djuan1988 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 (edited) Αρχές Ιανουαρίου λήγουν και 2 δικά μου, +2€ το ένα και +6,5€ το άλλο οι εκπληκτικές προσφορές τους. Λέω να κάνω φορητότητα για CU ή F2G και να περιμένω αντιπροσφορά, δε θέλω να μπλέξω με συμβόλαια και ακυρώσεις. Πότε να κάνω κίνηση; 5 Ιανουαρίου λήγουν τα συμβόλαια. Edited December 7, 2025 by djuan1988 3 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 On 6/12/2025 at 10:09 ΠΜ, dimtz said: Καλημέρα στην παρέα, έχω δυο μήνες που έχω κάνει πρόγραμμα με συμβόλαιο για το κινητό , μου ήρθε μήνυμα πως θα σταματήσει το mobile security που ήταν δωρεάν αυτό το διάστημα και θα συνεχίσει με χρέωση ένα ευρώ, το ερώτημα είναι μας χρειάζεται κάτι τέτοιο ή να το διακόψω; Κάποιος παιδιά; Εσείς το έχετε; Μας χρειάζεται; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 2 ώρες πριν, djuan1988 said: Αρχές Ιανουαρίου λήγουν και 2 δικά μου, +2€ το ένα και +6,5€ το άλλο οι εκπληκτικές προσφορές τους. Λέω να κάνω φορητότητα για CU ή F2G και να περιμένω αντιπροσφορά, δε θέλω να μπλέξω με συμβόλαια και ακυρώσεις. Πότε να κάνω κίνηση; 5 Ιανουαρίου λήγουν τα συμβόλαια. Μπορείς 3 Ιανουαρίου να κάνεις το αίτημα φορητοτητας. Για να προλάβουν να σου έρθουν οι κάρτες σιμ και 5 ή 6 Ιανουαρίου να προχωρήσει η φορητότητα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 On 7/12/2025 at 11:19 ΠΜ, dimtz said: Κάποιος παιδιά; Εσείς το έχετε; Μας χρειάζεται; Καλησπέρα ένα antivirus είναι τίποτα το ιδιαίτερο δωρεάν καλό είναι με χρέωση όχι. Στο unlimited μου το παρέχει δωρεάν στα άλλα συμβόλαια όταν πέρασε το δίμηνο το έβγαλα. 1 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 On 7/12/2025 at 11:19 ΠΜ, dimtz said: Κάποιος παιδιά; Εσείς το έχετε; Μας χρειάζεται; Δεν χρειάζεται και μην πετάξεις σεντ σε αυτά. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Θα κάνω αίτημα φορητότητας για f2g. Μετά την online αίτηση σε πόσο χρονικό διάστημα σε καλούν; Πρέπει να προχωρήσω σε ενεργοποίηση της esim ή περιμένω πρώτα τηλέφωνο; 1 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Σε cosmote neo μπορώ να πάρω multisim? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Σε cosmote neo μπορώ να πάρω multisim? Όχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου On 2/1/2026 at 12:48 ΠΜ, djuan1988 said: Θα κάνω αίτημα φορητότητας για f2g. Μετά την online αίτηση σε πόσο χρονικό διάστημα σε καλούν; Πρέπει να προχωρήσω σε ενεργοποίηση της esim ή περιμένω πρώτα τηλέφωνο; Να αναφέρω απλά ότι δε με πήραν καν για αντιπρόταση από την Cosmote. Μιλάω για 2 συμβόλαια gigamax unlimited. 2 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 1 hour ago, djuan1988 said: Να αναφέρω απλά ότι δε με πήραν καν για αντιπρόταση από την Cosmote. Μιλάω για 2 συμβόλαια gigamax unlimited. Έκανες ενεργοποίηση στον νέο πάροχο και τίποτα. Μήπως επειδή έπεσαν οι γιορτές πάνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 1 hour ago, djuan1988 said: Να αναφέρω απλά ότι δε με πήραν καν για αντιπρόταση από την Cosmote. Μιλάω για 2 συμβόλαια gigamax unlimited. Το ίδιο και σε εμένα την προηγούμενη φορά που είχα κάνει φορητότητα από την Cosmote σε Vodafone, πριν από 2 χρόνια περίπου, δεν με κάλεσε κανείς... Η πλάκα είναι πως άρχισαν πάλι να καλούν από Cosmote για προσφορά, όχι αντιπροσφορά, μετά από 4-5 μήνες αφού είχα πάει στην Vodafone! Οπότε τους την "έλεγα" κάθε φορά που με καλούσαν, ξαλάφρωνα και τους το έκλεινα... Τελικά έφυγα από την Vodafone πάνω στον χρόνο ατελώς λόγο κακής κάλυψης... 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 24 minutes ago, jimmis11 said: Τελικά έφυγα από την Vodafone πάνω στον χρόνο ατελώς λόγο κακής κάλυψης... Που είχες κακή κάλυψη αν επιτρέπεται; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λέοντος Σοφού με Φράγκων) όπου και εργαζόμουν. Βέβαια εκμεταλλεύθηκα το γεγονός ότι στον εσωτερικό χώρο της εργασίας μου δεν έπιανε σχεδόν καθόλου... 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου (edited) 10 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έκανες ενεργοποίηση στον νέο πάροχο και τίποτα. Μήπως επειδή έπεσαν οι γιορτές πάνω 10 ώρες πριν, jimmis11 said: Το ίδιο και σε εμένα την προηγούμενη φορά που είχα κάνει φορητότητα από την Cosmote σε Vodafone, πριν από 2 χρόνια περίπου, δεν με κάλεσε κανείς... Η πλάκα είναι πως άρχισαν πάλι να καλούν από Cosmote για προσφορά, όχι αντιπροσφορά, μετά από 4-5 μήνες αφού είχα πάει στην Vodafone! Οπότε τους την "έλεγα" κάθε φορά που με καλούσαν, ξαλάφρωνα και τους το έκλεινα... Τελικά έφυγα από την Vodafone πάνω στον χρόνο ατελώς λόγο κακής κάλυψης... Μόλις έγραψα το μήνυμα πήραν τη σύζυγο τηλέφωνο και τους είπε να πάρουν εμένα. Δε με πήραν μέχρι τις 17:00 και πήρα εγώ στο τηλέφωνο που την κάλεσαν. Μου έδωσε το unlimited στα 21,90€ και 3 μήνες δώρο. Δε φαινόταν η αίτηση φορητότητας για το ένα νούμερο και μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει μόνο την τιμή χωρίς τους μήνες δώρο για το δεύτερο. Δέχθηκα για το πρώτο και αρνήθηκα για το δεύτερο, καθώς λογικά αύριο θα φανεί η αίτηση φορητότητας. Μου ζήτησε να ακυρώσω εγώ την αίτηση προς τη Nova με τηλέφωνο προς το 13899. Έτσι είναι η διαδικασία; Δεν το κάνουν αυτοί αυτόματα; Το έκανα βέβαια άμεσα. Σε μισή ώρα ξαναπήραν, δεν ανέφερα τίποτα για την άλλη συνομιλία και μου έδωσε το unlimited και για τα 2 κινητά στα 19,90€ και 3 μήνες δώρο. Μου είπε απλά να το κάνουμε αύριο που θα φανεί η φορητότητα και στο δεύτερο νούμερο. Ελπίζω αύριο να μη μου πουν ότι δε βλέπουν φορητότητα στο νούμερο που την ακύρωσα εγώ. Ελπίζω να μην μπέρδεψα όποιον κάθισε να το διαβάσει. Edited 7 Ιανουαρίου by djuan1988 8 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, djuan1988 said: Μόλις έγραψα το μήνυμα πήραν τη σύζυγο τηλέφωνο και τους είπε να πάρουν εμένα. Δε με πήραν μέχρι τις 17:00 και πήρα εγώ στο τηλέφωνο που την κάλεσαν. Μου έδωσε το unlimited στα 21,90€ και 3 μήνες δώρο. Δε φαινόταν η αίτηση φορητότητας για το ένα νούμερο και μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει μόνο την τιμή χωρίς τους μήνες δώρο για το δεύτερο. Δέχθηκα για το πρώτο και αρνήθηκα για το δεύτερο, καθώς λογικά αύριο θα φανεί η αίτηση φορητότητας. Μου ζήτησε να ακυρώσω εγώ την αίτηση προς τη Nova με τηλέφωνο προς το 13899. Έτσι είναι η διαδικασία; Δεν το κάνουν αυτοί αυτόματα; Το έκανα βέβαια άμεσα. Σε μισή ώρα ξαναπήραν, δεν ανέφερα τίποτα για την άλλη συνομιλία και μου έδωσε το unlimited και για τα 2 κινητά στα 19,90€ και 3 μήνες δώρο. Μου είπε απλά να το κάνουμε αύριο που θα φανεί η φορητότητα και στο δεύτερο νούμερο. Ελπίζω αύριο να μη μου πουν ότι δε βλέπουν φορητότητα στο νούμερο που την ακύρωσα εγώ. Ελπίζω να μην μπέρδεψα όποιον κάθισε να το διαβάσει. Ίσως μπερδεύτηκα με όλη αυτή την αφήγηση, αλλα αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν, για το 2ο νούμερο, να εμφανιστει στην Cosmote αύριο η φορητότητα προς Νοβα, ενώ πήρες σήμερα τηλέφωνο και την ακύρωσες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου 4 minutes ago, opmgls said: Ίσως μπερδεύτηκα με όλη αυτή την αφήγηση, αλλα αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν, για το 2ο νούμερο, να εμφανιστει στην Cosmote αύριο η φορητότητα προς Νοβα, ενώ πήρες σήμερα τηλέφωνο και την ακύρωσες... Για το νούμερο που φαίνεται η αίτηση φορητότητας και μου έδωσαν προσφορά πήρα τηλ για ακύρωση, όχι για αυτό που δε φαίνεται. 3 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, djuan1988 said: Μόλις έγραψα το μήνυμα πήραν τη σύζυγο τηλέφωνο και τους είπε να πάρουν εμένα. Δε με πήραν μέχρι τις 17:00 και πήρα εγώ στο τηλέφωνο που την κάλεσαν. Μου έδωσε το unlimited στα 21,90€ και 3 μήνες δώρο. Δε φαινόταν η αίτηση φορητότητας για το ένα νούμερο και μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει μόνο την τιμή χωρίς τους μήνες δώρο για το δεύτερο. Δέχθηκα για το πρώτο και αρνήθηκα για το δεύτερο, καθώς λογικά αύριο θα φανεί η αίτηση φορητότητας. Μου ζήτησε να ακυρώσω εγώ την αίτηση προς τη Nova με τηλέφωνο προς το 13899. Έτσι είναι η διαδικασία; Δεν το κάνουν αυτοί αυτόματα; Το έκανα βέβαια άμεσα. Σε μισή ώρα ξαναπήραν, δεν ανέφερα τίποτα για την άλλη συνομιλία και μου έδωσε το unlimited και για τα 2 κινητά στα 19,90€ και 3 μήνες δώρο. Μου είπε απλά να το κάνουμε αύριο που θα φανεί η φορητότητα και στο δεύτερο νούμερο. Ελπίζω αύριο να μη μου πουν ότι δε βλέπουν φορητότητα στο νούμερο που την ακύρωσα εγώ. Ελπίζω να μην μπέρδεψα όποιον κάθισε να το διαβάσει. Ο παλιός πάροχος δεν μπορεί να ακυρώσει φορητότητα, πρέπει να το κάνει ο συνδρομητής με τον νέο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 hour ago, minast said: Ο παλιός πάροχος δεν μπορεί να ακυρώσει φορητότητα, πρέπει να το κάνει ο συνδρομητής με τον νέο. Και που το έκανα πάλι γύρισε σε Nova μετά από κάποιες ώρες. 1 3 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, djuan1988 said: Και που το έκανα πάλι γύρισε σε Nova μετά από κάποιες ώρες. Αυτή η nova το κάνει συχνά.Παρά το γεγονός ότι ακυρώνεις εγκαίρως τραβάει τη γραμμή. Έχε το νου σου μη σε χρεώσουν και τέλος πρόωρης αποχώρησης. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, boban3 said: Αυτή η nova το κάνει συχνά.Παρά το γεγονός ότι ακυρώνεις εγκαίρως τραβάει τη γραμμή. Έχε το νου σου μη σε χρεώσουν και τέλος πρόωρης αποχώρησης. Σε F2G πήγα, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Με πήραν σήμερα και για το δεύτερο νούμερο και μου λέει 20,95 αντί για 19,90 γιατί δεν έχει φύγει για Nova. Αν είχε φύγει θα ήταν 19,90 και αυτό. Εντάξει είναι αηδιαστική η κατάσταση με τις προσφορές και τις φορητότητες. Ελπίζω να μη μεταφέρει η Nova και το δεύτερο, ώστε να τελειώνω μια ώρα αρχίτερα με τα καραγκιοζιλίκια τους. 3 ώρες πριν, djuan1988 said: Ελπίζω να μη μεταφέρει η Nova και το δεύτερο, ώστε να τελειώνω μια ώρα αρχίτερα με τα καραγκιοζιλίκια τους. Το μετέφερε και αυτό! Απίστευτη ταλαιπωρία... 3 1 1 1 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Και τώρα πρέπει να σας σταλούν νέες σιμ; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Και τώρα πρέπει να σας σταλούν νέες σιμ; Αν έχει κρατήσει τις παλιές, λογικά όχι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Antonio21 said: Και τώρα πρέπει να σας σταλούν νέες σιμ; Στη γυναίκα μου όχι, κράτησε την παλιά και έχει ήδη γυρίσει στην Cosmote (έγινε μέσα σε 8 ώρες). Εγώ είχα esim, μου ανέφεραν ότι δεν μπορούν να την επαναφέρουν και πρέπει να περιμένω να έρθει νέα sim την Τρίτη. 7 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Ξέρει κανείς για κατάργηση μιας εκ των 2 extra data sim που έχω εάν θέλει φυσική παρουσία σε κατάστημα ή γίνεται τηλεφωνικά? 3 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, CptBill said: Ξέρει κανείς για κατάργηση μιας εκ των 2 extra data sim που έχω εάν θέλει φυσική παρουσία σε κατάστημα ή γίνεται τηλεφωνικά? και απαντωντας στον εαυτο μου, ναι γινεται τηλεφωνικα 🙂 5 4 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts