Jump to content

layza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by layza

  1. αν θελεις θα μας πεις και σε εμας πως το εκανες;; το κινητακι κατα τα αλλα ειναι σουπερ:happy::happy:
  2. οχι επειδη ηταν <δεμενο αρρηκτα >;)με την vodafone live το πηγα εκει.. παντως και μενα πολλες μου φανηκαν αλλα η χαζη το αφησα. σημερα μετραω μια λιγοτερη ..προσπαθω να κανω την δουλεια μου με ενα αλκατελ ...χαλια... η κατασταση...:wacko:
  3. σημερα το πηγα για service αλλα .... θα κανει λεει δεκα εργασιμες να το φτιαξουν.. πολλες δεν ειναι?
  4. γεια σας εχω το παραπανω κινητο w 850i απο τον σεπτεμβριο. ειμαι πολυ ευχαριστημενη αλλα αυτεσ τισ μερεσ μου παρουσιασε καποιο προβλημα με το ακουστικο. δηλ οταν ειμαι εν κληση χανω τον σινομιλητη μου ενω αντιθετως αυτος με ακουει μια χαρα. αν χρησιμοποιησω hands free δεν εχω κανενα προβλημα. τι λετε οτι φταιει?? :blink:
  5. που την βρισκουμε?? μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες??:up:
  6. που ειναι βρε παιδια αυτη η 12in1 Sim card ???? θελω κι εγωωωω.........:):);)
  7. το κοιταξα αυτο ακριβως εψαχνα.Σ'ευχαριστω.κριμα να μην υπαρχει η αντοιστιχη υπηρεσια και απο τον ΟΤΕ.
  8. λες δηλαδη οτι η Forthnet 2play μπορει να το κανει αυτο?? μμμμμ...θα το ψαξω γιατι δεν ξερω πως και τι προσφερει η συγκεκριμενη. σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον.
  9. καλησπερα σε ολους θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις να μου πει αν υπαρχει συσκευη η οποια να μην δεχεται απορρητες κλησεις(με αποκρυψη);:ninja: ή εστω να δεχεται μονο επιλεγμενους αριθμους;;:lock: ....ή( λεμε τωρα:O) υπηρεσια ωστε να μην χτυπαει στις απορρητες κλησεις;;;please!!!
  10. Oxi δεν εχει!αν στειλεις πολυ μεγαλο sms θα το στειλει αυτοματα ως mms. και εγω κατοχος vodafone w 850 αλλα εχω καρτα cosmote.Αν προσθεσεις στο μηνυμα εικονα ή ηχο θα το στειλει ως mms!;)
  11. πρεπει να απαντησω ???:mad: :mad:
  12. παιδια καλησπερα. δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει (ομολογω δεν εψαξα:D ) αλλα θα ηθελα να μου λεγατε καθοτιν νεα χρηστρια στο κοκκινο δικτυο!!:rolleyes: ποιο και τι μηνυμα στελνουμε για να μαθουμε αν ενας αριθμος vodafon ειναι cu??;) please το βιαζομαι!!
  13. ειναι 1234 Σε περίπτωση ομως που το έχεις αλλάξεί ή μπλοκάρει (για παράδειγμα εάν καταχωρήσει τρεις φορές έναν λάθος κωδικό) και επιθυμείς την επαναφορά του, θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Καρτοκινητής καλώντας το 1313 από το κινητό ή από σταθερό τηλέφωνο το 6971001313.:) :)
  14. καλημερα σε ολους:) δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα κοιταξα και δεν το βρηκα! μπορει καποιος να μου πει τι στελνουμε και σε ποιον αριθμο για να εχουμε το προνομιο της κοσμοκαρτας 1 λεπτο το λεπτο???:happy:
  15. : εχεις δικιο.:) ομως εγω δεν προσπαθω να δωσω ορισμο.προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο που περναω.. γιατι δεν ειναι κατι που λες θα σου περασει!!απο την δευτερη επανασυνδεση εχει περασει εναμισης χρονος..εχει αρχισει και παλιωνει ξανα πια αλλα εγω εκει να τον σκεφτομαι καθημερινα.:wacko: σορρυ αν σας ζαλισα!!!:w00t:..απαντηση ομως ψαχνω..:worry:
  16. oφειλω να πω πως απο τοτε και μετα (το να ειμαστε μαζι..κατοπιν χωρια..να δοκιμασω παλι ..το να τον σκεφτομαι συνεχως ..χωρις ομως να θελω να γυρισω...να ξερω πως κι εκεινος περναει τα ιδια..) ειλικρινα μπερδευτικα:wacko: και πραγματικα δεν ξερω τι και αν αυτο ολο ειναι αγαπη!:what: γι αυτο σας ρωτησα. αγαπη φανταζομαι οτι ειναι να θες να εισαι μαζι με τον αλλον..:worry: :dizzy:
  17. παιδια το δοκιμασα και ειμαστε για ενα διαστημα παλι μαζι μετα τα 8 χρονια..:happy: αλλα δεν τραβηξε.αρα περασα και τη φαση του κολληματος:rolleyes: σωστη η sofi και ευχαριστω για την υποστηριξη;) μπορω να το κανω (αυτο το τηλ.)και να ειμαι ξανα μαζι του αλλα δεν το κανω. ειπα οτι τον σκεφτομαι καθημερινα. αλλα πραγματικα δεν ξερω αν ειναι αγαπη!:( :worry:
  18. Νομιζω οταν ζησεις και τις 2 καταστασεις(αγαπη, ερωτα), καταλαβαινεις την διαφορα...;) θελω να ρωτησω παλι πανω κατι σ αυτο!!:D με ενα αγορι ειμασταν μαζι τεσσερα χρονια.:rolleyes: κατοπιν χωρισαμε.εχουν περασει απο τοτε οχτω χρονια (βεβαια εχουν αλλαξει πολλα το διαστημα που χωρισαμε)τον σκεφτομαι συχνα ξερω οτι κανει το ιδιο.. αλλα ενω μπορω να κανω ενα τηλεφωνημα δεν το κανω για χιλιους λογους... :what: η ερωτηση μου ειναι αυτο ειναι αγαπη??:love: :help:
  19. ποτε μου δεν μπορεσα να τα ξεχωρισω..:( σ'αγαπω :X λες και οταν αισθανεσαι ερωτευμενος... αρα αγαπας και τοτε?
  20. οχι καλε!!:) το οτι ξαναβρηκαμε ηταν μετεπειτα κατασταση αλλα δεν μιλιομαστε μεχρι τοτε.μιλαμε για δεκα χρονια!! πρωτη φορα το λεω. μου εκανε ομως φοβερη εντυπωση αυτη η συμπτωση!!:confused:
  21. εγω ενα ονειρο που ειδα ηταν οταν ονειρευτικα το πρωτο μου αγορι ,που ειχα να το δω χρονια... ξεκομενοι τελειως μιλαμε, με φιλαγε και ειμαστε σε πολυ φορτισμενοι ...απο συναισθηματα φαση :O ,και καθως ξυπνησα ειχα την γευση του και την μυρωδια του πολυ εντονη σαν να ειχε γινει πραγματι! βεβαια αυτο που με ταραξε ηταν οταν βγηκα απο το σπιτι το ιδιο πρωι τον βρηκα μπρος μου!!!! .....οπου και μιλισαμε και τα ξαναβρηκαμε(προσωρινα...):rolleyes: ακομα και τωρα που το θυμαμαι μου φαινεται τρομερο για συμπτωση!
  22. Για να ενημερωθείς για το Υπόλοιπο του Χρόνου Ομιλίας σου, απλά στείλε δωρεάν το μήνυμα CALL600 ΥΠ στο 1313. Το λέει κ στο site της Cosmote στην σελίδα της υπηρεσίας στις σημειώσεις... ευχαριστω πολυ.:) :)
  23. :) καλημερα μηπως γνωριζετε να μου πειτε ποιο μηνυμα στελνουμε σε what's up εχοντας ενεργοποιησει την υπηρεσια call600 για να μαθουμε το υπολοιπο χρονου??:O
×
×
  • Create New...