Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικά με το Cosmote one μπορείς να προσθέσεις και άλλα καρτοκινητά μέχρι πέντε αρκεί ο λογαριασμός του σταθερού τηλεφώνου που έρχεται ταχυδρομικά να είναι στην ίδια διεύθυνση μετά καρτοκινητά που δηλώνεις ανεξαρτήτως Α.Φ.Μ. επίσης δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ο ηλεκτρονικός λογαριασμός για το σταθερό

Πρέπει να είναι στο ίδιο αφμ όλα δεν μπαίνουν άλλα. Χθες το έβαλα σε φίλο είχε 4 νούμερα πάνω του συν σταθερό και όλα πήραν 1000 λεπτά. Σε μένα πήραν μόνο σταθερό κινητό τα άλλα που είναι σε άλλο αφμ δεν μπαίνουν. Αν το άλλαξαν δεν ξέρω.

• Απαντήσεις 44,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ρε παιδιά εγώ είχα κάνει την αλλαγή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό στην κοσμοτε χωρίς να αλλάξω κάρτα σιμ, και μάλιστα σε δύο συνδέσεις. Η αλλαγή έγινε συστημικά.

Όλα αυτά που διαβάζω μου ακούγονται διαστημικά

Cosmote σε Cosmote ή Wind/Vodafone σε Cosmote?

Γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι διαφορετικά.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Cosmote σε Cosmote ή Wind/Vodafone σε Cosmote?

Γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι διαφορετικά.

Για την 1η περίπτωση λεει. Στη 2η θελει απαραιτητα αλλαγή sim.

Είναι εντελώς δωρεάν και ενεργοποιείται μέσω του my Cosmote και από την εφαρμογή για το κινητό

Ούτε στο app της Cosmote ουτε στη σελίδα βρίσκω κάτι.

Έχω σταθερό και τρία καρτοκινητά στο όνομά μου. Αλλά υπάρχει μια περίπτωση να έχει συμβεί το εξής: το σταθερό σε σχέση με τα καρτοκινητά να έχουν άλλο αριθμό δελτίου ταυτότητας γιατί έχω αλλάξει ταυτότητα τα τελευταία χρόνια που έχω τα καρτοκινητά.

Βλέπω πως μιλάτε για τον ίδιο ΑΦΜ αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει ζητηθεί κάπου ΑΦΜ. Ειδικά με τα καρτοκινητά.

Έχω σταθερό και τρία καρτοκινητά στο όνομά μου. Αλλά υπάρχει μια περίπτωση να έχει συμβεί το εξής: το σταθερό σε σχέση με τα καρτοκινητά να έχουν άλλο αριθμό δελτίου ταυτότητας γιατί έχω αλλάξει ταυτότητα τα τελευταία χρόνια που έχω τα καρτοκινητά.

Βλέπω πως μιλάτε για τον ίδιο ΑΦΜ αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει ζητηθεί κάπου ΑΦΜ. Ειδικά με τα καρτοκινητά.

Θα πατήσεις εκεί που λέει προσφορές για σένα μέσα στο app της cosmote. Προφανώς θα έχεις όλα τα τηλέφωνα εκεί. Θα σου βγάλει cosmote one και θα πατήσεις μάθε περισσότερα. Από εκεί θα το ενεργοποιήσεις 1 λεπτό είναι και θα πιστωθουν άμεσα 1000 λεπτά σε σταθερό και στα 3 σου κινητά.

Το μόνο που έχει στο δικό μου είναι ένα που λέει ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και αφορά ανανέωσης συμβολαίου σταθερής... Edited by mplamplakas

Για την 1η περίπτωση λεει. Στη 2η θελει απαραιτητα αλλαγή sim.

E χαίρω πολύ. Το θέμα είναι η φορητότητα από άλλο πάροχο. Εκεί στηλώνουν τα πόδια τους.:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Λέτε να είναι αυτό που δεν μου εμφανίζει πουθενά την προσφορά του Cosmote One, ούτε στο app ούτε στη σελίδα;

Εσάς το δείχνει απευθείας στην κεντρική σελίδα ή πάτε κάπου από το μενού;

Έκανα απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής myCosmote και με έδωσε 1GB για 5 μέρες.Εχω αριθμό whats up!

Έκανα απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής myCosmote και με έδωσε 1GB για 5 μέρες.Εχω αριθμό whats up!

Εννοείς ότι μ' αυτόν τον τρόπο σου έδωσε δεύτερη φορά την προσφορά για την οποία μιλάμε λίγες σελίδες πιο πριν;

Επίσης, κάνοντας απεγκατάσταση και ύστερα εγκατάσταση, μένουν τα τηλέφωνα που έχεις περάσει ή πρέπει να τα περάσεις απ' την αρχή;

Έχει κανείς φύγει απο frog και το έχει κάνει what;up να μου πει αν του δίνει κάτι σαν δώρο για κάποιους μήνες,οπως εδινε το frog στην αρχη λεπτά ομιλίας;
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Έχει κανείς φύγει απο frog και το έχει κάνει what;up να μου πει αν του δίνει κάτι σαν δώρο για κάποιους μήνες,οπως εδινε το frog στην αρχη λεπτά ομιλίας;

Δεν παίρνεις δώρο. Και η μεταφορά νομίζω από 3€ έχει πάει στα 10€.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ωχ ναι οντως,το απαντητικο του ΑΛΠΑΚ αναφερει πλεον χρεωση 10€...

Σήμερα το πρωί άλλαξα σε whats Up από Frog με 3 ευρώ . Πότε πρόλαβε να πάει 10 ;

Μόλις έστειλα από το whats up πλέον.και το απαντητικό μου λέει 3 ευρώ....

Edited by Vasileios

Από τον τρέχοντα τιμοκατάλογο > Ειδικές περιπτώσεις χρέωσης:

Αλλαγή σε WHAT’S UP (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (η 1η αλλαγή) - 3€ (οι επόμενες αλλαγές)

Αλλαγή σε FROG (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) 10€

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_CK

Με άλλα λόγια, εαν κάποιος θέλει να κάνει φορητότητα σε Φρογκ, θα πρέπει να πληρώσει 5€ για να γινει Κοσμοκαρτα/whats up και 10€ για να γίνει Φρογκ, σύνολο 15€!

Με άλλα λόγια, εαν κάποιος θέλει να κάνει φορητότητα σε Φρογκ, θα πρέπει να πληρώσει 5€ για να γινει Κοσμοκαρτα/whats up και 10€ για να γίνει Φρογκ, σύνολο 15€!

Νομίζω η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν

Η πρώτη αλλαγή σε φρογκ δεν ηταν ούτως ή άλλως δωρεάν. Αν κατάλαβα καλά όμως αν θες απο φρογκ να πας σε wu η πρώτη αλλαγή παραμένει δωρεάν και επόμενες 3€.

Σήμερα έκανα πρώτη αλλαγή και πλήρωσα 3 ευρώ. Δεν ξέρω αν πρόλαβα την αλλαγή του τιμοκαταλόγου .

Έχω ένα ακόμα να αλλάξω και θα ενημερώσω.

Σήμερα έκανα πρώτη αλλαγή και πλήρωσα 3 ευρώ. Δεν ξέρω αν πρόλαβα την αλλαγή του τιμοκαταλόγου .

Έχω ένα ακόμα να αλλάξω και θα ενημερώσω.

Ο σύνδεσμος παραπάνω ήταν για τον τιμοκατάλογο της Cosmoκαρτα. Παραδόξως ο τιμοκατάλογος του WU ΔΕΝ έχει το 10ευρο για αλλαγή σε FROG!

Αλλαγή σε COSMOΚΑΡΤΑ (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (η 1η αλλαγή) - 3€ (οι επόμενες αλλαγές)

Αλλαγή σε FROG (Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314) 3€

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=SpecialChargeCases_WH

Τιμοκατάλογο που να ορίζει το κόστος για αλλαγή ΑΠΟ frog πίσω σε cosmoκάρτα/WU δεν μπορώ να βρω.

Edited by tetartos

Εαν δείτε στον τιμοκατάλογο (λινκ), στο πάνω-αριστερό μέρος της σελίδας (λιστα υπομενού) θα δειτε οτι ειναι ο τιμοκατάλογος της Cosmocarta.