Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο 1330 σου λέει και πόσα λεπτά έχεις, ΜΒ, sms κ.τ.λ.

Και στο 1314 σου λέει......

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εδώ και δυο μέρες στέλνω στο 1330 να μάθω το υπόλοιπο σε κοσμοκάρτα, αλλά δεν παίρνω απάντηση. Υπάρχει κάποιο θέμα με την κοσμοτέ;

Εγώ έστειλα και εχθές και προχθές και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Πάντα στο 1330.

Μέχρι στιγμής έχουν το 52% των πελατών της κινητής οπότε δε τους πολυνοιάζει για την ώρα.....η wind από την άλλη που έχει το 22% πρέπει να κάνει κάτι...

Για να δεις πόσο κορόιδα είμαστε (βάζω και τον εαυτό μου σε αυτούς). Αντί να μποϊκοτάρουμε οτιδήποτε Γερμανικό με τα τελευταία γεγονότα απέναντι στην Ελλάδα καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους και τους στέλνουμε τα χρήματα πίσω στην Γερμανία. Οπότε μέχρι να αλλάξουν στάση απέναντι μας Cote + Ote τρώνε πόρτα από εμένα και ας τα δίνουν όλα τσάμπα. Ούτε ευρώ !

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναμονή κλήσης..συγκεκριμένα, όταν μιλάω στην γραμμή 1 και με καλούν, δε μπορώ να βάλω τη γραμμή ένα σε αναμονή και να απαντήσω στη γραμμή 2..μου λέει "αδύνατη η εναλλαγή κλήσης"..φταίει η κοσμοτε η η συσκευή;;

Για να δεις πόσο κορόιδα είμαστε (βάζω και τον εαυτό μου σε αυτούς). Αντί να μποϊκοτάρουμε οτιδήποτε Γερμανικό με τα τελευταία γεγονότα απέναντι στην Ελλάδα καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί τους και τους στέλνουμε τα χρήματα πίσω στην Γερμανία. Οπότε μέχρι να αλλάξουν στάση απέναντι μας Cote + Ote τρώνε πόρτα από εμένα και ας τα δίνουν όλα τσάμπα. Ούτε ευρώ !

Σε αυτές τις 2 οτε-κοσμοτε το 40% ανήκει στου Γερμανούς....το 10% στο δημόσιο και το 50% διάσπαρτο σε ιδιώτες.Αλλά αν κάποιος έχει καλύτερες υπηρεσίες σε αυτές τις εταιρίες τι να κάνει?Να πάει wind που δεν πιάνει πουθενά ή vodafone με τιμές φαρμάκι?Και στο κάτω κάτω οι άλλες 2 (wind και vodafone) που ανήκουν?Πάντως όχι σε Έλληνες...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Και μην ξεχνάμε ότι δουλεύουν Έλληνες σε αυτές
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Η νεα υπηρεσια του app της WU για ανανεωσεις μεσω χρεωστικων/πιστωτικων καρτών ποσο ασφαλης ειναι? Λεει μεν οτι μεταφερομαι σε περιβαλλον τραπεζας , αλλα κατι δεν μου αρεσει να γραφω ετσι αερα τους αριθμους της καρτας. Μεσω paypal ηταν πολυ δυσκολο να το κανανε?

Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναμονή κλήσης..συγκεκριμένα, όταν μιλάω στην γραμμή 1 και με καλούν, δε μπορώ να βάλω τη γραμμή ένα σε αναμονή και να απαντήσω στη γραμμή 2..μου λέει "αδύνατη η εναλλαγή κλήσης"..φταίει η κοσμοτε η η συσκευή;;

Εχεις ενεργοποιημενη την αναμονη κλησεων ατην συσκευη σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η νεα υπηρεσια του app της WU για ανανεωσεις μεσω χρεωστικων/πιστωτικων καρτών ποσο ασφαλης ειναι? Λεει μεν οτι μεταφερομαι σε περιβαλλον τραπεζας , αλλα κατι δεν μου αρεσει να γραφω ετσι αερα τους αριθμους της καρτας. Μεσω paypal ηταν πολυ δυσκολο να το κανανε?

To ξερεις φαντάζομαι ότι το pp δεν λειτουργεί λόγω των cc .

Σε αυτές τις 2 οτε-κοσμοτε το 40% ανήκει στου Γερμανούς....το 10% στο δημόσιο και το 50% διάσπαρτο σε ιδιώτες.Αλλά αν κάποιος έχει καλύτερες υπηρεσίες σε αυτές τις εταιρίες τι να κάνει?Να πάει wind που δεν πιάνει πουθενά ή vodafone με τιμές φαρμάκι?Και στο κάτω κάτω οι άλλες 2 (wind και vodafone) που ανήκουν?Πάντως όχι σε Έλληνες...

Πρέπει να γίνουμε ποιο υπεύθυνοι και τουλάχιστον δεν ανήκουν σε αυτούς που μας καταστρέφουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι τα φράγκα και σε λίγο καιρό θα συζητάμε εάν έχουμε 5 ευρώ για 1 gb. Ας γινόταν κάτι τέτοιο στην Γερμανία και θα έβλεπες μποικοταζ που θα μας κάνανε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τώρα το αν πιάνει και που είναι άλλη κουβέντα. Το να μην έχεις mobile internet σε κάποια σημεία εάν δεν είναι θέμα επαγγελματικό δεν είναι θέμα ύψιστης ανάγκης. Άσε που όποιος το θέλει για business έχει συμβόλαιο και όχι καρτοκινητό.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Πρέπει να γίνουμε ποιο υπεύθυνοι και τουλάχιστον δεν ανήκουν σε αυτούς που μας καταστρέφουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι τα φράγκα και σε λίγο καιρό θα συζητάμε εάν έχουμε 5 ευρώ για 1 gb. Ας γινόταν κάτι τέτοιο στην Γερμανία και θα έβλεπες μποικοταζ που θα μας κάνανε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τώρα το αν πιάνει και που είναι άλλη κουβέντα. Το να μην έχεις mobile internet σε κάποια σημεία εάν δεν είναι θέμα επαγγελματικό δεν είναι θέμα ύψιστης ανάγκης. Άσε που όποιος το θέλει για business έχει συμβόλαιο και όχι καρτοκινητό.

Οκ μαζί σου και εγώ δεν πάω ποτέ στα Γερμανικά lidl και praktiker και προτιμώ τα Ελληνικά αλλά εδώ ή έχεις κινητό ή όχι καθώς και οι 3 εταιρίες ανήκουν σε ξένους!Η VODAFONE σε Βρετανους κα η WIND σε διεθνεί ταμεία που την κατέσχσεσαν μετά από χρεοκοπία αλλά η cosmOTE ανήκει κατά 10% στο δημόσιο και κατά 10% σε έλληνες ιδιώτες.....Και όπως είπε και ο φίλος παραπάνω μην ξεχνάμε ότι δουλεύουν ΕΛΛΗΝΕΣ μέσα σε αυτές!!

Να υπενθυμίσω ότι εδώ μιλάμε για τα καρτοκινητά της Cosmote. Δεν μιλάμε για την ιδιοκτησία της Cosmote.

Οποιοσδήποτε προτιμάει άλλη εταιρεία , μπορει να το συζητάει στο αντίστοιχο Forum.

Για την ιδιοκτησία της Cosmote μπορείτε να ανοίξετα άλλο θέμα.

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα F2G και σκέφτομαι να έρθω στην cosmote στο πάγιο με μηδενική χρέωση που απλώς χρεώνεσαι για τις κλίσεις που κάνεις. Η σκέψη μου γι' αυτό είναι η εξής. Αν και είμαι από τους πιο παλιούς, που έχουν την προσφορά με τα 300 λεπτά με 10€, ποτέ δεν τα καταναλώνω, ούτε και το πακέτο με τα 200 λεπτά με 5€ που αγοράζω μετά τον έναν μήνα αφού λήξουν τα 300 λεπτά. Άσε που στα πακέτα των καρτοκινητών η ελάχιστη κατανάλωση είναι τα 3 λεπτά, ενώ στο μηδενικό πάγιο τα 60 δευτερόλεπτα. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως έτσι κάνω περισσότερη οικονομία. Ένας άλλος λόγος είναι ότι είμαι αρκετά δυσαρεστημένος από τη Wind, τόσο από τις γνωστές χρεώσεις του 1€ για χρήση ανύπαρκτου daily internet, όσο και για άλλους λόγους από τη χρήση σταθερού στη Wind που δεν αφορά το συγκεκριμένο thread. Βέβαια και αυτό το post είναι λίγο off topic, απλώς δεν έβρισκα κάτι σχετικό και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω ένα F2G και σκέφτομαι να έρθω στην cosmote στο πάγιο με μηδενική χρέωση που απλώς χρεώνεσαι για τις κλίσεις που κάνεις. Η σκέψη μου γι' αυτό είναι η εξής. Αν και είμαι από τους πιο παλιούς, που έχουν την προσφορά με τα 300 λεπτά με 10€, ποτέ δεν τα καταναλώνω, ούτε και το πακέτο με τα 200 λεπτά με 5€ που αγοράζω μετά τον έναν μήνα αφού λήξουν τα 300 λεπτά. Άσε που στα πακέτα των καρτοκινητών η ελάχιστη κατανάλωση είναι τα 3 λεπτά, ενώ στο μηδενικό πάγιο τα 60 δευτερόλεπτα. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως έτσι κάνω περισσότερη οικονομία. Ένας άλλος λόγος είναι ότι είμαι αρκετά δυσαρεστημένος από τη Wind, τόσο από τις γνωστές χρεώσεις του 1€ για χρήση ανύπαρκτου daily internet, όσο και για άλλους λόγους από τη χρήση σταθερού στη Wind που δεν αφορά το συγκεκριμένο thread. Βέβαια και αυτό το post είναι λίγο off topic, απλώς δεν έβρισκα κάτι σχετικό και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Καλησπέρα!Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος.Στο μηδενικό πάγιο το 1' ομιλίας κοστίζει 0,40 λεπτά το λεπτό ομιλίας.Πολλαπλασίασε το 0,40 με τα λεπτά που μιλάς το μήνα και δες αν θα σου βγει κοντά στα λεφτά που χαλάς μέχρι τώρα.΄Βέβαια αν χρησιμοποιείς ιντερνετ από το κινητό δεν σε συμφαίρει.Τώρα για το σταθερό αν το κάνεις ΟΤΕ θα πάρεις -20% στο πάγιο του κινητού αρκεί αυτό να είναι με πάγιο......

To ξερεις φαντάζομαι ότι το pp δεν λειτουργεί λόγω των cc .

Ναι το ξερω και ειναι προσωρινο. Απαντωτας με αυτην την προταση στo ερωτημα μου εννοεις οτι μολις επαναλειτουργησει το pp θα υπαρχει και σαν επιλογη πληρωμης στο app του whats up?

Ναι το ξερω και ειναι προσωρινο. Απαντωτας με αυτην την προταση στo ερωτημα μου εννοεις οτι μολις επαναλειτουργησει το pp θα υπαρχει και σαν επιλογη πληρωμης στο app του whats up?

αυτο δεν μπορει να το πει κανεις με σιγουρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πόσο προσωρινό είναι κανείς δεν το ξέρει.

Εγώ πάντως κάνω κανονικά ανανεωση μέσω του app του wu με χρεωστική κάρτα. Ούτε cc ούτε τίποτα.

Και οποιοσδήποτε προσπαθήσει με χρεωστική επίσης θα τα καταφέρει. Ο περιορισμός επηρεάζει μόνο το PayPal.

Έβαλα το πακέτο με τα 500mb και μετά από 3 λεπτά μου εδωσε και 1024mb(1gb ακριβως) όπως γράφουν. Τρώει πρώτα από το πακέτο και μετά από το bonus. Ελπίζω και μετά την 31 Αυγούστου να κρατήσουν το 1.5gb για 5 ευρώ.

καλημερα! αμα ανανεωνεις πριν τα ληξει προστιθονται! απο δωρα κτλ τα βαζει χωρις συνηθως πχ αυτα με τα 100MB απο φιλους για 3μερες, απο τις προσθετικες εχω παντα δεδομενα οποτε λεω οτι εχω απεριοριστα, αυτη την στιγμη εχω λιγο πανω απο 3.5 GB....:lol:

https://www.whatsup.gr/el/kalokairini-prosfora-whats sorry δεν το ειχα δει!!!!

ισχυει μεχρι 31/8 οποτε μου ληγει στις 13/8 ετσι θα παρω και εγω δωρακι....:))

Επειδη εχω κοψει χαλια την καρτα του W.U σε μικρη με ψαλιδι στην τυχη σχεδον, πως μπορω να παρω νεα μικρη? πληρωνω κατι?

στο ταμπλετηλεφωνο 7" μου κολλησε μεσα μια μερα που την εβαλα και ανοιξα το ταμπλετ και εκανα εγχειριση ανοιχτης καρδιας για να του την βγαλω! μπηκε βαθια και σφηνωσε! επισης θα με ενδιεφερε να εχω και 2η καρτα στο ιδιο νουμερο παντα γιατι το συγκεκριμενο ταμπλετ ειναι στο αμαξι (cartablet project 2din http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398862 ) και ειναι και τηλεφωνο....τωρα ειδικα στις διακοπες θα βολευε ταμαλα!

αυτο θελω! https://www.whatsup.gr/el/twinsim

Edited by Nikifoross

Η αντικατάσταση κοστίζει 5€. Ωστόσο αφού θες διπλή sim, δώσε 10€ καλύτερα και θα πάρεις 2 με το ίδιο νούμερο.

Αν πας σε κατάστημα αμέσως γίνεται. Δηλώνουν στο σύστημα το νέο σειριακό της διπλής κάρτας απενεργοποιώντας αυτήν που έχεις τώρα και λειτουργεί άμεσα.

Ωραία thanks! Γνωρίζει κανείς αν αυτό γίνεται αμέσως να μην ξανα τρέχω;

Σου την φτιάχνουν επιτοπου σε κατάστημα. 2 λεπτά υπόθεση είναι και φευγεις.

Εγώ σε καταστημα Γερμανου την είχα φτιάξει. Μόνο που Αφού την έβαλα στο κινητο έπρεπε να περιμένω μιση ώρα να ενεργοποιηθει η sim. Ήταν σαν να έχει φραγή εισερχομένων κ εξερχομενων αλλά σε μισή ώρα ήρθε κανονικά!!!!

Είχα κανει αντικατάσταση κανονικής cosmote sim με micro sim.

Απενεργοποιηθηκε η κανονική sim που είχα και ενεργοποιήθηκε η micro

Η αντικατάσταση κοστίζει 5€

Εσύ που θες να έχεις διπλή sim δεν ξέρω.....

Edited by lek88