Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το mycosmote app ζηταει υποχρεωτικά αφμ σε όσους αριθμούς βάζεις μέσα,εκτός από την ταυτοποίηση με sms?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ερωτηση: εχω ενα whats up σε ενα gps. Μπορω απομακρυσμενα να απενεργοποιησω το My Internet?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Ερωτηση: εχω ενα whats up σε ενα gps. Μπορω απομακρυσμενα να απενεργοποιησω το My Internet?

Καλημέρα, τι είδους GPS? tracker είναι?

δλδ τι να κανεις με το my internet? τι εννοεις να του κλεισεις τα δεδομενα κινητης?

Εφ' όσον έχεις κωδικούς my cosmote και φαίνεται στην λίστα με τις γραμμές σου, ναι.

Θα το βρεις κάτω από τις υπηρεσίες και μπορείς να σύρεις τον διακόπτη δεξιά να γίνει πράσινος.

Έχετε αποθηκευμένη την χρεωστική στην εφαρμογή του wu; μη γίνει καμία ξερή όπως με την σονυ φοβάμαι

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχετε αποθηκευμένη την χρεωστική στην εφαρμογή του wu; μη γίνει καμία ξερή όπως με την σονυ φοβάμαι

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και να γίνει, μόνο την ταλαιπωρία της καταγγελίας θα φας. Χρήματα δεν θα χάσεις. Είναι ασφαλισμένες οι κάρτες από τις τράπεζες.

Όσες φορές έγινε πρόβλημα, με ένα φαξ έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω λογιστικά σε 1 μέρα (δεν μπορούσα να τα πειράξω) και σε 15-30 μέρες που λυνόταν η υπόθεση τα αποδέσμευαν τελείωνε η ιστορία.

Καλημέρα, τι είδους GPS? tracker είναι?

δλδ τι να κανεις με το my internet? τι εννοεις να του κλεισεις τα δεδομενα κινητης?

Δε μίλησα για κλείσιμο των δεδομένων κινητής, αλλά για να κλείσω το My Internet όπου όταν είναι ανοιχτό δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ, και πρέπει να αγοράσεις πακέτο.

Το tracker χρησιμοποιεί καμιά 5ΜΒ μάξιμουμ το μήνα, οπότε δεν αξίζει να του βάζω πακέτα ιντερνετ, και επίσης μέχρι τώρα έστελνα κάθε φορά που έβαζα κάρτα 100 ΜΒ απ'το Πάρε Μοίρασε. Το θέμα είναι πως από τον άλλο μήνα παίζει να γυρίσω την κύρια γραμμή μου από what's up σε Frog, οπότε σε εκείνη την περίπτωση δε θα μπορώ να στέλνω τα 100ΜΒ, και επίσης για να μη χάσω τη γραμμή κάθε 4 μήνες θα πρέπει να βάζω έστω και 5 ευρώ κάρτα.

Οπότε αν θυμάμαι καλά πρέπει να χρεώνει περίπου 0,20 λεπτά το ΜΒ αν δεν κάνω λάθος, σωστά;

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

νομιζω οτι αν δεν εχει myinternet,χρεωνει το ημερησιο πασο με ενα και κατι και δινει καμποσα mb. Αν ειναι ετσι,δεν θα σε συμφερει για τη δουλεια που θες.

Δε μίλησα για κλείσιμο των δεδομένων κινητής, αλλά για να κλείσω το My Internet όπου όταν είναι ανοιχτό δεν έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ, και πρέπει να αγοράσεις πακέτο.

Το tracker χρησιμοποιεί καμιά 5ΜΒ μάξιμουμ το μήνα, οπότε δεν αξίζει να του βάζω πακέτα ιντερνετ, και επίσης μέχρι τώρα έστελνα κάθε φορά που έβαζα κάρτα 100 ΜΒ απ'το Πάρε Μοίρασε. Το θέμα είναι πως από τον άλλο μήνα παίζει να γυρίσω την κύρια γραμμή μου από what's up σε Frog, οπότε σε εκείνη την περίπτωση δε θα μπορώ να στέλνω τα 100ΜΒ, και επίσης για να μη χάσω τη γραμμή κάθε 4 μήνες θα πρέπει να βάζω έστω και 5 ευρώ κάρτα.

Οπότε αν θυμάμαι καλά πρέπει να χρεώνει περίπου 0,20 λεπτά το ΜΒ αν δεν κάνω λάθος, σωστά;

1.30 / MB χρεωνει πλεον

1.30 / MB χρεωνει πλεον

Αυτό δεν απενεργοποιείται για να χρεώνομαι μόνο ανά ΜΒ χρήσης; Αναγκαστικά θα πρέπει να έχω το DAY pass ?

Thomas Edison

Τον ηπιαμε!

Thomas Edison

Τον ηπιαμε!

My internet και τέλος ρε συ τι τον ήπιαμε τι λέτε. Έχω να κλείσω δεδομένα 2 χρόνια πιο πριν με είχαν φάει αρκετά ευρώ

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά είμαι στην κολοvodafone καρτοκινητό με πακέτο (Talk 2 Vodafone 300 που προσφέρει 200’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, και 100’ λεπτά ομιλίας προς Vodafone για 30 μέρες με χρέωση 6€)

επειδή το καταργούν τα λαμόγια στην vodafone πείτε μου τι παρόμοιο υπάρχει στόν cosmote;με ενδιαφέρει να μιλάω με όλους περισσότερο και να μεταφέροντε τα λεπτα ομιλίας που δεν εχω μιλήσει στόν επόμενο μήνα...

Στις 20 Μαρτίου το καταργουν και από την Cosmote.

Στις 20 Μαρτίου το καταργουν και από την Cosmote.

Δηλαδή τί καταργούν?

Υπάρχουν και άλλα που καταργούν?

Υπάρχει κάπου μία λίστα με αυτά που καταργούν να την δούμε?

(Είμαι καλό "παιδί" δεν θέλω να θυμηθώ τα γαλλικά μου)

Ρε παιδιά από 26/3 καταργούνται όλα τα πακετα;τι ανανεώσεις θα κάνουμε;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά από 26/3 καταργούνται όλα τα πακετα;τι ανανεώσεις θα κάνουμε;

Άστα να πάνε. Έβαζα πάντα σε συγγενείς το super call them all i με τα 6 ευρώ οι βλακες το είχαν μόνο στο 1330 τελευταίο. Τώρα πάει αυτό. Από το κακό στο χειρότερο.

King ποιά πακέτα θα μείνουν ξέρεις;

Από αυτά που βλέπω φεύγουν αυτά με τα 6 ευρώ αυτό με τα 7.06 και λογικά θα μείνουν όλα αυτά με τα 7.5 ευρώ και πάνω. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η τακτική. Σε άτομα τρίτης ηλικίας και τα 6 το μήνα πολλά ήταν. Τι να τα κάνουν τα παραπάνω λεπτά τσάμπα χρήματα θα δίνουν. Πολλά στραβά τελευταία ελπίζω να μείνει το promo 4 που έχουμε μερικοί.

King ποιά πακέτα θα μείνουν ξέρεις;

Από αυτά που βλέπω φεύγουν αυτά με τα 6 ευρώ αυτό με τα 7.06 και λογικά θα μείνουν όλα αυτά με τα 7.5 ευρώ και πάνω. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η τακτική. Σε άτομα τρίτης ηλικίας και τα 6 το μήνα πολλά ήταν. Τι να τα κάνουν τα παραπάνω λεπτά τσάμπα χρήματα θα δίνουν. Πολλά στραβά τελευταία ελπίζω να μείνει το promo 4 που έχουμε μερικοί.

Ευχαριστώ φιλαράκι πάλι καλά που θα μείνει αυτό με 8,5