Jump to content

hermioni5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hermioni5

  1. hermioni5

    Sony Xperia T

    Ναι, από πάνω.. Κι εγώ λέω να δοκιμάσω επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μες το Σ/Κ μπας και στρώσει! Όχι τπτ άλλο, υπερηφανευόμουν για το πόσο μου κρατάει η μπαταρία.. :p
  2. hermioni5

    Sony Xperia T

    Έχει παρατηρήσει κανείς να του τρώει περισσότερη μπαταρία το λειτουργικό σύστημα τώρα με την τελευταία αναβάθμιση/διόρθωση? (δεν είμαι root)
  3. hermioni5

    Sony Xperia T

    Σήμερα έκανα το official update με την 4.3 και μόλις τώρα ξαναδοκίμασα τα πλήκτρα και γίνεται μια χαρα.. Είμαι άσχετη από root κτλ οπότε το κινητό είναι απείραχτο, δεν παίζει να έκανα παπάδες. Θέλει να τα πατήσεις ταυτόχρονα και να τα κρατήσεις πατημένα σίγουρα για 2 δευτερόλεπτα. Ξαναδοκίμασε, κ εγώ με την 2η προσπάθεια το πετυχα.
  4. hermioni5

    Sony Xperia T

    Για λήψη στιγμιότυπου πατάς ταυτόχρονα το κουμπι μείωσης έντασης και το κουμπί λειτουργίας και τα κρατάς πατημένα για κανα 2 δευτερόλεπτα. Κάνει ήχο σαν να βγάζει φώτο και σου δείχνει ότι έβγαλε το στιγμιότυπο και το αποθηκεύει. :cool:
  5. hermioni5

    Sony Xperia T

    Κρίμα! Thanks για την άμεση απάντηση! :D
  6. hermioni5

    Sony Xperia T

    Καλησπέρα παιδιά! Είμαι κι εγώ noob στην ιδιοκτησία του SP και θα 'θελα να ρωτήσω κάτι. Το ξυπνητήρι(το κλασσικό που είχε ήδη προεγκατεστημένο) δεν χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό. Ισχύει σε όλους σας αυτό ή μου διαφεύγει κάτι? Ευχαριστώ! :D
  7. Άλλος ένας τέλειος διαγωνισμός! Μπράβο στο myphone.gr! Καλή τύχη σε όλους! :D
  8. Guys, η υπηρεσία Cosmote my account είναι δωρεάν έτσι?
  9. Αχ thanks guys! Έσκασα να το ψάχνω! Μέχρι και το manual διάβασα.... :P
  10. Παιδιά, please help! Πήρα προχθές κι εγώ το LG Gt505 και κάτι πάτησα σήμερα κατα λάθος και μου βγάζει στην Αρχική οθόνη κατι εικονιδια 1 2 3. Πως στο καλό τα βγάζω αυτά από την οθόνη? Μου χαλάνε και το φόντο, όχι τπτ άλλο!
  11. Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία, αν κάνω cosmote απεριόριστα 35, πόσο θα πληρώνω στάνταρ πάγιο μαζί με τα τέλη κινητής τηλεφωνίας( σίγουρα πάνω από 35, αλλά πόσο) ?
  12. Μετά από αναβάθμιση, μέσω του site της Sony Ericsson, αντιμετώπισε κανείς κολλήματα στο joystick και στη δημιουργία μηνύματος?
  13. Αλήθεια?? Ωραίαααα!:yahoo: Να 'σαι καλά!:thanks::thanks:
  14. Μόνιμο φαινόμενο για τη vodafone..:down: Τεσπά, αν το πάρω από το πλαίσιο πχ χάνω την επιδότηση? Μήπως ξέρει κανείς?
  15. Hey guys, ξέρει κανείς αν η Vodafone το έχει στην κόκκινη έκδοση??:love:
×
×
  • Create New...