ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Απίστευτα εντυπωσιακή η προσφορά...καλά πως ετσι.από μόνοι τους; Και με μόνο ένα νούμερο; send from my Mate 20pro beast Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Απίστευτα εντυπωσιακή η προσφορά...καλά πως ετσι.από μόνοι τους; Και με μόνο ένα νούμερο; send from my Mate 20pro beastΑν και όλες μου οι υπηρεσίες είναι στην Cosmote (VDSL 100, Cosmote TV, 2 κινητά το δικό μου και της γυναίκας μου) η ανανέωση αυτή ήρθε από μόνη της και για τα 2 κινητά η ίδια. Το καλύτερο όμως δε σας το έδειξα.... Πέραν των 2000 λεπτών προς όλους, κράτησα και τα 1000 λεπτά που έχω προς το άλλο κινητό Cosmote One της γυναίκας μου. 1000 λεπτά εγώ προς εκείνην, και άλλα 1000 εκείνη προς εμένα. Τί στο καλό, στραγάλια είναι;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190408/7589175f11a605a99368b9c5c9af9356.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Προσφορά ανανέωσης για 2 χρόνια. Νομίζω είναι εξαιρετική. Την αποδέχτηκα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190407/a91863e10d4cb68883134b0297af6f29.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤζακ ποτ! Πριν την ανανέωση ποιο πρόγραμμα είχες το L ή κάποιο άλλο? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited April 11, 2019 by XP130TD Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Αν και όλες μου οι υπηρεσίες είναι στην Cosmote (VDSL 100, Cosmote TV, 2 κινητά το δικό μου και της γυναίκας μου) η ανανέωση αυτή ήρθε από μόνη της και για τα 2 κινητά η ίδια. Το καλύτερο όμως δε σας το έδειξα.... Πέραν των 2000 λεπτών προς όλους, κράτησα και τα 1000 λεπτά που έχω προς το άλλο κινητό Cosmote One της γυναίκας μου. 1000 λεπτά εγώ προς εκείνην, και άλλα 1000 εκείνη προς εμένα. Τί στο καλό, στραγάλια είναι;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190408/7589175f11a605a99368b9c5c9af9356.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχω μείνει άναυδος Edited April 11, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Προφανώς θα μέτρησε οτι όλες οι υπηρεσίες είναι στην cosmote. Δεν συνηθίζουν να κάνουν τόσο καλές προσφορές. send from my Mate 20pro beast Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Πάλι ακριβό είναι αν σκεφτείς οτι έχει ο άνθρωπος όλες τις υπηρεσίες του στην εταιρία. Όταν το δούμε με αυτήν την τιμή ως κανονική του πακέτου χωρίς έκπτωση θα είμαστε σε καλό δρόμο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 (edited) Καταρχάς στελνεις τόσα πολλά sms? Τα μιλας τα 2000 προς ολους; Με 30€ κάρτα στο wu παίρνεις 3 reloadit δηλαδή ηδη 5.2gb που μεταφέρονται απο μήνα σε μήνα συν παρε μοιρασε. Με 26.85€ υπολοιπο καρτας παίρνεις 3 φορες το πακετο των 8.5€ και μεταφερόμενα λεπτά έστω 3λεπτα.900 προς ολους και 1200 να μιλας με το έτερο ήμισυ. Αν τα μιλας τα 2000 αλλάζει.. Αλλιως πανάκριβο Edited April 9, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καταρχάς στελνεις τόσα πολλά sms? Τα μιλας τα 2000 προς ολους; Με 30€ κάρτα στο wu παίρνεις 3 reloadit δηλαδή ηδη 5.2gb που μεταφέρονται απο μήνα σε μήνα συν παρε μοιρασε. Με 26.85€ υπολοιπο καρτας παίρνεις 3 φορες το πακετο των 8.5€ και μεταφερόμενα λεπτά έστω 3λεπτα.900 προς ολους και 1200 να μιλας με το έτερο ήμισυ. Αν τα μιλας τα 2000 αλλάζει.. Αλλιως πανάκριβο Ισχύει το ίδιο θα έγραφα μόλις και διάβασα το μήνυμα σου. Αν ο φίλος τα μιλάει και στέλνει και μπόλικα SMS όμως αξίζει το πρόγραμμα του. Αλλιώς αυτό που έγραψες συμφέρει περισσότερο μιας και μεταφέρονται και τα λεπτά κάθε μήνα και μπορεί ένα μήνα να βγει 8.5 ευρώ μόνο ενώ το πάγιο είμαι κάθε μήνα 33 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Τα 2000' προς όλους συμφέρουν άτομα που κάνουν πολλές κλήσεις λόγο εργασίας, σε διάφορα νούμερα (είτε σταθερά, είτε μεικτά). Άτομα που μιλάνε πολλοί. Συν ότι υπάρχει η χρέωση ανά 60". Οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Άρα η ελάχιστη διάρκεια κλήσης (3') που προσφέρει το What's Up, μπορεί να μη συμφέρει σε σχέση με τα 60" του συμβολαίου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Υπάρχει και το frog Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Στο frog το μέγιστο που μπορεις να πάρεις ειναι 480' προς ολους σε εβδομάδα διπλασιασμού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. April 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Τα posts σχετικά με την σταθερή μεταφέρθηκαν στην σωστή ενότητα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7821186#post7821186 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βλέπεις σε συμβόλαιο με μηδενικό χρόνο ομιλίας την τρέχουσα χρέωση πριν τελειώσει ο μήνας; Ευχαριστώ. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βλέπεις σε συμβόλαιο με μηδενικό χρόνο ομιλίας την τρέχουσα χρέωση πριν τελειώσει ο μήνας; Ευχαριστώ.Μέσω της εφαρμογής έχεις δοκιμάσει να δεις τί δείχνει; Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βλέπεις σε συμβόλαιο με μηδενικό χρόνο ομιλίας την τρέχουσα χρέωση πριν τελειώσει ο μήνας; Ευχαριστώ. Καλησπέρα, Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Η χρέωση αναγράφεται σε κάθε μηνιαίο λογαριασμό και μόνο εκεί. Είτε σε έντυπη μορφή, είτε ηλεκτρονικά μέσω του My Cosmote/app. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μπηκα στο site της cosmote σημερα εντελως τυχαια και ειδα οτι ανακοινωσε νεο COSMOTE Mobile XL συμβλαιο το οποιο δινει Απεριόριστα Λεπτά προς όλους & 4000 SMS προς όλους & 15 GB για πλοήγηση στο Internet με αρχικη τιμη 89,90 Εγω τωρα ειμαι στο παλιο XL με 2,8+1 giga και βλεπωντας οτι με φτανω πλεον οριακα τα mb πειρα ενα τηλεφωνο να ρωτησω αν μπορω να μεταβω στο καινουργιο και γινεται χωρις να ανανωθει το υπολοιπο του χρονου να μεταβω στο νεο απο 30ευρω που ειμαι τωρα με 34ευρω τελικη τιμη. Νομιζω πως αξιζει με διαφορα 4 ευρω καθαρα για τα giga. Τι λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Δηλαδή από 89,90 σου το άφησαν 34 €; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Μπηκα στο site της cosmote σημερα εντελως τυχαια και ειδα οτι ανακοινωσε νεο COSMOTE Mobile XL συμβλαιο το οποιο δινει Απεριόριστα Λεπτά προς όλους & 4000 SMS προς όλους & 15 GB για πλοήγηση στο Internet με αρχικη τιμη 89,90 Εγω τωρα ειμαι στο παλιο XL με 2,8+1 giga και βλεπωντας οτι με φτανω πλεον οριακα τα mb πειρα ενα τηλεφωνο να ρωτησω αν μπορω να μεταβω στο καινουργιο και γινεται χωρις να ανανωθει το υπολοιπο του χρονου να μεταβω στο νεο απο 30ευρω που ειμαι τωρα με 34ευρω τελικη τιμη. Νομιζω πως αξιζει με διαφορα 4 ευρω καθαρα για τα giga. Τι λετε ? Φυσικά και αξίζει Από τα 89 ευρώ στα 34 και θα έχεις τόσα πολλά mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Το ρωτάς; λες ναι αμέσως όταν ακούς τέτοιες προσφορές γιατί αν αλλάξουν γνώμη θα κλαις. Εγώ με 35€ έχω 500 προς όλους και 23GB. Οπότε καταλαβαίνεις ότι τα 34 για ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ κα τα 15gb αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Δηλαδή από 89,90 σου το άφησαν 34 €; Δεν μου το άφησαν είμαι ήδη στο XL(παλαιο) και οι εκπτώσεις που έχω παραμένουν ίδιες όπως και η διάρκεια του συμβολαίου και βγαίνει τελικη τιμή 34 σύνολο. Ειδάλλως δεν θα μου διναν με τίποτα αυτήν τιμή απλά παραμένουν όλες οι εκπτώσεις που έχω Ναι Tony την έκανα τελικά την αλλαγή στο νέο Edited April 17, 2019 by GreekMu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Άντε με το καλό και απεριόριστα δεδομένα σε ποιο λογική τιμή :) Edited April 17, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Δεν μου το άφησαν είμαι ήδη στο XL(παλαιο) και οι εκπτώσεις που έχω παραμένουν ίδιες όπως και η διάρκεια του συμβολαίου και βγαίνει τελικη τιμή 34 σύνολο. Ειδάλλως δεν θα μου διναν με τίποτα αυτήν τιμή απλά παραμένουν όλες οι εκπτώσεις που έχω Ναι Tony την έκανα τελικά την αλλαγή στο νέο Καλά έκανες και το πήρες σε αυτή την τιμή. Μέχρι του χρόνου που μπορεί να αλλάξει ακόμα περισσότερο το τοπίο είναι καλή τιμή. Στην κανονική του τιμή είναι ληστρικό ακόμα για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αμα βαλω προγραμμα mobile internet (τωρα ειδικα που δινουν και μπολικα GB με λιγα λεφτα) στο θεμα τηλεφωνιας τι κανουμε; θα μπορουμε να ενεργοποιησουμε καποιο πακετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Μπορείς να βάλεις το πρόγραμμα Mobile Internet που θες σε νέο αριθμό και να μοιράζονται τα GB και στην σύνδεση κινητής που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgr1972 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθειά σας σχετικά με την καταγγελία σύμβασης που θέλω να κάνω λόγω των αυξήσεων που αναγράφονται στο τελευταίο λογαριασμό. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής για να μην πληρώσω τίποτα, πρώτον ζητάω καταγγελία σύμβασης και να γίνει το νούμερο μου what's up και εν συνεχεία μεταβαίνω στη Vodafone που έχω μια πολύ καλή προσφορά ή κάνω αίτημα φορητοτητας στη Vodafone και ενημερώνω την cosmote ότι έχω κάνει αίτημα φορητοτητας και να γίνει χωρίς ποινή και τους λέω για τη καταγγελία σύμβασης; οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts