Jump to content

xtapodina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xtapodina

  1. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να μη λειτουργεί η αυτόματη περιστροφή μετά από αντικατάσταση της οθόνης (η αντικατάσταση έγινε στη Samsung). Το πρόβλημα αφορά σε ένα A71.
  2. Καλημέρα. Τελικά, πήγα σε Galaxy Note 10, το πέτυχα σε προσφορά που ανέβηκε σήμερα, 500€ ακριβώς και στο ιδιαίτερο χρώμα που ήθελα. :)
  3. Αύριο θα σας στείλω προσωπικό μήνυμα σχετικά με το S10+ που θέλω να ρωτήσω κάτι. Καλό βράδυ.
  4. Όταν γίνει αυτό και αν θελήσετε, γράψτε μας δυο λόγια για τη σύγκριση (ιδίως ως προς το θέμα φωτογραφίας/video). Προσωπικά, με ενδιαφέρει πολύ.
  5. Δεν με πειράζει κάτι στο Α71. Είναι μία πολύ ''τίμια'' συσκευή, για έναν μέσο χρήστη έχει όλα όσα ζητάει, χωρίς να ''ξεπαραδιαστεί'' για ένα κινητό... Αυτό που σκοπεύω να κάνω εγώ είναι να πουλήσω το Α51 της μητέρας μου και να της δώσω το Α71 μου. Οπότε εγώ είμαι μεταξύ S10 lite (δεν βλέπω να πέφτει άλλο η τιμή του, αν και σχεδόν έχει εξαντληθεί), S20 FE και Mi10T Pro (σε αυτό με δελεάζουν πολύ τα 256GB). Πάντως, θα προτιμούσα να μείνω σε Samsung.
  6. Κοίταζα το 5G, γι' αυτό ανέφερα τη μεγάλη διαφορά τιμής. ;)
  7. Το φαντάστηκα :) , αν και κάποιοι θα πουν το αντίθετο. Πάντως, ψάχνοντας αυτές τις μέρες και συγκρίνοντας διαπίστωσα ότι το S10 lite είναι κάπως υπερτιμημένο. Επίσης, κοντά έναν χρόνο μετά και η τιμή του δεν λέει να πέσει κάτω από ~480€.
  8. Επειδή κι εγώ κοιτώ σύμφωνα με τα κριτήρια τα δικά σας και παρακολουθώ τη συζήτηση, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής ανάμεσα στα Mi 10T Pro και Samsung S20 FE... Θα αναμένω τη γνώμη για τη σύγκριση των καμερών τους. :) Έτσι για την ιστορία, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την κάμερα του Α71, αν και θα δοκιμάσω και με gcam που αναφέρθηκε παραπάνω.
  9. Σωστά. Σκεφτόμουν και για το Mi 10T Pro (256GB), αλλά ίσως είναι καλύτερα να περιμένω λίγο. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή; :)
  10. Στα 480€ αξίζει το S10 Lite; Είμαι σε (μεγάλο) δίλημμα, αλλά κάτι με κρατάει πίσω. :rolleyes:
  11. To A51 της μητέρας μου έχει τραγική μπαταρία, κάτι που το έχω ακούσει και από άλλους με αυτή τη συσκευή. (Σε γενικές γραμμές, μετάνιωσα που δεν της πήρα ένα Redmi με καλύτερα χαρακτηριστικά και χαμηλότερη τιμή)
  12. Καλημέρα. Τελικά, επιλέχθηκε το A71. Προς το παρόν, είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη χρήση του συνολικά. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι κατά τις κλήσεις πρόσεξα κάτι που μου φάνηκε σαν καμένα πιξελάκια και πάνω στην τρομάρα μου για την ολοκαίνουργια συσκευή, πήγα στη Samsung να το αναφέρω. :rolleyes: Εννοείται πως δεν ήταν κάτι τέτοιο, αλλά ο proximity sensor. :lol:
  13. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Το κινητό θα κρατηθεί, εκτός απροόπτου, για τρία χρόνια (μπορεί και περισσότερο). Για το RN9 Pro δίνεται δύο χρόνια εγγύηση, όπως αναφέρει το κατάστημα, αλλά έχω ακούσει κι εγώ ότι το after sales της Samsung είναι καλύτερο. Αρχίζω να καταλήγω στο ότι λόγω κυρίως καλύτερης οθόνης και βάρους/εργονομίας, μάλλον θα προτιμηθεί το Α71. Αν η τιμή του πέσει σύντομα και κάτω από τα 300, θα είναι το ιδανικό. Αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο, μου το λέτε. :)
  14. Ευχαριστώ για το ''ξεκλείδωμα''.
  15. Γεια σας, Το δίλημμα αφορά στο Samsung A71 και το Redmi Note 9 Pro, και τα δύο με 128GB. Τα βασικότερα κριτήριά μου είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο, η ταχύτητα, η ''ζωντανή'' οθόνη, το βάρος και η εργονομία στο κράτημα. Μετά από ψάξιμο, πιστεύω ότι το A71 υπερτερεί λίγο σε όλα αυτά. Από την άλλη, στο Redmi μου αρέσει η καλύτερη ποιότητα κατασκευής (γυαλί και πίσω και καλύτερo gorilla glass) και όλα τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμο, καθώς και το πανεύκολο και γρήγορο ξεκλείδωμά του, με το δακτυλικό αποτύπωμα επάνω στο πλαϊνό κουμπί έναρξης, κάτι που στην καθημερινότητα παίζει ρόλο. Ο μόνος λόγος που κλίνω περισσότερο προς το Α71 είναι τα mp της μπροστινής κάμερας (έχει 32, ενώ το Redmi έχει 16) και το λιγότερο βάρος - καλύτερο κράτημα στο χέρι γενικά. Tη δεδομένη στιγμή, από το κατάστημα που θέλω να πάρω, το Samsung είναι στα 320€ και το Redmi στα 240€. Θα ήθελα πολύ και τη δική σας γνώμη ή οποιοδήποτε ειδικότερο σχόλιο που θα μπορούσε να με βοηθήσει να πάρω άμεσα την τελική απόφαση. Σας ευχαριστώ πολύ. :)
  16. Καλησπέρα σας, Πού θα μπορούσα να γράψω μία ερώτησή μου σχετικά με το δίλημμα μεταξύ δύο κινητών προς αγορά; Κοίταξα στην ενότητα για την επιλογή συσκευής, αλλά δεν μου επιτρέπεται να ανοίξω νέο θέμα, παρ'όλο που έχω πάνω από δέκα δημοσιεύσεις. Ευχαριστώ πολύ. :)
  17. liam69 και fanatikos, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω αυτά που μου είπατε. (Το σετ φορτιστή-καλωδίου που χρησιμοποιώ είναι το δικό του, καινούριο και αυτό)
  18. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το tablet το πήρα το περασμένο καλοκαίρι από κάποιον που το είχε κερδίσει το '14 σε έναν διαγωνισμό, ήταν καινούριο - σφραγισμένο στο κουτί του. Οπότε, δεν νομίζω ότι πλέον ισχύει εγγύηση... Φαντάζομαι ότι με τη νέα μπαταρία που έβαλες δεν σου κάνει πια αργή φόρτιση ( ; ) Πάντως, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα με τη μπαταρία εκτός από αυτό.
  19. Αυτό που λες το έκανα από την πρώτη στιγμή αλλά το widget δεν φεύγει. :confused:
  20. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω πώς ''ξεφορτωνόμαστε'' το What's New από την αρχική οθόνη (έχει και αρκετές άλλες άχρηστες εφαρμογές αλλά δεν πάνε να κολλήσουν στην αρχική). Αν θέλετε, απλά και κατανοητά διότι μία ασχετοσύνη με αυτά την έχω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κάπου έχει αναφερθεί ξανά αυτό που ρωτώ.
  21. Γεια σας, Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση και ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά. Το παρατήρησα από την πρώτη στιγμή που πήρα το tablet αλλά όλο το ανέβαλλα να μπω να ρωτήσω... Παρατήρησα ότι έχει πολύ αργή φόρτιση. Μπορεί να φορτίζει και πάνω από 8 ώρες και να μην έχει φτάσει στο 100%. Συμβαίνει σε αυτά ή κάτι να έχει το δικό μου;
  22. Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε. Σ' ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη βοήθειά σου.
×
×
  • Create New...