terkos2 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Greg29Ms said: ΕΛΗΞΕ το συμβόλαιο μου στο cosmote giga max unlimited από 14/2 και έκτοτε το έχω αφήσει αορίστου καθώς δεν με ικανοποιούν οι προτάσεις ανανέωσης τους τόσο από 13888, όσο και από τμήμα διακοπών και από ειδικό τμήμα προσφορών. Σαν αορίστου χρεώνομαι πάνω κάτω όσα πλήρωνα. Τι προτείνετε να κάνω ; Όχι βέβαια δεν θα χρεώνεσαι τα ίδια, αλλά λογικά βάσει των τιμών του ισχύοντος τιμοκαταλόγου τους. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου On 6/3/2026 at 12:57 ΠΜ, Greg29Ms said: Σαν αορίστου χρεώνομαι πάνω κάτω όσα πλήρωνα. Είσαι βέβαιος γι' αυτό; Καλό είναι να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση για αποσαφήνιση. 3 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Δεν είναι ασυνήθιστο να εφαρμόζουν έκτπωση στο αορίστου. Καλό είναι να το επιβεβαιώσει, όμως. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantin79 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους! Σε καμία βδομάδα λήγει το συμβόλαιο μου gigamax 11GB (έχω και δώρο αλλα 10gb καθε μήνα) και πληρώνω 9,77€. Μου έβγαλαν πρόταση για το gigamax 18gb με 14,85€. Είναι καλή προσφορά ή να δοκιμάσω την τύχη μου αλλού όπως CU (τρίμηνο 30€ με απεριόριστη ομιλία και 200gb) ή Qvip (ετήσιο 120€ με απεριόριστη ομιλία και 3600gb)?? Γενικά θα με ενδιέφερε να μείνω καθώς δεν έχω παράπονο, αλλά θέλω το κάτι παραπάνω. Τι προτείνετε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 16 minutes ago, konstantin79 said: Καλημέρα σε όλους! Σε καμία βδομάδα λήγει το συμβόλαιο μου gigamax 11GB (έχω και δώρο αλλα 10gb καθε μήνα) και πληρώνω 9,77€. Μου έβγαλαν πρόταση για το gigamax 18gb με 14,85€. Είναι καλή προσφορά ή να δοκιμάσω την τύχη μου αλλού όπως CU (τρίμηνο 30€ με απεριόριστη ομιλία και 200gb) ή Qvip (ετήσιο 120€ με απεριόριστη ομιλία και 3600gb)?? Γενικά θα με ενδιέφερε να μείνω καθώς δεν έχω παράπονο, αλλά θέλω το κάτι παραπάνω. Τι προτείνετε? Για Cosmote συμβόλαιο φαίνεται καλή τιμή. Εκτός από 18GB φαντάζομαι δίνει και απεριόριστη ομιλία. Αν δεν θες να ψάχνεσαι και είσια ευχαριστημένος από το δίκτυο κάτσε εκεί. Καθαρά από οικονομική άποψη τα CU/Qvip συμφέρουν. Αλλά πάντα όταν θέλουμε να πάρουμε το νούμερο μας από ένα δίκτυο και να το πάμε σέ ένα από τα άλλα δύο, πριν αιτηθούμε την φορητότητα, κάνουμε μετρήσεις ταχύτητας των άλλων δικτύων στις περιοχές που κινούμαστε, με κάποιο νούμερο (οικογενειακό ή φίλου κλπ) που ήδη λειτουργεί σε αυτά τα δίκτυα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantin79 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 2 ώρες πριν, opmgls said: Για Cosmote συμβόλαιο φαίνεται καλή τιμή. Εκτός από 18GB φαντάζομαι δίνει και απεριόριστη ομιλία. Αν δεν θες να ψάχνεσαι και είσια ευχαριστημένος από το δίκτυο κάτσε εκεί. Καθαρά από οικονομική άποψη τα CU/Qvip συμφέρουν. Αλλά πάντα όταν θέλουμε να πάρουμε το νούμερο μας από ένα δίκτυο και να το πάμε σέ ένα από τα άλλα δύο, πριν αιτηθούμε την φορητότητα, κάνουμε μετρήσεις ταχύτητας των άλλων δικτύων στις περιοχές που κινούμαστε, με κάποιο νούμερο (οικογενειακό ή φίλου κλπ) που ήδη λειτουργεί σε αυτά τα δίκτυα. ναι δίνει και απεριόριστη ομιλία. Γενικά δεν έχω θέμα με το να ψαχτώ λίγο στα βασικά ή να κάνω καμια μεταφορά. Απλά ελεγα αν κάνουν αντιπροσφορές στα χαμηλά συμβόλαιο ή εχει κοπει το σπορ? εχω και voda & Q στο σπίτι από τα μικρά και δεν έχουν αναφέρει κάποιο θέμα. τώρα αν πετυχουμε κανενα παράξενο σημειο.