Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, HuskerDu said:

Από χθες 15/5 λόγω της παγκόσμιας ημέρας Τηλ/νιων και Κοινωνίας, δώρο για 30 μέρες απεριόριστα data, για χρήση εντός Ελλάδος!

Και που είναι αυτό;

35 minutes ago, elkons said:

Και που είναι αυτό;

Ήρθε χθες ένα sms, σήμερα βλέπω cosmote app ότι έχω απεριόριστα μέχρι τις 15/6.

IMG_0732.jpg

Edited by HuskerDu
screenshot upload

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

εκανα νεο συμβολαιο online για 24 μηνες σε τιμη 28.70 και ενω τρεχει 2 μηνες ,η τιμη αυτη ειναι γαι 1-2 μηνες και μετα στα 33 ευρο!!! ενω εγω πηρα τιμη για 28.70 και πριν 2 χρονια που ειχα κανει φορητοτητα ημουνα στα 25.30..τι πακετο ειναι αυτο??? κατεβασα το συμβολαιο και το αναγραφει. πως γινετε τους πρωτους 2 μηνες να πληρωσεις οσο αναγραφετε και τους αλλους με τα 33, εχω προγραμμα gigamax unlimited

my old profile -----> RAVER

13 ώρες πριν, ktikti said:

εκανα νεο συμβολαιο online για 24 μηνες σε τιμη 28.70 και ενω τρεχει 2 μηνες ,η τιμη αυτη ειναι γαι 1-2 μηνες και μετα στα 33 ευρο!!! ενω εγω πηρα τιμη για 28.70 και πριν 2 χρονια που ειχα κανει φορητοτητα ημουνα στα 25.30..τι πακετο ειναι αυτο??? κατεβασα το συμβολαιο και το αναγραφει. πως γινετε τους πρωτους 2 μηνες να πληρωσεις οσο αναγραφετε και τους αλλους με τα 33, εχω προγραμμα gigamax unlimited

Στην Cosmote δεν είναι ασυνήθιστο να αλλάζει η τιμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά:

• Κανονικά στο λένε εξαρχής
  • Συνήθως η αύξηση εφαρμόζεται τον 13ο μήνα / 2ο χρόνο

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να παραπονεθείς ότι δεν σου έκαναν ξεκάθαρη την αύξηση πριν δεσμευτείς, να ζητήσεις τις ηχογραφημένες συνομιλίες, και να κάνεις καταγγελία σε Συνήγορο του Καταναλωτή, με κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ.

3 ώρες πριν, minast said:

Στην Cosmote δεν είναι ασυνήθιστο να αλλάζει η τιμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά:

• Κανονικά στο λένε εξαρχής
  • Συνήθως η αύξηση εφαρμόζεται τον 13ο μήνα / 2ο χρόνο

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να παραπονεθείς ότι δεν σου έκαναν ξεκάθαρη την αύξηση πριν δεσμευτείς, να ζητήσεις τις ηχογραφημένες συνομιλίες, και να κάνεις καταγγελία σε Συνήγορο του Καταναλωτή, με κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ.

ακομα και στο my cosmote αναφερει 26.50 με τελη και φπα. εδω ειναι κουφο!! εγω δεν συμφωνησα με αυτο.

28,31€(1-2 μήνες)
33,30€(2-24 μήνες)
63,00€(24+ μήνες) *

καλα τα λες αλλα αξιζει να τρεξω τοσο πολυ.εδω παιδευομαι εδω και μερες με την εξυπηρετηση για cosmote id που δεν μπορουσα να συνδεθω.το σκαναρα με το κινητο και δεν με εβαζε..και μου βγαζε σφαλαμα οτι δεν υπαρχει ενεργη υπηρεσια.

σημερα απευθυνθηκα στο τεχνικο κομματι με ναν αξιολογο ανθρωπο (μαριος) και πηρε απομακρυνσμενο ελεγχο.επιβεβαιωσε τα λεγομενα μου και ελευσε το πρβλημα.

my old profile -----> RAVER

16 minutes ago, Greg29Ms said:

λήγει σε έναν μήνα το Cosmote giga max unlimited 22,25 ευρω το μηνα και τωρα μου ζητανε 31,65 για ανανεωση... τι κανω;

Πάρε τμήμα διακράτησης να παρακαλέσεις λίγο. 
Μπορεί να είσαι τυχερός και να ανανεώσεις στην ίδια τιμή. 

Αλλιώς φορητότητα. Παίρνεις το ρίσκο κι ότι γίνει. 

37 minutes ago, Greg29Ms said:

λήγει σε έναν μήνα το Cosmote giga max unlimited 22,25 ευρω το μηνα και τωρα μου ζητανε 31,65 για ανανεωση... τι κανω;

Αν επίσης δεν θες ρίσκα ή δεν θέλεις τα παρακάλια, και η κοσμοτε ειναι η μόνη κάλυψη, το γυρνάς σε κάρτα και πας σε φρογκ ( γιατί δίνει πιο πολλά γίγα) , μέχρι να βγάλει κάποια ευκαιρία το ΝΕΟ 

Edited by hercoulis

• 2 weeks later...

Παιδιά έκανε κανένας gigamax unlimited και κατά την διάρκεια του συμβολαίου να ανεβάσουν την τιμή;

Edited by alcateluser

Καλημερα με πειραν κ μου εδωσαν το giga anlimidet στα 22 αξιζει λετε για 18 μηνες?

Καλημέρα ξέρουμε τι προσφορά τρέχει αυτό το διάστημα για cosmote unlimited;δίνουν πάγια δώρο;μέχρι στιγμής σε εμένα το αφήνουν 22 ευρώ για 24 μηνο συμβόλαιο.ειμαι σε φάση που λήγει το συμβόλαιο μου.

8 ώρες πριν, aekara1924 said:

Καλημέρα ξέρουμε τι προσφορά τρέχει αυτό το διάστημα για cosmote unlimited;δίνουν πάγια δώρο;μέχρι στιγμής σε εμένα το αφήνουν 22 ευρώ για 24 μηνο συμβόλαιο.ειμαι σε φάση που λήγει το συμβόλαιο μου.

Μια χαρά είναι τόσο. 

1 hour ago, katsiletra said:
1 minute ago, P_papadis said:

Φίλου μου του έκαναν πριν 3 μέρες το unlimited στα 19€ αλλα είχε και σταθερό στην Comsote 

και εγώ έχω αλλά δεν είναι στο ίδιο αφμ με το κινητό 

On 20/5/2026 at 11:14 ΜΜ, Greg29Ms said:

Να πας αλλου

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

On 20/5/2026 at 11:14 ΜΜ, Greg29Ms said:

Έχει  φύγει το παιδί πες τους.

Μέχρι σήμερα είχα το Unlimited με 17€ περίπου, λήγει αρχές Αυγούστου το συμβόλαιο και μου ζητάνε 27€ για ανανέωση. Κάθε μήνα πληρώνω περίπου 100€ για σταθερό, internet, τηλεόραση (λήγει τον Οκτώβρη) και 4 καρτοκινητά που έχω στο λογαριασμό μου. Είναι πάγια τακτική τους τους υφιστάμενους πελάτες να τους "γράφουν". Με πήραν τφ να μου προτείνουν την τιμή που εμφανίζει στην εφαρμογή και με ύφος μάλιστα!!!!! Στο chat τα ίδια. Η φυγή είναι μονόδρομος απ´ ότι καταλαβαίνω  ή μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι;

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

1 hour ago, sb68s said:

Μέχρι σήμερα είχα το Unlimited με 17€ περίπου, λήγει αρχές Αυγούστου το συμβόλαιο και μου ζητάνε 27€ για ανανέωση. Κάθε μήνα πληρώνω περίπου 100€ για σταθερό, internet, τηλεόραση (λήγει τον Οκτώβρη) και 4 καρτοκινητά που έχω στο λογαριασμό μου. Είναι πάγια τακτική τους τους υφιστάμενους πελάτες να τους "γράφουν". Με πήραν τφ να μου προτείνουν την τιμή που εμφανίζει στην εφαρμογή και με ύφος μάλιστα!!!!! Στο chat τα ίδια. Η φυγή είναι μονόδρομος απ´ ότι καταλαβαίνω  ή μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι;

Μία ενδιάμεση λύση με αμφίβολη αποτελεσματικότητα είναι το αίτημα μετατροπής σε καρτοκινητό στον ίδιο πάροχο. Πάντως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποσπάσεις καλύτερη προσφορά από την Cosmote είναι να κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο.

4 ώρες πριν, sb68s said:

Φυγή ή κάλεσε στο 13888 και αν δεν υπάρχει καμία καλύτερη τιμή, ζήτα τους διακοπή και μετατροπή σε καρτοκινητό. Θα σε καλέσουν εντός 3 εργάσιμων από το τμήμα αποχωρήσεων.

3 ώρες πριν, minast said:

Μία ενδιάμεση λύση με αμφίβολη αποτελεσματικότητα είναι το αίτημα μετατροπής σε καρτοκινητό στον ίδιο πάροχο. Πάντως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αποσπάσεις καλύτερη προσφορά από την Cosmote είναι να κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο.

Στον πατέρα μου δούλεψε, πήρε Gigamax 18GB 10€ (1-7μηνες) και 15 μέχρι τη λήξη. 3 πρώτοι μήνες με απεριόριστα GB (αν και δε του τα έβαλαν ακόμα..) 

Καλησπερα παιδια, διαβαζω πολλοι εχουν σχεδον το ιδιο θεμα με της αυξησης.
Εχω συμβολαιο που ληγει σε 6 μηνες Unlimited με 15€, σημερα ηρθε λογαριασμος 32€.
Τους πηρα τηλ και ειπαν οτι η εκπτωση ηταν για 18 μηνες κατι που οταν εκανα το συμβολαιο δεν μου το ειχαν πει.

Τι να κανω με αυτους τωρα?

On 17/6/2026 at 2:24 ΜΜ, Nickchris36 said:
4 minutes ago, mastorantza said:

Εχω συμβολαιο που ληγει σε 6 μηνες Unlimited με 15€, σημερα ηρθε λογαριασμος 32€.
Τους πηρα τηλ και ειπαν οτι η εκπτωση ηταν για 18 μηνες κατι που οταν εκανα το συμβολαιο δεν μου το ειχαν πει.

Μεγάλη διαφορά…και εμένα 18 μηνο ήταν στα 22 ευρώ περίπου.φορητοτητα αναγκαστικά μήπως πάρεις κάτι καλύτερο.δεν ξέρω αν παίζουν τέτοιες τιμές πλέον 15 ευρώ για unlimited…

12 minutes ago, mastorantza said:

Έχεις ηλεκτρονική μορφή του Cosmote συμβολαίου; Δεν μπορει να μην το γράφει. Σε τι συμφώνησες πριν 18 μήνες; Υποθέτω το συμβόλαιο είναι γαι 24 μήνες.

5 minutes ago, opmgls said:

Έχεις ηλεκτρονική μορφή του Cosmote συμβολαίου; Δεν μπορει να μην το γράφει. Σε τι συμφώνησες πριν 18 μήνες; Υποθέτω το συμβόλαιο είναι γαι 24 μήνες.

Όσοι έκαναν μετατροπή από καρτοκινητό σε σύνδεση αρχικά ήταν 18 μηνο.

Πριν 2 μήνες έληγε το 70GB με 18 ευρώ, οι προσφορές ήταν unlimited με 31-32... Έκανα φορητότητα σε CU, με πήραν να μου δώσουν το unlimited με 19, τους είπα να με πάρουν αργότερα λόγω δουλειάς, δεν με πήραν ποτέ... 

Πριν 2 εβδομάδες που ζήτησα να κοπεί η tv, με πήραν για προσφορά σταθερό-tv, τους είπα για το CU, είπαν το έδωσαν για να με πάρουν, δεν με πήραν ποτέ...

Πάντως και το cu δεν με χαλάει, καρτούλα τσούκου-τσούκου κάθε μήνα, και δώρο vodafone tv...