Jump to content

Eaglos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Eaglos

  1. Ένα Redmi Note 9S (Global) στην οικογένεια και είναι κολλημένο στο patch Δεκεμβρίου 2020....
  2. Eaglos

    Redmi 8

    Καλησπέρα. Προσπαθώ να ακούσω ράδιο μέσω bluetooth ακουστικού αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει. Είναι κάποιος περιορισμός hardware/software ή θέλει κάποια ειδική ρύθμιση; Ευχαριστώ.
  3. Κλασικό πρόβλημα, το αντιμετώπισα με όλες τις Pie εκδόσεις που δοκίμασα. Δυστυχώς δεν έχω βρει λύση, σε κάποιες Rom είχαν περασμένη και εναλλακτική εφαρμογή για να κάνεις δουλειά. Στη συγκεκριμένη (Havoc) απλά δεν δουλεύει οπότε φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να κατεβάσεις χειροκίνητα τον ήχο και να τον βαλεις για ringtone. Προσωπικά, μου λείπουν τα πραγματάκια των μαμά Roms αλλά από τη στιγμή που χρησιμοποιώ τη συσκευή για τα πάντα, δεν γίνεται να είμαι 2 χρόνια πίσω σε ενημερώσεις ασφαλείας.
  4. Μετά από 1.5 μήνα με booleggers 4.0 Rom, άρχισε από το πουθενά το "Sim Card Not Detected" κάθε φορά που ανοίγω την οθόνη. Γενικά δεν έχω καταφέρει να απαλλαγώ από το παραπάνω πρόβλημα με όσους συνδιασμούς baseband+modem κι αν δοκίμασω και με όσες rom δοκίμασα.
  5. Αν μπορείς στείλε μου σε πμ οδηγίες για το stereo, πήγα 15-20 σελίδες πίσω και δεν βρήκα κάτι. Χαμηλό ήχο εννοούσα την ένταση του ήχου κλήσης. Έβαλα το Viper αλλά δεν άλλαξε κάτι, έχω τον ήχο κλήσης στο τέρμα και είναι χαμηλός. Σε αντίθεση με τον ήχο των media που είναι οκ. Έχω Lineage και όχι AOSP, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
  6. Μόλις έβαλα την τελευταία AOSP Extended με stock kernel. 1. Δεν μπορεί να συνδεθεί σε κρυφό wifi. 2. Ο ήχος είναι πολύ χαμηλός. 3. Το Magisk προκαλεί bootloops και πρέπει να μπαίνω σε recovery να σβήνω Dalvik. 4. Πολύ μικρή και άκυρη συλλογή από ringtones σε σχέση με Ressurection Remix Oreo.
  7. Καλημέρα. Δοκιμάσε να κατεβασεις ξανα το αρχειο μηπως ειναι corrupted.
  8. Η smartec εχει e shop ή πρεπει να πας Χαϊδάρι;
  9. Μετα απο πολλες δοκιμες με 6.x και διαφορες εκδοσεις phantom και lss kernel, περασα σε 7.x Resurrection Remix με στοκ kernel και open gapps pico +gmail. Αρκετα βελτιωμενο σε αποκριση και καπως καλυτερη μπαταρια. Απλα θελει αρκετο κατσαβιδωμα για να το φερεις στα μετρα σου.
  10. Ο Phantom ρούφαγε και ρουφάει αβέρτα μπαταρία αλλά ο Lss 3.9UX είναι φορές που σε κάνει να αναρωτιέσαι μήπως δεν πάτησε καλά το δάχτυλο στην οθόνη. Την 4.0 και γενικότερα 6.0.1 roms, δεν θα την φλασάρω ξανα. Θε πε- ριμένω για Lineage Oreo ή αν είμαστε τυχεροί για κανένα port από το galaxy S6 που υποτίθεται ότι θα πάρει την Oreo...
  11. Έχεις κανείς πρόβλημα με σύνδεση σε 5Ghz wifi; Τρέχω την Aspire C9 και lsskernerl 3.9UX, έχω ένα access point που εκπέμπει με το ίδιο ssid σε 2.4Ghz και σε 5Ghz. By default συνδέεται στο 2.4 χωρίς να ρωτήσει κάτι. Με το Wifi Analyser βλέπω και την 5άρα μπάντα αλλά δεν μπορώ να επιλέξω. Παλαιότερα, με Magma Rom και Phantom kernel, μπορούσα να συν- δεθώ σε συσκευές που εξέπεμπάν σε διαφορετικά ssid την 5Ghz από την 2.4Ghz. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος το πρόβλημα; Είναι θέμα Rom ή τρώει κόμπλα το τηλέφωνο επειδή δεν υπάρχει ξεχωριστό ssid για τις δυο μπάντες;
  12. Ρϊξε μια ματιά εδώ https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/bootloader-baseband-bl-cp-samsung-t3582504 Τα CP αρχεία είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν απλά πρέπει να δοκιμάσεις κάμποσα μέχρι να πετύχεις ένα που να δουλεύει σωστά.
  13. Με την κατάργηση του 2G να έχει ξεκινήσει στην Αμερική και αναμένοντας το 5G, ούτε για backup συσκευή δεν έχει νόημα να το αγοράσεις.
  14. Αν δεν κάνω λάθος, magma και darklord reborn σου λένε ότι ο Kernel πρέπει να εγκατασταθεί πριν από τη Rom και στη συνέχεια να του πεις ότι θες να κρατήσεις τον current kernel και να μην σου περάσει άλλον από πάνω. Ο Phantom kernel κούμπωσε τέλεια με την Darklord Reborn. Καμία σχέση με τα battery drains του gugu0das kernel.
  15. Στο δικό μου Note 3 (rooted από πριν) τα βήματα ήταν τα εξής 1. Πέρασα μέσω Odin την TWRP 2.8.7.0 2. Έκανα reset σε factory defaults, wipe system, cache, data. 3. Πέρασα kernel (gugu0das). 4. Μετά τον kernel πέρασα τη Darklord Reborn. 5. Κατά την εγκατάσταση του είπα να μην εγκαταστήσει kernel. 6. Επίσης του επέλεξα να μου περάσει SuperSU μόνο και όχι τα Magik που έγραφε πιο κάτω. Το root δούλεψε κανονικά. Μόνη αλλαγή ήταν ότι πέταξα τον gugu0das καθώς η κατανάλωση ήταν τραγική και έβαλα Phantom για δοκιμή.
  16. 'Εβαλα Darklord Reborn και gugu0das kernel, σε πρώτη φάση ρουφά αρκετή μπαταρία. Θέλω να ρωτήσω εαν ξέρει κάποιος από που μπορώ να πειράξω τις ρυθμίσεις του kernel. Δεν μπορώ να βρω κάτι μέσα από τη Rom. Επίσης, από που μπορώ να αλλάξω το dpi; Παλαιότερα πήγαι- να από Rom Toolbox και άλλαζα το lcd density στον bruild prop editor. Κάτι τελευταίο, το Security Patch Level είναι June 2016 ή έχετε κάτι μεταγενέστερο; Ευχαριστώ.
  17. Έχει βγει από το καλοκαίρι η 6.0 αλλά λέει ότι είναι για Asia specific models. http://www.carbontesla.com/2016/07/download-ascend-g7-b530-marshmallow-firmware-turkey/ Υπομονή και θα έρθει και στα ευρωπαϊκά.
  18. Στην S7 Edge του Darklord, από που ρυθμίζεις το autostartup των εφαρμογών; Βασικά θέλω να ξεκινά Viber και telegram αυτόματα αλλά δεν βρίσκω από που.
  19. Cello Standby 35%, Device Idle 22%. Είμαι με DarkLord.S7E.G935FXXU1APEK Lite και 1.9 kernel και είμαι στην 3η μέρα χρήσης με 19 ώρες μέχρι την επόμενη φόρτιση. Είμαι στη +1 μέρα συγκριτικά με την Lollipop που είχα πριν, απλά μου κάνουν εντύπωση οι τόσο υψηλές τιμές.
  20. Τελικά έφταιγαν πολλά. Το TWRP που ήταν σε έκδοση 3+, η sd αποφάσισε να χτυπήσει και μου έκανε corrupt ότι zip περνούσα μέσα... Τελικά τα πέρασα με adb push στον εσωτερικό χώρο και έκανα από εκεί την εγκατάσταση. Rom: DarkLord.S7E.G935FXXU1APEK Kernel: DarkLord-Kernel-Marshmallow-hlte-eur-V1.9 Σε πρώτη φάση φαίνεται να ζεσταίνεται περισσότερο όταν το έχω στο ρεύμα με wifi ανοικτό και μιλάω στο τηλέφωνο. Θα δείξει στην πορεία. Τα υπόλοιπα δείχνουν όπως και με τη Norma V29 + idle 7.1 που είχα πριν.
  21. Πριν είχαν Norma Rom V26 (Lollipop) με idle kernel. Όλα τα wipes έκανα. Η αλήθεια είναι ότι η σελίδα στο xda είναι αχταρμάς κακογραμμένη και δεν βγάζω άκρη. Διάβασα ότι με την apek προτείνει τον 1.9 αλλά και πάλι είναι τόσο κακογραμμένη που δεν βγάζω άκρη.
  22. Μόλις έβαλα DarkLord.S7E.G935FXXU1APEK Lite και τον 1.9 kernel και έμεινε κολλημένο στην αρχική οθόνη Samsung Galaxy Note 3. Να το αφήσω 15-20 λεπτά ή κάτι πήγε λάθος;
  23. Όταν ένα απλό copy-paste απαιτεί εγκατάσταση itunes, τότε καληνύχτα Apple.
  24. Eaglos

    Ηuawei Ascend P7

    Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ανταλλακτικό καπάκι μπαταρίας; Πέραν του το ότι έχει γίνει θρύψαλα, έχει πρόβλημα το τζαμάκι της κάμερας και βγαίνουν όλες οι φωτό θολές.
  25. Την πέρασα με clean install και μέχρι στιγμής πάει αρκετά καλύτερα και με λιγότερα κρασαρίσματα της Home Screen σε σχέση με Aryamod 8.1 και QS rom που είχα δοκιμάσει πριν. Τα default εικονίδια είναι λίγο χαζοχαρούμενα και θυμίζουν MUI. Από μπατα- ρία επέλεξα idlekernel κατά την εγκατάσταση οπότε θα δείξει στην πορεία.
×
×
  • Create New...