cmvr Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μάλιστα... Από 26.03.2018 η διάρκεια των ΜΒ μέσω του Reloadit μειώνεται στις 15 μέρες. Γειά σου ρε κοσμοτέ με τα ωραία σου!Καλύτερα να τα τρώμε γιατί πάντα ξεχνάω να κάνω ανανέωση και για λίγες ώρες μετά που το θυμάμαι τα χάνω χα χα χα χα χα χα χα χα χα Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μάλιστα... Από 26.03.2018 η διάρκεια των ΜΒ μέσω του Reloadit μειώνεται στις 15 μέρες. Γειά σου ρε κοσμοτέ με τα ωραία σου! ωχ, ελα ρε, αντε καλα, παει και το whatsup... :wacko: τουλαχιστον το παρε-μοιρασε βασταει ακομα ε; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Δεν εχει ανακοινώσει κάτι για το πάρε μοίρασε. Βέβαια και την επέκταση 1 μηνα στην ισχύ των mb ποτε δεν την είχε ανακοινώσει νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Το γράφω κι εδώ, θα το γράψω και στο άλλο νήμα για το πάρε-μοίρασε. Αύριο θα κάνω ανανέωση με 2 5άρες. Όποιος έχει 3χ100 και είναι μέσα για ανταλλαγή, ας μου στείλει μήνυμα. Υ.Γ. Επίσης, όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να στείλει, εφόσον δεν έχει κάπου να τα δώσει και του πάνε τζάμπα χαμένα, ας στείλει επίσης. Τροποποίηση: ωχ, ελα ρε, αντε καλα, παει και το whatsup... :wacko: τουλαχιστον το παρε-μοιρασε βασταει ακομα ε; :rolleyes: Όπως το 3ήμερο έγινε μήνας σιωπηλά, έτσι βλέπω και να κόβεται σιωπηλά. Αν διαβάσεις την ανακοίνωση, θα δείς και άλλα ωραία. Π.χ. το 600mb με 6ε και με αυτόματη ενεργοποίηση 1200mb, γίνεται 700mb με 7ε και 900mb αντίστοιχα. Καταργούνται επίσης αρκετά πακέτα, σχεδόν όλα τα Call them All, και το Combo γίνεται πιό "καλό", με αυξημένη τιμή εννοείται, και προστίθενται SMS προς όλους στο πακέτο συν 100mb, τα οποία γίνονται 200mb. Edited December 30, 2017 by sakis543 Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Λογικά το παρε-μοιρασε μπορεί να το αφήσουν προς το παρόν στον μήνα κάτι σαν το δωράκι των 2gb στο frog που το έχουν στις 30 ημέρες,ενω το πακέτο στις 25 Επίσης θα δείξει αν αφήσουν στις 15 ημέρες τα 1.2gb στο reload και τα 2gb στην μια εβδομάδα ή τα μειώσουν και αυτά πχ στο 1gb και στις 3 ημέρες.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Προσωπικά δεν θα σπάσω το κεφάλι μου, μαντεύοντας αν θα μας κάνει τη χάρη η Cosmote και δεν μειώσει τη διάρκεια και σε άλλες υπηρεσίες, πέραν του Reload It. Κρατάω το What's Up ως δεύτερο, κάνοντας χρήση του μόνιμου promo4. Ευελπιστώντας πάντα, να μην έχουμε κανένα απρόοπτο με τη συγκεκριμένη (μόνιμη έως τώρα) προσφορά. Τέλος το CU ξαναγίνεται βασικό, όντας με το μπόνους του (500mb με κάθε ανανέωση από 10€) και τα αρκετά καλά πακέτα του, ειδικά το νέο με τα 300' προς CU + 400' προς όλους, με 7€. Το What's Up γουστάρει να είναι ακριβότερο όλων. Πάσο. Δικαίωμα πλέον και πολλών από εμάς, να τα δίνουμε είτε σε CU, είτε σε F2G. Ο καιρός που ήτανε μονοπώλιο, πέρασε ανεπιστρεπτί. Edited December 30, 2017 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά!! Μια ερώτηση. Εάν έχω στην κάρτα 0,02€ μπορώ να κάνω κανονικά κλήσεις από αγορασμένο πρόγραμμα ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Και με 0 υπόλοιπο κανεις κανονικά Στάλθηκε από το Le X626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Και με 0 υπόλοιπο κανεις κανονικά Στάλθηκε από το Le X626 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι 100% σίγουρο αυτό; Γιατί θυμάμαι ότι αν δεν έχεις κάποιο ποσό μέσα (π.χ. 0,01€) δεν σου επιτρέπει κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Είναι 100% σίγουρο αυτό; Γιατί θυμάμαι ότι αν δεν έχεις κάποιο ποσό μέσα (π.χ. 0,01€) δεν σου επιτρέπει κλήσεις. Από όσο θυμάμαι, μόνο εάν έχεις αρνητικό (μείον) υπόλοιπο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ενεργό σου πακέτο, άρα να πραγματοποιήσεις κλήση. