vitriolis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 στειλε 4g στο 1333 Θα έχω επιπλέον χρεώσεις ή είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Θα έχω επιπλέον χρεώσεις ή είναι το ίδιο; Για το μηνυμα δεν εχεις χρεωση ουτε για το 4g απο τη στιγμη που μπορεις να το ενεργοποιησεις και εχεις mb στο πακετο σου...απλα θα στα τρωει λιγο πιο γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Λάθος thread .Το μετέφερα 'Χθες πρόταση από ΟΤΕ ενόψει πρόθεσης φορητότητας για 24άρι,απεριόριστα και 5 ώρες κινητά στα 29,90" Edited August 1, 2014 by rafm Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 μετά από φορητότητα προς vodafone συμφωνησα να παραμεινουν 2 γραμμές στην cosmote.ελπίζω να μη μου βγάλουν τα συκώτια τώρα με την ακύρωση της φορητότητας.Ήδη έστειλα τα απαραίτητα φαξ και αναμένω τη δευτέρα να μιλήσω και με το τμήμα φορητότητας της vodafone για να ξεμπερδεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_net Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εχω το cosmote απεριοριστα 65me 1500 σε ολα τα δικτυα 1500 sms 1500 mb Και εδεινα 24 ευρω το μηνα.Τωρα ληγει το συμβολαιο και το ιδιο πακετο με την προσφορα τους θα το πληρωνω 50 ευρω.θελω να φυγω να ερθω vodafone Εχετε κανενα τηλ απο vodafone για να καλεσω γιατι το red1 με 20κατι ευρω θα ειναι τελεια. Καλεσα στο κεντρικο της vodafone και δεν μου εκαναν μια καλη προσφορα Μαλλον πρεπει να καλεσω σε καποιο νουμερο απο αυτα που σας/μας καλλουν για προσφορα φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εχω το cosmote απεριοριστα 65me 1500 σε ολα τα δικτυα 1500 sms 1500 mb Και εδεινα 24 ευρω το μηνα.Τωρα ληγει το συμβολαιο και το ιδιο πακετο με την προσφορα τους θα το πληρωνω 50 ευρω.θελω να φυγω να ερθω vodafone Εχετε κανενα τηλ απο vodafone για να καλεσω γιατι το red1 με 20κατι ευρω θα ειναι τελεια. Καλεσα στο κεντρικο της vodafone και δεν μου εκαναν μια καλη προσφορα Μαλλον πρεπει να καλεσω σε καποιο νουμερο απο αυτα που σας/μας καλλουν για προσφορα φορητοτητας. 20 κατι που λες δεν παιζει με τιποτα τετοια εποχη και ειδικα για μια μονο γραμμη.περιμένεις λογικά μετά τις 15 αυγούστου που θα βγάλουν σε προσφορά το red 1 και βλεπεις τι θα σου δώσουν.Πάντως κάτω απο 32 ευρώ δεν υπάρχει αυτό το διάστημα το red 1 και μόνο αν πετυχεις κάτι καλύτερο σε κατάστημα(αρκετά εως εξαιρετικά δυσκολο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μήπως θυμάται κάποιος για πόσο διάστημα μπορούν να σε καλούν ως what's up (οι φίλοι που έχουν what's up) από τη στιγμή που μετατρέπεις το what's up σε συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μήπως θυμάται κάποιος για πόσο διάστημα μπορούν να σε καλούν ως what's up (οι φίλοι που έχουν what's up) από τη στιγμή που μετατρέπεις το what's up σε συμβόλαιο; Για μηδέν ημέρες μετά την μετατροπή σε συμβόλαιο . . . . Για 365 μετά την μετατροπή σε καρτο-συμβόλαιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macom162 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 20 κατι που λες δεν παιζει με τιποτα τετοια εποχη και ειδικα για μια μονο γραμμη.περιμένεις λογικά μετά τις 15 αυγούστου που θα βγάλουν σε προσφορά το red 1 και βλεπεις τι θα σου δώσουν.Πάντως κάτω απο 32 ευρώ δεν υπάρχει αυτό το διάστημα το red 1 και μόνο αν πετυχεις κάτι καλύτερο σε κατάστημα(αρκετά εως εξαιρετικά δυσκολο) Εμένα πάντως με πήραν τηλ απο Cosmote και μου προσέφεραν το 65 Plus μαζί με έκπτωση αποτο σταθερό που ήδη έχω στα 24 ευρώ για δωδεκάμηνο συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εμένα πάντως με πήραν τηλ απο Cosmote και μου προσέφεραν το 65 Plus μαζί με έκπτωση αποτο σταθερό που ήδη έχω στα 24 ευρώ για δωδεκάμηνο συμβόλαιο. Μηπως εχεις κρατησει το νουμερο που σε καλεσε; Αυτη ειναι πραγματι πολυ καλη προσφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Επιβεβαιώνω κι εγώ, πως με φορητότητα μου έδωσαν σε συνδυασμό κινητής και του σταθερού το 65 στα 24 κάτι.Αλλά δεν παίζει καθόλου το 12μηνο,αλλά το 18μηνο.Τους κούρασα αρκετά δυστυχώς όμως δεν το δίνουν στους 12 μήνες. Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει ακόμα το συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο στην cosmote; Αν ναι, έχει τίποτα ψιλά γράμματα πχ να πρέπει να κάνεις κά- ποιές κλήσεις/sms στο χρόνο, διαφορετικά να χάνεις το νού- μερο ή κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ναι υπάρχει. Αν δεν το χρησιμοποιήσεις για 6 μήνες χάνεται ο αριθμός. Οπότε κάνεις μία κλήση στο 6μηνο για να διατηρείς τον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 εγω τους καλεσα σημερα και μου εδιναν το plus 45 στα 32€:mad: Αυριο πρωι πρωι την κανω για αλλου:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aris84 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Η αλήθεια είναι οτι επείδη δουλεύω στην φορητότητα της cosmote,μεχρι και 31/7/2014 έτρεχε η προσφορά για το cp65 στα 23,80(με ΟΤΕ) Τελική τιμή με ΦΠΑ και τέλη.τιμή χωρίς ΟΤΕ ήταν στα 30,78 Τελική. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 παιδιά δεν γνωρίζω αν η ερώτηση μου είναι στο σωστό τοπικ και αν με συγχωρείτε, όσον αφορά λογαριασμούς ΟΤΕ κοσμοτε για να το πληρώνεις με κοσμοτε world visa που υποτίθεται έχει κάποιες εκπτώσεις, την έχει χρησιμοποιησει κάνεις για να μάθω αν συμφέρει η χρήση της?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 παιδιά δεν γνωρίζω αν η ερώτηση μου είναι στο σωστό τοπικ και αν με συγχωρείτε, όσον αφορά λογαριασμούς ΟΤΕ κοσμοτε για να το πληρώνεις με κοσμοτε world visa που υποτίθεται έχει κάποιες εκπτώσεις, την έχει χρησιμοποιησει κάνεις για να μάθω αν συμφέρει η χρήση της?? Συμφέρει πολύ. Αν την χρησιμοποιείς σε όλες σου τις αγορές, θα δεις τον λογαριασμό σου να μειώνεται αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Συμφέρει πολύ. Αν την χρησιμοποιείς σε όλες σου τις αγορές, θα δεις τον λογαριασμό σου να μειώνεται αρκετά. διάβασα τους όρους απλά ρώτησα για να δω αν καταλαβα καλα... έλεγε απ το σύνολο του λογαριασμού εξοικονομείς 3% αν έχεις ΟΤΕ Κ κοσμοτε και ερωτω:μόνο για λογαριασμούς αυτούς ή και άλλες αγορές όπως σούπερ μάρκετ, βενζίνη κ α.??διότι έχω ήδη κάρτα της eurobank που μου συγκεντρώνει ποσοστό επιστροφής από συνολικό ποσό αγορών! και αν είναι μόνο 3% αυτή η κάρτα για τους λογαριασμούς δεν βλέπω να τη παίρνω!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παιδιά μια ερώτηση πήγα να κάνω συνδεση στο cosmote plus 25 και αν πάρω έκπτωση παγίου θα κατέβει στα 20 και μπορώ να διακόψω σε 3μηνες χωρίς χρέωση. Το τελευταίο για τους 3μηνες ισχύει; ευχαριστώ. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 διάβασα τους όρους απλά ρώτησα για να δω αν καταλαβα καλα... έλεγε απ το σύνολο του λογαριασμού εξοικονομείς 3% αν έχεις ΟΤΕ Κ κοσμοτε και ερωτω:μόνο για λογαριασμούς αυτούς ή και άλλες αγορές όπως σούπερ μάρκετ, βενζίνη κ α.??διότι έχω ήδη κάρτα της eurobank που μου συγκεντρώνει ποσοστό επιστροφής από συνολικό ποσό αγορών! και αν είναι μόνο 3% αυτή η κάρτα για τους λογαριασμούς δεν βλέπω να τη παίρνω!?? Απλά δεν κατάλαβες καλά Έχεις 3% επιστροφή 1,5 το κινητό και 1,5 στο σταθερό από ΟΛΕΣ τις αγορές σου + ΦΠΑ δηλαδή 3,69 + 0,22 από το τελος κινητής τηλεφωνίας συνολικά 3,91% από όλες τις αγορές. Και επιπλέον ισχύει το προγραμμα Επιστροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Η αλήθεια είναι οτι επείδη δουλεύω στην φορητότητα της cosmote,μεχρι και 31/7/2014 έτρεχε η προσφορά για το cp65 στα 23,80(με ΟΤΕ) Τελική τιμή με ΦΠΑ και τέλη.τιμή χωρίς ΟΤΕ ήταν στα 30,78 Τελική. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Σήμερα με πήραν 1500 μυνήματα και λεπτα προς ολους και 2 giga internet (cosmote 65) 18 μηνες 25,4€ τελική τιμή Είχα κανειναιτημα φορητοτητας πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Όταν ο τελικός λογαριασμός έρθει αρνητικός, από που μπορούμε να εισπράξουμε τα χρήματα? Υπάρχει περίπτωση να πιστωθουν στην πιστωτική με την οποία γινόταν η εξόφληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paranoir Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Η αλήθεια είναι οτι επείδη δουλεύω στην φορητότητα της cosmote,μεχρι και 31/7/2014 έτρεχε η προσφορά για το cp65 στα 23,80(με ΟΤΕ) Τελική τιμή με ΦΠΑ και τέλη.τιμή χωρίς ΟΤΕ ήταν στα 30,78 Τελική. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Ας ρωτήσουμε τον ειδικό τότε. Έχω το COSMOTE απεριορ.25 plus αλλά χρειάζομαι παραπάνω mb. Παίζει αν κάνω αίτηση φορητότητας ή αίτηση για αλλαγή σε κάρτα να μου δώσουν; Τι με συμβουλευεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 όλα καλά με την ανανέωση στην κοσμοτέ 25,50 το 65 plus και 15,70 το προς όλους 35 μου φαίνεται fair deal ,αφού με τη μία μου έκαναν δελεαστική προσφορά μετά τη φορητότητα και δεν παζάρεψα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 όλα καλά με την ανανέωση στην κοσμοτέ 25,50 το 65 plus και 15,70 το προς όλους 35 μου φαίνεται fair deal ,αφού με τη μία μου έκαναν δελεαστική προσφορά μετά τη φορητότητα και δεν παζάρεψα περισσότερο. Έκανες αίτηση φορητότητας και μετά σε κάλεσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts