kmpatra Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Απο που κι ως που η εισερχομενη χρεωνεται (εστω και απο τον ενσωματωμενο χρονο ομιλιας?). Μαλλον καποιο λαθος εχει γινει... εχει αλλαξει κατι στη ζωνη 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Απο που κι ως που η εισερχομενη χρεωνεται (εστω και απο τον ενσωματωμενο χρονο ομιλιας?). Μαλλον καποιο λαθος εχει γινει... εχει αλλαξει κατι στη ζωνη 1? Η Ζώνη 1 καλύπτει την ΕΕ όπου ισχύει το δωρεάν Roaming. Στις χώρες που ανήκουν στις υπόλοιπες Ζώνες προφανώς η περιαγωγή χρεώνεται κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Η Ζώνη 1 καλύπτει την ΕΕ όπου ισχύει το δωρεάν Roaming. Στις χώρες που ανήκουν στις υπόλοιπες Ζώνες προφανώς η περιαγωγή χρεώνεται κανονικά.. συμφωνοι,εδω ομως φαινεται οτι στη ζωνη 1 χρεωνει τις εισερχομενες απο τον ενσωματωμενο χρονο ομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Αυτό ακριβώς είναι η δωρεάν περιαγωγή εντός ΕΕ. Δες προσεκτικά https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Πρέπει να είναι λάθος διατύπωση ή να ερμηνευθεί ως εξής : Ενσωματωμένη χρήση για εισερχόμενες = απεριόριστα όπως ακριβώς και στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Νομίζω οτι στις ΗΠΑ χρεωνονται και οι εισερχομενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 καλημερα! εγω που το εκανα σταθερο εξοχικου και κινητο W.U πηρα 1000λεπτα ομιλιας καθε μηνα απο το ενα στο αλλο και το αναποδο. Δλδ μεταξυ τους εχω 1000λεπτα τον μηνα, αρκετα χρησιμο θα ελεγα.... οποιος εχει παγια συνδεση κερδιζει και αλλα. Τα λεει στην σελιδα. Υπάρχει κάποια χρέωση εξτρά? [Έχω 4 κάρτες (2 φρόγκ και δύο γουατσάπ) και ένα σταθερό.] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Αυτό ακριβώς είναι η δωρεάν περιαγωγή εντός ΕΕ. Δες προσεκτικά https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm Δεν είναι ακριβώς αυτό. Η "εύκολη" περιγραφή που δίνουν είναι "roaming like at home". Δηλαδή εφόσον εντός Ελλάδας δεν χρεώνεσαι για εισερχόμενη, δεν πρέπει να χρεώνεσαι και σε περιαγωγή εντός ΕΕ. Κι εγώ νομίζω ότι είναι απλά ατυχής η διατύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Δεδομένου ότι πλέον το Viber σου δίνει απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά Ελλάδας με 5,99€ (οπότε ουσιαστικά το θέμα της ομιλίας το λύσαμε) στρέφω το ενδιαφέρον μου στις κάρτες (χρόνια συνδρομητής συμβολαίων) για να ρωτήσω, ποια κάρτα κατά τη γνώμη σας δίνει τα περισσότερα MB /GB internet. WhatsUp ή Cosmokarta? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Νομίζω οτι στις ΗΠΑ χρεωνονται και οι εισερχομενες. Σωστα νομιζεις. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Δεδομένου ότι πλέον το Viber σου δίνει απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά Ελλάδας με 5,99€ (οπότε ουσιαστικά το θέμα της ομιλίας το λύσαμε) στρέφω το ενδιαφέρον μου στις κάρτες (χρόνια συνδρομητής συμβολαίων) για να ρωτήσω, ποια κάρτα κατά τη γνώμη σας δίνει τα περισσότερα MB /GB internet. WhatsUp ή Cosmokarta? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίτα το Viber το δούλεψα αρκετό καιρό και με όλες τις εταιρίες κινητής. Σε αρκετές περιπτώσεις δεν παίζει καλά και δεν σε ακούνε ή δεν τους ακούς και έχει θέματα ποιότητας. Ήταν πολύ καλύτερο από τις άλλες εφαρμογές voip που δοκίμασα στην χώρα μας αλλά δεν είναι για απόλυτη χρήση ιδιαίτερα αν είσαι σε σημείο που το internet είναι ψιλό χάλια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Είχες αγοράσει δηλαδή χρόνο ομιλίας; Η έκανες απλώς κλήσεις Viber σε Viber; Εγώ πάντως 2 μέρες που το χρησιμοποιώ τώρα έχω πάθει πλάκα. Μέχρι και σουβλάκια σήμερα τηλεφωνικά παρήγγειλα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Είχες αγοράσει δηλαδή χρόνο ομιλίας; Η έκανες απλώς κλήσεις Viber σε Viber; Εγώ πάντως 2 μέρες που το χρησιμοποιώ τώρα έχω πάθει πλάκα. Μέχρι και σουβλάκια σήμερα τηλεφωνικά παρήγγειλα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίχα ενεργοποιημένη την μηνιαία συνδρομή με τα 6€ με τα απεριόριστα λεπτά προς κινητά και σταθερά. Όταν το είχα πάρει είχε 5€ και μετά απο λίγο καιρό το έκαναν 6€. Η rebeltel ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Επειδή έχω προνομιακό WU προτιμώ να ενεργοποιήσω δεύτερη φορά ένα πακέτο με 1500' που δεν χρειάζεσαι σύνδεση internet για να κάνεις την δουλειά σου και έχει καλύτερη ποιότητα. Edited November 18, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εντέλει, δεν υπάρχει κανένας που να έχει κάποιον γνωστό στην COSMOTE να μας πει εκ των έσω τι συμβαίνει στη Βόρεια κυρίως Ελλάδα με το φαινόμενο των χαμένων κλήσεων και της άθλιας ποιότητας ήχου κατά τη συνομιλία; Χαμενες κλησεις δεν εχω,αθλια ποιοτητα ηχου ναι. Η κοσμοτε ενω ηταν μεχρι το καλοκαιρι μια χαρα,απο τον Σεπτεμβρη εχει προβλημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Τώρα στην εφαρμογή: Προσφορά 5GB για 15 μέρες με 5€. Διαθέσιμο για ενεργοποίηση ως 30/11, 23.59, με δυνατότητα ενεργοποίησης ως δύο φορές. Ισχύουν και για περιαγωγή εντός ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Τώρα στην εφαρμογή: Προσφορά 5GB για 15 μέρες με 5€. Διαθέσιμο για ενεργοποίηση ως 30/11, 23.59, με δυνατότητα ενεργοποίησης ως δύο φορές. Ισχύουν και για περιαγωγή εντός ΕΕ. εμενα αυτο το εβγαλε στο mycosmote app, ενω στο W.U app οχι! πως ειναι αυτο δυνατον? παντως οπως και να εχει επειδη εχω παρα πολλα gbs και δεν τα πολυδουλευω δεν θα παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Τώρα στην εφαρμογή: Προσφορά 5GB για 15 μέρες με 5€. Διαθέσιμο για ενεργοποίηση ως 30/11, 23.59, με δυνατότητα ενεργοποίησης ως δύο φορές. Ισχύουν και για περιαγωγή εντός ΕΕ. Η προσφορά ισχύει και στα καρτοσυμβόλαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Για προσφορά είναι τσιμπημένη η τιμή. Με 2 ευρώ θα την αγόραζα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Είναι λίγες οι μέρες. Αν επρόκειτο για ένα μήνα εγώ θα το αγόραζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Ναι, για μήνα θα άξιζε. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Εμενα γυρω στις 10 μερες θα μου κρατησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Αν μπορούμε να τα μαζέψουμε τα GΒ (όπως στην καλοκαιρινή με 7GΒ/7€), αξίζει κάπως η προσφορά. Ειδάλλως από μένα τρώει Χ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 1. Αν βάλω δύο 5 ευρες και πάρω reload και πάρε μοίρασε, μπορώ μετά να στείλω 10€ σε άλλο συνδρομητή? 2. Αν στειλω στο 1219 με μεταφορά σε άλλο νούμερο 10 ευρώ χρεώνομαι κάτι ή είναι δωρεάν? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 0,20 χρεωνεσαι για την μεταφορα,οποτε αν εχεις μετα τις ανανεωσεις τουλαχιστον 10,20 μεσα,ναι μπορεις να το κανεις. Εφ'οσον βεβαια εκπληρωνεις και την προυπόθεση να εχεις ανανεωσει τουλάχιστον με 20 ευρω συνολικά το τελευταίο τετράμηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλησπέρα. Εάν μεταφέρω 5€ σε νούμερο WU που ετοιμάζεται να γίνει φραγή σε 10 μέρες, θα πάρει παράταση 3 μήνες η θα γινει φραγή σε 10 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts