Jump to content

layza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About layza

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

layza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αν θελεις θα μας πεις και σε εμας πως το εκανες;; το κινητακι κατα τα αλλα ειναι σουπερ:happy::happy:
  2. οχι επειδη ηταν <δεμενο αρρηκτα >;)με την vodafone live το πηγα εκει.. παντως και μενα πολλες μου φανηκαν αλλα η χαζη το αφησα. σημερα μετραω μια λιγοτερη ..προσπαθω να κανω την δουλεια μου με ενα αλκατελ ...χαλια... η κατασταση...:wacko:
  3. σημερα το πηγα για service αλλα .... θα κανει λεει δεκα εργασιμες να το φτιαξουν.. πολλες δεν ειναι?
  4. γεια σας εχω το παραπανω κινητο w 850i απο τον σεπτεμβριο. ειμαι πολυ ευχαριστημενη αλλα αυτεσ τισ μερεσ μου παρουσιασε καποιο προβλημα με το ακουστικο. δηλ οταν ειμαι εν κληση χανω τον σινομιλητη μου ενω αντιθετως αυτος με ακουει μια χαρα. αν χρησιμοποιησω hands free δεν εχω κανενα προβλημα. τι λετε οτι φταιει?? :blink:
  5. που την βρισκουμε?? μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες??:up:
  6. που ειναι βρε παιδια αυτη η 12in1 Sim card ???? θελω κι εγωωωω.........:):);)
  7. το κοιταξα αυτο ακριβως εψαχνα.Σ'ευχαριστω.κριμα να μην υπαρχει η αντοιστιχη υπηρεσια και απο τον ΟΤΕ.
  8. λες δηλαδη οτι η Forthnet 2play μπορει να το κανει αυτο?? μμμμμ...θα το ψαξω γιατι δεν ξερω πως και τι προσφερει η συγκεκριμενη. σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον.
  9. καλησπερα σε ολους θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις να μου πει αν υπαρχει συσκευη η οποια να μην δεχεται απορρητες κλησεις(με αποκρυψη);:ninja: ή εστω να δεχεται μονο επιλεγμενους αριθμους;;:lock: ....ή( λεμε τωρα:O) υπηρεσια ωστε να μην χτυπαει στις απορρητες κλησεις;;;please!!!
  10. Oxi δεν εχει!αν στειλεις πολυ μεγαλο sms θα το στειλει αυτοματα ως mms. και εγω κατοχος vodafone w 850 αλλα εχω καρτα cosmote.Αν προσθεσεις στο μηνυμα εικονα ή ηχο θα το στειλει ως mms!;)
  11. πρεπει να απαντησω ???:mad: :mad:
  12. παιδια καλησπερα. δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει (ομολογω δεν εψαξα:D ) αλλα θα ηθελα να μου λεγατε καθοτιν νεα χρηστρια στο κοκκινο δικτυο!!:rolleyes: ποιο και τι μηνυμα στελνουμε για να μαθουμε αν ενας αριθμος vodafon ειναι cu??;) please το βιαζομαι!!
  13. ειναι 1234 Σε περίπτωση ομως που το έχεις αλλάξεί ή μπλοκάρει (για παράδειγμα εάν καταχωρήσει τρεις φορές έναν λάθος κωδικό) και επιθυμείς την επαναφορά του, θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Καρτοκινητής καλώντας το 1313 από το κινητό ή από σταθερό τηλέφωνο το 6971001313.:) :)
  14. καλημερα σε ολους:) δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα κοιταξα και δεν το βρηκα! μπορει καποιος να μου πει τι στελνουμε και σε ποιον αριθμο για να εχουμε το προνομιο της κοσμοκαρτας 1 λεπτο το λεπτο???:happy:
×
×
  • Create New...