Nickchris36 Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 9 minutes ago, panos.kar said: Βόρεια Ελλάδα και ειδικά ήπειρο είναι για εμένα το καλύτερο δίκτυο έχοντας εικόνα και από τις τρεις και λαμβάνοντας υπ όψη και τις τιμές συμβολαίων. Sent from my iPhone using Tapatalk εφόσον είσαι καλυμμένος σε όλα αυτά που λες είναι πολύ σημαντικό.Προσωπικη εμπειρία χρησης. Αυτό είναι!το σημαντικότερο.🙂 αυτό μετράμε και ζυγίζουμε τα πάντα στις περιοχές που ζούμε και κινουμαστε και αναλόγως πράττουμε. 6 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 ΕΠΑΛ Καλαμαριάς 7 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 ΕΠΑΛ Καλαμαριάς Πολυ καλά αλλά λίγο απογοητευτικά για Ν78. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Είναι δίπλα στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία, στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, όπου είχε σήμερα χωρίς υπερβολή χιλιάδες κόσμο, οπότε ίσως να δικαιολογείται εκ του γεγονότος αυτού. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Είναι δίπλα στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία, στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, όπου είχε σήμερα χωρίς υπερβολή χιλιάδες κόσμο, οπότε ίσως να δικαιολογείται εκ του γεγονότος αυτού.Κοιταξε με συνολικά 140Mhz φασμα και να πέφτουν τόσο οι ταχύτητες δεν το νομίζω. Μπορεί να έχει να κάνει και με την τοποθεσία σου.Θα με ενδιέφερε αν ξαναβρεθείς εκεί πέρα να κανείς ένα Speedtest σε περίπτωση που δεν έχει κόσμο. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Θα γίνει, με την πρώτη ευκαιρία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Θα γίνει, με την πρώτη ευκαιρία.Να σου πω κιόλας ότι μπέρδεψα τις οδούς και όταν ανέβασα τεστ στην οδό Ρωμα, δεν ήταν σε αυτή αλλά σε μια άλλη κοντινή. Αν ξαναπεράσω, θα ανεβάσω μέτρηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σημα σε όλη αυτή την περιοχή είναι άριστο(απ όλες), παρά το ποσό πυκνά είναι τα κτήρια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Η μέτρηση έγινε στην Καλαμαριά, όχι Γιάννενα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Η μέτρηση έγινε στην Καλαμαριά, όχι Γιάννενα.Το ξέρω βρε, άλλο θέλω να πω. Κάποτε αν θυμάσαι είχα ανεβάσει μια μέτρηση από την οδό Ρωμα που μου είχες πει. Τελικά δεν ήταν εκεί, μπέρδεψα τις οδούς. Αλλά γενικά έχει πολυ καλό σημα εκεί κατω. Αν ξαναπάω να κάνω μέτρηση Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Α, οκ θυμήθηκα. 🙂 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 ΚΤΕΛ Λιοσίων Η κεραία που είναι απέναντι φαίνεται πως δεν είναι ενεργή N78 στον Κηφισό σχετικά άδειες αλλά δεν δίνουν ταχύτητες Και στο ύψος της νέας Φιλαδέλφειας στον κόκκινο μύλο δεν έδωσε κάτι Πιο μετά στο ύψος της Renault έδωσε, στο upload δεν ξεκινούσε με τίποτα, όταν ξεκίνησε είχε συνδεθεί στην κεραία της 2ης εικόνας. https://www.speedtest.net/my-result/a/9058687777 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Εν τω μεταξύ, πόσο άσχημα μου "χτυπάει" στο μάτι αυτό το NOVA. Με κεφαλαία κιόλας. 🥲 Θα μου πάρει καιρό να το συνηθίσω. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Σχεδόν στον Άγιο Κωνσταντίνο https://maps.app.goo.gl/7TeQXkXp1SGUYs858 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 7 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Εν τω μεταξύ, πόσο άσχημα μου "χτυπάει" στο μάτι αυτό το NOVA. Με κεφαλαία κιόλας. 🥲 Θα μου πάρει καιρό να το συνηθίσω. Δε χρειάζονται και γυαλιά πρεσβυωπίας. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 7 minutes ago, mixtri said: Δε χρειάζονται και γυαλιά πρεσβυωπίας. Για εμάς δουλεύει η Nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9060585103 N1 μια χαρά. Κοντά στο metro mall 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Πάει τι 3g σήμερα στην Πιερία. Αλλά ακόμα δεν δώσαμε 20mhz στην B1. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Μερικές μετρήσεις από την πόλη του Βόλου, δεν είναι αξιόπιστο το δίκτυο. Έπρεπε να έχω κλειδωμένη την συσκευή σε 4g/5g γιατί είχε εναλλαγές από πριν την πόλη. Πάρα μα πάρα πολλά handover παντού κυριολεκτικά παντού, ακόμα και με οπτική με κάποια κεραία πάλι handover είτε σε κίνηση ούτε όχι. Δεν θα σχολιάσω τις ταχύτητες ή το 5g, νομίζω πως οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κοντά στον Καυκά Βόλου, πριν το Lidl Κοντά στην εθνική τράπεζα Βόλου, στην ελευθερίου Βενιζέλου Λιμάνι Βόλου Στον κυκλικό κόμβο δίπλα από το λιμάνι του Βόλου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 32 minutes ago, Arinos said: Μερικές μετρήσεις από την πόλη του Βόλου, δεν είναι αξιόπιστο το δίκτυο. Έπρεπε να έχω κλειδωμένη την συσκευή σε 4g/5g γιατί είχε εναλλαγές από πριν την πόλη. Πάρα μα πάρα πολλά handover παντού κυριολεκτικά παντού, ακόμα και με οπτική με κάποια κεραία πάλι handover είτε σε κίνηση ούτε όχι. Δεν θα σχολιάσω τις ταχύτητες ή το 5g, νομίζω πως οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κοντά στον Καυκά Βόλου, πριν το Lidl Κοντά στην εθνική τράπεζα Βόλου, στην ελευθερίου Βενιζέλου Λιμάνι Βόλου Στον κυκλικό κόμβο δίπλα από το λιμάνι του Βόλου Θα χρησιμοποιήσω και εγώ σήμερα την τυπική έκφραση που έχει γίνει ύμνος εδώ μέσα όταν θα αναβάθμισει θα είναι turbo 🤣🤣🤣😃 2 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 1 minute ago, cmvr said: Θα χρησιμοποιήσω και εγώ σήμερα την τυπική έκφραση που έχει γίνει ύμνος εδώ μέσα όταν θα αναβάθμισει θα είναι turbo 🤣🤣🤣😃 Το επόμενο βήμα της αναβάθμισης ποιο είναι; το 6g γιατί όπως βλέπεις έχει 5g παντού!!! 😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) Μεγάλη Απογοήτευση οι ταχύτητες στο Βόλο. Edited February 14, 2023 by panos.kar 2 1 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 7 minutes ago, panos.kar said: Μεγάλη Απογοήτευση οι ταχύτητες στο Βόλο. Γιατί στην Καβάλα στο κέντρο τα ίδια χάλια. Γενικά είναι τσιγκούνα σε n78 και μέσα στην Αθήνα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Γιατί στην Καβάλα στο κέντρο τα ίδια χάλια. Γενικά είναι τσιγκούνα σε n78 και μέσα στην Αθήνα.Στην Καβάλα πριν ένα μήνα που τσεκαρα, ήταν μια χαρά σε όλη την πόλη σχεδόν.Και cosmote μέσα στην πόλη κεντούσε, νομίζω είχα ανεβάσει κάνα δυο τεστSent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Μερικές μετρήσεις από την πόλη του Βόλου, δεν είναι αξιόπιστο το δίκτυο. Έπρεπε να έχω κλειδωμένη την συσκευή σε 4g/5g γιατί είχε εναλλαγές από πριν την πόλη. Πάρα μα πάρα πολλά handover παντού κυριολεκτικά παντού, ακόμα και με οπτική με κάποια κεραία πάλι handover είτε σε κίνηση ούτε όχι. Δεν θα σχολιάσω τις ταχύτητες ή το 5g, νομίζω πως οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Κοντά στον Καυκά Βόλου, πριν το Lidl Κοντά στην εθνική τράπεζα Βόλου, στην ελευθερίου Βενιζέλου Λιμάνι Βόλου Στον κυκλικό κόμβο δίπλα από το λιμάνι του Βόλου Δεν έχει κεραίες μέσα στο Βόλο η Nova;; Σε όλες τις μετρήσεις από περιφερειακές κεραίες πιάνεις!!Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Just now, georgeavl3 said: Δεν έχει κεραίες μέσα στο Βόλο η Nova;; Σε όλες τις μετρήσεις από περιφερειακές κεραίες πιάνεις!! Poco X3 Pro via Tapatalk Όχι δεν είδα τίποτα. Ούτε micro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts