Jump to content

IBAGASA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by IBAGASA

  1. IBAGASA

    Xiaomi 12

    Kαλορίζικο, Ιούνιο αγοράζω κι εγώ το Χiaomi 12!
  2. IBAGASA

    Xiaomi 12

    Ενδιαφέρομαι για το Χιaomi 12 και ψάχνω παντού να δω τι LTE Category και Carrier Agreggation υποστηρίζει και δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Το GSM Arena δεν αναφέρει συγκεκριμένα. Έχετε βρε παιδιά κάποια γνώση επ'αυτού?
  3. Μετά τα διάφορα προβλήματα που είχα αναφέρει σε παλιότερα Posts, πριν λίγα λεπτά το πούλησα και ηρέμησα...
  4. Mε το Xiaomi A2 Lite ούτε στο 2G καταφέρνει να μιλάει χωρίς διακοπές... Θα με πάρουν το μεσημέρι από την Vodafone για να με βοηθήσουν στο SetUp του Wifi Calling. Τους είπα πως το προσπάθησα χωρίς επιτυχία στο A2 Lite και επιμένουν να με καλέσουν να το δουν το θέμα...Ίδωμεν αλλά δεν είμαι αισιόδοξος...
  5. Αυτό είναι το απίστευτο. Πως ούτε στο 2G έχει σήμα χωρίς διακοπές ενώ εγώ στο 4G μιλάω απροβλημάτιστα. Σε παρακαλώ πρότεινε μου μία συσκευή που να φημίζεται για το σήμα της! Έχω κάνει ότι τεστ υπάρχει και όντως έχει άθλια λήψη η συσκευή!
  6. Kαλησπέρα σας. Έχω προβλήματα στο σήμα με την Vodafone. Ενώ όμως το δικό μου το Samsung A8 (2018) έχει καλό σήμα στο σπίτι, αντιθέτως η μάνα μου αντιμετωπίζει προβλήματα με το Xiaomi Mi a2 Lite. Κι ας είμαστε και οι 2 στον ίδιο χώρο. Είναι εύκολο να μου προτείνετε μία συσκευή που να φημίζεται για το καλό της σήμα?
  7. Το πρώτο στάδιο του πένθους λένε πως είναι η άρνηση. Πλέον το ξεπέρασα γιατί έχω πειστεί. Το έκανα άλλες 4 φορές το Test πριν 10 λεπτά και η διαφορα ήταν στα ...30MBPS σταθερή! Σε περιοχές με σήμα καλό δεν σε ενδιαφέρει. Τι 60, τι 90... Την δουλειά σου την κάνεις. Αλλά στο σπίτι μου που είναι υπόγειο, εκεί πραγματικά φαίνεται η διαφορά. Έφαγα και τα βρισίδια από την μάνα μου πριν λίγο, δεν μίλησα καθόλου...Τι να πω άλλωστε.. Φοβερό κινητάκι,αρκετά γρήγορα για τα λεφτά του, απλά δεν...μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο! Χα χα! Θα της πάρω το A2 Lite να το έχω εγώ για δεύτερο και πλέον ψάχνομαι για κινητό με ΑΡΙΣΤΟ σήμα πρωτίστως για να μπορεί να κάνει την δουλειά της η κακομοίρα... 68 ετών,κρίμα να παιδεύεται.Ευχηθείτε μου καλή τύχη μην την ξαναπατήσω...Να ρισκάρω πάλι με Xiaomi, λέτε?? Απολαύστε το Video...Λέω πολλές μπαρούφες, προφορά λάθος, κάνω σαρδάμ και κουνάω την κάμερα αλλά μην δίνεται σημασία. Στο Speedtest εστιάστε...
  8. Η περιοχή μου δεν έχει καλή κάλυψη 4G στην Παιανία και ειδικά εκεί που διαμένω. Επιβεβαιωμένο από Vodafone. Θες να έρθω στο Μαρούσι και να βάλες την SIM σου στο A8 μου? 35 κλειδώνεις στο A2 Lite? Ε, 60MBPS θα κλειδώσει στο A8 μου στην περιοχή σου! Τι λάθος να κάνω βρε φίλε! Στο 4G έβαλα και τα 3 κινητα και πάτησα το κουμπί! Και ******ς να είσαι,δεν μπορείς να κάνεις λάθος! Τώρα με πωρώσατε. Πάω να πάρω το κινητό από την μάνα μου και να το φέρω στο κομμωτήριό μου να κάνω κι εδώ Test που υποτίθεται έχουμε καλύτερο σήμα συγκριτικά με το σπίτι. Σε 1 ώρα θα ποστάρω.
  9. Δεν έχει σχέση φίλε αυτό που λες. Δεν είναι WiFi να πάρει όλο το Download. To δίκτυο 4G τεστάρουμε! Το WiFi ήταν OFF και στις 3 συσκευές. Μακάρι να είχες δίκιο και να είχα ελπίδα. Έκανα πολλές επαναλήψεις και μεμονωμένα και ήταν ίδια τα results... Αλλά και πάλι όπως βλέπεις, το πάτησα τελευταίο το Samsung....Μονίμως ίδια νούμερα. Σοκαριστικό ε? Με καταλαβαίνεις τώρα που μιλούσα για τρομερές διαφορές?
  10. 38.6 MBPS ------>>>> SAMSUNG A8 (2018) 2.39 MBPS ------>>>> XIAOMI MI A2 LITE ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ. AΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΙΩΝ ΜΟΥ. Για την Blackview παντόφλα του πατέρα μου απλά έτυχε να βγάλει χαμηλότερο Speedtest συγκριτικά με το Xiaomi. Στατιστικά βγάζει πιο υψηλό!!! Και το κυριότερο: Του το έχω στο 3G και μιλάει χωρίς διακοπές στο 90% των κλήσεων και αν του το βάλω στο 2G είναι καμπάνα 100%. Ξαναέκανα το Test άλλες 3 φορές με παραπλήσια αποτελέσματα. Τo LTE Discovery όταν έχω τα τηλέφωνα σε 2G δίνει κορυφαίο σήμα της τάξεως των -51 DB στο Samsung και........ -87 DB στο A2Lite!!! Και -75 DB στο Blackview!!! Ούτε με 2G δεν μπορεί να μιλήσει η μάνα μου στο σπίτι με το A2 Lite! Ξενέρωσα με το Speedtest και δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ και με τα υπόλοιπα ώστε να σας τα ανεβάσω...Καταλαβαίνετε άλλωστε την ψυχολογία μου. * Θα παραγγείλω μία πίτσα να φάω μόνος μου ώστε να αυτοτιμωρηθώ τώρα. ** ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ...80€! ΣΤΟΙΧΗΜΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! :lol::lol::lol: ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΑΡΑΚΑΤΩ - SPEEDTEST:
  11. Σε πρώτη φάση θα διαπιστώσω το μέγεθος της διαφοράς στο Speedtest και σε δεύτερη θα κάνω αυτό που λες Silverag. To LTE Discovery δείχνει την μπάντα που συνδέεται το κάθε κινητό. Θα τα ανεβάσω όλα το βράδυ να τα δούμε στο Forum. Άλλωστε μας έχουν κλείσει τα μαγαζια, χρόνος υπάρχει άπλετος μέχρι τις 4 Μαίου που ξανανοίγουμε... Άσε που δεν περνάει και η ώρα...
  12. Mα αυτό ακριβώς θέλω να αποδείξω. Πρωτίστως στον εαυτό μου. Διοτί στην ποιότητα της κλήσης πολλοί μπορεί να πουν πως λέω μούφες ή ίσως να υπερβάλλω. Δεν ξέρω. Ενώ στο Speedtest θα αποδειχθεί 100%. Και αναλόγως κάποια παιδιά με γνώσεις μπορεί να με καθοδηγήσουν αναλόγως αν κρίνουν πως τα αποτελέσματα έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και εγείρουν υποψίες για κάτι άλλο. Βραδάκι θα το ανεβάσω. Καλό μεσημέρι παίδες.
  13. Κάποιον ρόλο πρέπει να παίζουν οι παραπάνω μπάντες..Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό που σας λέω με αυτό που λέει ο Νίκος. Θα πάω σε λίγο σπίτι με τα 3 κινητά στα χέρια μου (Samsung A8(2018) & Xiaomi mi a2 lite & Blackview BV 8600 PRO), και θα τρέξω Speedtest πολλές φορές σε 4G & 3G. Για να δούμε,θα υπάρξει στατιστικά μεγάλη διαφορά? Αυτό το Test ξέχασα να το κάνω...Θα το τραβήξω Video και θα το ανεβάσω να το δειτε. Bλέπω πως είμαι ο μόνος που έχει τόσο σοβαρά θέματα με το σήμα και αρχίζω να πιστεύω μήπως έχει θέμα η συσκευή και χρειάζεται Service.
  14. Tότε γιατί Silverag στο σπίτι μου τα άλλα 2 κινητά που έχουμε έχουν καλύτερη λήψη?? Όλοι Vodafone έχουμε. Eίναι αρκετά μεγάλη η διαφορά. Ειδικά το Α8 (2018) έχει πολύ καλύτερη λήψη.Και στην πράξη το βλέπω αλλά και η εφαρμογή που εγκατέστησα το αποτυπώνει αυτό. Κάτι φταίει προφανώς.
  15. Που να τα ήξερα αυτά πριν...Σε Android καλύτερα γιατί δεν τα ξέρω καλά τα iPhones... Έτσι όπως το βλέπω ,υπάρχει τεράτια διαφορά στον αριθμό από μπάντες...
  16. Nίκο μα πλέον και το A2 Lite είναι συμβατό.Δεν διαβάζεις τι γράφει ο Silverag πιο πάνω? Απλά σε μένα κάτι δεν πάει καλά. Πόσο Bandwidth δεσμεύει άραγε? H γραμμή μου είναι 10 MBPS. Αρκεί?
  17. Κουμπί ''Enhanced 4G LTE Mode'' που λένε στα ξένα Forums παρά το '' *#*#86583#*#* '' που πληκτρολόγησα , δεν μου εμφανίστηκε στο μενου. Ίσως το LTE σκέτο να είναι η επιλογή που πρέπει να κάνω.Και αυτήν έκανα.Μου έγραφε πάντως HD το κινητό. Σε κάθε περίπτωση και μετά από δοκιμές 30 λεπτών με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς δικτύου δεν είναι καλά τα πράγματα. Ναι μεν κατάφερε και έκανε το Transition όταν κόπηκε το WiFi (βγήκα έξω στον δρόμο και περπάτησα μέχρι να χαθεί το WiFi σήμα) αλλά η ποιότητα της κλήσης και κατά την διάρκεια της WiFi κλήσης αλλά και όταν βγήκα έξω στον δρόμο που δεν είχα WiFi αλλά 4G, ήταν κακή με διακοπές. Εν κατακλείδι εγκατέστησα το LTE Discovery σε 3 κινητά ώστε να μετρήσω τα DB του σήματος. Samsung A8 (2018) , BlackView BV6800 Pro & Α2 Lite. Τελικά διαπίστωσα αυτό που φοβόμουν. Πολύ μεγάλες οι διαφορές σε 4G, 3G αλλά και 2G. Ειδικά σε 2G το Samsung ήταν στα -51DB & το Α2 Lite στα -80db. Έτσι εξηγείται που ακόμα και στο 2G που το έχω, πάλι παραπονιούνται για περιστασιακές διακοπές οι συνομιλητές μου. Μιας που όπως έχω αναφέρει το κινητό το πήρα δώρο στην μάνα μου,πλέον δημιουργείται πρόβλημα. Τι να το κάνει που είναι όμορφο,δεν κολλάει,γρήγορo στα Apps όταν δεν έχει καλό σήμα? Η περιοχή είναι όντως δύσκολη καθώς είναι υπόγειο,το πιθανότερο είναι στο 99% των υπόλοιπων περιοχών να μην έχει κανένας άλλος πρόβλημα, αλλά δυστυχώς σπάει νεύρα η κατάσταση. Να είναι το χαμηλό SAR της συσκευής που φταίει? Δεν ξέρω. Δεν λέω, έχω κι εγώ με το Α8 περιστασιακά θέματα που δεν με ακούνε αλλά στις 5 κλήσεις μου παραπονιούνται 1 φορά. Με το A2 Lite ,στις 5 κλήσεις της μητέρας μου παραπονιούνται τις 4 φορές. Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή να το πουλήσω ή να το κρατήσω για δεύτερο. Όποιος ενδιαφέρεται το δίνω 100€ κι ας το πήρα 163€ πριν 12 μέρες. Το θέμα είναι που θα βρω άλλο κινητό που αποδεδειγμένα θα έχει τόσο καλή λήψη όσο το A8(2018) μου...Nα κοιτάω το SAR και να διαλέγω εκείνο με το υψηλότερο SAR? Έχω πελαγώσει πραγματικά...Έχω στενοχωρηθεί κιόλας γιατί ήταν δώρο μου και εκτείθομαι. *To Calling Preference που λέει ο Silverag δεν μπορώ να το βρω. Μία επιλογή μόνο για να ενεργοποιήσεις ή όχι το WiFi Call βλέπω...
  18. Ιανουάριος 2020: Φίλε Sliverag επιβεβαιώνεσαι. Είναι εύκολο λιγάκι να μας το εξηγήσεις? Εγώ έχω 1 στις 4 γραμμές σήμα σε 4G στο σπίτι. Έχω δλδ σήμα μεν αλλά οριακό. Τi πρέπει να κάνω? Έχω ενεργοποιήσει το VoWifi άρα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου θα πρέπει να ενεργοποιήσω και το VoLTE. Θα στείλω οπότε *#*#86583#*#* και αν είναι Disabled , το βρίσκω ακολούθως στο μενού και το ενεργοποιώ? Θα είμαι εντάξει μετά λες?
  19. Αν η κλήση ξεκινήσει κανονικά μέσω 2G αλλά δεν είναι καλή η λήψη ,μπορεί να μεταπηδήσει σε Vo-WiFi ΠΡΙΝ δημιουργηθούν οι πρώτες διακοπές? Αν η μετάβαση δεν γίνεται ή αν γίνεται αλλά με καθυστέρηση,βράστα.... Δηλαδή αν εμένα μου λέει ο συνομιλητής μου πως δεν με ακούει καλά εδώ και 5 λεπτά και η μετάβαση σε VoWiFi είτε δεν πραγματοποιείται καθόλου, είτε καθυστερεί σημαντικά, τι να το κάνω? Πάντως έστω την ώρα που είσαι σε GSM και ακούς τον συνομιλητή σου διακεκομένα,να μπορείς να μεταπηδάς σε Vo-WiFi χειροκίνητα με κάποιο κουμπί, δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει. H Vodafone πάντως στους Όρους υπηρεσίας Vodafone Wifi Calling που ανέβηκαν τον Ιούνιο του 2019 λέει άλλα... Τι να πω ,δεν ξέρω...
  20. Παππούλη ,την έκανες την αναβάθμιση σε android 10?
  21. Κατάφερα και ενεργοποίησα το Wi-Fi calling εγώ σε Vodafone. Το έβαλα και σε λειτουργία πτήσης που είπε ο φίλος παραπάνω και κατάφερα και πήρα κανονικά τηλέφωνο. Το θέμα είναι πότε θα καταλαβαίνει να κάνει την αλλαγή σε WiFi? Ελπίζω να μη μιλάω για αρκετά λεπτά με κομμένο ήχο και καθυστερημένα να καταλαβαίνει και να μου το γυρίζει σε WiFi διότι είναι άχρηστη η υπηρεσία έτσι. Πρέπει να έχω τις ρυθμίσεις στο 4G ή δουλεύει ακόμα κι αν το έχω στο 2G?
  22. Κομπλέ το Android 10! Πριν 3 ώρες το εγκατέστησα! Eίναι ελαφρώς πιο γρήγορο τώρα και δεν διαβλέπω φαινόμενα Battery Drain. Στις ρυθμίσεις δικτύου, εκεί που με το Pie είχες επιλογές: 2G, 3G , 4G , πλέον στο 10 αντικαταστάθηκε η επιλογή 4G με την ''LTE''. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό όσον αφορά το σήμα. Το τηλέφωνο το αγόρασα στην μάνα μου και της αρέσει πολύ και το συνηθίζει μέρα με την μέρα (δύσκολα βέβαια και πολύ σταδιακά καθώς είναι το πρώτο της Smartphone). Της έβαλα Viber, ενημερωτικά Apps και γενικά δουλεύει όμορφα. Μη σας πω πως είναι και ελαφρώς πιο γρήγορο από το δικό μου Samsung A8 (2018) με κάτι Tests που έκανα. Το πρόβλημα είναι όμως πως στο σπίτι που μένουμε η Vodafone δεν έχει πολύ καλό σήμα (η Cosmote ακόμα χειρότερο). Όμως το προηγούμενο τηλέφωνο της (Νokia της πλάκας των 40€) ΔΕΝ έκανε πολλές διακοπές όταν μιλούσε. Μόλις όμως πήγε στο Mi A2 Lite άρχισαν να της παραπονιούνται οι συνομιλητές πως ''κόβεται'' η φωνή της κατά διαστήματα. UPDATE 1: To πρόβλημα που είχα αναφέρει σε προηγούμενο Post με την λειτουργία ''Μην ενοχλείτε'' διορθώθηκε. Είχα κάνει λάθος στις ρυθμίσεις... UPDATE 2: Τελικώς με κάποια tests που έκανα ούτε εγώ μπορώ να βγάλω καλό σήμα με το Samsung A8 (2018) που έχω...Μαλλον κάτι έκαναν με τις κεραίες της Vodafone στην περιοχή μου. Είναι και υπόγειο εκεί που μένω,οπότε υπάρχει θέμα...Μάλλον πρέπει να ψάξω για κινητά με πολύ μεγάλο SAR ώστε να κάνουμε την δουλειά μας...
  23. Μια χαρά τα λες! Και μόλις το ενεργοποιώ (φαίνεται και καλά ενεργοποιημένο στο Story όπως λες), απλά δεν Mutaρει τις κλήσεις! Αλλά ούτε και Viber/Sms. Δηλαδή άχρηστο!Το μόνο που Mutάρει είναι τα Videos πχ από Youtube! Έχω ακριβώς το πρόβλημα που περιγράφει ΕΔΩ το παιδί 1 χρόνο πριν... Άρα τι κάνουμε? Πώς γίνεται να δούλευε σε σένα και όχι σε μένα και σε κάποιους άλλους? Άλλο παιδί στο Forum δεν είχε ποτέ αντίστοιχο πρόβλημα? Τόσο γκαντέμης είμαι? Λένε πως μπορεί η αναβάθμιση να μην έκατσε σωστά και να κάνω Factory Reset. Αλλά παιδευόμουν τόσο καιρό να της το σετάρω και τώρα πάλι από την αρχή με Reset? Δεν θα την παλέψω... Μπορώ να το πάω κάπου για Service ή καλύτερα να το αποδεχθώ και να ελπίζω στην έκδοση Android 10 μήπως βελτιωθεί? Αύριο θα ανεβάσω Video με το πρόβλημα μήπως κάνω κάποια βλακεία εγώ άθελά μου. Οπότε βλέποντας το Video ίσως μας λυθούν οι απορίες...
  24. Καλησπέρα παιδιά! Κάτοχος απο σήμερα ενός Mi A2 Lite , το πήρα δώρο στην μητέρα μου (το πρώτο της Smartphone στα ... 68 της !) Έκανα την αναβάθμιση σε Android 9.0 και έχει κώδικα ασφαλείας 1ης Μαρτίου του 2020. Όλα καλά με τα μενού, συνήθισα την μικρή δυνατότητα παραμετροποίησης λόγω Android One αλλά δεν περίμενα με τίποτα να ΜΗΝ δουλεύει το ''Do not Disturb''! Τον τρόπο με το Volume Down και κάνοντας Mute το καμπανάκι τον ξέρω, αλλά ήθελα το ''Do not Disturb'' ώστε να της το πραγραμμάτιζα τις ώρες που κοιμάται και μετά να ξε-mute-αριζόταν μόνο του... Έφαγα πάνω από 4 ώρες να προσπαθώ να το ρυθμίσω αλλά τίποτα! Δεν έκανε Mute τις κλήσεις με καμία Παναγία. Oύτε και το Viber ή τα SMS. Μόνο τα Πολυμέσα Mu-tάριζε! Τελικά το έψαξα και βρήκα κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα: Λένε πως φταίει η έκδοση Pie...Στην 8 δεν είχε θέμα...(Link 1 + Link 2). Καλά, τέτοιο Software Fail πως και δεν το έχουν δει να το διορθώσουν? Η μόνη μου ελπίδα ... η αναβάθμιση σε Android 10 μπας και λυθεί! Μήπως βρε παιδιά ξέρετε κάποια λύση στο θέμα?? :worry::worry::worry:
  25. Kαλησπέρα Παίδες.Έχω Ανδρικό Κομμωτήριο και εδώ και 2 χρόνια είμαι στην Elpedison. Πιστεύετε πως υπάρχει κάπoια εταιρεία που να με συμφέρει καλύτερα? Να τονίσω πως έχω Forthnet3Play και σκεφτόμουν μήπως με συνέφερε η Nova Energy. Έχω Μονοφασικό στην Επιχείρησή μου,ημερήσιο και ένας ενδεικτικός εκκαθαριστικός (120 ημερών) καταναλώνει 1646 KWh. Εσείς τι λέτε?
×
×
  • Create New...