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 8 minutes ago, konstantin79 said: ναι δίνει και απεριόριστη ομιλία. Γενικά δεν έχω θέμα με το να ψαχτώ λίγο στα βασικά ή να κάνω καμια μεταφορά. Απλά ελεγα αν κάνουν αντιπροσφορές στα χαμηλά συμβόλαιο ή εχει κοπει το σπορ? εχω και voda & Q στο σπίτι από τα μικρά και δεν έχουν αναφέρει κάποιο θέμα. τώρα αν πετυχουμε κανενα παράξενο σημειο.... Αντιπροσφορα για να σου κάνει η Cosmote θα πρέπει να έχεις κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλο δίκτυο. Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου κάνει και αν σου κάνει επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα σου κάνει κάτω από 14.80€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Για φορητότητα σταθερό σε Cosmote δίνουν ακόμη τα 10 ευρώ και λεπτά ομιλίας σε 2 καρτοκινητά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Αν περάσουν 2-3 μέρες από τη λήξη του συμβολαίου και φύγεις με φορητότητα.. Θα χρεωθείς το αντίστοιχο πάγιο των 2-3 ημερών; Απλά ίσως με τις τιμές καταλόγου και όχι με την τιμή που το είχες ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Αν περάσουν 2-3 μέρες από τη λήξη του συμβολαίου και φύγεις με φορητότητα.. Θα χρεωθείς το αντίστοιχο πάγιο των 2-3 ημερών; Απλά ίσως με τις τιμές καταλόγου και όχι με την τιμή που το είχες ε; Εν γένει, ναι. Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο να εφαρμόζουν κάποια έκπτωση επί της τιμής καταλόγου, ακόμα και μετά τη μετατροπή σε αορίστου. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου ΕΛΗΞΕ το συμβόλαιο μου στο giga max unlimited και έκανα αίτημα φορητότητας στη Vodafone cu για να πάρω καλύτερη προσφορά από cosmote. Έκανα κανονικά την παραγγελία αλλά μου ζητάει τώρα σε δεύτερο χρόνο να αναβεασω ταυτότητα και να βγάλω σελφι. Αν δεν τα κάνω δεν θα με καλέσουν από cosmote ? Δηλαδή δεν θα προχωρήσει το αίτημα φορητότητας ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Greg29Ms said: ΕΛΗΞΕ το συμβόλαιο μου στο giga max unlimited και έκανα αίτημα φορητότητας στη Vodafone cu για να πάρω καλύτερη προσφορά από cosmote. Έκανα κανονικά την παραγγελία αλλά μου ζητάει τώρα σε δεύτερο χρόνο να αναβεασω ταυτότητα και να βγάλω σελφι. Αν δεν τα κάνω δεν θα με καλέσουν από cosmote ? Δηλαδή δεν θα προχωρήσει το αίτημα φορητότητας ; Λογικά δεν θα προχωρήσει. Δεν είναι πληρης η αίτηση για να προχωρήσουν (η Voda) σε αίτημα αποδέσμευσης του αριθμού σου από τον προηγούμενο πάροχο (Cosmote). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Greg29Ms said: Δηλαδή δεν θα προχωρήσει το αίτημα φορητότητας ; Προφανώς και δεν θα προχωρήσει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Ενα τηλέφωνο για προσφορές υπάρχει; έκανα μια πρώτη κρούση σήμερα για 3 συνδέσεις και μου προτειναν unlimited 25.83 35gb 21.6 18gb 20.16 Ακριβά δεν είναι; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 38 minutes ago, akis8607 said: Ενα τηλέφωνο για προσφορές υπάρχει; έκανα μια πρώτη κρούση σήμερα για 3 συνδέσεις και μου προτειναν unlimited 25.83 35gb 21.6 18gb 20.16 Ακριβά δεν είναι; Σου τις είπαν χωρίς ντροπή αυτές τις τιμές; Πανακριβα είναι Καλυτερα να πας στη Βονταφον ή στη Νόβα που έχει και Rollover και σίγουρα δε χρεώνουν 20αρικο για 18Gb 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Μήπως υπάρχει άλλο τηλέφωνο που μπορώ να πετύχω καλύτερες τιμές; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, panos.k2 said: Σου τις είπαν χωρίς ντροπή αυτές τις τιμές; Πανακριβα είναι Καλυτερα να πας στη Βονταφον ή στη Νόβα που έχει και Rollover και σίγουρα δε χρεώνουν 20αρικο για 18Gb Και σε ένα συγγενή που έκανε φορητότητα σταθερού, κάτι αντίστοιχα έδιναν. Του είπαν και να μην ξεχάσει να επιστρέψει το ρούτερ 😛 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου On 18/3/2026 at 2:41 ΜΜ, akis8607 said: Ενα τηλέφωνο για προσφορές υπάρχει; έκανα μια πρώτη κρούση σήμερα για 3 συνδέσεις και μου προτειναν unlimited 25.83 35gb 21.6 18gb 20.16 Ακριβά δεν είναι; Πάνε στη Nova όπου με 38€ έχεις συμβόλαιο με 40GB δεδομένα και roll over +σταθερο 300/150 FTTH και απεριόριστα σταθερά κινητά. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Πάνε στη Nova όπου με 38€ έχεις συμβόλαιο με 40GB δεδομένα και roll over +σταθερο 300/150 FTTH και απεριόριστα σταθερά κινητά. Αν έπιανε στην περιοχή μου καλά θα ήταν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 23 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαρτίου (edited) Λάθος Edited 23 Μαρτίου by akis8607 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Παιδιά στο σπίτι μου στο κέντρο των Χανίων έχω θέμα με το κινητό.Σήμα μηδέν σε εσωτερικούς χώρους και γενικά εδώ και 4-5 μήνες που έχω φύγει απο την Vodafone μου έχει κάτσει στραβά θέλω να γυρίσω πίσω στην vodafone. Πως μπορώ για κακή κάλυψη και γενικά να βρω πάτημα να φύγω? 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Χρειάζεσαι η εξυπηρέτηση πελατών να βαλει στο σύστημα ότι έχεις δικαίωμα ατελούς διακοπής λογω αδυναμίας παροχής υπηρεσιών. Πάρε τηλ, κανε παράπονα για το σήμα και πες αν δεν φτιαχτεί άμεσα, επιθυμώ να αποχωρήσω ατελώς. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου 6 ώρες πριν, georgemv said: Χρειάζεσαι η εξυπηρέτηση πελατών να βαλει στο σύστημα ότι έχεις δικαίωμα ατελούς διακοπής λογω αδυναμίας παροχής υπηρεσιών. Πάρε τηλ, κανε παράπονα για το σήμα και πες αν δεν φτιαχτεί άμεσα, επιθυμώ να αποχωρήσω ατελώς. Θα το κάνω άμεσα.Με την σταθερή μπορώ να κόψω και εκεί αν υπάρχει θέμα? 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 24 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Μαρτίου Πιο δύσκολα, πρέπει να δώσει ο τεχνικός το ΟΚ για να φύγεις. Για να γίνει αυτό πρέπει να συγχρονίζεις κάτω από τις τυπικές ταχύτητες της περιοχής όπως δίνονται στο site, ή να έχεις διακοπές που δεν μπορούν να διορθώσουν, ή κάτι άλλο τέτοιας φύσης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζετε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts