doganos Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Katarxas nomizw oti den 8a pareis tin siskevh 370 oso kanei ston germano lianikh timi +fpa. Enas filos pio panw h8ele na parei to N70 kai i cosmote tou to dine 380 euro. Prepei na sou dwsoun mia lista o germanos pou leei ka8e kinito poso 8a to pareis ESY, asxeta me to poso kanei stin agora. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonix Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Εχω καρτοκινητό και θελω να το κάνω σύνδεση.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω εκκαθαριστικό της εφορίας παρα μόνο βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ που το ειχα παρει από την ΔΥΟ και λέει την διεύθηνση του σπιτιού. Γίνεται με αυτό το χαρτί να κάνω σύνδεση; ligo duskolo giati apo ti ksero thelei na exeis opos dipote ekatharistiko gia na doun to eisodima sou.. kaneis forologiki dilosi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Εχω καρτοκινητό και θελω να το κάνω σύνδεση.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω εκκαθαριστικό της εφορίας παρα μόνο βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ που το ειχα παρει από την ΔΥΟ και λέει την διεύθηνση του σπιτιού. Γίνεται με αυτό το χαρτί να κάνω σύνδεση; Η βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ και η ταυτότητα σου αρκούν για να το κάνεις σύνδεση!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 elpizo na exeis dikio giati se alla magazia to k750 kanei 330 euro... :rolleyes: Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jara Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 pira simera tilefono ton germano. eimai se cosmote 240 kai exo epidotisi 100 euro. zitisa to SE k750i kai tha to exo tin paraskevi to mesimeri plironodas 231 euro. ade na erthei me to kalo! :rolleyes: elpizo na exei ola ta accesoir kai na min einai vodafone live... :X tous exo ikanous! :w00t: EEELA ston papou! :tease: Παράθεση fully working iwhore!:drool: Yeah baby! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Mallon exw adiko. Egw TIM pou phra mia fora epidothsh to K750 (eixe 1 week pou protobgike) to phra girw sta 300 euro. Ara pio ligo apo oso kanei an to eperna kanonika. (TIM etairiko paketo). Twra afto ginetai mono stin TIM? Den 3erw ti na pw... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Τώρα που που μπορούμε να μεταφέρουμε τον αχρησιμοποίητο δωρεάν χρόνο ομιλίας σε επόμενο μήνα, μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει τρόπος να μάθω το δωρεάν χρόνο ομιλίας που μεταφέρθηκε από τον προηγούμενο μήνα στον τρέχοντα! Ευχαριστώ! Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonix Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Τώρα που που μπορούμε να μεταφέρουμε τον αχρησιμοποίητο δωρεάν χρόνο ομιλίας σε επόμενο μήνα, μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει τρόπος να μάθω το δωρεάν χρόνο ομιλίας που μεταφέρθηκε από τον προηγούμενο μήνα στον τρέχοντα! Ευχαριστώ! dustixos den mas dinete auti i dinatotita.. o monos tropos einai o mpakalistikos na metras apo ton analutiko logariasmo poso exeis milisei kai na min ksexnas tin elaxisti xreosi 30 sec.. alla einai poli kourastiko.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verbo Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Καλησπέρα παιδιά, Έχω 2 αριθμούς Cosmote με συμβόλαιο στο όνομά μου, και επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά νέας συσκευής ρώτησα την εξυπ. πελατών για το αν έχω επιδότηση. Μου είπαν ότι υπάρχει δυνατότητα επιδότησης και στα δύο νούμερα (100 και 95 ευρώ έκαστο) αλλά ΔΕΝ γίνεται συμψηφισμός τους... νομίζω όμως ότι η voda επιτρέπει κάτι τέτοιο.... Έχετε ακούσει κάτι σχετικό??? Ευχαριστώ Παράθεση The best is yet to come.... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Μια και μιλάμε για επιδοτήσεις, τελικά υπάρχει διαθέσιμη η i-mode έκδοση του 6680? Επιδοτείται περισσότερο σαν i-mode συσκευή? Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
communic8 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 hi guyz. eipa na sas apantiso se merika erotima oson afora tin politiki tis cosmote mexri simera. 1) mias kai i cosmote exei polous sinergates (oteshop,valuenet,spacephone etc) den ginete na pernete tis anaba8misis sas apo opou dipote ala mono apo antiprosopo tis arxikis etairias pou kanate to proto simbolaio. 2) i epidotisis siskeyis den ipologizete pleon apo poso sas erxete o logariasmos ka8e mina ala apo to pagio pou exete. 3) den mporite gia na sindiasete tis epidotisis mazi gia na parete kapio modelo pio ftina. 4) simferi oikonomika na bgalete kainourgia sindesi kai oxi na kanete anaba8misi ka8e xrono.to mono arnitiko einai pos ka8e fora 8a xriazete na alaksete noumero, ektos an zitisete diakopi simboleo kai tous pite na kanoune to iparxon noumero cosmokarta, meta apo 30 meres xrisi tou ari8mou os cosmokarta mporite na kanete nea sindesi me tin cosmote (xoris epibarinsi) kai na diatirisete to noumero sas, etsi kratate to noumero tilefonou pou exete kai pernete tin plires epidotisi siskeys. 5) se ka8e erotisi sas sta katastimata gia kinita me sindesi prepei na kanete sigoura pos i times gia to kinito einai gia ta original kinita oxi vodafone live siskeyes pou exoune iposti alagi sto menu kai meriko kleidoma se kapies litourgies opos bluetooth file sending kai MP3 ringtones. ta leme :alien: Παράθεση its only life :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; UIQ; 305) Opera 6.30 [en]) hi guyz. eipa na sas apantiso se merika erotima oson afora tin politiki tis cosmote mexri simera. 1) mias kai i cosmote exei polous sinergates (oteshop,valuenet,spacephone etc) den ginete na pernete tis anaba8misis sas apo opou dipote ala mono apo antiprosopo tis arxikis etairias pou kanate to proto simbolaio. 2) i epidotisis siskeyis den ipologizete pleon apo poso sas erxete o logariasmos ka8e mina ala apo to pagio pou exete. 3) den mporite gia na sindiasete tis epidotisis mazi gia na parete kapio modelo pio ftina. 4) simferi oikonomika na bgalete kainourgia sindesi kai oxi na kanete anaba8misi ka8e xrono.to mono arnitiko einai pos ka8e fora 8a xriazete na alaksete noumero, ektos an zitisete diakopi simboleo kai tous pite na kanoune to iparxon noumero cosmokarta, meta apo 30 meres xrisi tou ari8mou os cosmokarta mporite na kanete nea sindesi me tin cosmote (xoris epibarinsi) kai na diatirisete to noumero sas, etsi kratate to noumero tilefonou pou exete kai pernete tin plires epidotisi siskeys. 5) se ka8e erotisi sas sta katastimata gia kinita me sindesi prepei na kanete sigoura pos i times gia to kinito einai gia ta original kinita oxi vodafone live siskeyes pou exoune iposti alagi sto menu kai meriko kleidoma se kapies litourgies opos bluetooth file sending kai MP3 ringtones. ta leme :alien: Μπορούμε να αμφισβητήσουμε κάποια απο αυτά που λές ή δεν κάνει?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 4) simferi oikonomika na bgalete kainourgia sindesi kai oxi na kanete anaba8misi ka8e xrono.to mono arnitiko einai pos ka8e fora 8a xriazete na alaksete noumero, ektos an zitisete diakopi simboleo kai tous pite na kanoune to iparxon noumero cosmokarta, meta apo 30 meres xrisi tou ari8mou os cosmokarta mporite na kanete nea sindesi me tin cosmote (xoris epibarinsi) kai na diatirisete to noumero sas, etsi kratate to noumero tilefonou pou exete kai pernete tin plires epidotisi siskeys. το μεγαλυτερο προβλημα καποιου που θελει να παρει μια καινουργια συσκευη ειναι οτι με την επιδοτηση κερδιζει λιγοτερα σε σχεση με το να κανει καινουργιο συμβολαιο, εκτος και κανει τρελους λογαριασμους, ποτε θα χει μια καπως καλη επιδοτηση....γινεται μια συνδεση να την κανουμε καρτα; Αν ναι, τοτε ευκολα μπορουμε να παρουμα μια καινουργια, και να κανουμε εκτροπη κλησης του παλιου αριθμου μας, στον καινουργιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Ρε παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος, γιατί θα τρελαθώ με τους ανόητους στην COSMOTE; Μπορεί τελικά κάποιος που είναι ανήλικος κι έχει και ταυτότητα και ΑΦΜ (κι όμως!) να ζητήσει καινούργια σύνδεση με συμβόλαιο; Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών λέει ναι, τα καταστήματα λένε όχι. Εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Δεν μοιάζει λογικό να δίνεται επιδότηση με βάση το πάγιο και όχι με βάση το ύψος των μηνιαίων λογαριασμών σου, όπως είχα την εντύπωση ότι συμβαίνει μέχρι τώρα... Στη voda έχω την αίσθηση ότι συμφέρει περισσότερο η αναβάθμιση και όχι το νέο συμβόλαιο. Αν ισχύει αυτό είναι καλό, να γλυτώσουμε από "ιπτάμενους" συνδρομητές... Στην κοσμοτέ έχω καταλάβει ότι συμφέρει περισσότερο η νέα σύνδεση. Δεν είναι και πολύ σωστό. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν να εκτιμούν τους παλιούς πιστούς πελάτες και όχι τον ευκαιριακό συνδρομητή που κάνει συμβόλαιο για να πάρει την Χ συσκευή... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Ναι αλλά αυτός ο ευκαιριακός πελάτης δεν είναι μόνο ένας. Ένας από δω ένας απο κει στο τέλος και οι πελάτες μένουν ευχαριστημένοι και η εταιρεία (συγκεκριμένα η COSMOTE) πετυχαίνει καινούργιες συνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Παιδιά σημασία παίζει το ύψος του λογαριασμού πιό πολύ και όχι μόνο τι πάγιο έχει ο καθένας!! Και πολλά άλλα βέβαια!! Εχω πελάτη που είναι στο βασικό 1 και είχε επιδότηση 300 ευρώ!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 γινεται μια συνδεση να την κανουμε καρτα; κανεις δεν ξερει;.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Σύνδεση με βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ και ταυτότητα είχα κάνει πριν χρόνια σε OTE shop. Αλλά δεν ήμουν ανήλικος... Ίσως στο online τσεκάρισμα που σου κάνουν να "χτυπάει" ότι είσαι ανήλικος. Αν ισχύει αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Καλού κακού κάνε μια προσπάθεια και σε ένα OTE shop... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Δεν περνάει απο το σύστημα!! Πήγα να περάσω μία πρίν λίγες μέρες σε κάποιο άτομο που ήθελε λίγες μέρες για να κλείσει τα 18 και με σταμάτησε το σύστημα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 γινεται μια συνδεση να την κανουμε καρτα; κανεις δεν ξερει;.... Μάλλον επειδή έχει απαντηθεί άπειρες φορές η ερώτησή σου βαριούνται να σου απαντήσουν. Ναι, γίνεται... Ρώτα το cc για λεπτομέρειες... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Πολύ μ.....ς είναι! Τέσπα, ευχαριστώ για την πληροφορία σας παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Μάλλον επειδή έχει απαντηθεί άπειρες φορές η ερώτησή σου βαριούνται να σου απαντήσουν. Ναι, γίνεται... Ρώτα το cc για λεπτομέρειες... thanks φιλε...θα παρω στο 1838 να ρωτησω πως γινεται και τι κοστιζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Cosmote 480 epidotish 135 euro kanoniki siskevh, 170 siskevh i-mode. * Vodafone 120 epidotish apo 90 mexri 220 euro analogos tin siskevh... ** * Logiariasmoi peripoy 70-80 euro to mina. ** Logariasmoi peripoy 40-50 euro to mina. Ta simperasmata dika sas... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Κι εγω €135 αναβαθμιση με το προγραμα 240 λεπτα χρονο ομιλιας. Εχω μια ερωτηση...το Ν70 κανει €450 στο Oteshop και στο Cosmote 480 κανει €223. Εγω που θελω να αλλαξω το προγραμμα μου και θελω να το κανω 480 λεπτα χρονο ομιλιας θα μετρησει η επιδοτιση εκει; Η πρεπει να αλλαξω νουμερο για να το παρω ποιο φθηνο; Δηλαδη...θα πληρωσω €223 μειων €135 την επιδοτηση, €88...η €450 μειων €135...€315, και απλα μου αλλαζουν το προγραμμα; Πως δουλευει εκει η επιδοτηση; Ευχαριστω παιδια... Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts