Vasileios Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλημέρα και από εμένα.. Πως μπορώ να κάνω κλίση διασκεψης? Προσπάθησα από το μενού του τηλεφώνου και δεν το πετύχαμε... Και από κόσμοκάρτα και από συμβόλαιο... Για να κάνεις κλήση διάσκεψης θα αγοράσεις μία Q ή ένα F2G , στην Vodafone ή στην Cosmote μπορεις απλά να βάλεις κάποιον στην αναμονή και να καλέσεις έναν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Καλημέρα και από εμένα.. Πως μπορώ να κάνω κλίση διασκεψης? Προσπάθησα από το μενού του τηλεφώνου και δεν το πετύχαμε... Και από κόσμοκάρτα και από συμβόλαιο... Στο καρτοκινητό vodafone,cosmote δε γίνεται μόνο η wind το δίνει. Όσο αναφορά το συμβόλαιο κάλεσε 13838 και ζήτησε να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία συνδιάσκεψης η κάντο με γραπτό αίτημα fax στο 2102511888 ή απο κατάστημα... Προτείνω 13838 γιατί είναι άμεσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Στο καρτοκινητό vodafone,cosmote δε γίνεται μόνο η wind το δίνει. Όσο αναφορά το συμβόλαιο κάλεσε 13838 και ζήτησε να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία συνδιάσκεψης η κάντο με γραπτό αίτημα fax στο 2102511888 ή απο κατάστημα... Προτείνω 13838 γιατί είναι άμεσο... Η κοσμοτέ δεν το υποστηρίζει ούτε στα συμβόλαια. Το είχα ζητήσει εγώ σε Απεριόριστα 65 και έφαγα άκυρο. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η κοσμοτέ δεν το υποστηρίζει ούτε στα συμβόλαια. Το είχα ζητήσει εγώ σε Απεριόριστα 65 και έφαγα άκυρο. Εγώ το έχω αυτη τη στιγμή στο plus 35. Μερικές φορές μπορεί να πέσεις σε κανένα άσχετο στο 13838...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Εγώ το έχω αυτη τη στιγμή στο plus 35. Μερικές φορές μπορεί να πέσεις σε κανένα άσχετο στο 13838...:) Πλέον είμαι στη Wind για αυτό τον λόγο οπότε εκείνοι έχασαν... :D Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Η κοσμοτέ δεν το υποστηρίζει ούτε στα συμβόλαια. Το είχα ζητήσει εγώ σε Απεριόριστα 65 και έφαγα άκυρο. Μια χαρά γίνεται σε συμβόλαιο! Το έχω κάνει party line :lol::D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το πακέτο των 500Mb/5 ευρώ μέχρι τις 15/10 δίνει άλλα 500Mb δώρο! Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το πακέτο των 500Mb/5 ευρώ μέχρι τις 15/10 δίνει άλλα 500Mb δώρο! Αυτό το λέει καπου? κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Και να μας πει και πότε λήγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Σε μήνυμα μου ήρθε. Μπορεί να το αναφέρει και στο 1330. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ποιο μήνυμα στέλνουμε στο 1330 για 600 λεπτά προς what's up και 200 προς όλους με 4 ευρω? Είναι μια ειδική προσφορά για συγκεκριμένα άτομα, απλά έσβησα το μήνυμα και δεν θυμάμαι τη λέξη που στέλνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημέρα! Στο φοιτητικό πακέτο πια είναι η ελάχιστη ανανέωση που πρέπει να κάνουμε για να δείνει κάθε μήνα 600 λεπτα και 600 MB;; Τον προηγούμενο μήνα έκανα 2 x 5€ και μου τα έδωσε ενω τον Αύγουστο μόνο 5€. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 10€ είναι το ελάχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Ποιο μήνυμα στέλνουμε στο 1330 για 600 λεπτά προς what's up και 200 προς όλους με 4 ευρω? Είναι μια ειδική προσφορά για συγκεκριμένα άτομα, απλά έσβησα το μήνυμα και δεν θυμάμαι τη λέξη που στέλνεις promo4 στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Με την κάθε ανανέωση 10€ στην κοσμοκάρτα δίνουν 400' για ένα μήνα όπως την vodafone?Στέλνουν καθόλου μηνύματα με προσφορές κτλ.; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Με την κάθε ανανέωση 10€ στην κοσμοκάρτα δίνουν 400' για ένα μήνα όπως την vodafone?Στέλνουν καθόλου μηνύματα με προσφορές κτλ.; Τα 400' τα δινουν με αυτοματη χρεωση 3€ ΑΛΛΑ ειναι μονο για παλιους!Και αν απο vodafone φυγεις μετα θα τη χασεις! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Η σύζυγος θα πάει 5 ημέρες στην Γαλλία με την αδελφή της για κάποιες δουλειές αλλά θα κινούνται σε διαφορετικούς χώρους και θα πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους. Έχουν και οι δύο cosmoκάρτα και 1 λεπτό το λεπτό η μια προς την άλλη. Ισχύει το 1 λεπτό το λεπτό στην περιαγωγή (με την χρέωση της εισερχόμενης κλήσης βέβαια); Απο ότι είδα στο σαιτ της κοσμοτέ δεν υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας για χρήση στο εξωτερικό. Οπότε πρέπει να φορτώσουν χρήματα και να μιλάνε απευθείας; Σκέφτομαι και την περίπτωση να βάλουν το travel and surf με 15€ για μια εβδομάδα και να επικοινωνούν με viber και skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Η σύζυγος θα πάει 5 ημέρες στην Γαλλία με την αδελφή της για κάποιες δουλειές αλλά θα κινούνται σε διαφορετικούς χώρους και θα πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους. Έχουν και οι δύο cosmoκάρτα και 1 λεπτό το λεπτό η μια προς την άλλη. Ισχύει το 1 λεπτό το λεπτό στην περιαγωγή (με την χρέωση της εισερχόμενης κλήσης βέβαια); Απο ότι είδα στο σαιτ της κοσμοτέ δεν υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας για χρήση στο εξωτερικό. Οπότε πρέπει να φορτώσουν χρήματα και να μιλάνε απευθείας; Σκέφτομαι και την περίπτωση να βάλουν το travel and surf με 15€ για μια εβδομάδα και να επικοινωνούν με viber και skype. Δεν ισχυει το 1 cent το λεπτο σε καθεστως περιαγωγης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 καλημερα γιa να κανω βιντεοκλησεις (το υποστηριζουν και τα 2 κινητα) χρειαζεται νa εχω πακετο ιντερνετ? mb? χρειαζεται να κανω ενεργοποιηση στη cosmote? για βιντεοκλησεις? τα ιδια λεπτα ομιλιας αντιστοιχουν και σε βιντεοκλησεις? ή ειναι αλλο πακετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Αυτό το Σαββατοκύριακο η κοσμοκαρτα δίνει 200' προς όλους.Καλέστε στο 1330 και πατήστε 0!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Αυτό το Σαββατοκύριακο η κοσμοκαρτα δίνει 200' προς όλους.Καλέστε στο 1330 και πατήστε 0!! Δωρεάν ;;;;; Κάλεσα αλλά δεν λέει κάτι. Edited October 5, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Δωρεάν ;;;;; Κάλεσα αλλά δεν λέει κάτι. Ναι!!!!Σε εμενα ηρθε και μυνημα! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Μόλις το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro3650 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλημέρα και από εμένα.. Μόλις καλεσα το 1330 χωρίς να έχω λάβει το μνμ... Όλα οκ . Μου έδωσε τα 200 λεπτά προς όλους Παράθεση skorpio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα..Ειναι να ανανεώσω για πρωτη φορα σε 3 μερες και εχω μπερδευτει.Πως με συμφέρει να ανανεωσω; Online,απο καταστημα; Τι ποσό συμφερει καλυτερα; Ευχαριστω! Edited October 6, 2015 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts