king2009 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 What's up ειναι οτι καλυτερο και έχει τα προγράμματα της cosmocarta για πιο λόγο να πας εκεί? Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θα ζητήσω συγνώμη αν είναι μια πολύ κοινή ερώτηση αλλά θέλω να μετατρέψω το νούμερό μου σε cosmokarta. Είμαι συνδρομητής συμβολαίου cosmote ωστόσο μετά από χρόνια οι προτάσεις τους για ανανέωση είναι αστείες και οι καιροί δύσκολοι... Θεωρώ πως cosmokarta με συμφέρει περισσότερο. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γίνει η διαδικασία. Να πάρω τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρετησης πελατών; Μπορώ μέσα απο το site να το κάνω; Απαιτείται φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημά τους; Ισχύει αυτό που άκουσα για 1 μηνα για την μετατροπή;:blink: Ευχαριστώ και συγνώμη αν ειναι χιλιοειπωμένα πράγματα.... Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς διακοπή και σου δίνουν ένα 4ψήφιο κωδικό. Κατόπιν πας με την ταυτότητα και τον κωδικό σε ένα γερμανό και κάνεις διακοπή. Ναι ισχύει ο ένας μήνας. Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ωραία. @king2009. θα κοιτάξω και τι δίνει και το whatsup. Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια σε συμβόλαιο απ το τι προσφέρουν whatsup και cosmokarta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulhs30 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς διακοπή και σου δίνουν ένα 4ψήφιο κωδικό. Κατόπιν πας με την ταυτότητα και τον κωδικό σε ένα γερμανό και κάνεις διακοπή. Ναι ισχύει ο ένας μήνας. Στάλθηκε από RN3P Φιλε μην λες οτι θες δςν ισχυει ενας μηνας μπορεις να ζητησεις στο καταστημα αμμεση ακυρωαη και να γινει την ιδια μερα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ωραία. @king2009. θα κοιτάξω και τι δίνει και το whatsup. Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια σε συμβόλαιο απ το τι προσφέρουν whatsup και cosmokarta! Φιλε υπολογισε οτι για την π.μετατροπη σε καρΤοκινητο χρεωνεσαι για το καθε νουμερο 10.08 επισης στο καρτοκινητο εχει ελαχιστη χρεωαη 3 λεπτα και αν το κανεις καρτοκινητο δεν μπορεις να το κανεις συνδεση στην ιδια εταιρεια αν δεν περασουν 3 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Και εμενα 21 μερες περιπου κανανε για να μου το κανουν καρτα. Δε νομιζω να μην ισχυει ο 1 μηνας αναμονη. Ειτε whatsup ειτε κοσμοκαρτα, ετσι και αλλιως οταν θα στο γυρισουν σε καρτοκινητο, θα ναι κοσμοκαρτα, και μετα εσυ αν θες να το κανεις πχ whatsup, μπορεις αμεσα με ενα μηνυμα να το γυρισεις Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Φιλε μην λες οτι θες δςν ισχυει ενας μηνας μπορεις να ζητησεις στο καταστημα αμμεση ακυρωαη και να γινει την ιδια μερα Δεν λέω ότι θέλω και μίλα όμορφα. Τα παραπάνω είναι πρόσφατη προσωπική εμπειρία. Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ας κάνουν κι ένα μήνα ... τι να κάνουμε. Η απόφαση πάντως είναι ειλημμένη. Τελευταίος λογαριασμός 35 ευρώ για να απολαμβάνω....50 λεπτά πρός όλους τπυς άλλους (ξεπεράστηκαν προ πολλου...) Φιλε υπολογισε οτι για την π.μετατροπη σε καρΤοκινητο χρεωνεσαι για το καθε νουμερο 10.08 Αν κατάλαβα σωστα...θα πληρώσω 10 ευρώ για να το γυρίσω σε κοσμοκάρτα; Ασχέτως του ότι έληξε το συμβόλαιο μου τον οκτώβρη; Μάλιστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Αν κατάλαβα σωστα...θα πληρώσω 10 ευρώ για να το γυρίσω σε κοσμοκάρτα; Ασχέτως του ότι έληξε το συμβόλαιο μου τον οκτώβρη; Μάλιστα.... Ναι.. Τέλος αποσύνδεσης εδώ και κάτι μήνες. Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παρατήρησε κάνεις από συνδέσεις στο νετ τις τελευταίες ημέρες? Αργά το βράδυ (2 με 5 περιπου) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Δεν παρατήρησα κάτι, τουλάχιστον στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Στην περιοχή της νέας Σάντας είχα θέμα σίγουρα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Έχει κερδίσει κάποιο μέλος από φορητότητα κάτι καλύτερο στο πρόγραμμα του καρτοκινητού σε cosmokarta?Σκέφτομαι να την κάνω όπως με τα συμβόλαια που κάναμε φορητότητα και μας έδιναν καλύτερη τιμή. (παλιά τουλάχιστον) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Έχει κερδίσει κάποιο μέλος από φορητότητα κάτι καλύτερο στο πρόγραμμα του καρτοκινητού σε cosmokarta?Σκέφτομαι να την κάνω όπως με τα συμβόλαια που κάναμε φορητότητα και μας έδιναν καλύτερη τιμή. (παλιά τουλάχιστον) Θέλει "τροπο", όμως!!! http://i65.tinypic.com/260xybm.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Από φορητότητα; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καλά μαDATA για το ΣουΚου! #pare_SouKou ΤΩΡΑ, κάλεσε στο 13555 μέχρι την Κυριακή 11/12 στις 24:00 το βράδυ και πάρε 500ΜΒ για 3 ημέρες. Απο το fb του wu Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katoomis Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Είμαι σε Vodafone cu και θέλω να το γυρίσω σε καρτοκινητη στο δίκτυο της cosmote λόγω κακού σήματος στο δίκτυο της Vodafone και wind στο σπίτι μου. Μηνιαία Χρήση : 300-400 λεπτά προς όλους 10-20 sms 500MB-1GB Επιθυμητό μηνιαίο κόστος €10 Απαραίτητο να λειτουργεί το teethering ώστε να έχω internet στο laptop εκτός σπιτιού Μεγάλο υπέρ θα ήταν να υπάρχουν πακέτα με πολύ internet για τα ταξίδια, μία στο τόσο όταν χρειαστούν. frog, cosmoκαρτα ή whatsup ? Edited December 9, 2016 by katoomis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Είμαι σε Vodafone cu και θέλω να το γυρίσω σε καρτοκινητη στο δίκτυο της cosmote λόγω κακού σήματος στο δίκτυο της Vodafone και wind στο σπίτι μου. Μηνιαία Χρήση : 300-400 λεπτά προς όλους 10-20 sms 500MB-1GB Επιθυμητό μηνιαίο κόστος €10 Απαραίτητο να λειτουργεί το teethering ώστε να έχω internet στο laptop εκτός σπιτιού Μεγάλο υπέρ θα ήταν να υπάρχουν πακέτα με πολύ internet για τα ταξίδια, μία στο τόσο όταν χρειαστούν. frog, cosmoκαρτα ή whatsup ? Οσον αφορα τα σημερινα δεδομενα, σε συμφερει να πας στη Frog. Υπαρχει ακομα πακετο 4GB με 4,44€, και σε γενικες γραμμες εχει ενα πακετο ανα δυο βδομαδες οπου εχεις 120' προς ολους με 3€ αλλα η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο, και οχι ελαχιστη κληση 3'. Btw να ξερεις πως στη Cosmote μονο τα ΜΒ μπορουν να μεταφερθουν σε επομενο μηνα αν κανεις ανανεωση πριν ληξουν. Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Παρατήρησε κανείς χαμένα ευρώ στο υπόλοιπο της cosmokartas του; Έβαλα στις 6/12 10ε από κατάστημα ΟΤΕ και καπάκια ήρθαν τα μηνύματα ότι μπήκαν στο λογαριασμό μου 8.77 (από 8.93 που είναι συνήθως ) και σήμερα που κοίταξα μετά από 4-5 μηνύματα και με 5-6 λεπτά προς cosmote με την υπηρεσία χρέωσης 0.02 λεπτά το λεπτό,έχω υπόλοιπο 3.23ε.Χοντρικά έχουν χαθεί γύρω στα 4 ευρώ χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο έξτρα. Edited December 11, 2016 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Μήπως έλαβες τίποτα περίεργα μηνύματα από 5ψήφιους αριθμούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παρατήρησε κανείς χαμένα ευρώ στο υπόλοιπο της cosmokartas του; Έβαλα στις 6/12 10ε από κατάστημα ΟΤΕ και καπάκια ήρθαν τα μηνύματα ότι μπήκαν στο λογαριασμό μου 8.77 (από 8.93 που είναι συνήθως ) και σήμερα που κοίταξα μετά από 4-5 μηνύματα και με 5-6 λεπτά προς cosmote με την υπηρεσία χρέωσης 0.02 λεπτά το λεπτό,έχω υπόλοιπο 3.23ε.Χοντρικά έχουν χαθεί γύρω στα 4 ευρώ χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα πακέτο έξτρα. Ναι, συνεβη και σε μενα! Εδω και δεκα μερες, οταν εβαλα καρτα. Αφαιρεσε ενα 4ευρω παραπανω, χωρις να καταλαβω γιατι. Απλα επειδη ετρεχα με διαφορα, δεν προλαβα να το ψαξω περισσοτερο δυστυχως.... Ξερει κανεις τι εχει συμβει;;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 σας ενεργοποιησαν καποιο πακετο μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Μήπως έλαβες τίποτα περίεργα μηνύματα από 5ψήφιους αριθμούς; Όχι κανένα περίεργο μύνημα. Ναι, συνεβη και σε μενα! Εδω και δεκα μερες, οταν εβαλα καρτα. Αφαιρεσε ενα 4ευρω παραπανω, χωρις να καταλαβω γιατι. Απλα επειδη ετρεχα με διαφορα, δεν προλαβα να το ψαξω περισσοτερο δυστυχως.... Ξερει κανεις τι εχει συμβει;;;; :( Και εγώ αυτό θέλω να μάθω. σας ενεργοποιησαν καποιο πακετο μηπως; Όχι δεν έχει ενεργοποιηθεί κανένα πακέτο από όσο βλέπω και στην εφαρμογή και στο 1330 με το Υ το υπόλοιπο είναι το δώρο των 500mb για 15 μέρες και τα 200 λεπτά πρός όλους από τα οποία έχω καταναλώσει λίγα όπως γράφω πιο πάνω. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Πριν λιγο ανοιξε https://xmas.cosmote.gr/login Και του χρονου :) Δεν μπορούμε να φανταστούμε Χριστούγεννα χωρίς τη χαρά που νιώθεις όταν προσφέρεις δώρα. Για σένα που θες οι αγαπημένοι σου, να επικοινωνούν περισσότερο αυτά τα Χριστούγεννα, σου δίνουμε τη δυνατότητα να τους προσφέρεις δώρα επικοινωνίας. Για 5η συνεχόμενη χρονιά, χάρισε σε 3 αγαπημένα σου πρόσωπα 300MB, 100’ ομιλίας και 200 SMS και νιώσε τη χαρά του να προσφέρεις! Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ! Εάν έχεις πρόγραμμα COSMOTE κινητής τηλεφωνίας, στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη ΔΩΡΑ στο 1256 και θα λάβεις έναν κωδικό. Εάν έχεις πρόγραμμα COSMOTE σταθερής τηλεφωνίας, κάλεσε δωρεάν στο 13888 αν είσαι ιδιώτης ή στο 13818 αν είσαι επαγγελματίας και θα λάβεις έναν κωδικό. Συμπλήρωσε εδώ τον αριθμό του κινητού ή σταθερού τηλεφώνου σου και τον κωδικό που έλαβες. Διάλεξε 3 αγαπημένα σου πρόσωπα και στείλε δώρα επικοινωνίας και ευχές. Κάνε share την ενέργεια και βοήθησε να μεταδώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Πριν λιγο ανοιξε https://xmas.cosmote.gr/login Και του χρονου :) Ωραίος :) Για τους "σταθερούς" δε λέει κάτι στο 13888 (πάτα 1, πάτα 2) ή εγώ δεν το άκουσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Πριν λιγο ανοιξε https://xmas.cosmote.gr/login Και του χρονου :) Μολις πατησα το link ειδα οτι εχει τον αριθμο μου προφανως απο περυσι:lol::lol::lol: Παντελλως χαλια και αδιαφορα δωρα, ξοδευτηκαν και φετος. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts