Jump to content

fonzareli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fonzareli

  1. πχ http://www.insomnia.gr/topic/595383-root-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7/
  2. Έχω 2 συσκευές που δεν τις έχω κάνει root (κυρίως διότι είναι στην εγγύηση): Moto G 3rd generation, Lenovo K5 (και οι δύο με Lollipop) Υπερβολικά πολλές κινήσεις για να αλλάζω δίκτυο και data κάθε φορά...
  3. (Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα): Υπάρχει εφαρμογή που να λειτουργεί ως διακόπτης μεταξύ λειτουργίας 2G (κάνοντας τα data off ταυτόχρονα) και 4G (κάνοντας on τα data ταυτόχρονα) ;
  4. Ετοιμαζόμουν σήμερα να το αγοράσω και τελικά ανέβαλα διότι παρατήρησα ότι το δείγμα στο κατάστημα που απλά ήταν συνδεδεμένο με φορτιστή και δεν έκανε κάποια φανερή τουλάχιστον λειτουργία, ήταν υπερβολικά ζεστό. Ενώ όλα τα άλλα τηλέφωνα ήταν κρύα! Έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα πολλές αναφορές για υπερθέρμανση του κινητού στη φόρτιση κλπ (κυρίως για το K5 Plus αλλά και για το k6 note) Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;
  5. Παίζει ρόλο to αν η συσκευή αγοραστεί από you.gr σε σχέση με e-lenovo.gr; Και στις δυο περιπτώσεις ισχύει το "Pick-Up & Return (στο χώρο σας) " ή όχι; Πρόκειται για την ίδια εισαγωγή συσκευών (ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά κλπ) ή συγκρίνω ανόμοια πράγματα;
  6. Σχετικά με 4G σε vodafone έχει κάποιος εμπειρία; Υπάρχει λόγος να αποφύγω το Redmi 4 και να πάρω πχ το redmi note 3 ώστε να πιάνει καλύτερα παντού ή δεν ισχύει αυτό;
  7. και το Xiaomi Redmi Note 3 Pro στο παιχνίδι. Στα 199 ευρώ με εγγύηση infoquest και έχει 800ρα μπάντα.
  8. Τα δεδομένα δεν θα λήξουν; πχ "Η ισχύς του πακέτου GIGA Surf είναι 30 ημέρες."
  9. Μου έδωσαν ένα F2G που περιλαμβάνει 42 ευρώ (λόγω αγοράς κάποιων ειδών από Public). Το 1269 μου λέει ότι λήγουν στις 15 Απριλίου. Δεν έχω ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο διότι έχω άλλο κύριο νούμερο. Υπάρχει τρόπος να "σώσω" κάποια από αυτά τα ευρώ για πιθανή χρήση αργότερα; ή έστω να μου μείνει χρόνος που να μη λήγει σε 30 μέρες. πχ Να ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο τώρα και ξανά στις 15 Απριλίου; * Μπορώ να το κάνω και φοιτητικό αν βολεύει. Πάντως δεν μπορώ να αγοράσω ξανά χρόνο ομιλίας για νούμερο που θα το έχω μόνο ως εφεδρικό σε μια συσκευή για ώρα ανάγκης...
  10. Ευχαριστώ πολύ! Φαντάζομαι το 0.77 είναι ανεκτό...
  11. Δεν έχει 800ρα το redmi 4 pro αλλά έχουμε vodafone οπότε μπορεί και να μην πειράζει. Δεν έχει amoled αλλά από εξωτερική εμφάνιση σκίζει. Το P8 lite δεν το βρίσκω ακόμα σε κάποιο κατάστημα (είμαι επαρχία) και θα προτιμούσα να αποφύγω τα ιντερνετομάγαζα. Το P9 lite (που το βρίσκω εδώ) είναι αδικαιολόγητα ακριβότερο. Επίσης βλέπω υψηλό sar.
  12. Με vodafone θα έχει κάποιο θέμα με το 4G; Με ενδιαφέρει και μέσα σε κτίρια... Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γράφει κάπου στα επίσημα χαρτιά του για δείκτη sar.
  13. Αν μπορείτε βοηθήστε λίγο διότι έχω μπερδευτεί πολύ με τα άπειρα μοντέλα που βγάζουν... Το redmi 4 pro που έχει ο κωτσόβολος (5") είναι υποτίθεται αντικαταστάτης του redmi pro; Νομίζω όμως έχει ips οθόνη. OLED οθόνη έχει πλέον κάποιο μοντέλο της Xiaomi; Επίσης έχω μπερδευτεί με τους δείκτες sar διότι δεν ξέρω αν υπάρχουν κάπου έγκυροι για τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα.
  14. Βρίσκω και το Α3 του 2016 στα 189 ευρώ από vodafone. Δυστυχώς το Α5 του 2016 δεν το βρίσκω σε καλή τιμή. Κύριος λόγος για να πάμε σε galaxy πάλι είναι η amoled οθόνη. Κατά τα λοιπά θα προτιμούσαμε σαφώς το Redmi 4 Pro αρκεί να ξέραμε το SAR του. Λίγο περίεργο που δεν το βρίσκω πουθενά!
  15. σίγουρα το συγκεκριμένο μοντέλο είναι; Το Redmi 4 Pro; Νομίζω ότι το redmi note δεν είναι ακριβώς το ίδιο (5,5" vs 5")
  16. Πήγε και έριξε μια ματιά σε όσα υπήρχαν διαθέσιμα και της άρεσε πολύ το Xiaomi Redmi 4 Pro. Στα λεφτά μας είναι αλλά δεν βρίσκω πουθενά δείκτη SAR γι αυτό!
  17. Το παλιό P8 lite λέει τίποτα; Σκέφτομαι και αυτό σε σχέση με samsung galaxy j3 2016 μήπως γλυτώσουμε κάποια ευρώ.
  18. Έπεσε το Α3 της συζύγου με την οθόνη προς τα κάτω. Δεν έσπασε αλλά δείχνει η μισή οθόνη και με περίεργα χρώματα. Πάντως ανταποκρίνεται στην αφή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως ακριβώς πρέπει να πράξουμε για να μην χάσουμε τίποτα από ότι υπάρχει στη συσκευή. Επειδή από android δεν ξέρω, πως ακριβώς μεταφέρω δεδομένα (επαφές κλπ); Θα κατεβούν αυτόματα σε νέα συσκευή οι επαφές εφόσον υπάρχει gmail λογαριασμός; Υπάρχει τρόπος να σώσουμε ρυθμίσεις, εικόνες κλπ; (το κακό είναι ότι της άρεσε πολύ η συσκευή και στενοχωρήθηκε...)
  19. Τώρα που έριξα μια ματιά παρατήρησα ότι υπάρχει καπάκι φρεατίου περίπου 1 χ 0,8 μ στη διασταύρωση των δρόμων στο οικοδομικό τετράγωνο της πολυκατοικίας που μένω. Απόσταση 20 μ από την παροχή που έχουν βγάλει στην είσοδο. Το καπάκι του φρεατίου είναι μεταλλικό και έχει χαραγμένο λογότυπο "WIND". *και σε vdsl να με έβαζαν με λιγότερα από 30 ευρώ δεν θα χαλιόμουν, αρκεί να είχα 2 κανάλια φωνής, κεφαλικό και msn αριθμό.
  20. Συνεργείο με κάποια ένδειξη ότι είναι πράγματι της wind δεν είχα προσέξει. Είχε περάσει συνεργείο (δεν είχαν κάποιο διακριτικό - προφανώς εργολαβία θα ήταν) είχε σκάψει το δρόμο και το πεζοδρόμιο κάθετα και είχε περάσει την οπτική ίνα μέχρι ακριβώς την είσοδο. (Γενικά είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός με άτομα που χτυπάνε τα κουδούνια και λένε ότι νάναι και συχνά σκέφτομαι αν παραβαίνουν Νόμους περί εξαπάτησης καταναλωτή. Είναι πολύ εύκολο πχ να εξαπατηθεί κάποιος ηληκιωμένος αν ακούσει "ήρθαμε να δούμε αν δικαιούστε έκπτωση. Φέρτε ένα λογαριασμό σας", κλπ κλπ κλπ)
  21. Εγώ είμαι κοντά στην παραλία (Ακρίτα) αλλά βλέπω ότι έχουν φτάσει σχεδόν παντού τουλάχιστον εδώ κοντά. Βρήκα και αυτό πριν λίγο: http://messiniapress.gr/2017/03/01/wind-skavi-18-chiliometra-stin-kalamata-gia-grigoro-internet/ Είμαι επιφυλακτικός και θα ήθελα να γράψει κάποιος αν ξέρει σχετικά για να καταλάβουμε τι ακριβώς ισχύει. Οι πωλητές ανέφεραν κάτι για μεταξύ 20 και 30 ευρώ με τηλεφωνική γραμμή με 2 κανάλια, ιντερνετ και κινητά αλλά δεν ασχολούμαι αν δεν τα δω γραμμένα.
  22. Είμαι συνδρομητής cosmote στην Καλαμάτα. 24ρα adsl over isdn με 1 κεφαλικό και 1 msn. Σήμερα η wind μάζευε αιτήσεις για μεταφορά στο δίκτυο της το οποίο λέει θα είναι με οπτική ίνα (ήδη περασμένη στην είσοδο της πολυκατοικίας). Μιλάνε για 300Mbps ταχύτητες. Σκέφτομαι να φύγω από τον ΟΤΕ που δίνω >50 ευρώ στο πρόγραμμά μου και να πάω στη wind με 32 ευρώ. Έχω κάποιες απορίες: 1) Η οπτική ίνα αν συνδεθεί με το 20ετίας δίκτυο της πολυκατοικίας θα πιάνει την ταχύτητα που λένε ή θα πέφτει στα τάρταρα; 2) Οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται από ανεξάρτητη γραμμή ή αναγκαστικά είναι κλήσεις voip; 3) Υπάρχει κάποιος λόγος για να μην κάνω την αλλαγή σε wind;
  23. ΟΚ Το κάνω και το κρίμα στο λαιμό σου... :p Αν και νομίζω ότι θα μου πουν ότι δεν βλέπουν τέτοιο πακέτο στο σύστημα και άρα τι να ενεργοποιήσουν. Είμαι σε άλλη πόλη
  24. και πως να τους πω για το πακέτο που θέλω; (μην τους ανοίξω τα μάτια σε περίπτωση που απλώς το έχουν ξεχάσει και μας το κόψουν σε όλους)
  25. σε μια συσκευή mi-fi της vodafone. Δυστυχώς δεν έχω άμεση πρόσβαση (είμαι μακριά από το χώρο που την έχω τοποθετήσει)
×
×
  • Create New...