king2009 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Σχετικά με το Cosmote one μπορείς να προσθέσεις και άλλα καρτοκινητά μέχρι πέντε αρκεί ο λογαριασμός του σταθερού τηλεφώνου που έρχεται ταχυδρομικά να είναι στην ίδια διεύθυνση μετά καρτοκινητά που δηλώνεις ανεξαρτήτως Α.Φ.Μ. επίσης δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ο ηλεκτρονικός λογαριασμός για το σταθερό Πρέπει να είναι στο ίδιο αφμ όλα δεν μπαίνουν άλλα. Χθες το έβαλα σε φίλο είχε 4 νούμερα πάνω του συν σταθερό και όλα πήραν 1000 λεπτά. Σε μένα πήραν μόνο σταθερό κινητό τα άλλα που είναι σε άλλο αφμ δεν μπαίνουν. Αν το άλλαξαν δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ρε παιδιά εγώ είχα κάνει την αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό στην κοσμοτε χωρίς να αλλάξω κάρτα σιμ, και μάλιστα σε δύο συνδέσεις. Η αλλαγή έγινε συστημικά. Όλα αυτά που διαβάζω μου ακούγονται διαστημικά Cosmote σε Cosmote ή Wind/Vodafone σε Cosmote? Γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι διαφορετικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Είναι εντελώς δωρεάν και ενεργοποιείται μέσω του my Cosmote και από την εφαρμογή για το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Cosmote σε Cosmote ή Wind/Vodafone σε Cosmote? Γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι διαφορετικά. Για την 1η περίπτωση λεει. Στη 2η θελει απαραιτητα αλλαγή sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Μπαίνουμε μόνο τηλεφωνικά στο 13 888 Edited October 7, 2018 by anekoulourida Διαγραφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Είναι εντελώς δωρεάν και ενεργοποιείται μέσω του my Cosmote και από την εφαρμογή για το κινητό Ούτε στο app της Cosmote ουτε στη σελίδα βρίσκω κάτι. Έχω σταθερό και τρία καρτοκινητά στο όνομά μου. Αλλά υπάρχει μια περίπτωση να έχει συμβεί το εξής: το σταθερό σε σχέση με τα καρτοκινητά να έχουν άλλο αριθμό δελτίου ταυτότητας γιατί έχω αλλάξει ταυτότητα τα τελευταία χρόνια που έχω τα καρτοκινητά. Βλέπω πως μιλάτε για τον ίδιο ΑΦΜ αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει ζητηθεί κάπου ΑΦΜ. Ειδικά με τα καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ούτε στο app της Cosmote ουτε στη σελίδα βρίσκω κάτι. Έχω σταθερό και τρία καρτοκινητά στο όνομά μου. Αλλά υπάρχει μια περίπτωση να έχει συμβεί το εξής: το σταθερό σε σχέση με τα καρτοκινητά να έχουν άλλο αριθμό δελτίου ταυτότητας γιατί έχω αλλάξει ταυτότητα τα τελευταία χρόνια που έχω τα καρτοκινητά. Βλέπω πως μιλάτε για τον ίδιο ΑΦΜ αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει ζητηθεί κάπου ΑΦΜ. Ειδικά με τα καρτοκινητά. Θα πατήσεις εκεί που λέει προσφορές για σένα μέσα στο app της cosmote. Προφανώς θα έχεις όλα τα τηλέφωνα εκεί. Θα σου βγάλει cosmote one και θα πατήσεις μάθε περισσότερα. Από εκεί θα το ενεργοποιήσεις 1 λεπτό είναι και θα πιστωθουν άμεσα 1000 λεπτά σε σταθερό και στα 3 σου κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Το μόνο που έχει στο δικό μου είναι ένα που λέει ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και αφορά ανανέωσης συμβολαίου σταθερής... Edited October 7, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Για την 1η περίπτωση λεει. Στη 2η θελει απαραιτητα αλλαγή sim. E χαίρω πολύ. Το θέμα είναι η φορητότητα από άλλο πάροχο. Εκεί στηλώνουν τα πόδια τους.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ούτε στο app της Cosmote ουτε στη σελίδα βρίσκω κάτι. Έχω σταθερό και τρία καρτοκινητά στο όνομά μου. Αλλά υπάρχει μια περίπτωση να έχει συμβεί το εξής: το σταθερό σε σχέση με τα καρτοκινητά να έχουν άλλο αριθμό δελτίου ταυτότητας γιατί έχω αλλάξει ταυτότητα τα τελευταία χρόνια που έχω τα καρτοκινητά. Βλέπω πως μιλάτε για τον ίδιο ΑΦΜ αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει ζητηθεί κάπου ΑΦΜ. Ειδικά με τα καρτοκινητά. Λέτε να είναι αυτό που δεν μου εμφανίζει πουθενά την προσφορά του Cosmote One, ούτε στο app ούτε στη σελίδα; Εσάς το δείχνει απευθείας στην κεντρική σελίδα ή πάτε κάπου από το μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Έκανα απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής myCosmote και με έδωσε 1GB για 5 μέρες.Εχω αριθμό whats up! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έκανα απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής myCosmote και με έδωσε 1GB για 5 μέρες.Εχω αριθμό whats up! Εννοείς ότι μ' αυτόν τον τρόπο σου έδωσε δεύτερη φορά την προσφορά για την οποία μιλάμε λίγες σελίδες πιο πριν; Επίσης, κάνοντας απεγκατάσταση και ύστερα εγκατάσταση, μένουν τα τηλέφωνα που έχεις περάσει ή πρέπει να τα περάσεις απ' την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έχει κανείς φύγει απο frog και το έχει κάνει what;up να μου πει αν του δίνει κάτι σαν δώρο για κάποιους μήνες,οπως εδινε το frog στην αρχη λεπτά ομιλίας; Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 εγω πριν λιγους μηνες, δεν πηρα δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έχει κανείς φύγει απο frog και το έχει κάνει what;up να μου πει αν του δίνει κάτι σαν δώρο για κάποιους μήνες,οπως εδινε το frog στην αρχη λεπτά ομιλίας; Δεν παίρνεις δώρο. Και η μεταφορά νομίζω από 3€ έχει πάει στα 10€. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 ωχ ναι οντως,το απαντητικο του ΑΛΠΑΚ αναφερει πλεον χρεωση 10€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) Σήμερα το πρωί άλλαξα σε whats Up από Frog με 3 ευρώ . Πότε πρόλαβε να πάει 10 ; Μόλις έστειλα από το whats up πλέον.και το απαντητικό μου λέει 3 ευρώ.... Edited October 8, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Από τον τρέχοντα τιμοκατάλογο > Ειδικές περιπτώσεις χρέωσης: Αλλαγή σε WHAT’S UP (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (η 1η αλλαγή) - 3€ (οι επόμενες αλλαγές) Αλλαγή σε FROG (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) 10€ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Από τον τρέχοντα τιμοκατάλογο > Ειδικές περιπτώσεις χρέωσης: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK Με άλλα λόγια, εαν κάποιος θέλει να κάνει φορητότητα σε Φρογκ, θα πρέπει να πληρώσει 5€ για να γινει Κοσμοκαρτα/whats up και 10€ για να γίνει Φρογκ, σύνολο 15€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Με άλλα λόγια, εαν κάποιος θέλει να κάνει φορητότητα σε Φρογκ, θα πρέπει να πληρώσει 5€ για να γινει Κοσμοκαρτα/whats up και 10€ για να γίνει Φρογκ, σύνολο 15€! Νομίζω η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Νομίζω η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν Ρίξε μιά ματιά στο λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Η πρώτη αλλαγή σε φρογκ δεν ηταν ούτως ή άλλως δωρεάν. Αν κατάλαβα καλά όμως αν θες απο φρογκ να πας σε wu η πρώτη αλλαγή παραμένει δωρεάν και επόμενες 3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Σήμερα έκανα πρώτη αλλαγή και πλήρωσα 3 ευρώ. Δεν ξέρω αν πρόλαβα την αλλαγή του τιμοκαταλόγου . Έχω ένα ακόμα να αλλάξω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 (edited) Από τον τρέχοντα τιμοκατάλογο > Ειδικές περιπτώσεις χρέωσης: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK Σήμερα έκανα πρώτη αλλαγή και πλήρωσα 3 ευρώ. Δεν ξέρω αν πρόλαβα την αλλαγή του τιμοκαταλόγου . Έχω ένα ακόμα να αλλάξω και θα ενημερώσω. Ο σύνδεσμος παραπάνω ήταν για τον τιμοκατάλογο της Cosmoκαρτα. Παραδόξως ο τιμοκατάλογος του WU ΔΕΝ έχει το 10ευρο για αλλαγή σε FROG! Αλλαγή σε COSMOΚΑΡΤΑ (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (η 1η αλλαγή) - 3€ (οι επόμενες αλλαγές) Αλλαγή σε FROG (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) 3€ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_WH Τιμοκατάλογο που να ορίζει το κόστος για αλλαγή ΑΠΟ frog πίσω σε cosmoκάρτα/WU δεν μπορώ να βρω. Edited October 8, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Εαν δείτε στον τιμοκατάλογο (λινκ), στο πάνω-αριστερό μέρος της σελίδας (λιστα υπομενού) θα δειτε οτι ειναι ο τιμοκατάλογος της Cosmocarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts