aenaos15 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Με 0,54 εγω μια χαρα κανω κλησεις... Κατι αλλο παιζει... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Στο γουατσαπ μου έχω €0,59 και μόλις πάω να κάνω κλήση με γειωνει. Γιατί; Τι ακριβώς σου λέει? Μπορεί να ακούγεται οτι εχεις τοσο χρονο για αυτή την κλήση και μετα λογικά θα καλεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 0.744 στοιχίζει η κλήση ενός λεπτού χωρίς πακέτο ομιλίας στο whatsup Αν δεν έχεις πακέτο ή αν το πακέτο σου εχει μεινει με ένα ή δύο λεπτά δεν θα μπορέσεις να κάνεις κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Μετά τον φίλο King, επιβεβαιώνω και εγώ πως το promo4 ισχύει και για το 2018. Άψογα. Υ.Γ Υπενθυμίζω για όσους δεν το γνωρίζουν: Το promo4 ενεργοποιείται με αποστολή promo4 στο 1330. Οι παροχές που δίνει, είναι 600' προς What's Up και 200' προς όλα τα δίκτυα για 1 μήνα. Όλα αυτά με κόστος ... 4€! Προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί σε συνδρομητή What's Up, είναι η αποστολή ανάλογου μηνύματος για την προσφορά, από την Cosmote. Από εκεί και έπειτα, μπορεί να το ενεργοποιεί κανείς κάθε μήνα. Εγώ το έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 0.744 στοιχίζει η κλήση ενός λεπτού χωρίς πακέτο ομιλίας στο whatsup Αν δεν έχεις πακέτο ή αν το πακέτο σου εχει μεινει με ένα ή δύο λεπτά δεν θα μπορέσεις να κάνεις κλήση. Ο aenaos15 με 0,54 πως κάνει κλήση; Στο φίλο που ρώτησε τι μου λέει, δε λέει τίποτα. Παταω το κουμπί της κλήσης και ακούγεται ο ήχος του τέλους της κλήσης. Έκανα επανεκκίνηση τη συσκευή, αλλά τιποτα. Δεν έχω πακέτο ομιλίας, απλά ήθελα να κάνω κληση 20" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Η ελάχιστη διάρκεια είναι 3' οπότε δεν αρκεί το υπόλοιπο σου. Θα έπρεπε να ακούγεται ανάλογο μήνυμα υποθέτω. Προφανώς ο άλλος φίλος θα έχει ενεργοποιημένο πακέτο ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Και χωρίς πακέτο ομιλίας σε WU κ Ckarta , η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι το 1΄ που κοστίζει 0,74€ , όσα κατ'ελάχιστο πρέπει να έχεις σε € υπόλοιπο. Αλλιώς δε "βγαίνει" καν η κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ο aenaos15 με 0,54 πως κάνει κλήση; Στο φίλο που ρώτησε τι μου λέει, δε λέει τίποτα. Παταω το κουμπί της κλήσης και ακούγεται ο ήχος του τέλους της κλήσης. Έκανα επανεκκίνηση τη συσκευή, αλλά τιποτα. Δεν έχω πακέτο ομιλίας, απλά ήθελα να κάνω κληση 20" Ηξερα ατομα που κρατουσαν ισα ισα για αναπαντητη υπολοιπο(κατω απο 1€ δηλαδη) και εμπαιναν 0.facebook τζαμπα.Και φυσικα επειδη την εχω πατησει να το σηκωσει ο αλλος,γι αυτο βαζω πακετο ομιλιας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Συμπέρασμα: σε γουατσαπ κάτω από €0,74 (χωρίς πακέτο ομιλίας) δε γίνεται κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristoksenos Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καλή χρονιά σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου λυσει 2 απορίες; 1) Σε αριθμο γουατς απ με ενδιαφέρει καποιο πακέτο ομιλίας το πολύ 100 λεπτών προς όλα τα δίκτυα το πολύ για 1 μήνα. Υπάρχει κάτι οικονομικότερο απο αυτό:https://www.whatsup.gr/el/services/200-pros-ola-ta-diktya-100mb; Επίσης, υπάρχουν αντίστοιχες "εξατομικευμένες προσφορές", όπως κανει η γουιντ που στέλνεις μην στο 12410 (αν θυμάμαι καλα) και με 4 ή και 3 ευρώ έχεις υπεραρκετό χρόνο ομιλίας για 1 μήνα; 2) Σε περίπτωση μη ανανέωσης χρόνου ομιλίας, στους 3 μήνες χανεις το χρηματικό υπόλοιπο σου και στους 4 μηνες μπαίνει φραγή κλήσεων, σωστά; Αυτό ισχύει και στις άλλες εταιρείες; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouema Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Το what's up δεν έχει φθηνότερο πακέτο προς όλους. Μετά κοιτάς σε frog που έχει 60 λεπτά με 3,02. Ναι αυτό με την μη ανανέωση ισχύει σε Vodofone, Wind, Cosmote. Δεν ξέρω στη Cyta τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλή χρονιά σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου λυσει 2 απορίες; 1) υπάρχουν αντίστοιχες "εξατομικευμένες προσφορές", όπως κανει η γουιντ που στέλνεις μην στο 12410 (αν θυμάμαι καλα) και με 4 ή και 3 ευρώ έχεις υπεραρκετό χρόνο ομιλίας για 1 μήνα; 2) Σε περίπτωση μη ανανέωσης χρόνου ομιλίας, στους 3 μήνες χανεις το χρηματικό υπόλοιπο σου και στους 4 μηνες μπαίνει φραγή κλήσεων, σωστά; Αυτό ισχύει και στις άλλες εταιρείες; Ευχαριστώ!! 1) Προς το παρόν (και για κανα-δυό χρόνια) θα μας "κάνει τη δύσκολη" (και δικαιολογημένα με το πλήθος πελατών που ένα μεγάλο ποσοστό της τα "χώνει" ακόμα όσο.......): Αργότερα σίγουρα. Ακόμα δεν έχει "κάτι" σε "μόνιμη" βάση όπως το 12410 της Wind. 2) Στη Wind ΔΕΝ έχει εφαρμοστεί ΑΚΟΜΑ το 4μηνο φραγής παντών όλων. Εντός του 2018 ίσως (μην πω σχεδόν σίγουρα: Μετά την απήχηση: "Μπουουου" τρόμαξαν οι πελάτες στις άλλες δύο εταιρίες): Γιατί όχι και στη Wind: "Λογικά" δε σκέφτονται; It's UP 2 US. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλημέρα, μας έχουν δώσει από το γερμανό ένα νούμερο wu που υποτίθεται είχε 50 ευρώ μέσα, το έβαλα όμως και βλέπω υπόλοιπο 0.25. Έχει πάρει κάποιος παρόμοιο πακέτο; Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση για να μπουν τα λεφτά; Απ' έξω η κάρτα γράφει 'wu promo' και με στυλό γραμμένο 'cash' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλημέρα, μας έχουν δώσει από το γερμανό ένα νούμερο wu που υποτίθεται είχε 50 ευρώ μέσα, το έβαλα όμως και βλέπω υπόλοιπο 0.25. Έχει πάρει κάποιος παρόμοιο πακέτο; Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση για να μπουν τα λεφτά; Απ' έξω η κάρτα γράφει 'wu promo' και με στυλό γραμμένο 'cash' Έκανες κάποια αγορά από καταστημα γερμανός και σου το έδωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 ναι laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Θα καλέσεις το 1314 για να ενεργοποιηθεί η κάρτα. 5-10 λεπτά μετά θα μπουν τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Θα καλέσεις το 1314 για να ενεργοποιηθεί η κάρτα. 5-10 λεπτά μετά θα μπουν τα χρήματα. Έκανα κλήση όταν την έβαλα την κάρτα αλλά δεν μου βγαλε κάποιο μήνυμα, ούτε μπήκαν τα λεφτά. Θα το ξαναδώ το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ψιλο-offtopic, sorry: Αν έχω να δουλεύει η εφαρμογή Walk with my map για οκτώ συνεχόμενες ώρες, με δεδομένα, για να δω πόσα χιλιόμετρα θα περπατήσω, πόσα MB θα χαλάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPap_ Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλημέρα, μας έχουν δώσει από το γερμανό ένα νούμερο wu που υποτίθεται είχε 50 ευρώ μέσα, το έβαλα όμως και βλέπω υπόλοιπο 0.25. Έχει πάρει κάποιος παρόμοιο πακέτο; Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση για να μπουν τα λεφτά; Απ' έξω η κάρτα γράφει 'wu promo' και με στυλό γραμμένο 'cash' Ο αριθμός είναι δώρο με την αγορά που έκανες. Ουσιαστικά σου επιστρέφει χρήματα της αγοράς ως κάρτα. Τα χρήματα μπαίνουν μετά από κάποιες μέρες, όχι αμέσως, ούτε με την ενεργοποίηση. Λογικά θα ενημερωθείς με SMS, όπως όταν βάζεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 η εφαρμογη (MyCosmote) σας παιζει; ειχα παλια εκδοση (και signed) στο εταιρικο κινητο, παω να την ανοιξω μου λεει υπαρχει νεοτερη εκδοση, με περναει μια βολτα απ το playstore, το store εχει μονο ανοιγμα φυσικα (μιας και δεν μπορει να αναβαθμιση εφαρμογη με διαφορετικο signature), παταω open και κολλαει στην εκκινηση... πφφφ σε συναδελφο που την εχει σε tablet (χωρις sign, κανονικα), του βγαζει υπαρχει νεα εκδοση, παει να την αναβαθμισει, παταει update, του βγαζει δεν υποστηριζεται και κανει κυκλο συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 η εφαρμογη (MyCosmote) σας παιζει; ειχα παλια εκδοση (και signed) στο εταιρικο κινητο, παω να την ανοιξω μου λεει υπαρχει νεοτερη εκδοση, με περναει μια βολτα απ το playstore, το store εχει μονο ανοιγμα φυσικα (μιας και δεν μπορει να αναβαθμιση εφαρμογη με διαφορετικο signature), παταω open και κολλαει στην εκκινηση... πφφφ σε συναδελφο που την εχει σε tablet (χωρις sign, κανονικα), του βγαζει υπαρχει νεα εκδοση, παει να την αναβαθμισει, παταει update, του βγαζει δεν υποστηριζεται και κανει κυκλο συνεχεια... Εμένα αφού με περάσει 1 βόλτα απ'το play store (το αφήνω να δείξει ό,τι "θέλει"): Το επιστρέφω (back απ΄το κατάλληλο πλήκτρο του κινητού) και τα δείχνει ΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ κ τα λεπτά προς frog σε φραγμένο (4μηνο εδώ κ 4 μήνες απ΄το Σεπτέμβρη) αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 το back το πατας οταν εισαι στο playstore ετσι; το πατησα εγω στο δικο μου, με γυρναει στην εφαρμογη της cosmote και κολλαει στο "εκκινηση", εντωμεταξυ δεν μπαινω και στο site με firefox (ξανά...) αρχισαμε παλι... τα γνωστα... καλα τους κανουν και τους εχουν ξεσκισει στα καντηλια στο store, αλλα και τι εγινε θα μου πεις; ποιος νοιαζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Κατεβάστε την χειροκίνητα βγάλτε την άλλη και κάντε εκ νέου εγκατάσταση https://m.apkpure.com/my-cosmote/gr.cosmote.myaccount.widget/download?from=details Αν δεν το έχετε ανοιχτό. Ανοίξτε της άγνωστες πηγές Edited January 9, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Έχει ενεργοποιήσει κανένας αυτή την υπηρεσία;;; χρεώνει το sms που λέει να στείλω; ____________________________________________________ Edit : το sms ενεργοποίησης είναι δωρεάν ΑΛΛΑ είναι συνδρομητική η εφαρμογή και είναι μόνο τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν. Edited January 10, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) το back το πατας οταν εισαι στο playstore ετσι; το πατησα εγω στο δικο μου, με γυρναει στην εφαρμογη της cosmote και κολλαει στο "εκκινηση", εντωμεταξυ δεν μπαινω και στο site με firefox (ξανά...) αρχισαμε παλι... τα γνωστα... καλα τους κανουν και τους εχουν ξεσκισει στα καντηλια στο store, αλλα και τι εγινε θα μου πεις; ποιος νοιαζεται; την εκανα αναβαθμιση τελικα και επαιξε, με τα μπρος-πισω δεν επαιζε (απο 20mb εφαρμογουλα πηγε στα 100, πφφ, anyway, την μετεφερα στην sd), το site εχει ενα σωρο third-party cookies (καθοτι το authentication οπως το καταλαβαινω γινεται σε τριτα site και οχι στο cosmote.gr) που πρεπει ή να τα επιτρεψεις (τα third-party γενικα) ή τα συγκεκριμενα για να παιξει https://idmextsso.germanos.gr https://idmextsso.cosmote.gr https://idmextsso.ote.gr Edited January 10, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts