minast Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εάν κάποιος πάρει είδηση δώρο που να δουλεύει και σε Cosmoκάρτα, ας ενημερώσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τα τελευταία χρόνια συντηρούσα μερικά καρτοκινητά Cosmote χωρίς να κάνω συχνά ανανέωση με κάρτα, απλά μετέφερα 5€ από το ένα στο άλλο μέσω της αντίστοιχης υπηρεσίας. Προχθές έκανα μία μεταφορά από What's up σε Cosmoκάρτα κι ανανεώθηκε ο χρόνος ομιλίας για ένα τρίμηνο. Όταν επιχείρησα να μεταφέρω από την Cosmoκάρτα σε άλλο καρτοκινητό έλαβα το sms: "Η μεταφορά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί γιατί έχεις λάβει ποσό από άλλο συνδρομητή Cosmote. Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου και προσπάθησε ξανά".:blink: Άρα, καταργώ ακόμα 2 καρτοκινητά που δεν χρησιμοποιώ και σε 3 μήνες ακόμα ένα και μελλοντικά μάλλον όλα...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Μήπως έβαλαν περιορισμό ώστε αν το διαθέσιμο ποσό έχει προέλθει από μεταφορά να μην ξαναμεταφέρεται αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Και να μην γίνεται, μπορείς πάντα να κάνεις 2 μεταφορές μικρότερων ποσών από το αρχικό νούμερο, αντί για μία ενός μεγαλύτερου που στη συνέχεια θα μεταφέρεις το μισό π.χ. σε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) Τα τελευταία χρόνια συντηρούσα μερικά καρτοκινητά Cosmote χωρίς να κάνω συχνά ανανέωση με κάρτα, απλά μετέφερα 5€ από το ένα στο άλλο μέσω της αντίστοιχης υπηρεσίας. Προχθές έκανα μία μεταφορά από What's up σε Cosmoκάρτα κι ανανεώθηκε ο χρόνος ομιλίας για ένα τρίμηνο. Όταν επιχείρησα να μεταφέρω από την Cosmoκάρτα σε άλλο καρτοκινητό έλαβα το sms: "Η μεταφορά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί γιατί έχεις λάβει ποσό από άλλο συνδρομητή Cosmote. Ανανέωσε τον χρόνο ομιλίας σου και προσπάθησε ξανά".:blink: Άρα, καταργώ ακόμα 2 καρτοκινητά που δεν χρησιμοποιώ και σε 3 μήνες ακόμα ένα και μελλοντικά μάλλον όλα...:!: Τα υπόλοιπα € που κάθε στιγμή έχεις σε κάθε C-Ote καρτοκινητό σου φτάνουν κάποιες στιγμές να είναι και <5€; Ή πάντα είναι >5€ (έχουν στείλει easy transfer) ή όχι; Πχ στην Ckarta από την οποία προσπαθείς να στείλεις τώρα (5€ φαντάζομαι, έτσι;) κ είχε λάβει 5€ από το WU σου έχεις τώρα λιγότερα ή περισσότερα από 10€; (5€ που πήρες απ'το WU) ++?? ............................................................................................................................................................... Πάω σε 1 Γερμανό να φορτώσω 5€ το frog μιας φίλης και κολλάει το POS {Σας έχει τύχει να "φάει" το χαρτάκι το POS; Σε μένα συνέβει!!!!} Αναμονή 15 λεπτά λοιπόν και ο κόσμος να περιμένει. Πολλές ηλικιωμένες στην ουρά: "Κυρ.... , βάλε μου 6€ {θα είχε και προηγούμενο κάτι ψιλά €...τέσπα, μπορεί να νόμιζε ότι 6€ και 6 μπαίνουν, τεσπα}" φώναζε μια ηλικωμένη που βιαζόταν και είχε "κολλήσει" 20 άτομα ουρά (λόγω POS , γαρ) και δούλευε μόνο χωρίς POS...... από το άλλο ταμείο..... "Να σας βάλω και πακέτο;" "Τα 200" απαντά. "Τα 250?" την ξαναρωτά..... "Όχι τα 200" Πετάγομαι στην κουβέντα: "Και 100μεγαμπάϊτ" λέω σιγανά!!!! Και την είδα σα να την κορόϊδευα νόμιζε.... Μα το θέμα είναι ότι θα ξέρουν ότι μπορεί να'χουν (τόσες γριούλες) περισσότερα λεπτά ομιλίας με τα ίδια χρήματα; Και η επόμενη (φίλη της ???) τα ίδια: "Το 200 βάλε μου κυρ....." Frog δε νομίζω να΄χουν: Είτε WU είτε Ckarta είχαν....... ... Edited March 7, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ειναι εφικτο να μην σου τρωει 1 ευρω με το που ανοιγουν τα δεδομενα ? Σε κινητο mls easy (του πατέρα μου) μόλις κανεις επανακινηση, τα δεδομένα ανοιγουν αυτοματα και τρωει το ευρουλακι... Δεν βαζει πακετο ΜΒ , γενικα δεν βαζει πακετο , βαζει καρτα μια το τριμηνο απλα να εχει ... Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ειναι εφικτο να μην σου τρωει 1 ευρω με το που ανοιγουν τα δεδομενα ? Σε κινητο mls easy (του πατέρα μου) μόλις κανεις επανακινηση, τα δεδομένα ανοιγουν αυτοματα και τρωει το ευρουλακι... Δεν βαζει πακετο ΜΒ , γενικα δεν βαζει πακετο , βαζει καρτα μια το τριμηνο απλα να εχει ... Ναι. Ενεργοποίησε το my internet. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/section/COSMOTE_MyInternet_Prs Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 https://www.whatsup.gr/el/services/my-internet Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ειναι εφικτο να μην σου τρωει 1 ευρω με το που ανοιγουν τα δεδομενα ? Σε κινητο mls easy (του πατέρα μου) μόλις κανεις επανακινηση, τα δεδομένα ανοιγουν αυτοματα και τρωει το ευρουλακι... Δεν βαζει πακετο ΜΒ , γενικα δεν βαζει πακετο , βαζει καρτα μια το τριμηνο απλα να εχει ... Πηγαινε στις ρυμισεις των δεδομενων και πειραξε του λιγο τις ρυθμισεις για να μην μπορει να μπαινει το κινητο στο ιντερνετ. Δηλαδη ρυθμισεις-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειων προσβασης -στον παροχο και μετα επιλογες.Εκει αλλαξε του καποια ρυθμιση και δεν θα μπαινει μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μήπως έβαλαν περιορισμό ώστε αν το διαθέσιμο ποσό έχει προέλθει από μεταφορά να μην ξαναμεταφέρεται αλλού? Ναι εδώ και λίγες μέρες από τα τέλη Φεβρουαρίου. Αν δεχτείς ποσό με μεταφορά , δεν μπορείς να μεταφέρεις κανένα ποσό αν δεν κάνεις πρώτα ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ναι εδώ και λίγες μέρες από τα τέλη Φεβρουαρίου. Αν δεχτείς ποσό με μεταφορά , δεν μπορείς να μεταφέρεις κανένα ποσό αν δεν κάνεις πρώτα ανανέωση. καλά νταξει μια υπηρεσία της προκοπής είχαν και της άλλαξαν τα φώτα στο frog την έκοψαν εντελώς στα άλλα έβαλαν περιορισμούς Λες και τα λεφτά δεν είναι δικά μας να τα πάμε όπου θέλουμε... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 καλά νταξει μια υπηρεσία της προκοπής είχαν και της άλλαξαν τα φώτα στο frog την έκοψαν εντελώς στα άλλα έβαλαν περιορισμούς Λες και τα λεφτά δεν είναι δικά μας να τα πάμε όπου θέλουμε... Εγω προσωπικα κραταω κοσμοτε λογω καλυψης.Αμα ειχαν οι αλλες την καλυψη που εχει στη Βορεια Ελλαδα θα ειχα φυγει απο χθες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Εγω προσωπικα κραταω κοσμοτε λογω καλυψης.Αμα ειχαν οι αλλες την καλυψη που εχει στη Βορεια Ελλαδα θα ειχα φυγει απο χθες. ακριβώς, και εγώ wind έχω αλλά στο δικαρτο κινητό μου κρατάω μία σιμ κοσμοτε για μέρη όπως λες που δεν πιάνει 3g ειδικά η μπλε. η πράσινη 4g σχεδόν παντού Έδεσσα, λουτρά Πόζαρ Πλαταμώνα, Ερέτρια Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) ακριβώς, και εγώ wind έχω αλλά στο δικαρτο κινητό μου κρατάω μία σιμ κοσμοτε για μέρη όπως λες που δεν πιάνει 3g ειδικά η μπλε. η πράσινη 4g σχεδόν παντού Έδεσσα, λουτρά Πόζαρ Πλαταμώνα, Ερέτρια Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλαταμωνα οκ ειναι,Λεπτοκαρυα στο σπιτι η Cosmote εχει Edge,4G με το κυαλι. Edited March 9, 2017 by Mark_K off topic Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καλησπέρα. Μέχρι τώρα ήμουν σε συμβόλαιο Cosmote και το μετέτρεψα σε Cosmocarta. Η μετατροπή θα γίνει αύριο. Δε γνωρίζω ακόμα αν, όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή, θα υπάρχει μέσα κάποιος δωρεάν χρόνος ή κάποια mb. Αν δεν υπάρχουν mb, είναι default ενεργοποιημένη η χρέωση του 1 ευρώ ανά ημέρα; Και, επίσης, το 4G θα συνεχίσει να είναι ενεργοποιημένο ή πρέπει να ξαναστείλω μήνυμα για την ενεργοποίησή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Ποιο ειναι το πιο vfm πακετο ίντερνετ στο φοιτητικό? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Ποιο ειναι το πιο vfm πακετο ίντερνετ στο φοιτητικό? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk το πιο vfm πακέτο δεν είναι στο φοιτιτηκο αλλά στο frog με 4.44 (4GB) και Μπορείς να το βάλεις 2 φορές το μήνα δηλαδή (8GB) ΜΕ 8.88 Σου μένουν και 0.05 από την ανανέωση με 10 ευρώ Edited March 10, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καλησπέρα. Μέχρι τώρα ήμουν σε συμβόλαιο Cosmote και το μετέτρεψα σε Cosmocarta. Η μετατροπή θα γίνει αύριο. Δε γνωρίζω ακόμα αν, όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή, θα υπάρχει μέσα κάποιος δωρεάν χρόνος ή κάποια mb. Αν δεν υπάρχουν mb, είναι default ενεργοποιημένη η χρέωση του 1 ευρώ ανά ημέρα; Και, επίσης, το 4G θα συνεχίσει να είναι ενεργοποιημένο ή πρέπει να ξαναστείλω μήνυμα για την ενεργοποίησή του; Δεν θα είναι ενεργοποιημένη. Μόλις ενεργοποιήσεις την κάρτα θα λάβεις ένα μήνυμα ότι η υπηρεσία ΜΙ ενεργοποιήθηκε ( η οποία καταργεί την ημερήσια χρέωση ) Για 4G στείλε 4G στο 1333. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Ειχατε παρει χαμπαρι οτι καθε ΣαββατοΚυριακο του Μαρτιου δινει το WhatsUp 600' προς ολους; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Καλησπέρα. Μέχρι τώρα ήμουν σε συμβόλαιο Cosmote και το μετέτρεψα σε Cosmocarta. Η μετατροπή θα γίνει αύριο. Δε γνωρίζω ακόμα αν, όταν ολοκληρωθεί η μετατροπή, θα υπάρχει μέσα κάποιος δωρεάν χρόνος ή κάποια mb. Αν δεν υπάρχουν mb, είναι default ενεργοποιημένη η χρέωση του 1 ευρώ ανά ημέρα; Και, επίσης, το 4G θα συνεχίσει να είναι ενεργοποιημένο ή πρέπει να ξαναστείλω μήνυμα για την ενεργοποίησή του; Λοιπον,καταρχας αμα γινει κοσμοκαρτα,αλπακ στο 1314 για Whats Up.Δωρεαν γινεται και συμφερει πολυ περισσοτερο(πολυς κοσμος ακομα εχει whats up).Οποτε με 10€ πιανεις 1GB(500 απο καταστημα/ονλαιν για 15 μερες και 500 για 30 μερες με 10€ καρτα.400' προς Whats Up και 300' προς ολους μεσα απο το whats up application ή το m.whatsup.gr με 7€/30 μερες. Και διαφορα αλλα δωρακια+500MB για 1 ωρα/2 φορες το μηνα(pare kavatza) επισης εχει και Giga Day 1GB/24 ωρες με 1€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 το πιο vfm πακέτο δεν είναι στο φοιτιτηκο αλλά στο frog με 4.44 (4GB) και Μπορείς να το βάλεις 2 φορές το μήνα δηλαδή (8GB) ΜΕ 8.88 Σου μένουν και 0.05 από την ανανέωση με 10 ευρώ Να το θέσω αλλιως. Εχω φοιτητικό whats up. Ξεμενω απο mb και πρέπει να αγοράσω πακετο internet. Ποιο συμφερει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Να το θέσω αλλιως. Εχω φοιτητικό whats up. Ξεμενω απο mb και πρέπει να αγοράσω πακετο internet. Ποιο συμφερει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Giga Day 1GB με 1€.Αμα εχεις σκοπο σε μια μερα να ξοδεψεις πολλα παιρνε αυτο το πακετο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Να το θέσω αλλιως. Εχω φοιτητικό whats up. Ξεμενω απο mb και πρέπει να αγοράσω πακετο internet. Ποιο συμφερει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δε θα βρεις στο WU κανένα πακέτο data με "σωστή" τιμή όπως στο frog. Με 6€ τα 600ΜΒ και με 3,02€ τα 120ΜΒ θα βρεις: http://i66.tinypic.com/2sb7meh.png..http://i67.tinypic.com/vyqcye.png Δύσκολα να "φύγεις" απ'την αντιπροσφορά της Cosmote που σου κάναν στο WU στην απειλή φορητότητας που έκανες αρχές Σεπτέμβρη, όμως: Σε καταλαβαίνω. Υ.Γ.: Οκτώβρη το ξανασκέφτεσαι (ΑΝ σου κόψουν την αντιπροσφορά).... Edited March 10, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Δε θελω να φυγω. Απλα πακετο mb ζηταω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Δε θελω να φυγω. Απλα πακετο mb ζηταω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk WU (αυτή τη στιγμή 10/3/2017) αυτά που είπαμε. Δες και το app. Και τον Οκτώβρη ξανακάνεις απειλή φορητότητας να μου πεις κι εμένα.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts