ael1964 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Πριν από 2 περίπου μήνες είχα πάρει από ένα κατάστημα cosmote. Thanks... :D Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μόλις έκανα ανανέωση στο what's up μου (φοιτητικό) σε γερμανό. Έστειλε μήνυμα ότι πήρα 1,5gb για 15 ημέρες. Επέλεξα και αλλά 100mb από το reload. Το καλό είναι το άλλο. Ότι πήρα σήμερα τα άθροισε με όλα τα mb που είχα, και όλα μαζί λήγουν 29/3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μόλις έκανα ανανέωση στο what's up μου (φοιτητικό) σε γερμανό. Έστειλε μήνυμα ότι πήρα 1,5gb για 15 ημέρες. Επέλεξα και αλλά 100mb από το reload. Το καλό είναι το άλλο. Ότι πήρα σήμερα τα άθροισε με όλα τα mb που είχα, και όλα μαζί λήγουν 29/3. 1,5 λόγω καταστήματος?? Η 1 και τα υπόλοιπα λόγω φοιτητικού?το έκανα και γω προχθές στο φοιτητικό και μου έδωσε 1GB και 600 λόγω φοιτητικού. Και ναι αυτό το καλό το έχει η Κοσμοτε ότι αν έχεις και άλλο πακέτο προστίθενται εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ωπ, 1000 συγγνώμη. Μπερδεύτηκα με τις 15 μέρες και έγραψα 1,5. 1gb εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ωπ, 1000 συγγνώμη. Μπερδεύτηκα με τις 15 μέρες και έγραψα 1,5. 1gb εννοώ. Πάντως είναι εξαιρετική προσφορά από τη στιγμή που γίνεται να μεταφερθούν..αυτή είναι η τακτική της Cosmote στα πακέτα- προσφορές για ίντερνετ και μας έχει βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μόλις έκανα ανανέωση στο what's up μου (φοιτητικό) σε γερμανό. Έστειλε μήνυμα ότι πήρα 1,5gb για 15 ημέρες. Επέλεξα και αλλά 100mb από το reload. Το καλό είναι το άλλο. Ότι πήρα σήμερα τα άθροισε με όλα τα mb που είχα, και όλα μαζί λήγουν 29/3. Πολύ θετικότατο αυτό με την άθροιση πακέτων ΜΒ (ασχέτως ποιού πακέτου ή δώρου) με την αργότερη ημερομηνία λήξεως στην Cosmote. Είσαι σίγουρος ότι λήγουν 29/3/2016; Είναι πάνω από 30 μέρες από σήμερα 26/2/2016. Πχ εγώ με πακέτο στη Wind σήμερα 26/2 λήγει 27/3. Και χωρίς καμιά δυνατότητα άθροισης πακέτων ΜΒ στη Wind!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ναι, και είναι λίγο περίεργο το γιατί γίνεται αυτό. Βέβαια θα πάρουν και άλλη παράταση την πρώτη του μηνός που θα βάλουν τα mb που παίρνεις κάθε μήνα στο φοιτητικό αν έχεις ανανεώσει τον προηγούμενο μήνα τουλάχιστον 10€. http://s17.postimg.org/fi9isxi5b/Screenshot_2016_02_26_14_29_57.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αυτο που αθροιζονται τα mb απο δωρα γινεται εδω και μηνες. Δεν ειναι τωρινο. Ειτε τα mb τν 7 ημερων ειτε τν 15 πανε και ληγουν μαζι με το μηνιαιο πακετο σου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αυτο που αθροιζονται τα mb απο δωρα γινεται εδω και μηνες. Δεν ειναι τωρινο. Ειτε τα mb τν 7 ημερων ειτε τν 15 πανε και ληγουν μαζι με το μηνιαιο πακετο σου. Εννοείται.Παραπανω από μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ναι, είναι παλιό. Ωστόσο έχω δει αρκετές φορές που έχω πάρει κάποια mb από προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας(<30 ημέρες) ότι στην εφαρμογή τα διαχωρίζει από τα υπόλοιπα. Περίμενα λοιπόν πως θα έκανε το ίδιο για τα έξτρα που δίνει αν ανανεώσεις σε κατάστημα ή ηλεκτρονικά αλλά δεν έγινε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πολύ καλό αυτό......σε αντίθεση με wind. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πολύ καλό αυτό......σε αντίθεση με wind. Εγώ έχω καταφέρει να μαζέψω τώρα έτσι 7,5GB και σε έναν αριθμό Frog που πήρα μόνο για ίντερνετ έχω 5GB (λόγω και της προσφοράς μέχρι 29/2).Αντίθετα στη Wind δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και απλά σε 30 μέρες ληγουν.Οποτε εμένα οικονομικά με συμφέρει η Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belair Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 καλως σας βρηκα, ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια my cosmote (ανανεωση/ελεγχο υπολοιπου) του cosmote.gr με cosmocarta ή frog? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 καλως σας βρηκα, ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια my cosmote (ανανεωση/ελεγχο υπολοιπου) του cosmote.gr με cosmocarta ή frog? ευχαριστω Προσωπικά με Frog τη χρησιμοποιώ κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 http://s18.postimg.org/ryhgz4t8p/image.jpghttp://s27.postimg.org/fhp0inqer/image.jpg http://s29.postimg.org/ai0p8k5tz/image.jpg Ηρθε πριν λιγο σε συγγενικο μου προσωπο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Πολύ καλή προσφορά! Εαν ίσχυε για όλους, θα έπαιρνα νουμεράκι άνετα! Edited February 28, 2016 by laznokxd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τι γελοίοι εκεί στην κοσμοτε.προσπαθώ εδώ και μια ώρα να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας και είναι αδύνατον! Μέσω της εφαρμογής κοσμοτε μου λέει δεν είναι δυνατόν τώρα.(και αυτό το λέει εδώ και καιρό! ) Και μέσω της εφαρμογής whatsup μετά από εκεί που βάζω την κάρτα χρεωστική βγάζει error! Τραγικοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τι γελοίοι εκεί στην κοσμοτε.προσπαθώ εδώ και μια ώρα να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας και είναι αδύνατον! Μέσω της εφαρμογής κοσμοτε μου λέει δεν είναι δυνατόν τώρα.(και αυτό το λέει εδώ και καιρό! ) Και μέσω της εφαρμογής whatsup μετά από εκεί που βάζω την κάρτα χρεωστική βγάζει error! Τραγικοί... Δοκίμασε από εδώ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91 δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Δοκίμασε από εδώ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91 δουλεύει. Σε ευχαριστώ, μου λες όμως μετά που κάνω σύνδεση που στο διατανο είναι η ανανέωση χρόνου ομιλίας; Οκ το βρήκα αλλά πάλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα όπως και από την εφαρμογή του whatsup! ! ! ! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/2baec06c3bed833f19b9b3cb3df10aa9.jpg Ότι και να πω είναι λίγο! Μετά από το μήνυμα λάθους ξαφνικά μετά από μισή ώρα μου ήρθαν μηνύματα ότι έγινε η ανανέωση! ΕΛΕΟΣ πριν δύο ώρες που μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα δεν είχε περάσει η συναλλαγή! Edited February 28, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Υπάρχει εύκολος τρόπος να βάλω χρόνο ομιλίας σε Cosmoκάρτα τρίτου, είτε online είτε από κινητό με συμβόλαιο Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 κάλεσε 1350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κάποιο πρόβλημα υπήρξε με την Κοσμοτε και δεν μπορούσες να καλέσεις στο 1314 ούτε στο 1330.Και το πρωί πήγα να βάλω κάρτα στο κινητό και είχε πέσει το σήμα για λίγα λεπτά στην περιοχή των Τρικάλων.Τωρα βλέπω να λειτουργούν όλα σωστά,αλλά το έχει πάθει και άλλες φορές τους τελευταίους μήνες αυτό με το 1314 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αν ανανεωσω τα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται σαν τα mb τα υπολοιπομενα στην τελευταία ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αν ανανεωσω τα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται σαν τα mb τα υπολοιπομενα στην τελευταία ημερομηνία? Όχι ισχύει μόνο για mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xorxe21 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 να ρωτησω κατι ρε παιδια ,σε ποσο διαστημα απο τοτε που εγινε η τελευταια ανανεωση χανεται ο αριθμος?? ειναι για γουτς απ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts