Cris4524 Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 https://techmaniacs.gr/vodafone-5g-2027/Γελάνε και οι πέτρες! Εντομεταξυ δεν έχω καταλάβει. Αφού πρέπει να βγάλουν τα Huawei γιατί περνάνε πάνελ Huawei κλπ για τους σταθμούς που αναβαθμίζουν; Μήπως είναι μόνο για το δίκτυο κορμού αυτός ο κανονισμός;Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2023 35 minutes ago, Cris4524 said: Γελάνε και οι πέτρες! Εντομεταξυ δεν έχω καταλάβει. Αφού πρέπει να βγάλουν τα Huawei γιατί περνάνε πάνελ Huawei κλπ για τους σταθμούς που αναβαθμίζουν; Μήπως είναι μόνο για το δίκτυο κορμού αυτός ο κανονισμός; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Δεν αφορά την Ελλάδα. 2 Δεν υπάρχει core εξοπλισμός Huawei. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Φαλασαρνα και γυρω Και πριν την Κισσαμο επι ΒΟΑΚ ΝΩΠΗΓΕΙΑ περιοχήΩ ρε τι μου θύμησες. Καλύτερες διακοπές Κρηταρα, Φαλασαρνα, Κίσσαμο, Ομαλό και φαγηταρα στον Λεβέντη εκεί στον Σταλο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 19 ώρες πριν, damierom said: https://techmaniacs.gr/vodafone-5g-2027/ Μιλάει για μεγάλη Βρετανία εδώ πάει τρένο . 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Ω ρε τι μου θύμησες. Καλύτερες διακοπές Κρηταρα, Φαλασαρνα, Κίσσαμο, Ομαλό και φαγηταρα στον Λεβέντη εκεί στον Σταλο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ Λεβέντης είναι πρωτοξάδελφος του πεθερού μου. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Ο Λεβέντης είναι πρωτοξάδελφος του πεθερού μου. Sent from my iPhone using TapatalkΧαχαχα. Σωπα ρε συ. Κατάλαβα, μια χαρά είστε λοιπόν, η τέλεια συγγένεια ακόμα και αν είναι λίγο απομακρυσμένη. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧαχαχα. Σωπα ρε συ. Κατάλαβα, μια χαρά είστε λοιπόν, η τέλεια συγγένεια ακόμα και αν είναι λίγο απομακρυσμένη. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΞέχασα να προσθέσω και 3gara τότε πίσω το 2016 από την βονταφοναρα. Καλή την θυμάμαι στα Χανιά γενικά Άλλες εποχές Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 5G στο ΠΑΟΚ Arena , αλλά τι δίκτυο από τις 7μμ μέχρι ξαι τώρα παραμένει μη λειτουργικό , έως και νεκρο ακόμα και για κλησεις Το κινητό τρελαινόταν , 5G 2G κάθε 30 δευτερόλεπτα , και εννοείτε επηρέαζε και τις κλήσεις (συναυλία Fourriera) . Ο ανταγωνισμός ήταν λειτουργικός at least (cosmote , και για Nova κατά 70%) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Παλατάκι; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Προσεχώς αναβαθμίζονται οι σταθμοί στα Γιαννιτσά και Προμαχώνα.Stay tuned!Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 On 24/6/2023 at 4:40 ΜΜ, zerokill said: Φαλασαρνα και γυρω Και πριν την Κισσαμο επι ΒΟΑΚ ΝΩΠΗΓΕΙΑ περιοχή Καλό, χρυσό το DSS αλλά γιατί τέτοια οικονομία στα Massive MIMO; Επαρχιακά έχει βάλει κάπου Massive MIMO; 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 34 minutes ago, Cris4524 said: Προσεχώς αναβαθμίζονται οι σταθμοί στα Γιαννιτσά και Προμαχώνα. Stay tuned! Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τις Κυκλάδες τι γίνεται; Ολοκληρώνουν και το υποθαλάσσιο δίκτυο οπτικών ινών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Με τις Κυκλάδες τι γίνεται; Ολοκληρώνουν και το υποθαλάσσιο δίκτυο οπτικών ινών.Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Καλό, χρυσό το DSS αλλά γιατί τέτοια οικονομία στα Massive MIMO; Επαρχιακά έχει βάλει κάπου Massive MIMO;Δεν έχω ιδέα παραέξω τι γίνεται. Στη πόλη NSA στο κέντρο 2-3 κεραίες που είδα οι υπολοιπές είναι πολλες καλυμμένες σε εκκλησίες και καμπαναριά που τα πάνελ δεν φαίνονται κάν.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 4 ώρες πριν, Cris4524 said: Προσεχώς αναβαθμίζονται οι σταθμοί στα Γιαννιτσά και Προμαχώνα. Stay tuned! Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ μεγάλο άλμα, από Γιαννιτσά στον Προμαχώνα. Η ενδιάμεση περιοχή, σε πηγάδι κατούρησε; 🥹 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Πολύ μεγάλο άλμα, από Γιαννιτσά στον Προμαχώνα. Η ενδιάμεση περιοχή, σε πηγάδι κατούρησε; 🥹Είναι διάσπαρτες οι αναβαθμίσεις. Δεν ξέρω το σκεπτικό τους. Μάλλον επειδή δεν αναβαθμίζουν σε γκρουπακια γι'αυτό γίνεται αυτό το χάλι με τις εναλλαγές.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Βγήκαν τα αποτελέσματα της Umlaut https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 1 hour ago, mixtri said: Βγήκαν τα αποτελέσματα της Umlaut https://www.umlaut.com/en/benchmarking/greece Η Vodafone μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να συμαζεψει εξερετικα πολύ το δίκτυο της (πέρυσι τετειο καιρό ήταν άθλια) έχει ξανει δουλιτσα αε αρκετές περιοχές και πλέον εξυπηρετεί αρκετά καλά κπορω να πω . Θεσσαλονίκη παραμένει ένα «μέτριο δίκτυο» και δεν το λέω εγώ που ξέρω τι ταχύτητες πιάνει σε κάθε δεομο και σε κάθε οδό , το λενε οι γνωστοί ξαι φικοι μου . Της λυπεί το reliability για μας που ζούμε κέντρο Θεσσαλονίκη , και ανατολικά , αλλα ΔΕΒ μπορώ να μην αναγνωρίσω την τεράστια βελτίωση της 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Της Ν78 το καγκελο προς την κατηφορα της Γρηγοριου Λαμπρακη πανω απο την Μικρας Ασιας Πολλες εναλλαγες εξου και το κακο σχετικα upload 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 On 27/6/2023 at 12:45 ΠΜ, georgebad said: 5G στο ΠΑΟΚ Arena , αλλά τι δίκτυο από τις 7μμ μέχρι ξαι τώρα παραμένει μη λειτουργικό , έως και νεκρο ακόμα και για κλησεις Το κινητό τρελαινόταν , 5G 2G κάθε 30 δευτερόλεπτα , και εννοείτε επηρέαζε και τις κλήσεις (συναυλία Fourriera) . Ο ανταγωνισμός ήταν λειτουργικός at least (cosmote , και για Nova κατά 70%) Λες μετά τον Φοίνικα,στην αρχή της Γεωργικής σχολής. Υ.Γ. Η Cosmote στη περιοχή παίζει τρομερά και η Nova επειδή έχω περάσει από εκεί είμαι ευχαριστημένος. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 (edited) Στο νήμα της cosmote πήγαινε Edited June 28, 2023 by georgebad 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 12 ώρες πριν, georgebad said: Η Vodafone μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να συμαζεψει εξερετικα πολύ το δίκτυο της (πέρυσι τετειο καιρό ήταν άθλια) έχει ξανει δουλιτσα αε αρκετές περιοχές και πλέον εξυπηρετεί αρκετά καλά κπορω να πω . Θεσσαλονίκη παραμένει ένα «μέτριο δίκτυο» και δεν το λέω εγώ που ξέρω τι ταχύτητες πιάνει σε κάθε δεομο και σε κάθε οδό , το λενε οι γνωστοί ξαι φικοι μου . Της λυπεί το reliability για μας που ζούμε κέντρο Θεσσαλονίκη , και ανατολικά , αλλα ΔΕΒ μπορώ να μην αναγνωρίσω την τεράστια βελτίωση της Ισχύει. Αθήνα και νότια Πελοπόννησο που γυρίζω εγώ, έχω δει αρκετή βελτίωση από τη Vodafone. Αν και ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 7 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Ισχύει. Αθήνα και νότια Πελοπόννησο που γυρίζω εγώ, έχω δει αρκετή βελτίωση από τη Vodafone. Αν και ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά. Αθήνα; Μαρούσι Αγίων Αναργύρων πέρνα μια και θα καταλάβεις! Πρέπει να βάλει και άλλες κεραίες, στην χειρότερη micro! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Προσεχώς αναβαθμίζονται και τα eNB 2418 Μακροχώρι Ημαθίας και eNB 2417 Σταυρός Ημαθίας.Ξεκίνησε δυναμικά η victus φέτος το καλοκαίρι!Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Φλοίσβο 7 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts