conan1 Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Το speedtest το γνωρίζω. Το άλλο app που κάνει την ανάλυση του δικτύου, ποιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Υπάρχει ενσωματωμένο στα samsung Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 Πυλαία Θεσσαλονίκης Στροφή Τριλόφου Θεσσαλονίκης 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2022 On 8/7/2022 at 4:04 ΜΜ, p_k said: Πυλαία Θεσσαλονίκης Στροφή Τριλόφου Θεσσαλονίκης Επιτέλους σηκώνει ταχύτητες στο 5G. 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 (edited) Κοντά στο μετρό Περιστέρι. Κοντά στο μετρό Άγιος Αντώνιος (περιοχή Περιστέρι). Απαράδεκτη η WIND. Χαμηλές ταχύτητες (fake 5G) και πολλές εναλλαγές σε 3G (1 Mbps!), σε σημείο που θυμίζει έντονα την κόκκινη εταιρεία... Δε θέλω να φανταστώ τι γίνεται καθημερινές. Edited July 10, 2022 by MitsosDaBest13 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 37 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Κοντά στο μετρό Περιστέρι. Κοντά στο μετρό Άγιος Αντώνιος (περιοχή Περιστέρι). Απαράδεκτη η WIND. Χαμηλές ταχύτητες (fake 5G) και πολλές εναλλαγές σε 3G (1 Mbps!), σε σημείο που θυμίζει έντονα την κόκκινη εταιρεία... Δε θέλω να φανταστώ τι γίνεται καθημερινές. Ενδιαφέρον! Αλλες μετρήσεις από Περιστέρι έχεις πχ Σαρανταπόρου κοντά στο γήπεδο του Ατρόμητου; Βεάκη στο Μπουρνάζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Από Περιστέρι δεν έχω άλλες. Έχω μία στα "σύνορα" με το Δήμο Αθηναίων. Λεωφόρος Κηφισού και Λενορμαν. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 59 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Κοντά στο μετρό Περιστέρι. Κοντά στο μετρό Άγιος Αντώνιος (περιοχή Περιστέρι). Απαράδεκτη η WIND. Χαμηλές ταχύτητες (fake 5G) και πολλές εναλλαγές σε 3G (1 Mbps!), σε σημείο που θυμίζει έντονα την κόκκινη εταιρεία... Δε θέλω να φανταστώ τι γίνεται καθημερινές. Έτσι ήταν και αρχές του 2020, άρα δεν έφτιαξαν τις εναλλαγές που κάνει από 4g ή 5g σε 2g και σε 3g. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Από τις περιγραφές σας φαίνεται ότι όταν είναι φορτωμένο το δίκτυο τα Huawei μηχανήματα κρασαρουν. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο και επιμένουν σε προμηθευτή που τους κρεμάει έτσι δεν έχω λόγια... 3 1 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Σήμερα το πρωί στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν υπήρχε 5g ούτε για δείγμα, στην Δεκελείας έδειξε στιγμιαία 5g αλλά γύρισε πάλι σε Ε. Δεν είδα 5g πουθενά αλλού στην Φιλαδέλφεια σήμερα. Τραγικό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 (edited) Στο Φάρο του Ψυχικού, κοντά στο ΑΒ. Edited July 12, 2022 by MitsosDaBest13 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Στο Φάρο του Ψυχικού, κοντά στο ΑΒ. MitsosDaBest13 Τί συσκευή έχεις; poco f3 βλέπω. το app που κάνει την ανάλυση του δικτύου ποιό είναι; Ρώτησα παραπάνω και μου είπαν πως είναι ενσωματωμένο στα samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 Netmonster λέγεται και είναι στο Play Store. Δουλεύει σε όλες τις συσκευές Poco X3 Pro 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Βιομηχανική ζώνη Αλμυρού Μαγνησίας. Μετά από πολύ χρόνο με καθόλου σχεδόν Ίντερνετ, σήμερα μου είπαν πως έχει 5G. Ζήτησα να μου στείλουν speedtest. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 2 ώρες πριν, hercoulis said: Βιομηχανική ζώνη Αλμυρού Μαγνησίας. Μετά από πολύ χρόνο με καθόλου σχεδόν Ίντερνετ, σήμερα μου είπαν πως έχει 5G. Ζήτησα να μου στείλουν speedtest. Επιτέλους δηλαδή. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Περιστέρι στην "άκρη" του Δήμου, δυτικά.Κάνει πολλές εναλλαγές σε 4G και 3G μέχρι και edge. Είμαι στην Q αν παίζει ρόλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 8 ώρες πριν, hercoulis said: Βιομηχανική ζώνη Αλμυρού Μαγνησίας. Μετά από πολύ χρόνο με καθόλου σχεδόν Ίντερνετ, σήμερα μου είπαν πως έχει 5G. Ζήτησα να μου στείλουν speedtest. Άντε ωραία 5G στην πατρίδα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) Περιφερειακός Θεσσαλονίκης, Πυλαία Edited July 14, 2022 by p_k 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 8 ώρες πριν, conan1 said: Περιστέρι στην "άκρη" του Δήμου, δυτικά. Κάνει πολλές εναλλαγές σε 4G και 3G μέχρι και edge. Είμαι στην Q αν παίζει ρόλο. Δες τι είχα ανεβάσει πιο πάνω, την Κυριακή. Η WIND στο Περιστέρι είναι χάλια, τουλάχιστον στις περιοχές που κινήθηκα. 2G δεν είδα, αλλά κάθε μισό λεπτό γύριζε από 5G σε 3G και αντίστροφα. Huawei rules. 😝 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Νέα Φιλαδέλφεια, πλατεία πατριάρχου στα φανάρια. Δεν ήταν όπως την Δευτέρα, έκανε εναλλαγές όμως σε 3g και 2g περίπου 200 μέτρα μετά, παράλληλα με το άλσος έκανε μόνιμα εναλλαγές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) Huawei Base Stations Οσο αναβαθμίζουν τοσο περισσότερα network fallures. Ολα τα settings .. default. ( και έτσι θα μείνουν) Τραγωδία Edited July 14, 2022 by HORGRAP 1 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 41 minutes ago, HORGRAP said: Huawei Base Stations Οσο αναβαθμίζουν τοσο περισσότερα network fallures. Ολα τα settings .. default. ( και έτσι θα μείνουν) Τραγωδία Εκεί που έχουν βάλει n78 είναι Huawei? Κάνουν κάτι παραπάνω από ρυθμίσεις εκεί και δεν έχει τα failures? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) Δυστυχώς τα Drops απο 4G 5G με καλο σημα σε 2G ( και 3G) δεν είναι τόσο απλο και επιλύσιμο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ειναι συνδιασμός προβλημάτων που σίγουρα απαιτεί firmware updates με άλλα settings προτεραιοτήτων και διαχείρισης. Αν μιλούσαν με R & D απο άλλους παρόχους ( O2 .de) θα το έλυναν. Αν τους δώσουν λεφτα και γινει κανενα " outsourcing " απο εξωτερικό για το " optimization " ( την βελτιστοποίηση) του δικτύου τους ισως σωθούν. Edited July 14, 2022 by HORGRAP 1 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Τώρα που η n1 πήγε στα 20MHz εδώ στην Κέρκυρα, το φαινόμενο είναι συχνότερο στις περιοχές με χαμηλό σήμα από πολλές κεραίες ταυτόχρονα.Κλείδωσα το κινητό σε 4G Only και ησύχασα.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 (edited) Δυστυχώς οι περισσότεροι συνδρομητές δεν θα ψαξουν τέτοιες ρυθμίσεις. ( lock to 4G Only ) Θα καλέσουν την εξυπηρέτηση, θα παραπονεθούν. Θα αποχωρήσουν. Ο πάροχος οφείλει να λύσει το πρόβλημα και αντί αυτού τώρα με το κλείσιμο του 3G θα χάνουμε τελείως τη σύνδεση Internet καθε φορα που πέφτουμε σε 2G ( ακομα και με τέλειο σημα) Ελπίζω να βρουν ακρη. Περασαν 2 χρόνια ρε παιδιά και τώρα είναι χειρότερα απο ποτέ . ( λογω περισσότερων misconfigured και μη επιλυσιμων παραμετροποίημενων σταθμών βάσης ) Οσοι ακούμε Online Streaming και χρησιμοποιούμε video audio calls με whatsapp Viber Messenger πέφτουμε καθε μέρα πλέον σε 2G 3G Edited July 14, 2022 by HORGRAP 2 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts