bill27 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Πως γινετε αυτο φιλε; φευγουν απο εμενα και τα παιρνεις πχ εσυ; Εισαι στο φορουμ απο το 2010 και δεν γνωριζεις???googlαρε δωρα κοσμοτε και θα καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Έχω 2 πακέτα ομιλίας κ 2 πακέτα μηνυμάτων. Θέλω πακέτα ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν το παρε μοίρασε θα αλλάξει από το νέο έτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά! Τελικά πόσα "Χριστουγεννιάτικα Δώρα" μπορεί να δεχθεί ο κάθε αριθμός; Για παράδειγμα μπορούν να μου στείλουν μέχρι δύο πακέτα data ή κ παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά! Τελικά πόσα "Χριστουγεννιάτικα Δώρα" μπορεί να δεχθεί ο κάθε αριθμός; Για παράδειγμα μπορούν να μου στείλουν μέχρι δύο πακέτα data ή κ παραπάνω;Μέχρι 3 σύνολο άσχετα τι είναι. λεπτά ομιλία. data. sms Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 μηπως το πακετο των 5gb που υπαρχει στο frog ισχυει για ολα τα καρτοκινητα της cosmote??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Δε ξέρω για cosmokarta αλλά στο wu δεν λειτουργεί. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 μηπως το πακετο των 5gb που υπαρχει στο frog ισχυει για ολα τα καρτοκινητα της cosmote??? Ισχυει για ολα τα Frog,το ιδιο και τα 2GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 μηπως το πακετο των 5gb που υπαρχει στο frog ισχυει για ολα τα καρτοκινητα της cosmote??? Αν εννοείς το Play Now: Ναι, είναι συμβατό σε όλα τα προγράμματα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Τι στο καλό έχει πάθει η εφαρμογή του What's up και όλο μου γράφει δίκτυο μη διαθέσιμο; Από το πρωί αυτό το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Έχει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή what's up γιατί ενώ έχω data και πλοηγουμαι κανονικά , μου λέει οτι δεν βλέπει σύνδεση η εφαρμογή Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 μονο με data cosmote δουλευει η εφαρμογή. Με wifi τιποτα. Περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Επιβεβαιώνω.Με wifi κανονικό δεν έρχεται καν κωδικός λέει Δίκτυο μη διαθέσιμο.Ξεγελώντας το μέσω xposed + fake wifi ώστε να νομίζει ότι είναι σε wifi δίκτυο η εφαρμογή ενώ έχεις κανονικά δεδομένα απο cosmote,έρχεται κανονικά sms με κωδικό και συνδέεται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Πριν 40 λεπτά δεν δούλευε η εφαρμογή, αλλά τώρα μόλις δοκίμασα και επανήλθε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά:)Σήμερα παρελαβα 1500 προς όλους και1.5gb με8.5ευρώ. Μια χαρά όλα.:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος μέχρι πότε μπορούμε να στειλουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος μέχρι πότε μπορούμε να στειλουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα; Καλησπέρα, χρόνια πολλά. Ως 2 Γενάρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ωχ,μόνο? Τις άλλες χρονιές ήταν ως 7/01. Έκπτωση και σε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Αν εννοείς το Play Now: Ναι, είναι συμβατό σε όλα τα προγράμματα. δεν ειναι το play now,κοστιζει 8,5€ καταρχην... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 δεν ειναι το play now,κοστιζει 8,5€ καταρχην... Το συγκεκριμένο που αναφέρεις, είναι αποκλειστικά και μόνο για συνδρομητές Frog Mobile. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ωχ,μόνο? Τις άλλες χρονιές ήταν ως 7/01. Έκπτωση και σε αυτό...Αυτό δεν είναι και τόσο πρόβλημα το 3 μέρες το δώρο και ειδικά 3 δώρα σύνολο από 20 τα προηγούμενα χρόνια εεεεε αυτά είναι κάπως. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Και εμένα σήμερα είχε πρόβλημα η εφαρμογή με το να συνδεθεί όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω. Ούτε μόνο με δεδομένα Cosmote και επανεκκίνηση της συσκευής. Δεν είχα χρόνο να το ψάξω. Τώρα λειτουργεί κανονικά από οποιαδήποτε δίκτυο wifi, Cosmote κλπ Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited December 29, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 καλημέρα! τρωνε κολληματα μερικες φορες, μου εχει τυχει ΜΑΖΙ να μην δουλευει και το cosmote app και εχω και μια παγια συνδεση για ιντερνετ και δεν δειχνει ουτε και εκει! ουτε από το site στο pc όταν γινει αυτό! μπορει να εχουν κολλησει απλα, μπορει να αναβαθμιζουν οποτε είναι οκ, απλα να μην μας τα κανουν συχνα αυτά!!! μου εχει τυχει να εχω θεμα και να μην μπορω να κανω την δουλεια μου! :mad: το cosmote app συνεργάζεται και με W.U! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 (edited) Αυτό δεν είναι και τόσο πρόβλημα το 3 μέρες το δώρο και ειδικά 3 δώρα σύνολο από 20 τα προηγούμενα χρόνια εεεεε αυτά είναι κάπως. Και το ελέγχει το σύστημα πριν στείλει σε κάποιον αριθμό κ σε ενημερώνει να στείλεις σε άλλον αριθμό ΑΝ: α) Έχει ήδη πάρει ο αριθμός που θες να στείλεις τα #3# δώρα του ήδη. β) Έχει φραγή 4μήνου , ώστε να στείλεις αλλού. Για όσα στέλνουν δώρα: Ακόμα κ φραγή 4μηνου να μπει ενδιάμεσα (πχ αυτές τις μέρες) και έχεις ήδη κωδικό από προηγούμενη μέρα που δεν είχε ακόμα φραγή 4μηνου και προσπαθήσεις να τον βάλεις για να στείλεις δώρα, ΔΕ σε αφήνει το σύστημα. "Διορθώθηκε" κ το "πρόβλημα" με τις M2M broadband με κάρτα που μπορούσαν να στέλνουν ως και λίγες μέρες πιο πριν, ενώ έχουν φραγή 4μηνου εδώ κ μήνες!! Edited December 30, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Μάλιστα... Από 26.03.2018 η διάρκεια των ΜΒ μέσω του Reloadit μειώνεται στις 15 μέρες. Γειά σου ρε κοσμοτέ με τα ωραία σου! Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts