petra99 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Και ακόμα πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ από την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διεύθυνση που έδωσα. Δεν κατάλαβα την ειρωνία φίλε. Απλά πολλές φορές έχει τύχει να χρειάζομαι κάτι από ένα forum και να χρειάζεται να κάθομαι να διαβάσω οοοοοοοολα αυτά τα ερωτήματα (ή posts σαν αυτό)των οποίων οι απαντήσεις είναι τόσο απλές για να διαβάσω κάτι πιο δύσκολο στην λύση του και με ενδιαφέρει.Σκοπός ενός forum είναι να ρωτάς κάτι για το οποίο έψαξες ,έστω κ λίγο και δεν βρήκες λύση. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Φυσικά και είχα δει το site της cosmote. Ήθελα να διευκρινίσω αν το "όλους τους άλλους" περιλαμβάνει τα σταθερά γιατί καμιά φορά υπάρχουν και ψιλά γράματα τα οποία είναι και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 δηλαδή? Σε τι ακριβώς αναφέρεσε? Μπορεις να τα μοιρασεις στα ισα αν μεταβεις σε προγραμμα i που προσφερει και στανταρ ομιλια και στανταρ μηνυματα και ογκο για internet. Για παραδειγμα στο i20 # Μηνιαίο πάγιο 20€ # 50 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας ή και βιντεοκλήσης προς Εθνικά Δίκτυα κάθε μήνα # 50 μηνύματα (SMS ή MMS) προς Εθνικά Δίκτυα κάθε μήνα # 250 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet κάθε μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Στο πρώτο λογαριασμό, χρεώνεται σχεδόν ενάμισυ πάγιο ( σχεδόν μισό, αναλογικά για τις ημέρες απο την αρχική ενεργοποίηση μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού και ένα ολόκληρο προκαταβολικά για το μήνα που ξεκινά ). Επειδή αυξάνεται λοιπόν το ποσό του λογαριασμού, αυξάνονται ελαφρώς και τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Άρα, φτάνει κάπου εκεί που ανέφερες. πως δηλαδή από στιγμή που στην ανάλυσή έχουν 17 λεπτά 7μινηματα 14ΜΒ για 13 μέρες γιατί ωμός αφού κάθε μηνά εκδίδουν τι είναι δηλαδή κινουρεια κόλπα για περισσότερα κέρδη και δεν θα αλαξω θα κρατήσω 3-4 μήνες και θα κλεισο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Δεν είναι δυνατόν να εκδίδεται λογαριασμός ένα μήνα μετά απο τη κάθε ενεργοποίηση σύνδεσης γιατί τότε θα γινόταν ένα μπάχαλο στο σύστημα τιμολόγησής τους, κάθε μέρα θα έπρεπε να έβγαζαν λογαριασμούς. Οπότε, σε εντάσσουν στον αμέσως διαθέσιμο κύκλο τιμολόγησης με έκδοση του πρώτου λογαριασμού περίπου 13 με 15 ημέρες απο την ενεργοποίηση της σύνδεσης. Δεν είναι για παραπάνω κέρδη, καθώς δεν χρεώνουν κάτι παραπάνω, απλά ο πρώτος λογαριασμός αφορά σε παραπάνω απο ένα μήνα, αφορά σε σχεδόν ενάμισυ μήνα. Και δεν είναι νέο κόλπο, όσο θυμάμαι τις συνδέσεις μου στη Cosmote, έτσι ήταν. Εννοείται ότι αν κάποια στιγμή διακόψεις τη σύνδεση, απο την ημέρα που θα διακοπεί μέχρι την ημέρα που θα εκδοθεί ο επόμενος ( και τελευταίος, εκκαθαριστικός ) λογαριασμός, θα σου επιστραφεί αναλογικά πάλι το πάγιο. Δεν πάει κάποιο ποσό χαμένο λοιπόν. Θα δεις ότι απο τον επόμενο λογαριασμό όλα θα είναι όπως τα γνωρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 45, αν δεν ξεπεράσεις το όριο που σου προσφέρει δωρεάν, πόσο ακριβώς έρχεται ο λογαριασμός μαζί με Φ.Π.Α. και όλα τα τέλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a25 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Έχετε παρατηρήσει οτι το Cosmote 15 είναι πιο συμφερον απο το Cosmote 25; Στο 15 περιλαμβάνονται μόνο 1500 λεπτα/sms προς Cosmote. Στο 25αρι δινει επιπλέον 30' προς όλους με 10 ευρω παραπάνω χρέωση. Αλλα αν κάνει κανεις τον υπολογισμό: 30 λεπτά επί 0,0055 cent/sec βγαίνει 9,9 ευρώ. Δηλαδή Cosmo15 + 30'= 24,90 ενώ το Cosmo25 (που περιέχει αυτα τα 30 λεπτα) = 25 ευρώ! Φυσικά δεν είναι η διαφορά των 10 cents, αλλα το γεγονός οτι ενα πιο μεγάλο πάγιο θα έπρεπε να είναι πιο συμφέρον για τον καταναλωτή. Αν κάποιος μιλήσει λιγότερο απο μισή ώρα θα πληρώσει σαφώς λιγότερα στο 15αρι απεριοριστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Έτσι είναι όπως τα λές , αλλά ίσως να πάρεις μεγαλύτερη επιδότηση αν επιλέξεις το 25 . Στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 45, αν δεν ξεπεράσεις το όριο που σου προσφέρει δωρεάν, πόσο ακριβώς έρχεται ο λογαριασμός μαζί με Φ.Π.Α. και όλα τα τέλη; 45+12% = 50,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Έχετε παρατηρήσει οτι το Cosmote 15 είναι πιο συμφερον απο το Cosmote 25; Στο 15 περιλαμβάνονται μόνο 1500 λεπτα/sms προς Cosmote. Στο 25αρι δινει επιπλέον 30' προς όλους με 10 ευρω παραπάνω χρέωση. Αλλα αν κάνει κανεις τον υπολογισμό: 30 λεπτά επί 0,0055 cent/sec βγαίνει 9,9 ευρώ. Δηλαδή Cosmo15 + 30'= 24,90 ενώ το Cosmo25 (που περιέχει αυτα τα 30 λεπτα) = 25 ευρώ! Φυσικά δεν είναι η διαφορά των 10 cents, αλλα το γεγονός οτι ενα πιο μεγάλο πάγιο θα έπρεπε να είναι πιο συμφέρον για τον καταναλωτή. Αν κάποιος μιλήσει λιγότερο απο μισή ώρα θα πληρώσει σαφώς λιγότερα στο 15αρι απεριοριστο! αυτο που λες ειναι για τον μεγιστο χρονο που μπορεις να μιλησεις κανοντας μια κ μονο κληση ή κλησεις μεγαλυτερης διαρκειας απο την ελαχιστη χρεωση....γιατι αν κανεις κλησεις 15'' για παραδειγμα ή μικροτερης διαρκειας απο την ελαχιστη χρεωση δεν αντιστοιχει σε οσο χρονο αναφερεις.το μονο καλο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις τα επιπλεον 10 ευρω κ σε sms προς αλλα δικτυα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 τοτε γιατι με χρεωνουν για ολοκληρω το μηνα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 τοτε γιατι με χρεωνουν για ολοκληρω το μηνα Σε χρεώνουν γι'αυτές τις 13 μέρες αναλογικά και προκαταβολικά για τον μήνα που ξεκινά, καθώς το πάγιο προκαταβάλεται. Αν θέλεις, κάνε τον κόπο και κοίταξε καλύτερα το λογαριασμό σου, ιδιαίτερα τη δεύτερη σελίδα του με τον αναλυτικό πίνακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestes_12 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) πως δηλαδή από στιγμή που στην ανάλυσή έχουν 17 λεπτά 7μινηματα 14ΜΒ για 13 μέρες γιατί ωμός αφού κάθε μηνά εκδίδουν τι είναι δηλαδή κινουρεια κόλπα για περισσότερα κέρδη και δεν θα αλαξω θα κρατήσω 3-4 μήνες και θα κλεισο φίλε μου,πλήρωσες αναλογικά 13 μέρες πάγιο και ένα πάγιο προκαταβολικά,γι'αυτό σου ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός Στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 45, αν δεν ξεπεράσεις το όριο που σου προσφέρει δωρεάν, πόσο ακριβώς έρχεται ο λογαριασμός μαζί με Φ.Π.Α. και όλα τα τέλη; πάνω κάτω 52 ευρώ Edited January 18, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση η την Πολλαπλή παράθεση όταν θες να συμπληρώσεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ρε παιδες μια ερωτησουλα , στα απεριοριστα της κοσμοτε (συγκεκριμενα στο απεριοριστα 35 ) κανουν εκπτωση παγιο αντι επιδοτησης συσκευης??? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Προφανώς κάνουν. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Η επιδότηση βγαίνει στους 11 μήνες ή στους 12? Και κάτι ακόμη. Υπάρχει περίπτωση αν ανέβω πρόγραμμα να ανέβει και η επιδότηση? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Η επιδότηση «βγαίνει» στο 12μηνο. Μου φαίνεται πως η Cosmote είναι η μόνη πλέον που δίνει επιδοτήσεις ακριβώς μόλις ένας πελάτης «κλείσει» χρόνο στην εταιρεία. Αν κάνεις αλλαγή πακέτου την ημέρα που πας να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου, θα «ανέβει» η επιδότηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) εχω το c150 και θελω να βαλω το c120+το (600+600),θα με συμφερει σαν τελικη τιμη περισσοτερο λετε?στο c150 πληρωνω περιπου καμμια 40 ευρω....:wacko:(υποψιν οτι χρησιμοποιω πολλα μηνυματα το μηνα καμμια 150-200)...επιδοτηση ομως θα εχω?μηπως το απεριοριστα 25 θα μου ειναι καλυτερο? Edited January 19, 2010 by xristos270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 εχω το c150 και θελω να βαλω το c120+το (600+600),θα με συμφερει σαν τελικη τιμη περισσοτερο λετε?στο c150 πληρωνω περιπου καμμια 40 ευρω....:wacko:(υποψιν οτι χρησιμοποιω πολλα μηνυματα το μηνα καμμια 150-200)...επιδοτηση ομως θα εχω?μηπως το απεριοριστα 25 θα μου ειναι καλυτερο? Αυτή τη στιγμή ο λογαριασμός σου είναι κάπως έτσι: Μηνιαίο Πάγιο: 26 ευρώ Λοιπές Χρεώσεις (Sms): 24 ευρώ (για 200) και 18 ευρώ (για 150) Σύνολο: 56 ευρώ (αν θα στέλνεις 200 Sms) και 49,28 (αν θα στέλνεις 150 Sms) Με το «Cosmote 120» ο λογαριασμός σου θα είναι κάπως έτσι: Μηναίο Πάγιο: 22 ευρώ Λοιπές Χρεώσεις (Πακέτο «600 + 600»): 7,5 ευρώ Σύνολο: 33,04 Προτείνω (εκτός από το «Cosmote 20») να δεις και το «Cosmote My Way 20». Μ'αυτό θα'χεις: Μηναίο Πάγιο: 22 ευρώ 85 λεπτά ομιλίας ή βίντεο κλήσεων ή 204 Sms ή/και MMS και 163Mb Internet Σύνολο: 24,64 Το θέμα όμως είναι που στέλνεις τα μηνύματα. Αν τα στέλνεις προς Cosmote σε συμφέρει το «Cosmote 120», ενώ αν τα στέλνεις και σε «τρίτους» σε συμφέρει το «Cosmote My Way 20». Μπορείς να κοιτάξεις και γι'άλλα «My Way» προγράμματα. Όμως, αν μιλάς (επειδή δεν το ξεκαθαρίζεις) μόνο με Cosmote και στέλνεις Sms μόνο προς Cosmote, το «Unlimited 15» ή το «Unlimited 25» είναι μονόδρομος. Στις τιμές έχει προστεθεί ο φόρος 12% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 προς cosmote ειναι τα μηνυματα...οποτε μαλλον το c120+600 ειναι καλυτερο...επιδοτηση θα εχω καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 προς cosmote ειναι τα μηνυματα...οποτε μαλλον το c120+600 ειναι καλυτερο...επιδοτηση θα εχω καλη? Είναι γύρω στα 80 ευρώ αλλά μπορεί να παίξει κύριο ρόλο και η συσκευή που θα διαλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) οκ σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σ..:Dτο απεριοριστα 25 ομως δεν θα μου ειναι ακομα καλυτερο και απο το (c120 και το 600+600),ετσι δεν ειναι?το πολυ να μου βγαινει 30 ευρω....νομιζω... Edited January 19, 2010 by xristos270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pestilence Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Παιδιά μια απορία... Είμαι συνδρομητής Voda εδώ και αρκετά χρόνια, σκέφτομαι να περάσω σε πρόγραμμα iphone και το πακέτο i60 + συσκευή της cosmote με ενδιαφέρει οικονομικά! Το πρόβλημα είναι οτι με ενδιαφέρει και η φορητότητα του αριθμού μου, γνωρίζει κανείς αν συνδυάζεται? γιατί μέχρι στιγμής έχω καλέσει στο 13897 που υποτίθεται είναι ο αριθμός για την φορητότητα, αλλά γνώριζαν (!!!!!!) να μου πουν αν μπορώ να κάνω αίτηση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και την συσκευή (δηλαδή...τι διάολο φορητότητα κάνουμε...ότι συμβόλαιο γουστάρει η εταιρεία?) Γνωρίζει κανείς αν τελικά γίνετε? και αν γίνετε πια είναι η διαδικασία? (κάνω πρώτα αίτηση φορητότητας και στην συνέχεια επιλέγω πρόγραμμα και συσκευή?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Προφανώς κάνουν. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Η επιδότηση βγαίνει στους 11 μήνες ή στους 12? Και κάτι ακόμη. Υπάρχει περίπτωση αν ανέβω πρόγραμμα να ανέβει και η επιδότηση? Ευχαριστώ.H επιδότηση σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες είναι έτοιμη στους 11 μήνες και κάτι μέρες!Αν κάνεις αλλαγή πακέτου προς τα πάνω θα ανέβει η επιδότηση σου αλλα δεσμεύεσαι για ένα χρόνο σε ΑΥΤΟ το πακέτο,δεν μπορείς να το αλλαξεις στο τετραμηνο,παρά μόνο προς τα πάνω.Και το υπογράφεις αυτό! Η επιδότηση «βγαίνει» στο 12μηνο. Μου φαίνεται πως η Cosmote είναι η μόνη πλέον που δίνει επιδοτήσεις ακριβώς μόλις ένας πελάτης «κλείσει» χρόνο στην εταιρεία. Αν κάνεις αλλαγή πακέτου την ημέρα που πας να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου, θα «ανέβει» η επιδότηση. :)ΔΕΝ είναι η μόνη.Ολες το κανουν ,με την Wind ππλέον να το κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ στο 11μηνο για να δεσει τους πελάτες της. Παιδιά μια απορία... Είμαι συνδρομητής Voda εδώ και αρκετά χρόνια, σκέφτομαι να περάσω σε πρόγραμμα iphone και το πακέτο i60 + συσκευή της cosmote με ενδιαφέρει οικονομικά! Το πρόβλημα είναι οτι με ενδιαφέρει και η φορητότητα του αριθμού μου, γνωρίζει κανείς αν συνδυάζεται? γιατί μέχρι στιγμής έχω καλέσει στο 13897 που υποτίθεται είναι ο αριθμός για την φορητότητα, αλλά γνώριζαν (!!!!!!) να μου πουν αν μπορώ να κάνω αίτηση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και την συσκευή (δηλαδή...τι διάολο φορητότητα κάνουμε...ότι συμβόλαιο γουστάρει η εταιρεία?) Γνωρίζει κανείς αν τελικά γίνετε? και αν γίνετε πια είναι η διαδικασία? (κάνω πρώτα αίτηση φορητότητας και στην συνέχεια επιλέγω πρόγραμμα και συσκευή?)Η όλη διαδικασί αφορητότητας πάιρνει το λιγότερο 15 μέρες ,βαση των συμφωνιών.Κατά την αλλαγή δηλώνεις και το πρόγραμμα που επιλέγεις και το υπογράφεις.Ουσιαστικά είναι φορητότητα και νέο συμβόλαιο με τον παλιό αριθμό. Απο κει και πέρα όπως η Βόνταφον έτσι και η Κοσμοτέ σου δίνει το iphone σε συγκεκριμένα προγράμματα με συγκεκριμένη διάρκεια.Ομως πας σε όποιο πρόγραμμα θες αφού ουσιαστικά είναι σαν νέο συμβόλαιο. Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_ilidan_ Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εχω 3 γραμμες στην Vodafone και εχω ηδη ξεκινησει διαδικασια μεταφορας στην Cosmote. Θα ηθελα να ξερω αν τα 2 μπουν στα καινουρια τα Απεριοριστα της Cosmote και το 1 γινει My way, θα μπορω να εποφεληθω την εκπτωση 20% στο συνολο των παγιων μας; Ευχαριστω. Παράθεση _ILiDAN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermioni5 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία, αν κάνω cosmote απεριόριστα 35, πόσο θα πληρώνω στάνταρ πάγιο μαζί με τα τέλη κινητής τηλεφωνίας( σίγουρα πάνω από 35, αλλά πόσο) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Πάγιο + ( 0.12 * Πάγιο ) = 35 + ( 0.12 * 35 ) = 35 + 4.2 = 39.2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermioni5 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ahhh! Ok, got it! Να σαι καλά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts