TakeOverNet Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Κοντά στο μετρό Νομισματοκοπείο. Πολλά 5G disconnected όμως και συνεχώς παίζει "ping pong" με αυτήν την κεραία και την #10065, η οποία μου δείχνει μόνο 4G+. Όπως καταλάβατε, αν και η WIND έχει τους ίδιους τεχνικούς με την κόκκινη εταιρεία (λόγω Vantage Towers), την έχουμε "βάψει" για τα καλά... 😭 Έχει η vantage τεχνικους; Τι μαθαίνει κανείς... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 (edited) 1 hour ago, TakeOverNet said: Έχει η vantage τεχνικους; Τι μαθαίνει κανείς... Με την victus τι έγινε; Την απορρόφησε η Vantage;; Edited July 16, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 22 minutes ago, Chrischal1908 said: Με την victus τι έγινε; την απορρόφησε η Vantage;; H Vantage (100% θυγατρικη της Vodafone), έχει όλες τις τοποθεσίες και τον παθητικό εξοπλισμό. H Victus (50%-50%) είναι η εταιρία λειτουργίας των 2 δικτύων. Η Victus βάζει τις κεραίες της στις θέσεις της Vantange. Οτιδήποτε έχει σχέση με αδειοδότηση είναι Vantage. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 (edited) 1 hour ago, TakeOverNet said: Έχει η vantage τεχνικους; Τι μαθαίνει κανείς... Δεν ξέρω τι έχει και αν έχει απορροφήσει τη Victus ή απλά οι 2 θυγατρικές συνεργάζονται. Δεν το έχω ψάξει. Απλά λέω, ότι αν η WIND και η άλλη έχουν τους ίδιους τεχνικούς ή κάνουν παρόμοια ρύθμιση στα Huawei, την έχουμε "βάψει". Θα κάνει και η WIND εναλλαγές κάθε 3 και λίγο και το δίκτυο θα είναι unusable (που λέμε και στο χωριό μου)... 😛 Edited July 16, 2022 by MitsosDaBest13 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 (edited) 10 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Δεν ξέρω τι έχει και αν έχει απορροφήσει τη Victus ή απλά οι 2 θυγατρικές συνεργάζονται. Ο ένας βγάζει άδειες και βάζει τις υποδομές (βάσεις, σταθμούς) και ο άλλος τοποθετεί τις κεραίες. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ! Edited July 16, 2022 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 9 ώρες πριν, mixtri said: Με αυτό το rsrq μάλλον κανένας δεν έχει wind πλην των p_k labs. Rsrq -3 . Πραγματικά μόνο 1-2 συσκευές θα είναι συνδεμένες στo cell 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Απλά το netmonster του δείχνει λάθος στοιχεία, δεν γίνεται να είναι στα -3.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 17, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 23 minutes ago, VasilisSam said: Απλά το netmonster του δείχνει λάθος στοιχεία, δεν γίνεται να είναι στα -3. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις, οι διευθύνσεις που δίνει είναι εντελώς άκυρες. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Ακριβώς. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις, οι διευθύνσεις που δίνει είναι εντελώς άκυρες. Ε τότε βαζε τα σωστά. Εγώ το ξέρω ότι είναι λάθος της εφαρμογής, φως φανάρι.Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 17, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 (edited) 9 minutes ago, georgeavl3 said: Ε τότε βαζε τα σωστά. Εγώ το ξέρω ότι είναι λάθος της εφαρμογής, φως φανάρι. Poco X3 Pro Πχ στην Καλαμαριά, δίνει ως διεύθυνση έναν δρόμο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική τοποθεσία της κεραίας, η οποία βρίσκεται στους πυλώνες του γηπέδου του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει πάρα πολύ το cellmapper όπου με το enb μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Πραγματικά λύνει χέρια η συγκεκριμένη εφαρμογή και ιστοσελίδα. Edited July 17, 2022 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 (edited) Λεωφόρος Βουλιαγμένης 70, Βούλα. Η κεραία είναι δίπλα μάλλον, στο Coco Mat. Κοντά στο "Πάρκο Μικρασιατων" και το κτίριο του ΟΤΕ Βούλας. Το 4G+ πιάνει 200. 😁 Edited July 17, 2022 by MitsosDaBest13 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Άντε Μήτσο,το Netmonster πλέον σου δείχνει το ARFCN. Τώρα θα είμαστε σίγουροι αν πιανεις n78 ή όχι Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Wind 5G και Vodafone στη Προσοτσάνη Δράμας και στην γύρω περιοχή . Την ίδια στιγμή δεν έχει στην Δράμα μέσα καμία ! Wtf 😳 2 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 (edited) Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει αναβάθμιση του δικτύου 5G στην Άνδρο;; Πάω διακοπές και θέλω να ξέρω τι παίζει με την κάλυψη. Edited July 18, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Βόλτα στο εμπορικό κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Πυλαία Θεσσαλονίκης. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 5 ώρες πριν, p_k said: Βόλτα στο εμπορικό κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Πυλαία Θεσσαλονίκης. Έχει n78 εκεί; Η ταχύτητα είναι υψηλή για τέτοιο σήμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 (edited) 16 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Έχει n78 εκεί; Η ταχύτητα είναι υψηλή για τέτοιο σήμα. Screenshot είναι, που το έκανα μετά. Στην περιοχή της μέτρησης έχει 5/5. NSA. Edited July 18, 2022 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Το NSA δε λέει τίποτα. Και η n78 στην παρούσα φάση NSA είναι. n1 έπιασες, για να συμφωνούν και τα νούμερα.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 13 minutes ago, georgeavl3 said: Το NSA δε λέει τίποτα. Και η n78 στην παρούσα φάση NSA είναι. n1 έπιασες, για να συμφωνούν και τα νούμερα. Poco X3 Pro Σωστός, 2100 έδειχνε το net monster, αλλά δεν έκανα screenshot. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 On 17/7/2022 at 10:29 ΠΜ, p_k said: Ακριβώς. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις, οι διευθύνσεις που δίνει είναι εντελώς άκυρες. Δε φταίει το nemonster. Ό,τι διαβάζει από το ΑΡΙ σου δίνει. 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 13 ώρες πριν, p_k said: Screenshot είναι, που το έκανα μετά. Στην περιοχή της μέτρησης έχει 5/5. NSA. Oops, δεν είδα τις ώρες. 😎 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Λιμάνι Θεσσαλονίκης 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Λεωφόρος Αλεξάνδρας Όταν έφτασα στο γήπεδο μου έβγαλε ένα ωραίο H+ και το γήπεδο μετά είχε 4g+. Διαδρομή προς Κηφισιάς. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 51 minutes ago, Arinos said: Λεωφόρος Αλεξάνδρας Όταν έφτασα στο γήπεδο μου έβγαλε ένα ωραίο H+ και το γήπεδο μετά είχε 4g+. Διαδρομή προς Κηφισιάς. Είναι Ολυμπιακός γι'αυτό!😂 Ήταν χορηγός του μπάσκετ κάποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Λεωφόρος Συγγρού, κοντά στο μετρό Συγγρού ΦΙΞ Κοντά στο Ωνάσειο 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts