elephant Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Σε ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Παιδιά θερμή παράκληση, ποιο είναι το νούμερο για εξυπηρέτηση πέραν του 13888; Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Παιδιά θερμή παράκληση, ποιο είναι το νούμερο για εξυπηρέτηση πέραν του 13888;21 0651 3888 [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Και το 6971013888 που χρεώνεται για κινητό cosmote. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Σας ευχαριστώ. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IBAGASA Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα σας. Είναι εύκολο να μου πείτε τι δικαιολογητικά απαιτούνται για να μεταβιβάσω σε τρίτο πρόσωπο το καρτοκινητό μου Cosmote? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 έχω ενεργοποιήσει τέλος Ιουλίου την προσφορά 7€/7GB και άλλη μία φορά μέσα στον Αύγουστο,λογικά μπορώ να την ενεργοποιήσω άλλη μία φορά μέσα στον μήνα,σωστά ???? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 έχω ενεργοποιήσει τέλος Ιουλίου την προσφορά 7€/7GB και άλλη μία φορά μέσα στον Αύγουστο,λογικά μπορώ να την ενεργοποιήσω άλλη μία φορά μέσα στον μήνα,σωστά ????Σωστά. 2 φορές κάθε μήνα μπορείς. Μπορείς όμως και τον Σεπτέμβριο αν προλάβεις μέχρι τις 2 του μηνός που τελειώνει η προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Wind εχει σορρυ σας μπερδεψα. Ειχε απο πολυ παλια πριν το 2005 την προσφορα με τα 10 ευρω που εδινε δωρο 300 λεπτα προς ολους εγινε 6 το εξαμηνο σημερα εβαλα 10αρα εφαγε 8 ευρω συν τα 30 λεπτα δηλαδη δεν εμεινε τιποτα. Δεν ειναι δουλεια αυτη εφοσον παει η φορητοτητα στα 5 ευρω εφυγα για εκει. καλημερα παιδια..εχω wind...εχω το ιδιο θεμα με το φιλο ....ξεφτιλα....στο διμηνο μου εφαγε το θπολοιπο σε χρηματα (7ε).....και επρεπε να βαλω και αλλη καρτα...(10ε)..ειμαι παλιος και εχω τα 300λ και τα μεγαμπαιτ...αλλα αυτο που εκαναν ειναι ξεφτιλα....για να παω cosmote καρτα ...μπορει καποιος να μου πει το κοστος αλλαγης ?...απαιτει καρτα καθε διμηνο ? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ολοι απαιτουν καρτα ανα διμηνο. Η κοσμοτε συγκεκριμένα απο 3/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Μην αγχώνεστε παιδιά. Από 3 Σεπτέμβρη που θα εφαρμόσει και η cosmote το δίμηνο, θα έχουν απαλλαγεί από τις ανενεργές sim που κοστίζουν "ακριβά" στις εταιρείες, και έτσι θα κάνουν συνεχώς προσφορές για όλους εμάς που βάζουμε 10€/μήνα.:happy: Μην πάρετε ομπρέλα το φθινόπωρο, θα βρέχει προσφορές.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα σας. Είναι εύκολο να μου πείτε τι δικαιολογητικά απαιτούνται για να μεταβιβάσω σε τρίτο πρόσωπο το καρτοκινητό μου Cosmote? Ευχαριστώ. Καλησπέρα, Θα πάτε μαζί σε κατάστημα, έχοντας μαζί σας το δελτίο ταυτότητάς σας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Εαν βαλεις πανω απο 12€ παραμενει το 3μηνο. Η φορητοτητα (να φερεις αριθμο απο άλλη εταιρία στη κοσμοτε) κοστιζει 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Επειδη τα αρνητικα νεα μας εχουν παρει μονοτερμα, κι επειδη αν βρισκω και τιποτε καλο θελω να το λεω, να πω οτι ανακαλυψα οτι το giga day πλεον συμφωνα με τον επισημο τιμοκαταλογο της cosmokarta, εχει διαθεσιμο ΟΛΟ του τον ογκο δεδομενων, και σε χωρες της ΕΕ, που παλια λεγαμε οτι ειναι σε κατασταση roaming. Οταν πριν 1 χρονο καταργηθηκε το roaming εντος ΕΕ, ειδικα για το giga day γιατι τα ψαχνω το πακετα data, ειχε πολιτικη ορθης χρησης=δηλαδη περιορισμος, μονο 250mb για χρηση σε αλλες χωρες της ΕΕ. Τουλαχιστον τωρα, ειναι 1 giga παντου. Το βρισκω πολυ θετικο νεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Φορητοτητα με 5€ και καθαρίζεις,η' πληρώνεις και κανένα 10αρικο για νέα κάρτα σιμ κτλ.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Φορητοτητα με 5€ και καθαρίζεις,η' πληρώνεις και κανένα 10αρικο για νέα κάρτα σιμ κτλ.;5€ και όση κάρτα βάλεις. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 ειναι κατω το myinternet; http://www.myinternet.cosmote.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 ειναι κατω το myinternet; http://www.myinternet.cosmote.gr/ Όχι. Αν και πήγε να πετάξει ένα μήνυμα, λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα θέλω να βάλω 2 whats up σε διαφορετικη συσκευή, η μια είναι παλιά χωρίς ίντερνετ άρα δεν έχω την εφαρμογή. Στην δεύτερη έχω την εφαρμογή, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάνοντας ανανέωση 10 ευρώ στο νούμερο με την παλιά συσκευή από την εφαρμογή παίρνω κωδικό reloadit; Και αν ναι διπλασιάζεται ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Όχι. Αν και πήγε να πετάξει ένα μήνυμα, λειτουργεί κανονικά. παραξενο, εμενα δεν μου μπαινει με κανενα browser απ το laptop και με συνδεση σε mifi, μεχρι και dns servers αλλαξα, παλι τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλησπέρα θέλω να βάλω 2 whats up σε διαφορετικη συσκευή, η μια είναι παλιά χωρίς ίντερνετ άρα δεν έχω την εφαρμογή. Στην δεύτερη έχω την εφαρμογή, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάνοντας ανανέωση 10 ευρώ στο νούμερο με την παλιά συσκευή από την εφαρμογή παίρνω κωδικό reloadit; Και αν ναι διπλασιάζεται ; ΕυχαριστώΟ διπλασιασμός είναι ανάλογα με τον τρόπο που κανεις την ανανεωση. Αν ο κωδικός ήρθε με ανανέωση ηλεκτρονικά τότε διπλασιάζεται. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Εχω 5 συνδεσεις που θελω να τις κοψω και να τις κανω καρτα, γιατι ειναι κοροϊδια λεφτα να πληρωνω τοσα ενω στην καρτοκινητη ειναι πολυ πιο φθηνα τα πακετα απο οσο ακουω. Το θεμα ειναι να παω σε cosmokarta H whatsup? H frog? και ομιλια θελω και ιντερνετ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Εχω 5 συνδεσεις που θελω να τις κοψω και να τις κανω καρτα, γιατι ειναι κοροϊδια λεφτα να πληρωνω τοσα ενω στην καρτοκινητη ειναι πολυ πιο φθηνα τα πακετα απο οσο ακουω. Το θεμα ειναι να παω σε cosmokarta H whatsup? H frog? και ομιλια θελω και ιντερνετ Θέλεις αναγκαστικά σε Κοσμοτέ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Θέλεις αναγκαστικά σε Κοσμοτέ; Ναι (10 χαρακτηρες) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Πες μας την χρήση που κανεις ανά αριθμό για να σου πούμε τι συμφέρει για το καθενα. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts