Jump to content

CaptainChris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    594
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CaptainChris

  1. €350 έχει το απλό Edge 40 που έχει καλύτερη κάμερα ειδικά στις νυχτερινές φωτογραφίες, καλύτερο επεξεργαστή, σώμα αλουμινίου αντί πλαστικού που έχει το neo και παρόλο που έχει μικρότερη μπαταρία κρατάει παραπάνω από το neo.
  2. Εγώ θα επερνά το απλό 40 έχει καλύτερο επεξεργαστή, ποιο φωτεινή κάμερα και χρήστες λένε ότι παρόλο που έχει μικρότερη μπαταρία από το neo κρατάει περισσότερο. Στην σειρά G η Motorola δείνει 2 αναβαθμίσεις λογισμικού και 3 χρόνια ενημερώσεις. Στην σειρά Edge 3 αναβάθμισης λογισμικού και 4 χρόνια ενημερώσεις.
  3. Η σειρά Edge είναι η πιο premium σειρά κινητών της Motorola. Παρόλο που το G84 έχει πολύ καλή και φωτεινότατη οθόνη και πολύ ποιοτική κατασκευή. Τα Edge 40 και 40 neo έχουν πιο ποιοτική κατασκευή, καλύτερη κάμερα, ειδικά το σκέτο/απλό 40 που βγάζει πολύ φωτεινές φωτογραφίες νυχτερινές μιας και έχει f stop μόλις 1.4, Επίσης έχουν ένα χρόνο παραπάνω σε ενημερώσεις και αναβαθμίσεις.
  4. Σαν την Αμαζον δεν έχει, είναι καλύτερη και από την αντιπροσωπεία. Όταν τους στέλνεις κάτι χαλασμένο προς επισκευή, πολλές φορές σου στέλνουν άλλο, καινούργιο.
  5. Η αυτόματη φωτεινότητα αυξομειώνεται αυτόματα ανάλογα με το πόσο φωτεινότητα υπάρχει στο χώρο. Συμβαίνει και σε συσκευές άλλων εταιριών. Απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα και βάλε χειροκίνητα εκεί που θέλεις εσύ
  6. Στο Αμαζον Γερμανίας η έκδοση 12/256 με δώρο ασύρματα ακουστικά στα 379€
  7. Στα 379€ που πωλείται αυτές τις μέρες η έκδοση 12/256 στο Γερμανικό Αμαζον με δώρο ασύρματα ακουστικά είναι τρομερή προσφορά. Η συσκευή έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που ζητάει.
  8. Motorola Edge 40 Pro στα μισά λεφτά από αυτά που σκοπεύεις να δώσεις. OnePlus 12 επισης.
  9. Το απλό 40, έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες, καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και ας έχει μικρότερη μπαταρία.
  10. Το G84 μόνο €141; Είσαι σίγουρος;
  11. Αγοράζεις από εκεί που βρίσκεις καλύτερη τιμή σε διαθέσιμο προϊόν. Όσο αφορά το Αμαζον, αν σου βγει προβληματικό τους στέλνεις μύνημα στην φόρμα που έχουν σου στέλνουν ετικέτα που εκτυπώνεις για το που θα το στείλεις με χρέωση δικιά τούς και η στο επισκευάζουν και στο στέλνουν πίσω η σου στέλνουν άλλο, συνήθως σου στέλνουν άλλο.
  12. Amazon ότι καλύτερο, εκτός από την εγγύηση της εταιρείας έχεις και την εγγύηση της amazon, που στις περισσότερες περιπτώσεις αν έχει προβλήμα η συσκευή σου την αλλάζουν κατευθείαν με άλλη.
  13. Εάν επιμένεις σε Xiaomi σίγουρα το Note 13 Pro δες όμως και το Samsung A54 και το Oppo Reno10
  14. Α54 είναι καλύτερο αν σου φτάνουν τα χρήματα πάρε αυτό
  15. Στον Κοτσοβολο όμως έχει εγγύηση αντιπροσωπείας, στο best price οι χαμηλές τιμές δεν έχουν εγγύηση καθόλου η νομίζεις ότι θα σε καλύψει το κατάστημα; Motorola Edge 40 είναι πολύ καλή συσκευή σε αυτά τα χρήματα. Επίσης το Oppo A98.
  16. Το 4.0 είναι Android 12, το 5.0 είναι Android 13.
  17. Το A54 είναι εξίσου καλό σε όλα με το Edge 40, το Nord 3 έχει εξίσου καλή οθόνη αλλά σε κάμερα είναι καλύτερο από τα τρία, βέβαια είναι και το πιο ακριβό. Το Edge 40 έχει καθαρό Android χωρίς πρόσθετο λειτουργικό να το βαραίνει, από μπαταρία ενώ έχει την μικρότερη από τα τρία κρατάει το ίδιο, τουλάχιστον μία μέρα με συνεχείς χρήση.
  18. Κάθε δύο μήνες ενημέρωση ασφαλείας για 4 χρόνια και 3 αναβάθμισης Android από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε, αφορά τις συσκευές της σειράς Edge.
  19. Γιατί να μπεις σε περιπέτειες; Γυρεύοντας πας; Πάρτο από το Σκρούτζ, €328 το έχει με δωρεάν αποστολή.
  20. Το Motorola Edge 40 λίγο πάνω από τα €300 στο Σκρούτζ είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Όμορφη συσκευή, Εκπληκτική φωτεινή οθόνη, πολύ καλή φωτογραφική, καθαρό Android λειτουργικό.
  21. Κρατάει σχεδόν δύο μέρες με συνεχείς χρήση social, κλήσεις, μυνήματα
×
×
  • Create New...