Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκίνησε να τρέχει και από καταστήματα προσφορά για το απεριόριστα 65. Αφορά φορητότητες (οτιδήποτε κι αν είναι). Δίνει το απερ65 με 20% έκπτωση για 18μηνο και έκπτωση στο πάγιο ή για 24μηνο και επιδότηση για συσκευή. Επίσης κανονικά θα ισχύσουν και οι υπόλοιπες εκπτώσεις που μπορούν να γίνουν για έκπτωση στο πάγιο (επιπλέον 10%), για οικογενειακό πακέτο (15%), για συνδιασμό με σταθερό ΟΤΕ (10%) και για άνεργο/συνταξιούχο (10%). Αν δεν υπάρχει τίποτα από τα 3 τελευταία, το πάγιο είναι 45,5Ε χωρίς τέλη κινητής για 18μηνο. Για 24μηνο και συσκευή 52Ε χωρίς τέλη (μη συμπεριλαμβανομένης άλλης έκπτωσης).

Καμία σχέση με την προσφορά που έτρεχε πριν κάτι μήνες και το έδινε στα 20Ε. Το διαφορετικό είναι ότι δίνει έκπτωση 20% ακόμη και σε όσους πάρουν συσκευή. Η τιμή του παγίου πέφτει σημαντικά αν έστω 2 μέλη της οικογένειας κάνουν φορητότητα. Το 65 θα πάρει επιπλέον έκπτωση 15% και η τιμή του πέφτει στα 35,75Ε (χωρίς τέλη).

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ακόμη προσφορά που τρέχει όσο αφορά νέες συνδέσεις με πάγιο από 25Ε και 24μηνη δέσμευση. Όσοι επιλέξουν επιδότηση συσκευής αντί έκπτωσης στο πάγιο, θα λάβουν και έκπτωση στο πάγιο 10% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Η προσφορά ισχύει ως 22/3.

Μια ακόμη προσφορά που τρέχει όσο αφορά νέες συνδέσεις με πάγιο από 25Ε και 24μηνη δέσμευση.

Ποιο προγραμμα ειναι αυτο με τα 25€ ?

Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση. Αν υπάρξει τίποτα για ανανεώσεις πείτε μας! Το έκανα πρόσφατα οικογενειακό αλλά την ανανέωση δεν την κάνω γιατί δεν αξίζει τον κόπο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αν κανουμε το κολπο με την φορητοτητα σε vodafone θα μας κανουν καμια καλη προσφορα?

Aναλογα τι λογαριασμους κανεις!! ;)

Αν κανουμε το κολπο με την φορητοτητα σε vodafone θα μας κανουν καμια καλη προσφορα?

Καλησπέρα. Έχω μία απορία ρε παιδιά. Διαβάζω και το αντίστοιχο θέμα της Vodafone που αναφέρουν πολλοί για φορητότητες και αντί προσφορές των εταιρειών, αλλά εγώ πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone και ζήτησα να μεταφερθούν τα νούμερά μου από Cosmote και μου απάντησαν πως αν υπογράψω αίτηση, είναι δεσμευτική και σε τρείς μέρες παίρνω τις κάρτες με τα νούμερα χωρίς τελικά να μπορώ να υποχωρησω.

Έκανα πίσω βέβαια γιατί η αντίστοιχη προσφορά της Vodafone μου έβγαινε 20€ παραπάνω τον μήνα και τελικά λέω μην πάω για μαλι και βγω κουρεμενος...

Καλησπέρα. Έχω μία απορία ρε παιδιά. Διαβάζω και το αντίστοιχο θέμα της Vodafone που αναφέρουν πολλοί για φορητότητες και αντί προσφορές των εταιρειών, αλλά εγώ πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone και ζήτησα να μεταφερθούν τα νούμερά μου από Cosmote και μου απάντησαν πως αν υπογράψω αίτηση, είναι δεσμευτική και σε τρείς μέρες παίρνω τις κάρτες με τα νούμερα χωρίς τελικά να μπορώ να υποχωρησω.

Έκανα πίσω βέβαια γιατί η αντίστοιχη προσφορά της Vodafone μου έβγαινε 20€ παραπάνω τον μήνα και τελικά λέω μην πάω για μαλι και βγω κουρεμενος...

και γιατί δεν κάνεις αίτηση για CU;

Εγω που έκανα αίτηση για φορητοτητα σε 3 νούμερα απο cosmote συμβόλαιο σε f2g με κάλεσε η cosmote μετά απο 2 ώρες για προσφορά.

και γιατί δεν κάνεις αίτηση για CU;

Εγω που έκανα αίτηση για φορητοτητα σε 3 νούμερα απο cosmote συμβόλαιο σε f2g με κάλεσε η cosmote μετά απο 2 ώρες για προσφορά.

Δεν θέλω να πάω σε κάρτα. Είμαι παιδί του συμβολαίου. :D

Πριν λίγο μίλησα με έναν φίλο που δουλεύει σε ένα κατάστημα Vodafone και νομίζω πως κατάλαβα πως δουλεύει το σύστημα.

Καταρχήν αν κάνεις αίτηση φορητότητας θα δηλώσεις σε ποιά προγράμματα θέλεις να πας και η αίτηση θα πάει κατευθείαν στην άλλη εταιρεία για να αποδεσμεύσει τα νούμερα.

Αν η Cosmote στην προκειμένη περίπτωση δει πως η προσφορά της ανταγωνιστριας είναι καλύτερη από την δική της θα επιχειρήσει να δώσει καλύτερη. Αν όχι...δεν θα ασχοληθεί καν.

Η αίτηση όντως έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και αν δεν σε πάρουν για αντί προσφορά θα τρέχεις να την ακυρώσεις.

Μόνο αν είσαι από τους τυχερούς που θα σου χτυπήσει το τηλέφωνο και σου πουν σου κάνουμε 50-60 τις εκατό έκπτωση στα τάδε πακέτα για να ερθεις σε εμάς αξίζει τον κόπο.

Σε εμένα η προσφορά της κοτε είναι το Unlimited 55 στα 32€ και το Unlimited 35 στα 28€. Σύνολο 60. Τώρα πληρώνω το Unlimited 45 και το Unlimited 25 62.5€.

Αυτά από εμένα.

Θα περιμένω μέχρι τις 10/4 που αλλάζει ο μήνας μου και βλέποντας και κάνοντας...

Όταν κάνεις αίτημα φορητότητας από την Α στην Β εταιρεία τότε η Α δεν ξέρει τι προσφορά και πρόγραμμα και τύπο γραμμής θα κάνεις στην Β...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εγω έκανα μεταφορά απο Vodafone σε cosmote 2 νούμερα στο cosmote απεριόριστα 65 με 32 και κατι το καθε ενα

Θα τρίβει τα χέρια του το κατάστημα που του χάρισες 2 αιτήσεις σε έναν τέτοιο μήνα. :p

Ο μήνας είναι από τους πιο νεκρούς ever για τα καταστήματα όλων των εταιριών σε ό,τι αφορά συνδέσεις. Καθόλου τυχαίες οι προσφορές που έβγαλε η κοσμοτέ οι οποίες μέσα σε ένα μήνα είναι περισσότερες από όσες έβγαζε παλιότερα μέσα σε 12 μήνες! Σκεφτείτε και την προσφορά με συνδιασμό σταθερού ΟΤΕ που ήταν χρόνιο αίτημα των συνδρομητών και τόσο η κοσμοτέ όσο και ο οτε αρνούνταν να το κάνουν! Διόλου τυχαίο ότι και αυτό έγινε τώρα. Επιτέλους οι εταιρίες βιώνουν πραγματική κρίση στον τομέα νέων αιτήσεων (που είναι και ο στόχος) και αυτό μόνο ως καλό μπορεί να μεταφραστεί για τους συνδρομητές. Αν συνεχιστεί αυτό μέχρι τα τέλη του μήνα, οι προσφορές και θα παραμείνουν και θα βγουν και ακόμη καλύτερες.

Έχει πάρει κανείς πρόσφατα δεύτερη SIM από Cosmote? Θέλω να πάρω μία microSIM για να έχω μαζί με την άλλη, αλλά θυμάμαι παλιότερα και ζητούσαν μηνιαίο πάγιο για δύο κάρτες...

Έχει πάρει κανείς πρόσφατα δεύτερη SIM από Cosmote? Θέλω να πάρω μία microSIM για να έχω μαζί με την άλλη, αλλά θυμάμαι παλιότερα και ζητούσαν μηνιαίο πάγιο για δύο κάρτες...

Πλέον με 10 ευρώ παίρνεις micro sim και sim κανονική με 10 ευρώ χωρίς έξτρα κόστος παγίου.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Πρόσφατα έκανα φορητοτητα σε Vodafone μήπως και πετύχω καμιά καλή πρόταση από κοσμοτε.ουτε καν τους ενοιαξε.εχει κάνεις καμιά καλή ιδέα να ρίξω το παγιο?

Ευχαριστώ

Πρόσφατα έκανα φορητοτητα σε Vodafone μήπως και πετύχω καμιά καλή πρόταση από κοσμοτε.ουτε καν τους ενοιαξε.εχει κάνεις καμιά καλή ιδέα να ρίξω το παγιο?

Ευχαριστώ

Τι εννοεις δεν τους ένοιαξε? Δεν σε πήραν τηλέφωνο για προσφορά? Και πως ξαναγύρισες πίσω? Κάποιο κενό υπάρχει εδώ! :lol:

Σορού δεν το έγραψα καλα.

Πήγα να κάνω το κόλπο με την φορητοτητα..η κοσμοτο ουτε καν με πήρε τηλέφωνο για προσφορά..ηρθαν τα συμβόλαια από βοντα ούτε και δεν τα πήρα για υπογραφή. Κάνω το ίδιο πράμα εδώ χρόνια και πάντα είχε αποτελεσμα.ειτε στην βόλτα είτε στην κοσμοτε.φετος τίποτα στις σνιφ.

Να πάς σε κάρτα . Το πάγιο σου θα είναι μηδενικό ,

Σορού δεν το έγραψα καλα.

Πήγα να κάνω το κόλπο με την φορητοτητα..η κοσμοτο ουτε καν με πήρε τηλέφωνο για προσφορά..ηρθαν τα συμβόλαια από βοντα ούτε και δεν τα πήρα για υπογραφή. Κάνω το ίδιο πράμα εδώ χρόνια και πάντα είχε αποτελεσμα.ειτε στην βόλτα είτε στην κοσμοτε.φετος τίποτα στις σνιφ.

Για να γινει η φορητότητα πρέπει πρώτα να υπογράψεις και μετά ενημερώνεται η προηγούμενη εταιρεία.

Μπορείς να υπαναχωρήσεις πάντα. Αλλιώς δεν ενημερώνεται κανένας αν δεν υπογράψεις.

το θεμα ειναι οτι η cosmote δεν μου εκανε προσφορα...

Μα για να σου κάνει προσφορά πρέπει να μάθει ότι θέλεις να φύγεις.

Αν δεν υπογράψεις η βοντα δεν προωθεί το αίτημα. Που είναι το περίεργο?

Πρέπει να υπογράψεις.

Η cosmote ανακοίνωσε μεταβολές στις χρεώσεις κάποιων προγραμμάτων συμβολαίου στις 24/3.

http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/anakoinosi-aperiorista-cosmote.pdf

Ενδιαφέρει αρκετό κόσμο που μπορεί να επωφεληθεί της περίστασης ;)

Καλο ειναι που γινεται εστω και αυτη η πολυ μικρη μειωση της τιμης.
:)

Καλο ειναι που γινεται εστω και αυτη η πολυ μικρη μειωση της τιμης.

Μαλλον δεν το διαβασες ολο:

αυξάνεται το μηνιαίο πάγιο κατά 1,50€

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]