oregon Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 τους τα ειπες ετσι αναλυτικα και ξεκαθαρα και δεν σε καταλαβαν ? απαπαπα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firebass Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 με βιδωσαν και το θεμα ειναι οτι εβαλα χθεσ καρτα , τελειωσε , δεν εχω να μιλησω με τη κοπελα μ τωρα, και σε 10 μερεσ πεταω για αμερικη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Α, με τρως!! Εγώ έχω 1620 λεπτά!!!!! αχαχαχαχαχα, τα είδε κωλυόμενα το σύστημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 ισχύει... πάντα την πρώτη μέρα κάθε μήνα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεπτά που έχεις από τον προηγούμενο μήνα. κάθε 2η μέρα του μήνα τα λεπτά που είχες χάνονται και πλέον έχεις τα 1000 του τρέχοντος μήνα. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 ισχύει... πάντα την πρώτη μέρα κάθε μήνα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεπτά που έχεις από τον προηγούμενο μήνα. κάθε 2η μέρα του μήνα τα λεπτά που είχες χάνονται και πλέον έχεις τα 1000 του τρέχοντος μήνα. πολυ καλο αυτο δεν το προσφερουν οι αλλες 2 εταιριες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 πολυ καλο αυτο δεν το προσφερουν οι αλλες 2 εταιριες Το προσφέρει η Vodafone, αλλά για κάποιες λίγες πρωινές ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 χτες κατα τις 23.00 υπηρχε γενικο προβλημα στους server & στο 1313 , 20 λεπτα εκανα για να περασω την καρτα στο τσακ προλαβα ! εμ, αφού ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής και πάντοτε το βάζουν στις 31... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Το προσφέρει η Vodafone, αλλά για κάποιες λίγες πρωινές ώρες. Όντως, τα χαράματα είχα υπόλοιπο 40ΜΒ και 1999sms από την προσφορά του 2009! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 εμ, αφού ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής και πάντοτε το βάζουν στις 31... 30 μερες προθεσμια, και το 90%κανει ανανεωση στις 11κ30 της τελευταιας μερας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 έτσι γίνετε το πρωί Το απόγευμα θα έχεις 30ΜΒ και 1000 SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapper Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μας έχουν γραμμένους εμάς της Κοσμοκάρτας έχω την εντύπωση....πλέον ειναι ασύμφορο νομιζω.:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μας έχουν γραμμένους εμάς της Κοσμοκάρτας έχω την εντύπωση....πλέον ειναι ασύμφορο νομιζω.:mad::mad: ποιο ειναι πλεον ασυμφορο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Nα βγαλουν τον φορο στις καρτες ανω των 15 ευρω οπως εκανε η WIND. Και απο τις 5 αρες να τον βγαλουν δεν θα στεναχωρηθω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Τώρα πριν λίγο ευτυχώς μου ήρθε ειδοποίηση ότι έγινε η ανανέωση... Αν είναι δυνατόν να προσπαθώ 1 ώρα να κάνω μια ανανέωση χρόνου![/QUOT καλησπερα να βαζεισ καρτα καθε πρωτη του μηνα για να εισαι μεσα για το επομενο εγω ετσι κανω . και δεν περιμενω την τελευταια στιγμη που λογικα θα κολλησει το συστημα αφου ολοι οι ελληνες τισ τελευταιας στιγμης ειναι . η ενημερωση υπολοιπου καθυστερει την τελευταια μερα του μηνα λογω υπερφωρτωσης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Μας έχουν γραμμένους εμάς της Κοσμοκάρτας έχω την εντύπωση....πλέον ειναι ασύμφορο νομιζω.:mad::mad: Κάνε λίγη υπομονή. Είμαι 100% σίγουρος ότι από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί η αντικατάσταση της κοσμοκάρτας (παρα-πάλιωσε πια) από κάποια καινούρια super-καρτοκινητή όπως αυτή η καινούρια της vodafone που δίνει "δωρεάν" λεπτά ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ (όπως ακριβώς στα συμβόλαια δηλαδή). Έτσι δε γίνεται πάντα; Μόλις ανακοινώσει μια εταιρία κάποιο φοβερό και τρομερό πακέτο, σπεύδουν κι οι άλλες να την ακολουθήσουν εξαναγκασμένες από τον ανταγωνισμό. Nα βγαλουν τον φορο στις καρτες ανω των 15 ευρω οπως εκανε η WIND. Και απο τις 5 αρες να τον βγαλουν δεν θα στεναχωρηθω.:p Ακόμα δεν έμαθες ότι σ' αυτή τη χώρα ότι μπαίνει δε βγαίνει; Ακόμα κι αυτό που έκανε η wind, το έκανε με δικό της ρίσκο (αφού οι νόμοι είναι ίδιοι για ΟΛΟΥΣ)! Άρα προφανώς πληρώνει τους φόρους από την τσέπη της στις 15-άρες περιμένοντας να τα βγάλει από την κατανάλωση ή κερδίζοντας καινούριους πελάτες. Πόσο καιρό θα αντέξει; EDIT: καλησπερα να βαζεισ καρτα καθε πρωτη του μηνα για να εισαι μεσα για το επομενο εγω ετσι κανω . και δεν περιμενω την τελευταια στιγμη που λογικα θα κολλησει το συστημα αφου ολοι οι ελληνες τισ τελευταιας στιγμης ειναι . η ενημερωση υπολοιπου καθυστερει την τελευταια μερα του μηνα λογω υπερφωρτωσης . Την κάρτα του Σεπτεμβρίου την έβαλα στις 23:50 το βράδυ (30-09-2009) και μπήκε κανονικότατα χωρίς καμία κωλυσιεργία! Και τις περισσότερες φορές, έτσι κάνω και δεν έχω πρόβλημα.. :P Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 50 μυρια τους στοιχησε..... και εγω πιστευω οτι δεν ειχε συμφερον στισ εταιριες κινητης η προσφορα του 2009 διοτι με 3 ευρω ανανεωση 'η 5 ευρω τωρα με το φορο που τησ αλλαξανε τι ειχανε να κερδισουνε; αφου τα χρηματα τισ ανανεωσησ παραμενανε σαν χρονο ομιλιας ; . ετσι και αλλιως το δικτυο της κοσμοτε τις περισσοτερες φορες κολλουσε και σε μια γνωστη μου την χρεωσε -13 ευρω ενω ειχε δωρεαν λεπτα απο την προσφορα του 2009 οταν μιλαγε στο τηλεφωνο με whats up αριθμο . . και το πεταξε το νουμερο διοτι δεν την συνφερε να βαλει καρτα 13 ευρω για να ξαναστειλει μυνηματα 'η να παρει κλησεισ . ενα χαλι τελειωσ με τα προβληματα του δικτυου τησ κοσμοτε στις αλλες δυο εταιριες δεν ακουστηκε τιποτα . μονο στην κοσμοτε παραπονιοντουσαν . Κάνε λίγη υπομονή. Είμαι 100% σίγουρος ότι από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί η αντικατάσταση της κοσμοκάρτας (παρα-πάλιωσε πια) από κάποια καινούρια super-καρτοκινητή όπως αυτή η καινούρια της vodafone που δίνει "δωρεάν" λεπτά ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ (όπως ακριβώς στα συμβόλαια δηλαδή). Έτσι δε γίνεται πάντα; Μόλις ανακοινώσει μια εταιρία κάποιο φοβερό και τρομερό πακέτο, σπεύδουν κι οι άλλες να την ακολουθήσουν εξαναγκασμένες από τον ανταγωνισμό. μακαρι αλλα πολυ αργη την βλεπω την κοσμοτε ; . ποτε δεν ειχε πακετα ομιλιας προς ολα τα δικτυα ; μονο το alla carte ειχε απο την αρχη και με τα ακουλουθησε με την δεσμευση τιμης η wind . αλλα η κοσμοτε δεν εχει κανενα πακετο μμς προς ολα τα δικτυα ποτε . ενω η vodafone και η wind εχουνε εδω και παρα πολυ καιρο. τα 45 λεπτα ομιλιας δεν αξιζουν τοσο οσο τα σουπερ πακετα που εχει η vodafone με το νεο καρτοκινητο που μπορεις να τα ενεργοποιησεις οποτε εσυ θελεις χωρις κανενα περιορισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ενα χαλι τελειωσ με τα προβληματα του δικτυου τησ κοσμοτε στις αλλες δυο εταιριες δεν ακουστηκε τιποτα . μονο στην κοσμοτε παραπονιοντουσαν . Εγώ είχα και έχω παρόμοια προβλήματα και με το CU. μακαρι αλλα πολυ αργη την βλεπω την κοσμοτε ; . ποτε δεν ειχε πακετα ομιλιας προς ολα τα δικτυα ; μονο το alla carte ειχε απο την αρχη και με τα ακουλουθησε με την δεσμευση τιμης η wind . αλλα η κοσμοτε δεν εχει κανενα πακετο μμς προς ολα τα δικτυα ποτε . ενω η vodafone και η wind εχουνε εδω και παρα πολυ καιρο. τα 45 λεπτα ομιλιας δεν αξιζουν τοσο οσο τα σουπερ πακετα που εχει η vodafone με το νεο καρτοκινητο που μπορεις να τα ενεργοποιησεις οποτε εσυ θελεις χωρις κανενα περιορισμο. Μη πορώνεσαι τόσο πολύ, χαλάρωσε λίγο. Θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο μπαμπάς σου είναι διευθύνων σύμβουλος στη vodafone! :lol: Όσοι προτιμούν την Cosmote, είτε με συμβόλαιο είτε με καρτοκινητό, έχουν τους δικούς τους λόγους οι οποίοι είναι πολύ πιο ουσιαστικοί από ένα "σούπερ πακέτο" ή μερικές δεκάδες "δωρεάν" mms. Έχω συμβόλαιο cosmote από το 1997 και σε πληροφορώ ότι τότε εκεί που είχε σήμα το τηλέφωνό μου, όσοι είχαν telestet και panafon (είσαι πολύ μικρός για να σου λεν κάτι αυτά τα ονόματα), έπρεπε να κάνουν καμιά δεκαριά km για να κάνουν κλήση! Και για να μη μου πεις ότι "τότε ήταν αλλιώς", επιστρέφοντας στο σήμερα θα σου πω ότι χρησιμοποιώ ένα συμβόλαιο cosmote, ένα συμβόλαιο vodafone, ένα whats up, ένα cu και μια q card. Την cosmote δεν την αλλάζω με τίποτα και όπως έγραψα παραπάνω, οι λόγοι είναι ουσιαστικοί και όχι μπούρδες σαν αυτές που θέλετε εσείς οι πιτσιρικάδες ("δωρεάν" mms και sms και ems και δεν ξέρω γω τι)! Είναι λόγοι πολύ σημαντικοί για μένα που δε θα τους αναλύσω εδώ (υπάρχουν ανάλογα topics μέσα στο forum) γιατί θα φύγουμε off-topic. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Ακόμα δεν έμαθες ότι σ' αυτή τη χώρα ότι μπαίνει δε βγαίνει; Ακόμα κι αυτό που έκανε η wind, το έκανε με δικό της ρίσκο (αφού οι νόμοι είναι ίδιοι για ΟΛΟΥΣ)! Άρα προφανώς πληρώνει τους φόρους από την τσέπη της στις 15-άρες περιμένοντας να τα βγάλει από την κατανάλωση ή κερδίζοντας καινούριους πελάτες. Πόσο καιρό θα αντέξει; Εννοω σαν προσφορα να το κανει οπως η Wind. Δεν ειπε κανεις οτι τον αφαιρεσε τελειως και για παντα.. Δεν ειναι και λιγα 2,4 ευρω χασουρα στην προνομιακή. Θα ηταν καλή προσφορά. Κοιτα που φτασαμε. Να ζηταμε πισω σαν προσφορα τα λεφτα που μας κλεβουν νομιμα:mad:... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Τώρα πριν λίγο ευτυχώς μου ήρθε ειδοποίηση ότι έγινε η ανανέωση... Αν είναι δυνατόν να προσπαθώ 1 ώρα να κάνω μια ανανέωση χρόνου![/QUOT καλησπερα να βαζεισ καρτα καθε πρωτη του μηνα για να εισαι μεσα για το επομενο εγω ετσι κανω . και δεν περιμενω την τελευταια στιγμη που λογικα θα κολλησει το συστημα αφου ολοι οι ελληνες τισ τελευταιας στιγμης ειναι . η ενημερωση υπολοιπου καθυστερει την τελευταια μερα του μηνα λογω υπερφωρτωσης . Όσες φορές το έχω κάνει αυτό καταλλήγω να μην θυμάμαι στο τέλος αν έβαλα νωρίτερα το μήνα ή όχι, και να πληρώνω διπλά. :P Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Όσες φορές το έχω κάνει αυτό καταλλήγω να μην θυμάμαι στο τέλος αν έβαλα νωρίτερα το μήνα ή όχι, και να πληρώνω διπλά. :P Με μια κλήση στο 1314 μπορείς εύκολα να δεισ πότε έγινε η τελευταία ανανέωση.. Πατάς στο 2 και σου λέει πότε λήγει η κάρτα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Εννοω σαν προσφορα να το κανει οπως η Wind. Δεν ειπε κανεις οτι τον αφαιρεσε τελειως και για παντα.. Δεν ειναι και λιγα 2,4 ευρω χασουρα στην προνομιακή. Θα ηταν καλή προσφορά. Κοιτα που φτασαμε. Να ζηταμε πισω σαν προσφορα τα λεφτα που μας κλεβουν νομιμα:mad:... Μα σου εξήγησα. Η wind που το έκανε, τα πληρώνει "από την τσέπη της"! Δεν της τα χαρίζει το κράτος! Πόσο πιστεύεις ότι θ' αντέξει; προσωπικα, δεν πιστευω να κανει το ιδιο με την wind η cosmote. δεμ μας εχει συνηθισει σε τετοιες ευχαριστες εκπληξεις Πράγματι, η cosmote δεν είναι εταιρία εκπλήξεων. Είναι η πιο συντηρητική από τις 3 και γι' αυτό άλλωστε δεν έχει απήχηση στους πιτσιρικάδες. Προφανώς επέλεξαν να απευθύνονται σε άλλο κοινό. ;) το πολυ πολυ να βαλεις μια τριαρα παραπανω. δεν παει χαμενη Ακριβώς! Υπάρχει και το facebook mobile. Μισή ώρα υπόθεση είναι τα 3 ευρώ! :lol: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μα σου εξήγησα. Η wind που το έκανε, τα πληρώνει "από την τσέπη της"! Δεν της τα χαρίζει το κράτος! Πόσο πιστεύεις ότι θ' αντέξει; Για αυτο το αναφερω σαν ''προσφορα''.Αμα τον χαριζε το κρατος δεν θα ηταν προσφορα. Στις προσφορες παντα κατι πληρωνει η εταιρια ελπιζοντας στο μελλον, δλδ να αποχτήσει νεους πελατες και πιο ''κινητικους''.. Πιστευω θα την κρατησει οσο κραταει μια προσφορα, 1-2 μηνες και αν δει οτι παει καλα η πελατεια της και αυξανεται μαλλον θα το συνεχισει ή μπορει και να το κοψει για να αρπαξει ακομη περισσοτερα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Εγώ είχα και έχω παρόμοια προβλήματα και με το CU. Μη πορώνεσαι τόσο πολύ, χαλάρωσε λίγο. Θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο μπαμπάς σου είναι διευθύνων σύμβουλος στη vodafone! :lol: Όσοι προτιμούν την Cosmote, είτε με συμβόλαιο είτε με καρτοκινητό, έχουν τους δικούς τους λόγους οι οποίοι είναι πολύ πιο ουσιαστικοί από ένα "σούπερ πακέτο" ή μερικές δεκάδες "δωρεάν" mms. Έχω συμβόλαιο cosmote από το 1997 και σε πληροφορώ ότι τότε εκεί που είχε σήμα το τηλέφωνό μου, όσοι είχαν telestet και panafon (είσαι πολύ μικρός για να σου λεν κάτι αυτά τα ονόματα), έπρεπε να κάνουν καμιά δεκαριά km για να κάνουν κλήση! Και για να μη μου πεις ότι "τότε ήταν αλλιώς", επιστρέφοντας στο σήμερα θα σου πω ότι χρησιμοποιώ ένα συμβόλαιο cosmote, ένα συμβόλαιο vodafone, ένα whats up, ένα cu και μια q card. Την cosmote δεν την αλλάζω με τίποτα και όπως έγραψα παραπάνω, οι λόγοι είναι ουσιαστικοί και όχι μπούρδες σαν αυτές που θέλετε εσείς οι πιτσιρικάδες ("δωρεάν" mms και sms και ems και δεν ξέρω γω τι)! Είναι λόγοι πολύ σημαντικοί για μένα που δε θα τους αναλύσω εδώ (υπάρχουν ανάλογα topics μέσα στο forum) γιατί θα φύγουμε off-topic. δεν ειναι οτι πορωνομαι περισσοτερο με την vodafone αλλα λεω την αληθεια για τα πακετα που δεν εχει στην καρτοκινητη της . ενω παραλληλα οι αλλες εταιριες εχουνε . οσο για την panafon(vodafone ) και την τελεστετ(tim-wind) ητανε οι πρωτες στο χωρο τις κινητης τηλεφωνιας και μετα μπηκε η κοσμοτε . οσο για το σημα για την panafon &telestet ξερω οτι δεν ητανε και πολυ χαλια μια χαρα εποιανε. ετσι και αλλιως το σημα διαφερει απο περιοχη σε περιοχη οποτε δεν μπορεις να πεις οτι π.χ. θα παρω αυτη την εταιρεια για να εχω σημα παντου ολο και καπου δεν θα ποιανει οποτε μην ειμαστε προκατελειμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Πράγματι, η cosmote δεν είναι εταιρία εκπλήξεων. Είναι η πιο συντηρητική από τις 3 και γι' αυτό άλλωστε δεν έχει απήχηση στους πιτσιρικάδες. Προφανώς επέλεξαν να απευθύνονται σε άλλο κοινό. ;) Και τότε γιατί οι περισσότεροι έχουν What's Up?; Μπορεί να μην βγάζει προσφορές όπως η Wind ή η Vodafone, αλλά και τα λίγα πακέτα που βγάζει προσελκύουν τους πιτσιρικάδες που θέλουν να μιλάνε και να στέλνουν sms προς άλλους What's Up? φίλους τους. Για όλα τ'άλλα υπάρχουν και τα συμβόλαια. :p Αλήθεια, οι χρήστες καρτοκινητής δεν ενημερώνονται για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας; Ρώτησα ένα φίλο μου αν έχει πάρει κάρτα των 5 ευρώ και μόλις το άκουσε έπεσε από τα σύννεφα. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Και τότε γιατί οι περισσότεροι έχουν What's Up?; Μπορεί να μην βγάζει προσφορές όπως η Wind ή η Vodafone, αλλά και τα λίγα πακέτα που βγάζει προσελκύουν τους πιτσιρικάδες που θέλουν να μιλάνε και να στέλνουν sms προς άλλους What's Up? φίλους τους. Για όλα τ'άλλα υπάρχουν και τα συμβόλαια. :p Αλήθεια, οι χρήστες καρτοκινητής δεν ενημερώνονται για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας; Ρώτησα ένα φίλο μου αν έχει πάρει κάρτα των 5 ευρώ και μόλις το άκουσε έπεσε από τα σύννεφα. :blink: οντως δεν ενημερωσε κανεναν εγω τυχαια το εμαθα απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων. καλο ειναι αμα βρεις καρτες των 3 ευρω και 9 που τωρα εχουνε αντικατασταθει με των 5 και των 10 . δεν αφαιρεται ο φορος του 12% στις παλιες καρτες μονο στις καινουργιες . ανεξαρτητως αν ακουσεις την ωρα που θα ολοκληρωθει η ανανανεωση οτι απο '' 16/9 μπηκε φορος 12% και οτι αφαιρεται απο την καθε καρτα ανανεωσης '' που λεει τωρα οταν πας να βαλεις καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts