Vasileios Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Το πρόβλημα του καρτοσυμβολαίου είναι ότι δεν δίνει ούτε ένα SMS . Αν χρειαστεί να στείλεις πληρώνεις 0,25 το ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Μέσω της εφαρμογής μου πρότειναν το gigamax unlimited απεριόριστα δεδομένα και κλήσεις και 2000 μηνύματα στα 28,50€ απο 64€ που έχει. Εντωμεταξύ πριν ενα μήνα αναβαθμισα σε gigamax 5 με 29,90€. Φυσικά αναβαθμισα πάλι. 2€ φθηνότερο πάγιο και ολα απεριόριστα. Από το συμβόλαιο που μου έστειλαν κατάλαβα ότι η μεγάλη έκπτωση είναι απο επιδότηση και εκπτώσεις συνέπειας και one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Σωστά. Πότε λήγει το συμβόλαιο σου; Ετοιμάσου για αύξηση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Ρε παιδιά διαβάζω τα μηνύματά σας και νομίζω ότι είμαι σε άλλο πλανήτη, άλλη εποχή η κάτι τέτοιο Ο ένας με απεριόριστα δεδομένα και κλήσεις στα 28 ευρώ άλλος στα 30 ευρώ Και εγώ έχω το cosmote 35 με 800mb, 1500 προς cosmote και 120 λεπτά προς άλλα δίκτυα πληρώνω κοντά στο 30αρι το μήνα Α έχω και 1gb από το cosmote one κάθε μήνα Και το 30αρι που πληρώνω είναι μετά από έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου Εν τω μεταξύ το πακέτο αυτό το έχω καμια 10αρια χρόνια και ειλικρινά δεν έχει αυξηθεί καμία από τις παροχές, δε βλέπω όμως και πακέτο καλύτερο στο site της cosmote στα χρήματα αυτά Τι κάνω λάθος? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Βρίσκεσαι σε ένα πρόγραμμα μη εμπορικά διαθεσιμο. Κάλεσέ τους (αν δεν βλέπεις προσφορά ανανέωσης ή αναβάθμισης) για να αναβαθμίσεις το υπάρχον συμβόλαιο σου σε ένα σημερινό πρόγραμμα ή να ανανεώσεις σε ένα άλλο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Μου έβγαλε μήνυμα η εφαρμογή να κάνω αναβάθμιση λόγω προσφοράς που τρέχει, πατάω στην εφαρμογή τι υπάρχει διαθέσιμο και απλά φορτώνει για πάντα χωρίς να βρίσκει κάτι Θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση και χωρίς να είναι στη λήξη το συμβόλαιο? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Ρε παιδιά διαβάζω τα μηνύματά σας και νομίζω ότι είμαι σε άλλο πλανήτη, άλλη εποχή η κάτι τέτοιο Ο ένας με απεριόριστα δεδομένα και κλήσεις στα 28 ευρώ άλλος στα 30 ευρώ Και εγώ έχω το cosmote 35 με 800mb, 1500 προς cosmote και 120 λεπτά προς άλλα δίκτυα πληρώνω κοντά στο 30αρι το μήνα Α έχω και 1gb από το cosmote one κάθε μήνα Και το 30αρι που πληρώνω είναι μετά από έκπτωση λόγω οικογενειακού πακέτου Εν τω μεταξύ το πακέτο αυτό το έχω καμια 10αρια χρόνια και ειλικρινά δεν έχει αυξηθεί καμία από τις παροχές, δε βλέπω όμως και πακέτο καλύτερο στο site της cosmote στα χρήματα αυτά Τι κάνω λάθος? Μπες στην εφαρμογή και δες, σίγουρα έχεις κάποια καλή προσφορά, ειδικά εάν δεν έχεις πάρει κινητό με την επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Το πρόβλημα του καρτοσυμβολαίου είναι ότι δεν δίνει ούτε ένα SMS . Αν χρειαστεί να στείλεις πληρώνεις 0,25 το ένα.Εμένα μου πρότειναν έναν μεγάλο αριθμό δωρεάν sms, που έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιώ. Από τα 800mb με πάνε στα 4GB, όταν χρησιμοποιώ με το ζόρι τα 400-500mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Δεν σε συμφέρει απαραίτητα το πρόγραμμα που έχεις. Τα νέα προγράμματα με τα περισσότερα δεδομένα, έχουν ίδιες ή και χαμηλότερες* τιμές σε σχέση με τα παλιότερα. * τι εννοώ με το χαμηλότερες: παλιότερα πχ τα 800MB τα έπαιρνες με τα μεγαλύτερα πακέτα, ενώ τα μικρότερα δίνανε ακόμα και 50ΜΒ. Σήμερα, όλα τα προγράμματα ξεκινάνε από τουλάχιστον 1GB (με εξαίρεση το απλό καρτοσυμβόλαιο όταν επιλέξεις το δώρο των λεπτών αντί για τα ΜΒ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2021 Μπες στην εφαρμογή και δες, σίγουρα έχεις κάποια καλή προσφορά, ειδικά εάν δεν έχεις πάρει κινητό με την επιδότηση. Στην εφαρμογή δε μου έβγαζε κάτι, δε ξέρω γιατί Τους πήρα τηλέφωνο και μου προτείνανε ένα καλό προγραμματακι στα 38 ευρώ με απεριόριστα δεδομένα, για κλήσεις δε θυμάμαι τι μου είπαν, αλλά δεν το χρειαζομουν + ότι έβγαινε 8 ευρώ το μήνα επιπλέον Θα ήθελα δηλαδή στα ήδη αρκετά χρήματα που πληρώνω (30 ευρώ) κάτι καλύτερο και μου είπαν ότι μόνο αυτό το πακέτο υπάρχει για τη περίπτωση μου Κοινώς ήθελαν να παίρνουν 8 ευρώ επιπλέον το μήνα από μένα, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω Θα κάνω λίγη υπομονή μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και μετα θα το διαπραγματευτώ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Αυτό πιθανως γίνεται γιατί το πρόγραμμα που έχεις τώρα έχει πολύ υψηλό πάγιο τιμοκαταλόγου. Σε αναβάθμιση συμβολαίου, μπορείς να μεταβείς μόνο σε προγράμματα με αρχική τιμή μεγαλύτερη ή ίση απο το πρόγραμμα που ήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Στην εφαρμογή δε μου έβγαζε κάτι, δε ξέρω γιατί Τους πήρα τηλέφωνο και μου προτείνανε ένα καλό προγραμματακι στα 38 ευρώ με απεριόριστα δεδομένα, για κλήσεις δε θυμάμαι τι μου είπαν, αλλά δεν το χρειαζομουν + ότι έβγαινε 8 ευρώ το μήνα επιπλέον Θα ήθελα δηλαδή στα ήδη αρκετά χρήματα που πληρώνω (30 ευρώ) κάτι καλύτερο και μου είπαν ότι μόνο αυτό το πακέτο υπάρχει για τη περίπτωση μου Κοινώς ήθελαν να παίρνουν 8 ευρώ επιπλέον το μήνα από μένα, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω Θα κάνω λίγη υπομονή μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και μετα θα το διαπραγματευτώ Διαπραγματευση κάνεις 30 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο ωστε να εχεις περιθώριο να πάρεις προσφορες η να μετατρέψεις σε κάρτα αν δεν τα βρείτε και θες να ”πιέσεις”. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 (edited) Μου βγάζει τα παρακάτω προγράμματα σαν προσφορά από την Cosmote. Ξερει κανεις αν οι τιμες ειναι τελικες με ΦΠΑ κτλ;;; Οι προσφορες ειναι καλες ή υπάρχει κατι καλύτερο; 1.) Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + απεριόριστα data για 45,80 Ευρώ το μηνα. 2.) Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + 20GB data για 32,75 Ευρώ το μήνα. Έχω ανεβάσει τις προσφορές σαν Screenshots. Edited July 6, 2021 by gmantakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Μου βγάζει τα παρακάτω προγράμματα σαν προσφορά από την Cosmote. Ξερει κανεις αν οι τιμες ειναι τελικες με ΦΠΑ κτλ;;; Οι προσφορες ειναι καλες ή υπάρχει κατι καλύτερο; 1.) Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + απεριόριστα data για 45,80 Ευρώ το μηνα. 2.) Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + 20GB data για 32,75 Ευρώ το μήνα. Έχω ανεβάσει τις προσφορές σαν Screenshots. Για μένα πολύ καλές φαίνονται οι τιμές. Ειδικά το πρώτο που τα έχει σχεδόν όλα απεριόριστα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Από πλευράς μου να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις συμβουλές που μου δώσανε Ο φίλος gmantakis τι συμβόλαιο έχει τώρα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 (edited) Από πλευράς μου να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις συμβουλές που μου δώσανε Ο φίλος gmantakis τι συμβόλαιο έχει τώρα? Δεν εχω ακομη συμβολαιο κινητης στην Cosmote αλλα μιας και εχω το σταθερο μου στην Cosmote σκεφτομαι σοβαρα να παρω μια απο της επανω προσφορες. Edited July 6, 2021 by gmantakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Δεν εχω ακομη συμβολαιο κινητης στην Cosmote αλλα μιας και εχω το σταθερο μου στην Cosmote σκεφτομαι σοβαρα να παρω μια απο της επανω προσφορες. Αυτό στα 32 ευρώ ειναι πολυ καλά ! Φυσικά εαν δεν εχεις οικονομικό θεμα. Ο κανόνας με τα συμβολαια ειναι, να κανεις το πρωτο, σε οσο πιο χαμηλη τιμη! Διοτι με την παροδο του χρονου, η τιμη λιγι-λιγο θα αυξανει... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Μου βγάζει τα παρακάτω προγράμματα σαν προσφορά από την Cosmote. Ξερει κανεις αν οι τιμες ειναι τελικες με ΦΠΑ κτλ;;; Οι προσφορες ειναι καλες ή υπάρχει κατι καλύτερο; 1.) Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + απεριόριστα data για 45,80 Ευρώ το μηνα. 2.) Απεριόριστα λεπτά ομιλίας + 20GB data για 32,75 Ευρώ το μήνα. Έχω ανεβάσει τις προσφορές σαν Screenshots. Καλή προσφορά. Αν δεν θες 20Gb αλλά 10 ζητά τους να σου δώσουν το 10% μείωση στο πάγιο αντί τα 10Gb του Cosmote One Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Στο Unlimited πρόγραμμα αφού δεν παίρνεις παροχές λόγω cosmote one για τον προφανή λόγο, σου αποδίδεται αυτόματα η έκπτωση 10% επί του παγίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Στο Unlimited πρόγραμμα αφού δεν παίρνεις παροχές λόγω cosmote one για τον προφανή λόγο, σου αποδίδεται αυτόματα η έκπτωση 10% επί του παγίου? Όχι, πρέπει να το επιλέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 (edited) Σήμερα μιλώντας με το τμήμα προσφορών για να πάμε από Voda σε Cosmote η τιμή για το Giga family s είναι όσα λέει η ιστοσελίδα 52,90€(με 5+5GB COSMOTE ONE) ή 49€(με έκπτωση 10%) σε συνδυασμό με Cosmote one. Δεν κάνουν καμιά καλύτερη τιμή από τις ιστοσελίδας :( Edited July 7, 2021 by islanderfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmantakis Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Αυτό στα 32 ευρώ ειναι πολυ καλά ! Φυσικά εαν δεν εχεις οικονομικό θεμα. Ο κανόνας με τα συμβολαια ειναι, να κανεις το πρωτο, σε οσο πιο χαμηλη τιμη! Διοτι με την παροδο του χρονου, η τιμη λιγι-λιγο θα αυξανει... Τι εννοείς με την πάροδο του χρόνου η τιμή λιγο-λιγο θα αυξάνει; Ουτος η αλλος σε 24 μήνες οταν λήξει το συμβολαιο σου διαπραγματεύεσε καινουριο συμβολαιο με ισως καλυτερους ορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Τι εννοείς με την πάροδο του χρόνου η τιμή λιγο-λιγο θα αυξάνει; Ουτος η αλλος σε 24 μήνες οταν λήξει το συμβολαιο σου διαπραγματεύεσε καινουριο συμβολαιο με ισως καλυτερους ορους. Σχεδόν πάντα, όταν έρχεται η ώρα της ανανέωσης, γίνεται αύξηση τιμής του ίδιου ή πρόταση σε άλλο, πιο ακριβό αλλά με περισσότερες περιοχές. Είναι ο κανόνας της κοσμοτε. Επαναλαμβάνω, όχι πάντα. Στη συντριπτική όμως μερίδα των ανανεώσεων. Κυνηγάνε το μεγαλύτερο κέρδος. Για το λόγο αυτό ανέφερα πως όσο πιο χαμηλά μπορείς να ξεκινήσεις μια δέσμευση, τόσο πιο πολλά χρόνια θα έχεις καλό πρόγραμμα σε πολύ καλή τιμή. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Σορι για το Offtopic το μαιλ του cc ποιο είναι για παραπονα και καταγγελιες; (Οχι φορμα επικοινωνίας) Mail μόνο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Σορι για το Offtopic το μαιλ του cc ποιο είναι για παραπονα και καταγγελιες; (Οχι φορμα επικοινωνίας) Mail μόνο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro https://www.cosmotecare.gr/terms/ Στην ενότητα 8 αναφέρει: Για κάθε διευκρίνιση σχετική με τον Ιστότοπο οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στην υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου OTE καλώντας στον αριθμό 13888 Επίσης οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρεία και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: [b]customercare@cosmote.gr[/b], καθώς και στην ταχυδρομική διεύθυνση: COSMOTE Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, Τ.Θ 61168, 15110 Μαρούσι. Σε απόπειρά μου για επικοινωνία μέσω e-mail έλαβα αυτοματοποιημένη απάντηση να επικοινωνήσω μέσω φόρμας ή τηλεφώνου. Αν απαιτείται η επικοινωνία σου να παράξει αποδεικτικό μόνο σε επιστολή μπορείς να βασιστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts