skoulikomirmigot Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ποιος ο λογος να την αγορασεις σημερα και να την χρησιμοποιησεις μετα απο 10 μερες? Προφανως για να γλιτωσει το φορο... Στις 3 αρες δεν φενεται και πολυ αλλα αν θες να βαζεις μεγαλες καρτες ειναι η απολυτη κλεψια!!!Για αυτο οποιος ανανεωνει ετσι και αλλιως με μεγαλες καρτες καλυτερα να αγορασει μερικες τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Προφανως για να γλιτωσει το φορο... Στις 3 αρες δεν φενεται και πολυ αλλα αν θες να βαζεις μεγαλες καρτες ειναι η απολυτη κλεψια!!!Για αυτο οποιος ανανεωνει ετσι και αλλιως με μεγαλες καρτες καλυτερα να αγορασει μερικες τωρα.... συμφωνω, αλλα γιατι να την παρεις τωρα και να μην την χρησιμοπιησεις τωρα αλλα μετα απο δεκα μερες?αφου ετσι και αλλιως εσυ θα την χρησιμοποησεις γιατι να μην την βαλεις στο καρτοκινητο σου απο τωρα?τι θα αλλαξει αν μπει μετα απο δεκα μερες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 μηπως εχει να κανει με την ανανεωσει των 1000 λεπτων? λεω εγω.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1234 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Καλημερα! Ενεργποιησα χθες το call them all 600 λεπτα +sms στελνοντας Plus στο 1313 Μου ηρθε απαντητικο οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια αλλα μονο για τα λεπτα ενω για τα μηνυματα θα ειδοποιηθω αργοτερα με νεο μηνυμα. Κι ακομα περιμενο απο χθες το βραδυ. Επειδη ειμαι καινουριος χρηστης της whatsup γνωριζει καποιοσ τι γινεται?? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Έχει "κολλήματα" το σύστημα της Cosmote.Μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1234 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Έχει "κολλήματα" το σύστημα της Cosmote.Μην ανησυχείς. σε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 συμφωνω, αλλα γιατι να την παρεις τωρα και να μην την χρησιμοπιησεις τωρα αλλα μετα απο δεκα μερες?αφου ετσι και αλλιως εσυ θα την χρησιμοποησεις γιατι να μην την βαλεις στο καρτοκινητο σου απο τωρα?τι θα αλλαξει αν μπει μετα απο δεκα μερες? Για τα bonus των μηνιαιων ανανεωσεων....Πχ 1000 λεπτα για τα WU, μπονους κλησεων & προνομιακες χρεωσεις για κοσμοκαρτα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ^Ακριβώς. Και έχω και 2 κοσμοκαρτες μόνο για το 1 λεπτο το λεπτο προς 2 αριθμούς που τις ανανεωνω 1 φορα το χρόνο πριν λήξουν -και αυτό θα γίνει το Νοέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 μηπως εχει να κανει με την ανανεωσει των 1000 λεπτων? λεω εγω.... Μπα, δε νομίζω, αφού ο όρος είναι να γίνεται τουλάχιστον μια ανανέωση το μήνα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το ποσό, άρα, τεχνικά, είμαστε καλυμμένοι.. Φανταστείτε να βάλουν όρο ανανέωσης, π.χ. 9 ευρώ... Μιλάμε μεγάλη που***ιά:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Τα καρτοκινητά της cosmote, αυτά που προσφέρουν 600 λεπτά ομιλίας με 5 ευρώ το μήνα (κάτι τέτοιο), αυτός ο χρόνος ισχυεί και για τα συμβόλαια ή μόνο για τα καρτοκινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Τελικά έχει σημασία για τον επιπλέον φόρο πότε θα γίνει η αγορά ή πότε θα χρησιμοποιηθεί; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Δεν έχει σημασία ούτε το ένα ούτε το άλλο . Σύμφωνα με τον νόμο , οι εταιρείες μπορούν να διαθέτουν μέχρι τις 14 του μήνα στην αγορά , κάρτες χωρίς φόρο. Όλες οι κάρτες που θα διατεθούν από τις εταιρείες από τις 15 του μήνα θα έχουν φορολογηθεί Τώρα εμείς μπορεί να πάμε ακόμα και τον Οκτώβρη στον περιπτερά και να βρούμε παλιά κάρτα. Αλλά για καλό και για κακό Αγοράστε κάρτες αύριο. Τα καρτοκινητά της cosmote, αυτά που προσφέρουν 600 λεπτά ομιλίας με 5 ευρώ το μήνα (κάτι τέτοιο), αυτός ο χρόνος ισχυεί και για τα συμβόλαια ή μόνο για τα καρτοκινητά; Τα 600 λεπτά από καρτοκινητά WHATS UP ισχύουν μόνο προς WHATS UP. Από Cosmokarta ισχύει το 0.01 για δύο αριθμούς οι οποίοι μπορεί να είναι είτε συμβόλαια είτε καρτοκινητά ( δεν ισχύουν για FROG και CIAO) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Θα πάω αύριο γιατί παιρνω των €20 και ο τύπος στο μαγαζί έχει το μηχάνημα που σου βγάζει τον κωδικό εκείνη τη στιγμή. Thanx! Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Πιστεύω ότι κάρτες των 20 και των 30 θα υπάρχουν για πολύ καιρό αφορολόγητες Δεν καταναλώνονται εύκολα Αλλά στα μηχανάκια μάλλον πέρνουν καινούριες κάρτες κάθε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Πιστεύω ότι κάρτες των 20 και των 30 θα υπάρχουν για πολύ καιρό αφορολόγητες Δεν καταναλώνονται εύκολα Αλλά στα μηχανάκια μάλλον πέρνουν καινούριες κάρτες κάθε μέρα ετσι ειναι. οι αυλες καρτες εκτυπωνονται εκεινη την στιγμη και απο τις 14/9 και μετα θα εχουν τον φορο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Από ¨οσο ξέρω , δεν είναι τελείως online Δηλαδή Η εταιρεία αγοράζει τα νούμερ λίγο πριν Δηλαδή δεν αγοράζεις κατευθείαν από την Cosmote αλλά από την ετιαρεία που διαχειρίζετε τα μηχανάκια Αυτό ίσως δόσει μικρή καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapper10 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Λετε η Cosmokarta να αξιωθεί να βγάλει πακέτα ομιλίας όπως έβγαλε η Vodafone πριν λιγο;; Καλη και η προνομιακή αλλά και του Alacarte τα πακέτα ειναι πλέον δελεαστικά!! Έχει κάποιος πληροφορίες; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Τα 600 λεπτά από καρτοκινητά WHATS UP ισχύουν μόνο προς WHATS UP. Από Cosmokarta ισχύει το 0.01 για δύο αριθμούς οι οποίοι μπορεί να είναι είτε συμβόλαια είτε καρτοκινητά ( δεν ισχύουν για FROG και CIAO) 1) Το ένα λεπτό το λεπτό είναι στάνταρ; Εννοώ ότι αν π.χ. μιλήσεις μια ώρα θα χρεωθείς 60 λεπτά του ευρώ και όχι παραπάνω, έτσι; 2) Πάω στο περίπτερο και τι ζητάω; Ένα πακέτο σύνδεσης cosmoκάρτα; Πως θα καταλάβω ότι δεν μου έδωσε what's up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 1) Το ένα λεπτό το λεπτό είναι στάνταρ; Εννοώ ότι αν π.χ. μιλήσεις μια ώρα θα χρεωθείς 60 λεπτά του ευρώ και όχι παραπάνω, έτσι; 2) Πάω στο περίπτερο και τι ζητάω; Ένα πακέτο σύνδεσης cosmoκάρτα; Πως θα καταλάβω ότι δεν μου έδωσε what's up; 1) ισχυει σιγουρα 2)πανε σε ενα γερμανο για να εισαι σιγουρος και αγορασε το πακετο απο εκει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 OK, σ'ευχαριστώ πολύ. 1) Επίσης, απ' ότι είδα έχει και πακέτο 120 μηνυμάτων με περίπου 7 ευρώ το μήνα. Αυτά τα μηνύματα, όμως, που μπορείς να τα στείλεις ενώ έχεις την cosmoκάρτα; Μπορείς π.χ. στα συμβόλαια και στα what's up; 2) Προφανώς θα μπορείς με κάποιο τρόπο να δεις πόσα μηνύματα σου μένουν να στείλεις μέχρι το τέλος του μήνα, έτσι; 3) Και επίσης, μπορείς να ενεργοποιήσεις και τις δύο υπηρεσίες ταυτόχρονα (και το 1 λεπτό και τα sms), έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 OK, σ'ευχαριστώ πολύ. 1) Επίσης, απ' ότι είδα έχει και πακέτο 120 μηνυμάτων με περίπου 7 ευρώ το μήνα. Αυτά τα μηνύματα, όμως, που μπορείς να τα στείλεις ενώ έχεις την cosmoκάρτα; Μπορείς π.χ. στα συμβόλαια και στα what's up; 2) Προφανώς θα μπορείς με κάποιο τρόπο να δεις πόσα μηνύματα σου μένουν να στείλεις μέχρι το τέλος του μήνα, έτσι; 3) Και επίσης, μπορείς να ενεργοποιήσεις και τις δύο υπηρεσίες ταυτόχρονα (και το 1 λεπτό και τα sms), έτσι; τα στελνεις οπου θελεις. για το 2 και 3 η απαντηση ειναι ναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ρε παιδιά έχουν πολύ πλάκα! Είμαι από επαρχία, έχουμε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ, πάω να ζητήσω ένα πακέτο σύνδεσης cosmoκάρτα (είδα κιόλας 3 κουτιά στα ράφια) και μου λένε δεν φέρνουμε cosmoκαρτα, μόνο what's up. Τους λέω: "καλά και τα κουτιά;" και μου απαντάνε ότι απλά είναι άδεια! Εγώ τώρα που χρειάζομαι πακέτο σύνδεσης cosmoκάρτα, που θα το βρω; Πρέπει δηλαδή να το παραγγείλω από το internet και να το πληρώνω διπλάσιο με τα έξοδα αποστολής; Υπάρχει περίπτωση να το έχουν τα περίπτερα, όχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ρε παιδιά έχουν πολύ πλάκα! Είμαι από επαρχία, έχουμε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ, πάω να ζητήσω ένα πακέτο σύνδεσης cosmoκάρτα (είδα κιόλας 3 κουτιά στα ράφια) και μου λένε δεν φέρνουμε cosmoκαρτα, μόνο what's up. Τους λέω: "καλά και τα κουτιά;" και μου απαντάνε ότι απλά είναι άδεια! Εγώ τώρα που χρειάζομαι πακέτο σύνδεσης cosmoκάρτα, που θα το βρω; Πρέπει δηλαδή να το παραγγείλω από το internet και να το πληρώνω διπλάσιο με τα έξοδα αποστολής; Υπάρχει περίπτωση να το έχουν τα περίπτερα, όχι ε; Πάρε What's up και μετέτρεψέ το σε cosmokarta δωρεάν στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Πάρε What's up και μετέτρεψέ το σε cosmokarta δωρεάν στέλνοντας ΑΛΠΑΚ στο 1314. Ωπ! Αυτό γίνεται στάνταρ; Και θα έχω τις υπηρεσίες που προσφέρει η cosmoκάρτα; Εγώ νοιάζομαι για το 1 λεπτό το λεπτό σε δύο αριθμούς cosmote που το δίνει μόνο η cosmoκάρτα, γι' αυτό λέω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ωπ! Αυτό γίνεται στάνταρ; Και θα έχω τις υπηρεσίες που προσφέρει η cosmoκάρτα; Εγώ νοιάζομαι για το 1 λεπτό το λεπτό σε δύο αριθμούς cosmote που το δίνει μόνο η cosmoκάρτα, γι' αυτό λέω... Εννοειται πως γινεται. Την πρωτη φορα η αλλαγη γινεται οπως ειπε και ο xaxa1982 δωρεαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts