Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι , τα ΜΒ από πάρε μοίρασε ισχύουν σε όλη την Ε.Ε.

Επίσης τα Πάρε Καβάτζα ΜΒ δουλεύουν στην Ε.Ε.

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πριν λιγο ειχα κληση απο το 13888, δεν το απαντησα. Με πηραν και 2 φορες το πρωι. Εχει τυχει σε κανεναν τωρα προσφατα και να απαντησε;

Τελικά τους απάντησα χθες (με κάλεσαν 3:45 το μεσημερι) και ηταν για συνδυαστικό πακέτο συμβολαίου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη με καλούν για προσφορές; Μόνο συμβόλαια πουλάνε και εγώ είμαι κατά των συμβολαίων. Ακόμα και τις ιδιες υπηρεσίες να μου δώσουν φτηνότερα, δεν προκειται να κάνω συμβόλαιο.

Τελικά τους απάντησα χθες (με κάλεσαν 3:45 το μεσημερι) και ηταν για συνδυαστικό πακέτο συμβολαίου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη με καλούν για προσφορές; Μόνο συμβόλαια πουλάνε και εγώ είμαι κατά των συμβολαίων. Ακόμα και τις ιδιες υπηρεσίες να μου δώσουν φτηνότερα, δεν προκειται να κάνω συμβόλαιο.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/mhtrwo_11.html

Ναι και λέγεται μητρώο 11

Καλημέρα παιδιά. Θέλω να μου πείτε αν ξέρετε με σιγουριά, τα παρακάτω mb και λεπτά ομιλίας προς όλους στην Αυστρία θα μπορώ να τα χρησιμοποιώ; Για την ακρίβεια στο Γκριντελβαλντ.

fdd37a4be69aa5be724ba7a360e805a6.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Στην Ε.Ε παίζουν

α) Αγορασμένα πακέτα.

β) πάρε μοίρασε

γ)Δεν δουλευουν τα reloadit

Λεπτά ομιλίας μόνο προς όλους και εξαιρείται το φοιτητικό.

Edited by Vasileios

Στην Ε.Ε παίζουν

α) Αγορασμένα πακέτα.

β) πάρε μοίρασε

γ)Δεν δουλευουν τα reloadit

Λεπτά ομιλίας μόνο προς όλους και εξαιρείται το φοιτητικό.

Τα 9χιλιαδες λεπτά είναι αγορασμενα από το φοιτητικό πακέτο των 8,5€, δε θα δουλεύει;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Πάλι μου έδωσε μόνο του 2GB για 7 μέρες, έβαλα κάρτα πριν 4-5 μερες, αυτή την φορά όμως 10€ όχι 12. Μακάρι και τον επόμενο!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

υπαρχει μπονους 2 γιγα για 7 μερες με την 1η εγκατασταση της εφαρμογης,δεν ξερω αν με καποιο τροπο το δινουν και στους υπολοιπους (π.χ. απεγκατασταση-επανεγκατασταση εφαρμογης κλπ).

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.whatsup.gr/mobile

για την ακριβεια σε καθε νεο download λεει...

Δεν έπιασε σε μένα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

ουτε σε μενα,λογικα ξερουν ποιοι ειναι οι νεοι χρηστες,απο τα sms που στελνουν για πιστοποιηση.

Είναι για τους αριθμούς που την κατεβάζουν πρώτη φορα.

Είναι για τους αριθμούς που την κατεβάζουν πρώτη φορα.

Δηλαδη εαν αλλάξεις συσκευη και κατεβασεις το αππ δεν παιρνεις μπονους

Όχι δεν παιρνεις.

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/091118_kartokinhth.pdf

Για το Whatsup πρόσθεσαν ένα πακέτο το οποίο είναι σαν αυτό με τα 8,5 ευρώ αλλά έχει 400ΜΒ και η τιμή του είναι 10€. Δεν αλλάζει κάτι στο Whatsup.

Και στο παρελθόν η Cosmote έβγαλε νέα πακέτο και μετά κατάργησε τα παρόμοια παλιά….

Σε συνδυασμό με την ανανέωση των 12 ευρώ και πιθανόν με μελλοντική κατάργηση της κάρτας των 10 ευρώ..... θα πάμε εκεί....

Πρώτη φορά συνωμοσιολογώ , αλλά είναι μια κίνηση που προετοιμάζεται σιγά σιγά και ήταν αναμενόμενη...

Με χαλάει επίσης η κατάργηση της χρέωσης ανά δευτερόλεπτο (μετά τα 3 λεπτά )

Edited by Vasileios

Και στο παρελθόν η Cosmote έβγαλε νέα πακέτο και μετά κατάργησε τα παρόμοια παλιά….

Σε συνδυασμό με την ανανέωση των 12 ευρώ και πιθανόν με μελλοντική κατάργηση της κάρτας των 10 ευρώ..... θα πάμε εκεί....

Πρώτη φορά συνωμοσιολογώ , αλλά είναι μια κίνηση που προετοιμάζεται σιγά σιγά και ήταν αναμενόμενη...

Με χαλάει επίσης η κατάργηση της χρέωσης ανά δευτερόλεπτο (μετά τα 3 λεπτά )

Τι εννοεις; :wacko: Αλλαξανε την χρεωση; Ποτε; Και πως την εκαναν;

Samsung S21 Ultra

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/091118_kartokinhth.pdf

Η κατανάλωση των δωρεάν λεπτών των πακέτων γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και στη συνέχεια με χρέωση ανά λεπτό. Σε περίπτωση κλήσης με διάρκεια μικρότερη των 3 λεπτών, ο χρόνος που αφαιρείται από το σύνολο του χρόνου ομιλίας του πακέτου είναι 3 λεπτά. 

Η κατανάλωση των δωρεάν λεπτών των πακέτων γίνεται με ελάχιστη διάρκεια κλήσης τα 3 λεπτά και στη συνέχεια με χρέωση ανά λεπτό. Σε περίπτωση κλήσης με διάρκεια μικρότερη των 3 λεπτών, ο χρόνος που αφαιρείται από το σύνολο του χρόνου ομιλίας του πακέτου είναι 3 λεπτά. 

:X:angry: ελεος... απο το κακο στο χειροτερο...

Samsung S21 Ultra

Αναμενόμενο έτσι όπως το πάνε..Δεν ξέρω πια αν ισχύει το ότι θέλουν να σπρώξουν κόσμο σε συμβόλαιο ή βλέποντας ότι ο κόσμος δεν πείθεται χτυπάνε την καρτοκινητη όσο δεν πάει.

Μα ναι,ουσιαστικά εφόσον καταργηθεί και το πακέτο των 8,5€ όπως υποθέτουμε (αφού είναι ολόιδιο το άλλο δεν έχει λόγο ύπαρξης) σε αναγκάζει να βάλεις 12€ κάρτα και μετά ποιος ξέρει,ίσως μη έχοντας άλλη επιλογή καταργηθεί και το 3μηνο στις ανανεώσεις από 12€ και πάνω.Ολα αυτά ισχύουν για όσους βάζουν το συγκεκριμένο πακέτο.

Για κάποιον που δεν θέλει μηνύματα, υπάρχει και το αντίστοιχο (σε ομιλία και mb) με 7,5 ευρώ, αλλά φαίνεται πως η καρτοκινητή τείνει να εξομοιωθεί σε τιμές με τα καρτοσυμβόλαια.

Η αλλαγή στον τρόπο χρέωσης (ελάχιστη 3' και μετά ανά λεπτό) λέει οτι ισχύει στα συγκεκριμένα πακέτα. Βέβαια λογικά είναι πρόδρομος γενικότερης αλλαγής. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε οι αλλαγές στην καρτοκινητή να ακολουθούν τέτοιο καταιγιστικό ρυθμό όσο τα τελευταία 3 χρόνια. Από την συρρίκνωση της διάρκειας σύνδεσης μέχρι τις αλλαγές των πακέτων και την αύξηση της ελάχιστης ανανέωσης. Την απλοχερειά των εταιριών της εποχης 2008-2013 με τα πολλά λεπτα προς wu στις ανανεώσεις,με τα 300' με 10€ κλπ την πληρώνουμε τώρα με τόκο...