Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά θερμή παράκληση, ποιο είναι το νούμερο για εξυπηρέτηση πέραν του 13888;
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Παιδιά θερμή παράκληση, ποιο είναι το νούμερο για εξυπηρέτηση πέραν του 13888;
21 0651 3888

[Στάλθηκε από μόνο του]

Καλησπέρα σας. Είναι εύκολο να μου πείτε τι δικαιολογητικά απαιτούνται για να μεταβιβάσω σε τρίτο πρόσωπο το καρτοκινητό μου Cosmote?

Ευχαριστώ.

έχω ενεργοποιήσει τέλος Ιουλίου την προσφορά 7€/7GB και άλλη μία φορά μέσα στον Αύγουστο,λογικά μπορώ να την ενεργοποιήσω άλλη μία φορά μέσα στον μήνα,σωστά ????

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

έχω ενεργοποιήσει τέλος Ιουλίου την προσφορά 7€/7GB και άλλη μία φορά μέσα στον Αύγουστο,λογικά μπορώ να την ενεργοποιήσω άλλη μία φορά μέσα στον μήνα,σωστά ????
Σωστά. 2 φορές κάθε μήνα μπορείς. Μπορείς όμως και τον Σεπτέμβριο αν προλάβεις μέχρι τις 2 του μηνός που τελειώνει η προσφορά

Wind εχει σορρυ σας μπερδεψα. Ειχε απο πολυ παλια πριν το 2005 την προσφορα με τα 10 ευρω που εδινε δωρο 300 λεπτα προς ολους εγινε 6 το εξαμηνο σημερα εβαλα 10αρα εφαγε 8 ευρω συν τα 30 λεπτα δηλαδη δεν εμεινε τιποτα. Δεν ειναι δουλεια αυτη εφοσον παει η φορητοτητα στα 5 ευρω εφυγα για εκει.

καλημερα παιδια..εχω wind...εχω το ιδιο θεμα με το φιλο ....ξεφτιλα....στο διμηνο μου εφαγε το θπολοιπο σε χρηματα (7ε).....και επρεπε να βαλω και αλλη καρτα...(10ε)..ειμαι παλιος και εχω τα 300λ και τα μεγαμπαιτ...αλλα αυτο που εκαναν ειναι ξεφτιλα....για να παω cosmote καρτα ...μπορει καποιος να μου πει το κοστος αλλαγης ?...απαιτει καρτα καθε διμηνο ?

ευχαριστω...

Ολοι απαιτουν καρτα ανα διμηνο. Η κοσμοτε συγκεκριμένα απο 3/9.

Μην αγχώνεστε παιδιά.

Από 3 Σεπτέμβρη που θα εφαρμόσει και η cosmote το δίμηνο, θα έχουν απαλλαγεί από τις ανενεργές sim που κοστίζουν "ακριβά" στις εταιρείες, και έτσι θα κάνουν συνεχώς προσφορές για όλους εμάς που βάζουμε 10€/μήνα.:happy:

Μην πάρετε ομπρέλα το φθινόπωρο, θα βρέχει προσφορές.:lol:

Καλησπέρα σας. Είναι εύκολο να μου πείτε τι δικαιολογητικά απαιτούνται για να μεταβιβάσω σε τρίτο πρόσωπο το καρτοκινητό μου Cosmote?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

Θα πάτε μαζί σε κατάστημα, έχοντας μαζί σας το δελτίο ταυτότητάς σας.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Επειδη τα αρνητικα νεα μας εχουν παρει μονοτερμα,

κι επειδη αν βρισκω και τιποτε καλο θελω να το λεω,

να πω οτι ανακαλυψα οτι το giga day πλεον συμφωνα με τον επισημο τιμοκαταλογο της cosmokarta,

εχει διαθεσιμο ΟΛΟ του τον ογκο δεδομενων, και σε χωρες της ΕΕ, που παλια λεγαμε οτι ειναι σε κατασταση roaming.

Οταν πριν 1 χρονο καταργηθηκε το roaming εντος ΕΕ,

ειδικα για το giga day γιατι τα ψαχνω το πακετα data,

ειχε πολιτικη ορθης χρησης=δηλαδη περιορισμος,

μονο 250mb για χρηση σε αλλες χωρες της ΕΕ.

Τουλαχιστον τωρα, ειναι 1 giga παντου.

Το βρισκω πολυ θετικο νεο.

Φορητοτητα με 5€ και καθαρίζεις,η' πληρώνεις και κανένα 10αρικο για νέα κάρτα σιμ κτλ.;

Φορητοτητα με 5€ και καθαρίζεις,η' πληρώνεις και κανένα 10αρικο για νέα κάρτα σιμ κτλ.;
5€ και όση κάρτα βάλεις.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Καλησπέρα θέλω να βάλω 2 whats up σε διαφορετικη συσκευή, η μια είναι παλιά χωρίς ίντερνετ άρα δεν έχω την εφαρμογή. Στην δεύτερη έχω την εφαρμογή, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάνοντας ανανέωση 10 ευρώ στο νούμερο με την παλιά συσκευή από την εφαρμογή παίρνω κωδικό reloadit; Και αν ναι διπλασιάζεται ; Ευχαριστώ

Όχι. Αν και πήγε να πετάξει ένα μήνυμα, λειτουργεί κανονικά.

παραξενο, εμενα δεν μου μπαινει με κανενα browser απ το laptop και με συνδεση σε mifi,

μεχρι και dns servers αλλαξα, παλι τιποτα..

Καλησπέρα θέλω να βάλω 2 whats up σε διαφορετικη συσκευή, η μια είναι παλιά χωρίς ίντερνετ άρα δεν έχω την εφαρμογή. Στην δεύτερη έχω την εφαρμογή, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κάνοντας ανανέωση 10 ευρώ στο νούμερο με την παλιά συσκευή από την εφαρμογή παίρνω κωδικό reloadit; Και αν ναι διπλασιάζεται ; Ευχαριστώ
Ο διπλασιασμός είναι ανάλογα με τον τρόπο που κανεις την ανανεωση. Αν ο κωδικός ήρθε με ανανέωση ηλεκτρονικά τότε διπλασιάζεται.

Εχω 5 συνδεσεις που θελω να τις κοψω και να τις κανω καρτα, γιατι ειναι κοροϊδια λεφτα να πληρωνω τοσα ενω στην καρτοκινητη ειναι πολυ πιο φθηνα τα πακετα απο οσο ακουω. Το θεμα ειναι να παω σε cosmokarta H whatsup? H frog? και ομιλια θελω και ιντερνετ
Samsung S21 Ultra

Εχω 5 συνδεσεις που θελω να τις κοψω και να τις κανω καρτα, γιατι ειναι κοροϊδια λεφτα να πληρωνω τοσα ενω στην καρτοκινητη ειναι πολυ πιο φθηνα τα πακετα απο οσο ακουω. Το θεμα ειναι να παω σε cosmokarta H whatsup? H frog? και ομιλια θελω και ιντερνετ

Θέλεις αναγκαστικά σε Κοσμοτέ;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πες μας την χρήση που κανεις ανά αριθμό για να σου πούμε τι συμφέρει για το καθενα.