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Όταν δεν έχεις κάποιο πακέτο ενεργοποιημένο, και 0.60 λεπτά να έχεις ΔΕΝ σε αφήνει να κάνεις κλήση. Μου έχει τύχει πολλές φορές, ακόμα και με 0.87 λεπτά. Τώρα π.χ., το promo4 μου λήγει αύριο βράδυ και έχω υπόλοιπο ΑΡΝΗΤΙΚΟ κατά 0.11 λεπτά (-0.11). Παίρνω κανονικά. Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ωραία, γιατί έχω σκοπό να ενεργοποιήσω ένα πακέτο και θα μου μείνουν 2 λεπτά στην κάρτα και δεν ήθελα να ανανεώσω ξανά. Σας ευχαριστώ όλους! Καλή Πρωτοχρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Στο 4μηνο από κάρτα κάνεις ό,τι θες στην καρτοκινητή C-Ote. Δλδ κ μετά το 3μηνο, για άλλες 29 περίπου μέρες (120 από κάρτα) μπορείς κ πακέτα που έχεις ενεργοποιήσει με ό,ποιο τρόπο να χρησιμοποιήσεις και ό,τι δώρα (πχ τώρα αυτή την περίοδο τα Χριστουγεννιάτικα). Εξαίρεση τα sms , όπου θέλει να ΜΗΝ έχεις αρνητικό υπόλοιπο. ........................................................................................... Για όποιον θέλει να "μαθαίνει" (γιατί είμαστε κ ξεχασιάρηδες σα λαός) τις ραγδαίες μεταβολές των τελευταίων 2 χρόνων, ΑΣ μελετήσει συνοπτικά: https://www.whatsup.gr/el/anakoinoseis Από Απρίλη 2018 επίκεινται επιπλέον μεταβολές , όπως φαίνεται, και από τότε (Και ΑΝ) να περιμένουμε μεταβολές σε άλλες "παραμέτρους" που δεν οφείλουν να ανακοινώνουν (όπως τη διάρκεια ισχύος των μοιραζόμενων ΜΒ του #pare_moirase). Edited December 30, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Ωραία, γιατί έχω σκοπό να ενεργοποιήσω ένα πακέτο και θα μου μείνουν 2 λεπτά στην κάρτα και δεν ήθελα να ανανεώσω ξανά. Σας ευχαριστώ όλους! Καλή Πρωτοχρονιά! Καλή Πρωτοχρονιά και σε εσένα φίλε! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Για να εγγραφεις στο δικτυο 4G που στελνεις μηνυμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tradenik Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Στελνεις στο 1333 το 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Στελνεις στο 1333 το 4G ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σήμερα έκανα μια κλήση προς Αγγλία και διαπίστωσα ότι χρεώθηκα. Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό να δω τι γίνεται με την προαγωγή και βλέπω ότι στα πακέτα με λεπτά ομιλίας προς w.up δεν ισχύει η δωρεάν περιαγωγή και ισχύει μόνο για τα λεπτά προς όλους. Πάω λοιπόν στο πακέτο για διεθνείς κλήσεις και βλέπω ότι λέει κάποιες χώρες και γράφει Μεγάλη Βρετανί(Η Αγγλία ανήκει στην Μ.Βρετανία άρα συμπεριλαμβάνεται). Ψάχνοντας στο google βρήκα έναν πίνακα της cosmote που έλεγε χρέωση ανά ζώνη και στην ζώνη 2 αν δεν κάνω λάθος έγραφε Ηνωμένο Βασίλειο(η Μ.Βρετανία ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο που ανήκει η Αγγλία) όπου έγραφε και το ποσό χρέωσης. Σε κατάστημα που είχε πάει ο φίλος που είναι τώρα Αγγλία για να κάνει το καρτοσυμβόλαιο του καρτοκινητό w.up, ρώτησε και τι γίνεται με τις χρεώσεις και αν υπάρχουν μιας και είχε ακούσει για την δωρεάν περιαγωγή και του είχαν πει πως ακόμα και τα λεπτά προς w.up θα χρεώνονται όταν τον καλούν και όχι περιαγωγή εφόσον είναι πλέον ο αριθμός του w.up. Η μητέρα του με w.up του λέει πως δεν χρεώνεται κάτι στην κάρτα της όταν τοκ καλεί αλλά δεν ξέρουμε αν έχει λεπτά προς όλους. Τι ισχύει τελικά? Είναι δωρεάν η περιαγωγή προς Αγγλία τουλάχιστον με πακέτο λεπτών προς όλους? Είναι εκτός δωρεάν περιαγωγής λόγω ότι βγήκε από ευρωπαϊκή ένωση? Και συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο κείμενο και αν έχει απαντηθεί το ίδιο σε προηγούμενες σελίδες γιατί στο tapatalk στην αναζήτηση στο θέμα δεν έβγαλα άκρη σε αυτά που βρήκα με περιαγωγή. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 30, 2017 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Με μπερδεψες. Καλεσες αγγλικο αριθμο απο Ελλάδα? Καλεσες αριθμό wu που βρίσκεται στην Αγγλία? Στην 1η περίπτωση,χωρίς πακέτο προς διεθνείς προορισμούς καλώς σε χρέωσε.Στην 2η περίπτωση δεν επρεπε να σε χρεώσει εφόσον έχεις δωρεαν προς wu ή προς όλους. Τα περι περιαγωγης ισχύουν για καποιον που χρησιμοποιεί το ελληνικο νουμερο στην Αγγλία. Εκει λοιπόν δεν χρεώνεται τις εισερχόμενες. Ενώ μπορεί να καλεί προς Ελλάδα με τα λεπτά προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Βρίσκομαι στο Λονδίνο αυτές τις ημέρες και παρατήρησα πως τα 500 λεπτά προς όλους τα οποία είναι για 3 ημέρες από την Χριστουγεννιάτικη προσφορά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά αφού από εκεί καταναλώνει.. Απόψε λήγουν και μου μένουν τα 1500' προς όλους από το promo. Θα δείξει αν θα μπορώ να καλώ ξανά προς Ελλάδα. Να πω ότι είμαι συνδεδεμενος στο EE δίκτυο, επίσης mb μπορούσα να χρησιμοποιήσω στο αεροδρόμιο του hithrow αλλά τώρα στην ζώνη 1 όχι. Παίζει με τις ζώνες ε; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Στείλε δώρο κανένα μβ να σε θυμόμαστε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Βρίσκομαι στο Λονδίνο αυτές τις ημέρες και παρατήρησα πως τα 500 λεπτά προς όλους τα οποία είναι για 3 ημέρες από την Χριστουγεννιάτικη προσφορά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά αφού από εκεί καταναλώνει.. Απόψε λήγουν και μου μένουν τα 1500' προς όλους από το promo. Θα δείξει αν θα μπορώ να καλώ ξανά προς Ελλάδα. Να πω ότι είμαι συνδεδεμενος στο EE δίκτυο, επίσης mb μπορούσα να χρησιμοποιήσω στο αεροδρόμιο του hithrow αλλά τώρα στην ζώνη 1 όχι. Παίζει με τις ζώνες ε; Τα promo λογικά δεν θα σε αφήνει, κάνε μια δοκιμή και ενημέρωσέ μας. Οι ζώνες είναι αδιάφορες για το roaming, κάτι έχει πάει στραβά. Σιγουρέψου ότι έχεις ανοιχτό το data roaming και κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 ξερει κανεις αν κανω επεκταση υπολοιπου 3ευρω και 1 εχω να μπορω να στειλω 2ευρω σε αλλο αριθμο μου η δεν αφηνει το συστημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 πιστευω πως δεν θα σε αφησει,γιατι ειναι δανεικά. Το μόνο που αναφέρει στην σελιδα της υπηρεσιας ειναι "Ο αρχικός χρόνος ομιλίας καθώς και ο χρόνος ομιλίας που προέρχεται από προσφορές δεν μεταφέρεται." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Με μπερδεψες. Καλεσες αγγλικο αριθμο απο Ελλάδα? Καλεσες αριθμό wu που βρίσκεται στην Αγγλία? Στην 1η περίπτωση,χωρίς πακέτο προς διεθνείς προορισμούς καλώς σε χρέωσε.Στην 2η περίπτωση δεν επρεπε να σε χρεώσει εφόσον έχεις δωρεαν προς wu ή προς όλους. Τα περι περιαγωγης ισχύουν για καποιον που χρησιμοποιεί το ελληνικο νουμερο στην Αγγλία. Εκει λοιπόν δεν χρεώνεται τις εισερχόμενες. Ενώ μπορεί να καλεί προς Ελλάδα με τα λεπτά προς όλους. Κάλεσα σε w.up νούμερο έχοντας μόνο λεπτά προς w.up και όχι προς όλους. Όπως βλέπω όμως στα πακέτα ομιλίας στην εφαρμογή του w.up λέει πως τα λεπτά προς w.up δεν ισχύουν για περιαγωγή αλλά μόνο τα προς όλους και άρα γιαυτό πιστεύω ότι με χρέωσε. Από την άλλη όμως η μητέρα του φίλου μου με αριθμό w.up και αυτή κατά 99% δεν θα είχε λεπτά προς όλους καθώς το κινητό το έχει για να καλεί w.up κυρίως αριθμούς και ότι άλλο καλεί μια φορά στο τόσο χρεώνεται από το χρηματικό υπόλοιπο που έχει στην κάρτα της, λέω όμως 99% γιατί μπορεί αυτός που της ενεργοποίησε το πακέτο αυτή τη φορά να της έβαλε κάποιο πακέτο και με λεπτά προς όλους και να μην το ξέρει. Έπρεπε να με χρεώσει στα διαθέσιμα λεπτά που έχω προς w.up τελικά και όχι στην κάρτα? Επίσης έτσι όπως το είπες μου δημιούργησες και άλλη απορία. Ο φίλος μου έχοντας φυσικά διαθέσιμα λεπτά προς w.up και χωρίς ή και με διαθέσιμα προς όλους μπορεί να καλεί Ελλάδα χωρίς να χρεώνεται το χρηματικό του υπόλοιπο και η χρέωση να πηγαίνει στα πακέτα ομιλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts