τον ΦΠΑ δεν βλέπεις μείωση. Με 10€ κάρτα μπαίνουν 8,93. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Και στις 3 εταιρίες το ίδιο είναι, με τη διαφορά στη wind/q που χρεώνει εξτρα 0,30 δηλαδή 8,63 υπόλοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Γεια σας, Θα ήθελα να μεταφέρω 3 αριθμούς στη ΚΟΣΜΟΤΕ μόλις έρθω Ελλάδα, από Wind. Καρτοκινητά. Επειδή δεν έχω εικόνα των καρτοκινητών στην ΚΟΣΜΟΤΕ, το whatsup είνα το οικονομικότερο, σωστά; Επιπλέον, θα μάθω στους γονείς μου να χρησιμοποιούν το app, είναι φιλικό στη χρήση όπως του f2g? Τέλος, υπάρχει κόστος φορητότητας πλέον; :confused: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 (edited) Γεια σας, Θα ήθελα να μεταφέρω 3 αριθμούς στη ΚΟΣΜΟΤΕ μόλις έρθω Ελλάδα, από Wind. Καρτοκινητά. Επειδή δεν έχω εικόνα των καρτοκινητών στην ΚΟΣΜΟΤΕ, το whatsup είνα το οικονομικότερο, σωστά; Επιπλέον, θα μάθω στους γονείς μου να χρησιμοποιούν το app, είναι φιλικό στη χρήση όπως του f2g? Τέλος, υπάρχει κόστος φορητότητας πλέον; :confused: Το ποιο φθηνό είναι το frog. Έχει πακέτο ομιλίας με 3,02 ευρώ που δίνει 60 προς όλους και κάθε δεύτερη εβδομάδα το δίνει διπλάσιο δηλαδή 120 λεπτά προς όλους, τα όποια είναι ανά δευτερόλεπτο, όχι σαν του whats up που είναι τρίλεπτα, μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 4 φόρες το μηνά. Από internet έχει δυο πακέτα 2gb με 4,44 ευρώ και 5gb με 8,5 ευρώ. Edited August 5, 2019 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Το ποιο φθηνό είναι το frog. Έχει πακέτο ομιλίας με 3,02 ευρώ που δίνει 60 προς όλους και κάθε δεύτερη εβδομάδα το δίνει διπλάσιο δηλαδή 120 λεπτά προς όλους, τα όποια είναι ανά δευτερόλεπτο, όχι σαν του whats up που είναι τρίλεπτα, μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 4 φόρες το μηνά. Από internet έχει δυο πακέτα 2gb με 4,44 ευρώ και 5gb με 8,5 ευρώ. Θέλω οπωσδηποτε VoLTE, είναι διαθέσιμο σε Frog; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Θέλω οπωσδηποτε VoLTE, είναι διαθέσιμο σε Frog; Ναι κανονικά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Θέλω οπωσδηποτε VoLTE, είναι διαθέσιμο σε Frog; Frog βρε Μιχάλη;; Που έχεις μπλέξει; :lol::lol::lol::p Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλημέρα σε όλους. Έδωσα ένα παλιό μου νούμερο σε ένα φίλο. Το θέμα είναι ότι τώρα θέλει να του το μεταβιβασω γιατί θέλει να το δηλώσει σε κάτι υπηρεσίες. Κάπου διάβασα πιο πάνω ότι γίνεται και με μια εξουσιοδότηση από μένα. Ισχύει αυτο; Αν ναι τι εξουσιοδότηση είναι αυτή και που γινεται; Στην αστυνομία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλημέρα σε όλους. Έδωσα ένα παλιό μου νούμερο σε ένα φίλο. Το θέμα είναι ότι τώρα θέλει να του το μεταβιβασω γιατί θέλει να το δηλώσει σε κάτι υπηρεσίες. Κάπου διάβασα πιο πάνω ότι γίνεται και με μια εξουσιοδότηση από μένα. Ισχύει αυτο; Αν ναι τι εξουσιοδότηση είναι αυτή και που γινεται; Στην αστυνομία; ΕυχαριστώΣτην αστυνομία και αν δεν κάνω Λάθος και στα κεπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλημέρα παιδιά.. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρήκα αν και έψαξα... Είχα μέσα 0.86..εβαλα ακόμη 10 ευρώ και μου δείχνει ότι έχω μόνο 9.76...τα υπόλοιπα τι γίνανε;;;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, Βάζοντας 10€ με την αφαίρεση του φόρου μένουν περί τα 8.93€. Δεν βλέπω κάτι παράξενο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας, Θα ήθελα να μεταφέρω 3 αριθμούς στη ΚΟΣΜΟΤΕ μόλις έρθω Ελλάδα, από Wind. Καρτοκινητά. Επειδή δεν έχω εικόνα των καρτοκινητών στην ΚΟΣΜΟΤΕ, το whatsup είνα το οικονομικότερο, σωστά; Επιπλέον, θα μάθω στους γονείς μου να χρησιμοποιούν το app, είναι φιλικό στη χρήση όπως του f2g? Τέλος, υπάρχει κόστος φορητότητας πλέον; :confused: Καλησπέρα Μιχάλη, Το Frog είναι. Το What's Up είναι πιο ευέλικτο, αλλά πληρώνεις κάτι παραπάνω. Η εφαρμογή What's Up είναι απλή, εύχρηστη και άκρως λειτουργική. Η χρέωση της φορητότητας μπορεί να ποικίλει με το κατάστημα. Το κόστος μπορεί να ανέλθει στα 5€ με ταβάνι τα 15€ ανά γραμμή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλημέρα παιδιά.. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρήκα αν και έψαξα... Είχα μέσα 0.86..εβαλα ακόμη 10 ευρώ και μου δείχνει ότι έχω μόνο 9.76...τα υπόλοιπα τι γίνανε;;;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεχνάς ότι υπάρχει φόρος κινητής 12% που στα κρατάει. Άρα εσύ βάζεις 10,αυτο βάζει όμως περίπου 8,9 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν το έκρυψαν, απλά τα πακέτα που αγοράζεις όπως και όλες οι άλλες χρεώσεις εκτός πακέτων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, οπότε είναι το ίδιο. Αν σου αφαιρούσε και το ΦΠΑ θα σου έμεναν 7 και κάτι και το πακέτο πχ των 8,5€ θα στο έδινε 6,8. Η μια ή η άλλη θα ήταν. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ασχετο , αλλά υπάρχει και ο φπα που είναι 24% και δεν φαίνεται γιατί το ποσό θα έβγαινε 7 ευρώ και ο κόσμος θα έλεγε ότι παίρνει πολλά το κράτος ,.... οπότε το έκρυψαν , αλλά άφησαν το 12% που φαίνεται πιο λίγο ;) Ο νόμος επιβάλει σε όλες τις επιχειρήσεις να αναγράφουν την τιμή με Φ.Π.Α. όταν απευθύνονται σε καταναλωτές . Οπότε δεν κρύψανε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ασχετο , αλλά υπάρχει και ο φπα που είναι 24% και δεν φαίνεται γιατί το ποσό θα έβγαινε 7 ευρώ και ο κόσμος θα έλεγε ότι παίρνει πολλά το κράτος ,.... οπότε το έκρυψαν , αλλά άφησαν το 12% που φαίνεται πιο λίγο ;) Ο νόμος επιβάλει σε όλες τις επιχειρήσεις να αναγράφουν την τιμή με Φ.Π.Α. όταν απευθύνονται σε καταναλωτές . Οπότε δεν κρύψανε τίποτα. Η κινητή τηλεφωνία δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Το κόστος της φορητότητας δεν ποικίλλει με βάση τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το αίτημα και είναι 5 ευρώ σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλημέρα! Το Σάββατο κατέβασα την εφαρμογή my cosmote και μου έδωσε δώρο 1gb για 5 ημέρες με δυνατότητα ενεργοποίησης μέσα σε 6 ημέρες. Χθες που το τσέκαρα υπήρχε ακόμα στην εφαρμογή. Σήμερα εξαφανίστηκε. Έκανα και διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής την σεταρα πάλι από την αρχή και τίποτα, δεν υπάρχει. Μπορώ να το βρω κάπως;Καλημέρα. Καμία ιδέα κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλημέρα. Καμία ιδέα κάποιος;Στο 13888 θα σε εξυπηρετήσουν Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Στο 13888 θα σε εξυπηρετήσουν Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλησπέρα σας. Έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση χρόνου ομιλίας μέσα από την εφαρμογή του WU, κάθε 25 του μηνός. 25/7 πρωί μου έρχεται sms ότι η ανανέωση απέτυχε 26/7 πρωί το ίδιο και κάνω χειροκίνητη ανανέωση για να ανανεώσω τα ενεργά πακέτα 27/7 μου έρχεται sms ότι η ανανέωση πραγματοποιήθηκε κανονικά!!! ..χωρίς να πειράξω τίποτα! ...αν το πάει έτσι κάθε μήνα, δεν έχει νόημα, 20€ αντί για 10! Καλησπέρα σας. Σε συνέχεια των παραπάνω, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησα ακύρωση της δεύτερης ανανέωσης. Το ποσό αφαιρέθηκε από το υπόλοιπό μου, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο λογαριασμό μου. Πώς κινούμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Εννοείς τους έδωσες ιβαν και περιμένεις να τα πάρεις πίσω ... Μάλλον υπομονή , αργούν αρκετά Δεν χρειάζεται να τους δώσει iban, στην κάρτα που χρεώθηκε θα επιστραφει το ποσό. Αφού αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο η αξία της δεύτερης ανανέωσης δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιστραφούν τα χρήματα αλλά λογικά θα αργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλησπέρα σας. Σε συνέχεια των παραπάνω, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησα ακύρωση της δεύτερης ανανέωσης. Το ποσό αφαιρέθηκε από το υπόλοιπό μου, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο λογαριασμό μου. Πώς κινούμαι; Να καλέσεις την τράπεζα στην οποία είναι η χρεωστική σου κάρτα και να ρωτήσεις εάν υπάρχει αίτημα επιστροφής χρημάτων από Cosmote. Εαν υπάρχει θα στο πουν και μια - δυο μέρες μετά θα δεις στην ανάλυση κίνησης της κάρτας σου την επιστροφή. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Τα λεπτά προς what's up είναι και προς Cosmote ή η Cosmote είναι μαζί στα λεπτά προς όλους? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Τα λεπτά προς what's up είναι και προς Cosmote ή η Cosmote είναι μαζί στα λεπτά προς όλους? Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΤα λεπτά προ whatsup είναι για whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Εστειλα 60 λ προς whats up με το supershare τις προάλλες και δε τα πήρε. Υπάρχει κάποια εξηγηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts