Jump to content

CaptainChris

Members
 • Δημοσιεύσεις

  560
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by CaptainChris

 1. CaptainChris

  TCL 20 5G

  Αυτό που γράφεις είναι η ενημέρωση των εφαρμογών που είναι θέμα των εφαρμογών. Ασφάλεια και βιομετρικά στοιχεία θα πας, ενημέρωση ασφαλείας είναι η ενημέρωση τις TCL που θα σταματήσει τον Νοέμβριο και ενημέρωση συστήματος Google που έρχεται κάθε μήνα στο τέλος του μήνα και χρειάζεται επανεκκίνηση της συσκευής για να εφαρμοστεί. Το ότι σταματά η ενημέρωση από την TCL δεν συμαίνει ότι η συσκευή δεν θα λειτουργεί, θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως και πριν μέχρι να την βαρεθεί εσύ!
 2. 526 εφαρμογές; και πως βγάζεις άκρη; τις χρησιμοποιείς όλες; εσύ τρως όλη την μνήμη μόνο με τις εφαρμογές! Έχεις δίκιο το 40 Neo δεν έχει το peek display, το απλό 40 έχει. Ίσως το προσθέσουν σε κάποια ενημέρωση, περίεργο όμως να μην το έχουν. Το γράφουν και στην κριτική του GSM Arena
 3. Στο μενού Display δες Peek Display and Attentive Display
 4. Το Nord CE3 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αυτό που κυκλοφορεί είναι το CE 3 Lite που είναι άθλιο. Όταν κυκλοφορήσει το CE 3 θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Φυσικά το ίδιο καλό είναι και το Edge 40 Neo
 5. Το Samsung A52s είναι μια εξαιρετική συσκευή και η ανάλογη καινούργια συσκευή από την Motorola είναι το Edge 40. Το Edge 40 Neo είναι ένα σκαλοπάτι ποιο κάτω. Οι διαφορές τους βέβαια είναι μικρές μιας και έχουν ίδιες οθόνες, φανταστικές και οι δύο, ίδιες κάμερες. Οι διαφορές είναι ότι το Neo έχει πλαστικό πλαίσιο και πλάτη, εκτός από τις εκδόσεις με το τύπου δέρμα πλάτη. Του edge 40 είναι γυάλινο. Επίσης ο επεξεργαστής είναι καλύτερος στο απλό 40, του οποίου η τιμή, μιας και έχει κάποιους μήνες που κυκλοφόρησε είναι ίδια η και ποιο χαμηλή του Neo. Για πόλη λίγο δεν πρέπει να ταιριάζουν. Το Νeo είναι ελαφρός ποιο ψηλό και ποιο χοντρό, πολύ μικρές διαφορές αλλά πιθανός θα υπάρχει πρόβλημα προσαρμογής. Δες στα Αμαζον υπάρχουν αξεσουάρ.
 6. Ίδιος επεξεργαστής, ποιο φωτεινή οθόνη το Motorola G84, κάμερες με ίδιες επιδόσεις αν και το Motorola έχει οπτικό σταθεροποιητή που δεν έχει το Magic 5 το οποίο έχει και λιγότερη μνήμη RAM. Επίσης η Motorola έχει καθαρό Android χωρίς δικό της λογισμικό πάνω από το Android με κάποιες χρήσιμες προσθήκες. Το Magic 5 κερδίζει στην εμφάνιση βέβαια!
 7. Motorola Edge 40 πανέμορφη συσκευή με υπέροχη οθόνη πολύ φωτεινή, πολύ καλή φωτογραφική με απίστευτες νυχτερινές λήψεις. Λογισμικό καθαρό Android με κάποιες χρήσιμες και βολικές προσθήκες.
 8. Το Motorola edge 40 είναι πανέμορφη συσκευή με υπέροχη οθόνη πολύ φωτεινή, η φωτογραφική πάρα πολύ καλή με εκπληκτικές απίστευτες νυχτερινές. Και οι άλλες δύο συσκευές όμως είναι πολύ καλές, ειδικά το Nord 3.
 9. Γιατί σε πειράζουν και θέλεις να της απενεργοποίησης; Νομίζω ότι σαν εφαρμογές συστήματος πιθανών να μην απενεργοποιούνται. Μπορείς βέβαια να τις βγάλεις από την αρχική, μπροστινή οθόνη, αλλά όχι να τις διαγράψεις. Η συσκευή παντός είναι πανέμορφη και υπέροχη. Φανταστική οθόνη πολύ φωτεινή!
 10. CaptainChris

  TCL 20R 5G

  Απίστευτο! Δηλαδή η TCL πουλάει συσκευές που δεν θα πάρουν αναβάθμιση, φθηνότερα σε κάποιους εμπόρους; οι έμποροι αυτοί δεν έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν τον καταναλωτή πριν την αγορά οτι η συσκευή που αγοράζεις δεν θα αναβαθμιστεί; η ένωση καταναλωτή τι έχει να πει σε αυτή την περίπτωση; κανονικά θέλει αγωγή και ζητηση αποζημίωσης από τον Γερμανό, και απειλή ότι θα γνωστοποιηθεί το γεγονός σε ολα τα social media να ενημερωθούν οι καταναλωτές. Ντροπή και για την TCL που με αυτή την τακτική της χαλάει την φήμη της.
 11. Παρουσιάστηκε επίσημα και κυκλοφορεί η ποιο value for money συσκευή στην αγορά το Edge 40 Neo, μαζί με το OnePlus Nord CE3. Αρχική τιμή στην Ελλάδα στα €400 αλλά σε λίγους μήνες όπως ξέρουμε θα πέσει η τιμή. Πανέμορφη συσκευή με πολύ καλά χαρακτηριστικά. https://www.gsmarena.com/motorola_edge_40_neo-12467.php
 12. CaptainChris

  TCL 20R 5G

  Μέσα από την εφαρμογή Support Center στείλε μήνυμα ότι δεν έχεις πολύ καιρό να πάρεις ενημέρωση και αναβάθμιση μα Ζι με το serial number και το IMEI της συσκευής.
 13. Το Motorola έχει καθαρό λειτουργικό με κάποιες χρήσιμες προσθήκες της Motorola και είναι πολύ κομψή και όμορφη η συσκευή. Το OnePlus έχει δικό της λειτουργικό αλλά ελαφρή και καλό έχει επίσης πολύ καλή φωτογραφική. Δες τις κριτικές στο GSM Arena και αποφάσισε
 14. CaptainChris

  TCL 20R 5G

  V5; έχει έρθει το Android 13;
 15. Από Γερμανό η Cosmote στα €320 το Vivo V29 Lite, με πολύ καλή και φωτεινή Αμολετ οθόνη, κάμερα 64mp με οπτικό σταθεροποιητή, μια πολύ αξιόλογη συσκευή σε καλή τιμή!
 16. Πολύ καλή και καινοτόμα η τεχνολογία NxtPaper που φέρνει και στα κινητά η TCL, αλλά οι συσκευές είναι μια απογοήτευση πάλι. Θυμίζουν Alcatel. Μια συσκευή με τα χαρακτηριστικά της 4g συσκευής αλλά με τον επεξεργαστή της 5g συσκευής και με μια καλύτερη κάμερα όπως η imx766 της Sony η OV50B της Omnivision με OIS δεν μπορούσαν να βγάλουν και ας κόστιζε €350. Ελπίζω αυτή η τεχνολογία οθόνης να αξιοποιηθεί και από άλλες εταιρείες. Τα χαρακτηριστικά των δύο νέων συσκευών που ανακοινώθηκαν στον παρακάτω σύνδεσμο. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12535&idPhone2=12536
×
×
 • Create New...