mixtri Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Δε βγάζει νόημα να είναι 64T64R, μήπως οι πληροφορίες δεν είναι σωστές; Άσε τη Swisscom και έλα Wind. Αν όντως πάει για μαζικό 64t βλέπω να εκθρονίσει πολλά δίκτυα... Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε νορμάλ κατοικημένη περιοχή. Η tmo στην Αμερική το βάζει σε κέντρο NY, Chicago δηλαδη εκεί που ανά τετραγωνικό υπάρχει ένας φορέας covid λογω πυκνότητας πληθυσμού. Impressive anyway και το ζηλεύω. Μακάρι Η Wind να πάει μπροστά και ας έχει Ran από Κινέζο. Η τεχνολογία είναι πάντα για το καλό μας. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 (edited) Άσε τη Swisscom και έλα Wind. Αν όντως πάει για μαζικό 64t βλέπω να εκθρονίσει πολλά δίκτυα... Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε νορμάλ κατοικημένη περιοχή. Η tmo στην Αμερική το βάζει σε κέντρο NY, Chicago δηλαδη εκεί που ανά τετραγωνικό υπάρχει ένας φορέας covid λογω πυκνότητας πληθυσμού. Impressive anyway και το ζηλεύω. Μακάρι Η Wind να πάει μπροστά και ας έχει Ran από Κινέζο. Η τεχνολογία είναι πάντα για το καλό μας. ΟΚ, και μετά φεύγει ο Ζαρκαλής και έρχεται ο Legere, βάφει τη Wind Magenta και την λέει UnCarrier :lol: Και να μην ξεχάσω, με το iOS 14.5 5G-SA band 41 Edited February 14, 2021 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 (edited) Δε βγάζει νόημα να είναι 64T64R, μήπως οι πληροφορίες δεν είναι σωστές; Είναι είναι 64x64. Και η βονταφον τις ίδιες. Έτσι ξεκίνησαν και στα πιλοτικά και στο τρέχον deployment. Πρόσφατα έγιναν συζητήσεις μήπως δεν χρειάζονται και βάζουν τις 32T32R, θα φανεί στο επόμενο κύμα εγκαταστάσεων (νησιά και τουριστικές περιοχές ακολουθούν). Edit Δεν πιστεύω ότι έχει όμως καμία σύγκριση η κάλυψη στην n78 μπάντα με κοσμοτε που μπήκε πολύ πιο επιθετικά με νέους ιστούς... Edited February 14, 2021 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2021 Είναι είναι 64x64. Και η βονταφον τις ίδιες. Έτσι ξεκίνησαν και στα πιλοτικά και στο τρέχον deployment. Πρόσφατα έγιναν συζητήσεις μήπως δεν χρειάζονται και βάζουν τις 32T32R, θα φανεί στο επόμενο κύμα εγκαταστάσεων (νησιά και τουριστικές περιοχές ακολουθούν). Edit Δεν πιστεύω ότι έχει όμως καμία σύγκριση η κάλυψη στην n78 μπάντα με κοσμοτε που μπήκε πολύ πιο επιθετικά με νέους ιστούς... Κάνουν beamforming? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 ΟΚ, και μετά φεύγει ο Ζαρκαλής και έρχεται ο Legere, βάφει τη Wind Magenta και την λέει UnCarrier :lol: Και να μην ξεχάσω, με το iOS 14.5 5G-SA band 41 Ναι, άσε μας τώρα. Που το EIRP σας καθορίζεται από τα μυρμήγκια. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Κάνουν beamforming? Ναι σαφώς. Δεν ξέρω πόσα layers-streams φτιάχνει αλλά ναι. Γίνεται 32 ή 64 χωρίς beamofrming; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Ναι, άσε μας τώρα. Που το EIRP σας καθορίζεται από τα μυρμήγκια. :lol: Ο καθένας με το EIRP που έχει, κανένα EIRP δεν είναι ντροπή :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι σαφώς. Δεν ξέρω πόσα layers-streams φτιάχνει αλλά ναι. Γίνεται 32 ή 64 χωρίς beamofrming; Ναι, απλά streams χωρίς beamforming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Ναι σαφώς. Δεν ξέρω πόσα layers-streams φτιάχνει αλλά ναι. Γίνεται 32 ή 64 χωρίς beamofrming; Κάτι περίεργοι στην Ελβετία ζητάνε τέτοια features. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Κάτι περίεργοι στην Ελβετία ζητάνε τέτοια features. Αφού ζοριζόμαστε με το EIRP λέμεεεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Τελικά το 5G της wind το έχει δει κανένας εμπορικά; Τόσες σελίδες thread ζήτημα να υπάρχουν 2 speedtest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 (edited) Γιατί στης άλλης συνεργάτιδας κατά περιοχές, υπάρχουν περισσότερα; Τουλάχιστον εκείνοι δίνουν και 3 μήνες απεριόριστο για δοκιμή, ενώ εδώ τίποτε.. Οπότε αν βρεθεί κάποιος σε σημείο που έχει 5g και κάνει ενα speedtest θα του εξαφανίσει όλο το πακέτο του μήνα Edited February 22, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Τελικά νομίζω πως μόνο για σκοπούς διαφήμισης υπάρχει το 5G τους ...Έχει κανεί κάποιος Speedtest σε κάποια περιοχή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Τί να το κάνεις κι αυτό, μόνο για αυτούς που έχουν πραγματικά unlimited προγράμματα αξίζει. Απ'την άλλη η επέκταση του ίσως ξεμπουκωσει και φέρει περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του 4g+ σε περιοχές με φορτωμένα δίκτυα όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Εγώ προσωπικά επειδή μένω σε επαρχιακή πόλη έχω με τα λίγα δεδομένα μου ( συνήθως 4-5 γίγα) αρκετά ικανοποιητικές ταχύτητες (150+Mbps). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Τί να το κάνεις κι αυτό, μόνο για αυτούς που έχουν πραγματικά unlimited προγράμματα αξίζει. Απ'την άλλη η επέκταση του ίσως ξεμπουκωσει και φέρει περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του 4g+ σε περιοχές με φορτωμένα δίκτυα όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Εγώ προσωπικά επειδή μένω σε επαρχιακή πόλη έχω με τα λίγα δεδομένα μου ( συνήθως 4-5 γίγα) αρκετά ικανοποιητικές ταχύτητες (150+Mbps). Και εγώ επαρχία μένω και όχι μόνο σέρνετε αλλά δεν έχει και σωστή κάλυψη (μπορείς να το δεις στο cell mapper στις Σέρρες) . Αυτό θεωρώ ότι είναι το σημαντικό , το ότι αναβαθμίζεται το lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Καθαρά μόνο για λόγους διαφήμισης. Ότι έκανε και με το 3G δίκτυο που ήταν ανύπαρκτο :) Ευτυχώς τώρα έχει βελτιωθεί Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 19, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ακόμη είναι η αρχή. Το δίκτυο θα αναπτυχθεί, γιατί δαπανησαν τόσα χρήματα για την απόκτηση των αδειών; Το ίδιο ισχύει και για την άλλη εταιρεία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ακόμη είναι η αρχή. Το δίκτυο θα αναπτυχθεί, γιατί δαπανησαν τόσα χρήματα για την απόκτηση των αδειών; Το ίδιο ισχύει και για την άλλη εταιρεία. Πάντως έχουν να ανανεώσουν τις περιοχές πάνω από ένα μήνα ... Δεν λέω ότι δεν θα αναπτυχθεί στο μέλλον , αλλά το διαφημίζουν τόσο πολύ , που σχεδόν αποτελεί μύθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Έχει πολύ ψωμί ακόμα. Εδώ η μεγάλη έχει βάλει 5g στην επαρχία που δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε οπότε από wind υπομονή ..... Μόνο αν βγει η n28 θα δούμε μεγάλη κάλυψη από αυτή. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Ακόμη είναι η αρχή. Το δίκτυο θα αναπτυχθεί, γιατί δαπανησαν τόσα χρήματα για την απόκτηση των αδειών; Το ίδιο ισχύει και για την άλλη εταιρεία. Η αρχή είναι έννοια σχετική. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Η αρχή είναι έννοια σχετική.Συμφωνώ. Στο κομμάτι των σύχνοτητων ήταν αναγκαίο κακό να το αγοράσουν. Πιστεύω ότι αν μπορούσαν να το αποφύγουν θα το έκαναν. Στα 3 χρόνια μιλάνε για 60% πληθυσμιακή κάλυψη. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Συμφωνώ. Στο κομμάτι των σύχνοτητων ήταν αναγκαίο κακό να το αγοράσουν. Πιστεύω ότι αν μπορούσαν να το αποφύγουν θα το έκαναν. Στα 3 χρόνια μιλάνε για 60% πληθυσμιακή κάλυψη. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά είναι αναγκαίο κακό ... Μια φορά γίνεται η δημοπρασία , αυτό έλλειπε να περιμένουν την wind και την κάθε wind για το ποτέ θα θελήσει να αγοράσει φάσμα ..Εδώ πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσαν το 4G deployment .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Συμφωνώ. Στο κομμάτι των σύχνοτητων ήταν αναγκαίο κακό να το αγοράσουν. Πιστεύω ότι αν μπορούσαν να το αποφύγουν θα το έκαναν. Στα 3 χρόνια μιλάνε για 60% πληθυσμιακή κάλυψη. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικά. Το οποίο θα δημιουργήσει μια εικόνα οπως με το 4G γιατί στην 3ετια που αυτοί θα έχουν 60%, η μεγάλη που λέει για πάνω από 50% ως τέλος του 2021(με τον ρυθμό που παει μπορεί και παραπάνω...) θα έχει κάλυψη αντίστοιχη του 4G. Κι αν τώρα λίγοι νοιάζονται για το 5G, από την επόμενη χρονιά θα νοιάζει πολλούς αφού βγαίνουν πλέον και midrange 5G κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Συνδρομητές κιου εξυπηρετούνται εκεί που δίνει 5G κάλυψη η wind ή είναι μόνο για καθαρούς wind συνδρομητές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Προστέθηκαν στο site της Wind νέες περιοχές με 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Προστέθηκαν στο site της Wind νέες περιοχές με 5G. Κάτι έκαναν .... :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts