pn1fon1 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα τα συμβόλαια και τις sim της cosmote ερχόμενος απο Vodafone. Η φορητότητα αφορά 3 γραμμές στο πρόγραμμα cosmote gigamax family unlimited.Οι τελικές χρεωσεις των παγίων είναι σύνολο 5 ευρώ ακριβότερες από τα συμφωνηθέντα!! Δεν το σκέφτηκα να κοιτάξω τα συμβόλαια και τα υπέγραψα. Πρώτη φορα μου συμβαινει αυτό. Τόσα χρόνια δεν είχα τέτοια θέματα ποτέ! Για αυτό ίσως και η χαλαρότητα. Η αυξημένη χρέωση φαίνεται στην γραμμή του leader. Η συμφωνία δεν έχει σταθερό cosmote μέσα. Αν είχε μου είπαν ότι στην γραμμή leader θα πλήρωνα 13 ευρώ λιγότερο. Επικοινώνησα σήμερα με 13888 και μου είπαν να πάρω τηλ από βδομάδα στο σταθερό που μου κάνανε την προσφορά να δούμε τι παίζει. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Συγνώμη για το σεντόνι και ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά σε όλους!Sent from my iPad using TapatalkΟι κλήσεις ηχογραφούνται. Αν σου κάνουν νερά τριξε τους τα δόντια και ζητά τις ηχογραφήσεις. Οτι συμφωνήσατε να τηρηθεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Ευχαριστώ πολύ. Εν τω μεταξύ μέσα στα συμβόλαια μετά την αναλυτική περιγραφή των τελικών ποσών γράφει με bold γράμματα ότι μπορούν να αυξάνουν το πάγιο 3 ευρώ ανά σύνδεση ανά ημερολογιακό έτος λόγω πληθωρισμού!! Δηλαδή μπορεί να βρεθούμε σε 13 μήνες πχ να πληρώνουμε 6 ευρώ ανά σύνδεση παραπάνω!! Έτσι το κατάλαβα όπως το διάβασα!! Αυτό δεν μου το είπαν όταν συμφωνήσαμε! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Question . extra sim cosmote + roaming. Τι παίζει; Τρώει τα ΜΒ του προγράμματος; Στο unlimited ποσά είναι; 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Πήγα και εγώ στην courier να παραλάβω νέο συμβόλαιο αλλά δεν σφάξαν, άλλα συμφώνησα, άλλα είδα, έφυγα τρέχοντας 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 2 ώρες πριν, mixtri said: Question . extra sim cosmote + roaming. Τι παίζει; Τρώει τα ΜΒ του προγράμματος; Στο unlimited ποσά είναι; Δεν παίζει roaming στην extra sim 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 2 minutes ago, TakeOverNet said: Δεν παίζει roaming στην extra sim Φυσικά και παίζει. 70GB όριο κοινό για τις 4 κάρτες 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 15 minutes ago, TakeOverNet said: Δεν παίζει roaming στην extra sim Για Cosmote ρώτησε ο Μιχάλης. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 1 hour ago, paanos said: Φυσικά και παίζει. 70GB όριο κοινό για τις 4 κάρτες Όταν είχα πάει, δεν δικτυωνόταν με τίποτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 2 ώρες πριν, arma said: Πήγα και εγώ στην courier να παραλάβω νέο συμβόλαιο αλλά δεν σφάξαν, άλλα συμφώνησα, άλλα είδα, έφυγα τρέχοντας Σε πήραν τηλ να μάθουν το λόγο? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 20 minutes ago, TakeOverNet said: Όταν είχα πάει, δεν δικτυωνόταν με τίποτα. Αυτό μου έχει πει και φιλος μου. Δεν δικτυωνόταν με τίποτα η extra sim. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 20 ώρες πριν, djvaga said: Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Ναι, με την διαφορά, ότι με ενημέρωσαν. Άλλα θα γράφει και άλλα θα πληρώνετε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Αυτό μου έχει πει και φιλος μου. Δεν δικτυωνόταν με τίποτα η extra sim. Ούτε σε EU ούτε εκτός EU Πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι αν χρειάζεται ενεργοποίηση το roaming. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 1 hour ago, hercoulis said: Σε πήραν τηλ να μάθουν το λόγο? Ναι, με κάλεσε τρίτο πρόσωπο, τους είπα τον λόγο και η απάντησή του ήταν πως δεν γνωρίζει την προσφορά που μου έκανε ο συνάδελφός του, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε δηλαδή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Ναι, με κάλεσε τρίτο πρόσωπο, τους είπα τον λόγο και η απάντησή του ήταν πως δεν γνωρίζει την προσφορά που μου έκανε ο συνάδελφός του, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε δηλαδήΆντε γειά πες του που δεν γνωρίζει.Θα έπρεπε να γνωρίζει ο άμπαλος.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Συνηθες κολπο των τηλεφωνικών πωλησεων: σου λέει οτι θα σου δώσει αυτά που θέλεις και τελικά σου δίνει αυτά που θέλει αυτός. Και μετά σου λεει "λάθος καταλάβατε". Γνώμη μου, να ζητάτε γραπτως στο email σας την προσφορα πριν συμφωνησετε. 3 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Οι extra SIMs πλέον έχουν κανονικά roaming Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 Θέλει ενεργοποίηση συνήθως πρώτα ναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 1 hour ago, arma said: Ναι, με κάλεσε τρίτο πρόσωπο, τους είπα τον λόγο και η απάντησή του ήταν πως δεν γνωρίζει την προσφορά που μου έκανε ο συνάδελφός του, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε δηλαδή Πιάνουμε πάτο σιγά σιγά… 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η ρήτρα πέρασε άτυπα και μάλιστα η Cosmote την βάζει στην διπλάσια τιμή από την Vodafone. Καλά πήγε αυτό.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η ρήτρα πέρασε άτυπα και μάλιστα η Cosmote την βάζει στην διπλάσια τιμή από την Vodafone. Καλά πήγε αυτό.... Όσο τα δέχεται η ΕΕΤΤ τόσο θα συνεχίσουν. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω λόγο συμβολαίου αφου υπάρχει το Neo. 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 Όσο τα δέχεται η ΕΕΤΤ τόσο θα συνεχίσουν. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω λόγο συμβολαίου αφου υπάρχει το Neo. Ακριβό είναι αυτό με τα απεριόριστα. Θα έπρεπε να το δίνει στα 28€, αφού και τα συμβόλαια τα δίνει κάτω από 25€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 15 ώρες πριν, sou_d said: Ναι, με την διαφορά, ότι με ενημέρωσαν. Άλλα θα γράφει και άλλα θα πληρώνετε Άλλο πάλι και τούτο. Δηλαδή στα από τέτοια τους τα συμβόλαια, χρεώνουν ότι θέλουν.με το έτσι θέλω. 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 (edited) 1 hour ago, katsiletra said: 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Όσο τα δέχεται η ΕΕΤΤ τόσο θα συνεχίσουν. Εγώ προσωπικά δε βρίσκω λόγο συμβολαίου αφου υπάρχει το Neo. Ακριβό είναι αυτό με τα απεριόριστα. Θα έπρεπε να το δίνει στα 28€, αφού και τα συμβόλαια τα δίνει κάτω από 25€. Απεριόριστα ολα σαν καρτοκινητο κανένας άλλος δε δίνει. Βαλε και την κάλυψη κοσμοτε και λογικά τα 33€ Edited December 29, 2023 by VIPdriver 4 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2023 1 minute ago, ppkmoby said: Έχουν μειωθεί αρκετά βέβαια οι τιμές και αυτό είναι θετικό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts