karib Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μετα σου λεει ολα ηλεκτρονικα και πρασιν'αλογα.... Γιατι δεν μπορω να κανω ανανεωση απο το site? Εχω υπολοιπο στην καρτα, εχω κανει στο παρελθον ανανεωση, και δεν ειμαι και κανενας αρχαριος στους υπολογιστες... http://i67.tinypic.com/ofxeyu.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 επειδη δεν απανταει κανενας τα δεδομενα που εχω υπολοιπο στο εξωτερικο ισχυουν?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Έχω What's Up εδώ και πολλά χρόνια, και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν ενεργοποιημένα ο προσωπικός τηλεφωνικής, η ειδοποίηση κλήσεων με sms, και η αναμονή κλήσης. Η ειδοποίηση κλήσεων και η αναμονή μου είναι χρήσιμα, αλλά για τον προσωπικό τηλεφωνητή αδιαφορώ παντελώς. Πως γίνεται να τον απενεργοποιήσω εντελώς και να κρατήσω ενεργοποιημένα μόνο τα υπόλοιπα; Επίσης η ειδοποίηση κλήσεων θέλω να είναι ενεργή για όλες τις δυνατές περιπτώσεις (κλειστό ή εκτός δικτύου, κατειλημμένο, κλπ) και επίσης έχω την εντύπωση ότι τον τελευταίο καιρό δεν λαμβάνω sms ειδοποίησης οπότε θέλω να δω αν όντως είναι ενεργή η υπηρεσία. Edited December 1, 2016 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μετα σου λεει ολα ηλεκτρονικα και πρασιν'αλογα.... Γιατι δεν μπορω να κανω ανανεωση απο το site? Εχω υπολοιπο στην καρτα, εχω κανει στο παρελθον ανανεωση, και δεν ειμαι και κανενας αρχαριος στους υπολογιστες... http://i67.tinypic.com/ofxeyu.jpg Μετα απο 1 ολοκληρη ωρα αναμονης για να μιλησω με εκπροσωπο στο helpdesk για να πω για το προβλημα, που καθε δεκαλεπτο με εκλεινε γιατι ολοι οι εκπροσωποι ηταν απασχολημενοι, πηγα στο περιπτερο και πηρα μια χαρτινη καρτα να τελειωνουμε. ΜΠΡΑΒΟ Cosmote. Και για την online ανανεωση, και για το helpdesk. Παντα τετοια.:rocket::rocket::rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Μετα απο 1 ολοκληρη ωρα αναμονης για να μιλησω με εκπροσωπο στο helpdesk για να πω για το προβλημα, που καθε δεκαλεπτο με εκλεινε γιατι ολοι οι εκπροσωποι ηταν απασχολημενοι, πηγα στο περιπτερο και πηρα μια χαρτινη καρτα να τελειωνουμε. ΜΠΡΑΒΟ Cosmote. Και για την online ανανεωση, και για το helpdesk. Παντα τετοια.:rocket::rocket::rocket: Αυτό της έλεγα σήμερα στο τμήμα προσφορών και μου το κάνανε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434111&page=7 Παίζει ακόμα αυτό: Θα ενημερώσω. Θα μου μείνουν οι αντάπτορες multi sim (τσάμπα): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6991910#post6991910 Edited December 1, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 επειδη δεν απανταει κανενας τα δεδομενα που εχω υπολοιπο στο εξωτερικο ισχυουν?? Οχι δεν ισχυουν. Θα πρεπει να ενεργοποιησεις ειδικα πακετα https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/xml/Business__articleadvanced__articleadvanced_MI_travel_and_surf_bus/section/Internet_Roaming_Bus Αν θελεις να χρησιμοποιησεις αυτα που εχεις, χρεωνεσαι με 0,062€ / ΜΒ αν θυμαμαι καλα Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 και το wi-fi είναι μία καλή λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Οχι δεν ισχυουν. Θα πρεπει να ενεργοποιησεις ειδικα πακετα https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/xml/Business__articleadvanced__articleadvanced_MI_travel_and_surf_bus/section/Internet_Roaming_Bus Αν θελεις να χρησιμοποιησεις αυτα που εχεις, χρεωνεσαι με 0,062€ / ΜΒ αν θυμαμαι καλα δηλαδη αν καταλαβα καλα μπορω με 5 ευρω να εχω για 24 ωρες απεριόριστο ιντερνετ απλα μετα τα 150 mb θα εχω χειροτερη ταχύτητα σωστα? ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και το wi-fi είναι μία καλή λύση το θελω ποιο πολυ για εξω για να βρίσκω πληροφορίες επειδη ειναι ωδικώς μετα απο μιλανο για μονακο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μενου-ρυθμίσεις-sim Δεν την έχει σε μένα την επιλογή "sim". Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μήπως δεν έχεις αναβαθμίσει την εφαρμογή; Πήγαινε πληροφορίες, έκδοση εφαρμογής. Εμένα βγάζει έκδοση 2.2.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Την τελευταία έχω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η συσκευή είναι dual sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Dual sim (xperia m). Πρέπει η κάρτα να είναι στη θέση 1 απαραιτήτως; Την έχω στη 2. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Περίεργο. Aν έχεις 2 sim πρέπει να σου βγάζει την επιλογή. Σε κινητό με 1sim υποδοχή δεν τη βγάζει. Θεωρητικά, με αυτήν την επιλογή μπορείς να έχεις όπου θες την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 δηλαδη αν καταλαβα καλα μπορω με 5 ευρω να εχω για 24 ωρες απεριόριστο ιντερνετ απλα μετα τα 150 mb θα εχω χειροτερη ταχύτητα σωστα? ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το θελω ποιο πολυ για εξω για να βρίσκω πληροφορίες επειδη ειναι ωδικώς μετα απο μιλανο για μονακο.... Το θεμα ειναι πως οταν λεει πεφτει η ταχυτητα, εννοουν σε gprs, το οποιο θα σου σπασει τα νευρα. Σε γενικες γραμμες αν θες χαρτες, καλο ειναι να τους κανεις download μεσα απο την εφαρμογη του google maps. Επισης αν θες point of interests υπαρχουν εφαρμογες οπου μπορεις να τα βαλεις και να τα βλεπεις offline. Τελος ριξε μια ματια στο παρακατω site http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Prepaid_SIM_with_data Ισως αξιζει να παρεις κανα καρτοκινητο απο Ιταλια. Ισως οι Ιταλοι να εχουν κανα πακετο οπου να υποστηριζει roaming και να μπορεις να το χεις και στο Μονακο. (Εγω ας πουμε θα παω Γερμανια και βρηκα απο τη Vodafone πακετο για να εχω οταν θα μαι εκει που απ οτι διαβασα υποστηριζει και δωρεαν roaming) Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μετα σου λεει ολα ηλεκτρονικα και πρασιν'αλογα.... Γιατι δεν μπορω να κανω ανανεωση απο το site? Εχω υπολοιπο στην καρτα, εχω κανει στο παρελθον ανανεωση, και δεν ειμαι και κανενας αρχαριος στους υπολογιστες... εμενα τα λες; που ξαφνικα μου ζηταει να αλλαξω password, αλλαζω κι απο τοτε δεν μπορω να μπω my cosmote; τους πηρα τηλεφωνο 3 φορες και το δωσανε βλαβη υποτιθεται και το κοιτανε, τωρα τι κοιταγμα κανουν ενας θεος ξερει, περιμενω καμια 10αρια μερες τουλαχιστον.. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μετα σου λεει ολα ηλεκτρονικα και πρασιν'αλογα.... Πράσσειν Άλογα συνφορουμιτη. Στο υπολοιπο μηνυμα συμφωνω 101%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Η εφαρμογή του what's up δουλεύει; Έχει κάτι μέρες που δεν λειτουργεί. Είχε και παλιότερα θέμα και διορθώθηκε με update από την COSMOTE τώρα τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εμένα από χθες δε δουλεύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Εμένα δουλεύει μια χαρά. Και μάλιστα προχθές μου έβγαλε και αναβάθμιση. Για κάνε έναν έλεγχο. Edit:Επειδή μόλις είδα το avatar σας, να πω ότι δεν έχω Windows Phone αλλά Android. Edited December 2, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εμένα δουλεύει μια χαρά. Και μάλιστα προχθές μου έβγαλε και αναβάθμιση. Για κάνε έναν έλεγχο. Edit:Επειδή μόλις είδα το avatar σας, να πω ότι δεν έχω Windows Phone αλλά Android. Ούτε και σε android μπαίνει με πετάει έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εγώ έχω την τελευταία έκδοση σε κινητό με Android 5 (2.2.10) και μου δουλεύει κανονικά η εφαρμογή. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει καμιά πληροφορία για το παρακάτω; Ρώτησα πριν 2 σελίδες αλλά δεν απάντησε κανείς, οπότε το υπενθυμίζω. Έχω What's Up εδώ και πολλά χρόνια, και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν ενεργοποιημένα ο προσωπικός τηλεφωνικής, η ειδοποίηση κλήσεων με sms, και η αναμονή κλήσης. Η ειδοποίηση κλήσεων και η αναμονή μου είναι χρήσιμα, αλλά για τον προσωπικό τηλεφωνητή αδιαφορώ παντελώς. Πως γίνεται να τον απενεργοποιήσω εντελώς και να κρατήσω ενεργοποιημένα μόνο τα υπόλοιπα; Επίσης η ειδοποίηση κλήσεων θέλω να είναι ενεργή για όλες τις δυνατές περιπτώσεις (κλειστό ή εκτός δικτύου, κατειλημμένο, κλπ) και επίσης έχω την εντύπωση ότι τον τελευταίο καιρό δεν λαμβάνω sms ειδοποίησης οπότε θέλω να δω αν όντως είναι ενεργή η υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Για. Cosmocarta εχω και συνήθως καθε μηνα μου προτεινε στην ανανεωση, με 6ε 120 λεπτα και 100 mb. Αυτη τη φορα δε μου το προτεινε.. Ισχύει ακομα ή το καταργησανε? Παταω καποιο πλήκτρο να μου το πει? Ευχαριστώ, Edit.. Το βρηκα μονος μου τελικά.. Τα εχει λιγο κρυμμένα. Αν παρω ανανεωση 1314 δε στο λεει καν. Αν παρω 1330 σου λεει πατα 0 για ενεργοποίηση 200 λεπτα +100 mb για 1 μηνα με 6ε.. (Και κρατας και ολα τα mb που ηδη εχεις οπότε αν εχεις πολλα ειναι τελειο..) Edited December 3, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μήπως ξέρει κανείς να μου πει καμιά πληροφορία για το παρακάτω; Ρώτησα πριν 2 σελίδες αλλά δεν απάντησε κανείς, οπότε το υπενθυμίζω. Δοκίμασε αυτό http://filiatranews.blogspot.gr/2009/10/blog-post_5131.html?m=1 Διαβασε πρωτα ολο το άρθρο και κάνε τις απαιτούμενες αλλαγες στο κ.υ. και στο νούμερο 698 αντί 697 π.χ. αν χρειαστεί. Αν έχεις παλιά κάρτα πιθανόν να μην σε αφήνει να κάνεις αλλαγές στις προωθήσεις. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις τότε με την κοσμοτέ από τη σελίδα τους στο chat ή στο callback για να επικοινωνήσουν μαζί σου χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θα ζητήσω συγνώμη αν είναι μια πολύ κοινή ερώτηση αλλά θέλω να μετατρέψω το νούμερό μου σε cosmokarta. Είμαι συνδρομητής συμβολαίου cosmote ωστόσο μετά από χρόνια οι προτάσεις τους για ανανέωση είναι αστείες και οι καιροί δύσκολοι... Θεωρώ πως cosmokarta με συμφέρει περισσότερο. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γίνει η διαδικασία. Να πάρω τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρετησης πελατών; Μπορώ μέσα απο το site να το κάνω; Απαιτείται φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημά τους; Ισχύει αυτό που άκουσα για 1 μηνα για την μετατροπή;:blink: Ευχαριστώ και συγνώμη αν ειναι χιλιοειπωμένα πράγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts