Jump to content

_ilidan_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _ilidan_

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

_ilidan_'s Achievements

  1. Καλησπερα σας. Εχω ενα bug απο χθες που μου περαστηκε το τελευταιο update στην εκδοση Μαρτιου. Ενω ολα πηγαν φυσιολογικα με την εγκατασταση της ενημερωσης απο τοτε και μετα μου βγαζει μεσα στην μερα που και που το μηνυμα καλωσορισματος της Vodafone (Welcome to Vodafone) και εχει να πατησω τα κλασσικα οκ ή ακυρωση και φευγει το παραθυρο. Και μετα ξανα το ιδιο. Σε τυχαια χρονικα διαστηματα. Μπορει μετα απο 10 λεπτα ή μπορει μετα απο ωρα. Σε αυτο το σημειο να πω πως εχω καινουρια καρτα Vodafone (ουτε 6 μηνων) και εχω pin στην καρτα μου. Αρα αν την εχανε και την εβρισκε θα ζητουσε ξανα pin περα απο το μηνυμα που βγαζει. Εχει κανεις καμια ιδεα; Ειμαι ετοιμος να το κανω reset αλλα σκεφτηκα πρωτα να ρωτησω για να γλυτωσω τον χρονο που μπορει να ειναι και ασκοπο.
  2. Καλή επιτυχία και καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους και τις οικογένειες σας!!!!
  3. Καλή επιτυχία και καλά χριστούγεννα με υγεία σε όλους και τις οικογένειες σας!!
  4. Καλή τύχη! Εχω πολλα προιοντα της εταιριας. Ολα εξαιρετικα!
  5. Σε ευχαριστω.. Τα εκανα ολα και ειναι ολα αψογα. Πολυ ομορφη η ROM και με πολλα καλουδια ετοιμα μεσα. Σε ευχαριστω και παλι!!
  6. Μια τελευταια ερωτηση.. Τ'οτι λεει για X820/X822 ενω εχω X829 παιζει να εχω προβλημα;
  7. Αυτήν εδώ λες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7694810#post7694810 ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επίσης ποιο twrp?
  8. Καλησπέρα. Έχω ένα x829 με έκδοση eui 5.8.016s Android 6.0.1 Είναι ενός θείου. Οπότε θέλω να του βάλω μια rom με πλήρη υποστήριξη ελληνικών και να είναι σταθερή. Δεν με νοιάζει να είναι σούπερ γρήγορο ή να κάνει πράγματα περιττά. Θέλω να λειτουργούν όλα άψογα (δαχτυλικο, κάμερα κτλ) και να είναι στα ελληνικά. Ποια rom προτείνετε; Επίσης ποια twrp να βάλω;
  9. Μια ερωτηση. Εχω ενα αψεγαδιαστο Oneplus 5 6/64 και ψαχνω να το πουλησω. Τι θεωρειτε τιμια τιμη;
  10. Τέλειο! Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!
  11. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου και καλη επιτυχια!!
×
×
  • Create New...