layza Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Για να ενημερωθείς για το Υπόλοιπο του Χρόνου Ομιλίας σου, απλά στείλε δωρεάν το μήνυμα CALL600 ΥΠ στο 1313. Το λέει κ στο site της Cosmote στην σελίδα της υπηρεσίας στις σημειώσεις... kai gia to upoloipo ton bonus sms se kathe ananeosi stelnis "SMS ΥΠ" ΣΤΟ 1313. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ! ευχαριστω πολυ.:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Απ'αυριο πακετα συνδεσης whats'up και cosmokarta με 5 ευρω!!Περιεχουν και 5 ευρω χρονο ομιλιας(1ευρω καθε μηνα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Μεχρι ποτε υσχιει το 50% bonus χρονου ομιλιας απο καταστηματα cosmote/γερμανος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Παιδια ερωτηση... Πως ενεργοποιω την υπηρεσια που σε ενημερωνουν με μηνυμα για τις κλησεις που δεχθηκες οσο το ειχες κλειστο??? εχω what's up και δεν το χω ψαξει τοσο καιρο.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Παιδιά σκοπεύω να ταξιδέψω για Αγγλία τον Μάιο.Χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια στην Cosmote για να έχω κάλυψη του Whats up μου; Με τις χρεώσεις ξέρετε τίποτα για Αγγλία αν με καλούνε 'η αν καλώ εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μια ερώτηση σχετικά με το Call them all 600. Όταν ο ένας χρήστης what's up είναι στο εξωτερικό και ο άλλος ελλάδα, μπορούμε να μιλήσουμε δωρεάν, ή επειδή είναι εξωτερικό χρεωνόμαστε κανονικά? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μια ερώτηση σχετικά με το Call them all 600. Όταν ο ένας χρήστης what's up είναι στο εξωτερικό και ο άλλος ελλάδα, μπορούμε να μιλήσουμε δωρεάν, ή επειδή είναι εξωτερικό χρεωνόμαστε κανονικά? Αυτός που είναι Ελλάδα δεν χρεώνεται αλλά αυτός που είναι εξωτερικό χρεώνεται κανονικά σύμφωνα με τις χρεώσεις περιαγωγής για εξερχόμενες και εισερχόμενες. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Σε ποιες περιπτώσεις όταν τελειώνει η κάρτα, σου επιτρέπει να κάνεις κι άλλες ενέργειες κάνοντας το υπόλοιπό σου να είναι αρνητικό?:worry: Σήμερα παρατήρησα ότι στο σήμα του κινητού έχει το σηματάκι 3G. :confused: Δεν άλλαξα καμία κάρτα. Από το πουθενά μου εμφανίστηκε. :this: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 υπαρχει καποια προσφορα cosmokarta/what's up/frog για κλησεις και μηνυματα που να ισχυει και προς συνδεση cosmote και οχι μονο για καρτοκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 υπαρχει καποια προσφορα cosmokarta/what's up/frog για κλησεις και μηνυματα που να ισχυει και προς συνδεση cosmote και οχι μονο για καρτοκινητα? Αν κατάλαβα καλά την απορία σου, με την cosmokarta προνομιακή έχεις αυτή τη δυνατότητα. :) Οι χρεώσεις είναι ίδιες όπως των συμβολαίων.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Παιδια ερωτηση... Πως ενεργοποιω την υπηρεσια που σε ενημερωνουν με μηνυμα για τις κλησεις που δεχθηκες οσο το ειχες κλειστο??? εχω what's up και δεν το χω ψαξει τοσο καιρο.... Καμια βοηθεια ρε παιδια????:help: Υπαρχει τετοια υπηρεσια στο what's up????:confused: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Καμια βοηθεια ρε παιδια????:help: Υπαρχει τετοια υπηρεσια στο what's up????:confused: Ρίξε μια ματιά εδώ για οδηγίες ενεργοποίησης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1456913#post1456913 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Σε ποιες περιπτώσεις όταν τελειώνει η κάρτα, σου επιτρέπει να κάνεις κι άλλες ενέργειες κάνοντας το υπόλοιπό σου να είναι αρνητικό?:worry: Κανείς κάποια ενημέρωση ? :rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ για οδηγίες ενεργοποίησης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1456913#post1456913 Ευχαριστω πολυ!!!! Ελυσα ενα προβλημα που ειχα καιρο.... Οταν το ειχα κλειστο επαιρναν τηλεφωνο και ελεγε οτι ο αριθμος δε χρησιμοποιειται!!!! Τωρα λεει αυτο που πρεπει!!!!:D Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_stamos Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ WHAT'S UP.YΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ WHAT'S UP)ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?ΓΙΑΤΙ Η WHAT'S UP ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ΟΧΙ.Το what'up συμφερει μονο για κλησεις προς what's up.Εκτος what's up ειναι πανακριβο και δεν εχει καμια προσφορα κλησεων προς ολους!Καντο cosmokarta αν θες φτηνες κλησεις προς ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ WHAT'S UP.YΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ WHAT'S UP)ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ?ΓΙΑΤΙ Η WHAT'S UP ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Μπορείς με την cosmokarta προνομιακή να έχεις χρεώσεις ίδιες με αυτές των συμβολαίων, δηλαδή 30 % φθηνότερα απ' ότι των καρτοκινητών, ανεξαρτήτως πακέτου (cosmokarta ή what' s up). :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Δεν ξερω ποτε πια θα φτιαξουν τα συστηματα τους η Cosmote. Η υπηρεσια που σου επιτρεπει να βλεπεις ποσα SMS σου εχουν μενει απο το πακετο μηνυματων τςν What's Up εχει αλλαξει. Πλεον σου λεει ποσα μηνυματα εχεις υπολοιπο και ποτε ληγουν. Αυτο που προσεξα ειναι οτι ακομα και τα δωρεαν μηνυματα προς το 1313 και 1314 στα χρεωνει κανονικα και στα αφαιρει απο το πακετο μηνυματων. ΠΧ:Στελνοντας ενα μηνυμα στο 1313 (υποτιθεται χωρις χρεωση) SMS YP μου λεει εχετε 99 SMS μεχρι 15/04/2006 Ξαναστελνοντας μηνυμα στο 1313 (υποτιθεται χωρις χρεωση) SMS YP μου λεει εχετε 98 SMS μεχρι 15/04/2006 Το εχει παρατηρησει κανεις? Τελικα μας χρεωνουν και τα δωρεαν SMS?:blink: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Με έβαλες σε σκέψεις και έστειλα SMS στο 1313 για τα δωρεάν μηνύματα. Δεν με χρέωσε όμως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Με έβαλες σε σκέψεις και έστειλα SMS στο 1313 για τα δωρεάν μηνύματα. Δεν με χρέωσε όμως. Στειλε ενα μηνυμα SMS YP στο 1313 και δες υπολοιπο μηνυματων. Ξαναστειλε μετα και δες αν σου εχει αφαιρεσει μηνυμα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μπορείς με την cosmokarta προνομιακή να έχεις χρεώσεις ίδιες με αυτές των συμβολαίων, δηλαδή 30 % φθηνότερα απ' ότι των καρτοκινητών, ανεξαρτήτως πακέτου (cosmokarta ή what' s up). :) Εγώ τώρα γιατί ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτό που λες ισχύει ΜΟΝΟ για την COSMOKAPTA? :X (ας με διορθώσει κάποιος(α) εάν κάνω λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Πλεον σου λεει ποσα μηνυματα εχεις υπολοιπο και ποτε ληγουν. Αυτο που προσεξα ειναι οτι ακομα και τα δωρεαν μηνυματα προς το 1313 και 1314 στα χρεωνει κανονικα και στα αφαιρει απο το πακετο μηνυματων. Εγώ που έχω την υπηρεσία Call Them All 600 και στέλνω μύνημα να δω πόσα λεπτά μου έμειναν, δεν μου χρεώνει το SMS. :rolleyes: Εγώ τώρα γιατί ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτό που λες ισχύει ΜΟΝΟ για την COSMOKAPTA? :X (ας με διορθώσει κάποιος(α) εάν κάνω λάθος) Δεν νομίζω επειδή η κάρτα λέγεται COSMOKARTA προνομιακή να μην ισχύει για τους κατόχους What' up. :) Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν είμαι σίγουρος. :O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εγώ που έχω την υπηρεσία Call Them All 600 και στέλνω μύνημα να δω πόσα λεπτά μου έμειναν, δεν μου χρεώνει το SMS. :rolleyes: Ακομα για το υπολοιπο του Call 600 μου το αφαιρει κανονικα το SMS απο το πακετο μηνυματων :mad: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών για να κάνω αυτή την ερώτηση που έκανες παραπάνω αλλά δεν το σηκώνουν παναθέμά τους !!! :mad: :mad: :mad: Που είναι ο αρμόδιος @Petros the Great ? :O :worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών για να κάνω αυτή την ερώτηση που έκανες παραπάνω αλλά δεν το σηκώνουν παναθέμά τους !!! :mad: :mad: :mad: Που είναι ο αρμόδιος @Petros the Great ? :O :worry: Ξερεις ποση ωρα προσπαθω να παρω? Δεν απανταει κανενας. Και μετα απο λιγη ωρα κλεινει η γραμμη. :mad: :mad: :mad: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts