_NikitaS_ Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 3 minutes ago, _ZamNI_ said: Γιατι να το είχες στείλει πίσω καλέ; 😂 Ναι κατάλαβα, άρα σε δελεάζει με τέτοιες προσφορές η επιστροφή... Πάντως, το VoLTE είναι αρκετά χρήσιμο, αλλά οκ, όχι και ακατόρθωτο να ζήσεις χωρίς αυτό. Απλά με ανοιγμένο volte χάνω κλήσεις από τα παλιά forthnet που δυστυχώς έχουν οι δικοί μου και το ένα από τα δύο γραφεία της δουλειάς μου, άρα δε παίζει να το έχω με cosmote ανοιχτό, αλλά και με κλειστό ίσως χάσω κλήσεις. Δε με νοιάζει και τόσο να μιλάω και να έχω ίντερνετ. Δε μιλάω πολύ... Θα το έστελνα πίσω με πρόφαση ότι δε δέχεται κλήσεις (θα το έπαιρναν 100%) και μετά θα αγόραζα κάνα honor magic 5 Pro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Παιδιά με το hd voice τι γίνεται ? Δουλεύει εδω ελλάδα Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 22 minutes ago, alelo said: Παιδιά με το hd voice τι γίνεται ? Δουλεύει εδω ελλάδα Όταν έχεις ενεργό το volte, στις κλήσεις γράφει hd 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_4ever Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 15 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Θέλω σα τρελός να γυρίσω στην cosmote αλλά το να μιλάω με 2g και να έχω τον κυνδινο να χάσω κλήσεις χωρίς το volte μου βάζει φρένο Υπομονή μέχρι Δεκέμβρη-Ιανουάριο, αν υποστηρίζει επίσημα 5G στην Ελλάδα, ίσως να φτιάξουν και τα υπόλοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2023 1 hour ago, kimi_4ever said: Υπομονή μέχρι Δεκέμβρη-Ιανουάριο, αν υποστηρίζει επίσημα 5G στην Ελλάδα, ίσως να φτιάξουν και τα υπόλοιπα... Απο το στόμα σου και στου google το αφτί 1 Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2023 Pixel 7 με Android 14 QPR1 Beta 2 (U1B2.230922.006) και by default διαθέσιμα 5G και VoLTE με Cosmote εδώ, στη διάρκεια της κλήσης τι δεδομένα έχουμε; LTE ή 5G; Αλλάζει κάτι αν ενεργοποιήσουμε το VoNR με Shizuku; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2023 Δεν υπάρχει voNR ακόμη. Lte έχεις. Όταν έρθει το SA 5g με το καλό, κάποια στιγμή θα έχουμε και voNR Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrog Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 (edited) Προβλέπονται άλλες ενημερώσεις στο beta channel πριν βγει παραγωγικά; Έχουμε καμία ελπίδα για VoWifi ή καλό 24; Edited October 18, 2023 by petrog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 Άλλες 2 beta στο qpr πιστεύω θα βγούνε μέχρι το τελικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 Ποια έκδοση έχουμε τώρα stable? Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2023 4 ώρες πριν, petrog said: Προβλέπονται άλλες ενημερώσεις στο beta channel πριν βγει παραγωγικά; Έχουμε καμία ελπίδα για VoWifi ή καλό 24; Αν έχεις το 6a γιατί δεν βάζεις Shizuku+Pixel IMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukats13 Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 Στα Pixel 6/6 Pro λειτουργεί το 5G με το Android 14 QPR1 Beta 2 (U1B2.230922.006); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 Αυτο με την QPR1 beta που ενεργοποιει 5g & VOLTE δουλευει σε ολα τα δικτυα ή μονο Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 Θυμίστε μου λίγο....με NOVA σε pixel 7 pro, τι παίζει από μαμά, χωρίς ρουτ? Stable android 14 μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 1 ώρα πριν, dbal said: Αυτο με την QPR1 beta που ενεργοποιει 5g & VOLTE δουλευει σε ολα τα δικτυα ή μονο Cosmote? νομιζω μονο vodafone και cosmote 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 9 ώρες πριν, Nikos_s3 said: Θυμίστε μου λίγο....με NOVA σε pixel 7 pro, τι παίζει από μαμά, χωρίς ρουτ? Stable android 14 μιλάμε. Σε σταθερή έκδοση ακόμα σε νόβα δεν έχει τπτ. Θέλει shizuku για volte και wifi calling. Με beta η νόβα έχει 5g. Όχι ακόμα volte και wifi calling. Βέβαια ανοίγουν εύκολα με shizuku. Με beta η κοσμοτε και η βονταφον έχουν και αυτές 5g, αλλά έχουν και από μαμά volte. Δεν έχουν wifi calling που ανοίγει βέβαια με shizuku. *προσοχή στο volte της cosmote, ακόμα δεν εχουν φτιάξει το θέμα με τις εισερχόμενες από forthnet. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Ωραια και αναλυτικη περιληψη 🙂 Να υποθεσω οτι αυτα ισχυουν για τα tensor μοντελα μετα το 6 σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSTITO Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Παιδια καλημερα. Ειμαι σε android 13 εκδοση Ιουνιου Pixel 7 Pro. Εδω και αρκετο καιρο(απο Φεβρουαριο δηλαδη) δεν εχω αλλαξει κατι στο setup μου, εχω root, ενεργοποιημενο 5G σε sim cosmote και σε e-sim Vodafone. Ξαφνικα τις τελευταιες 10 μερεςεχω παρατηρησει οτι εχω πολλες χαμενες κλησεις ( μου ερχονται μετα ως ειδοποιηση) και επιπλεον βλεπω ολη την ωρα αυτο το pop-up welcome to Vodafone που βγαζει οταν ξεκλειδωνεις τη sim μετα απο restart. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο και αν ναι πως το διορθωσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 3 ώρες πριν, dbal said: Ωραια και αναλυτικη περιληψη 🙂 Να υποθεσω οτι αυτα ισχυουν για τα tensor μοντελα μετα το 6 σωστα? Λογικά για τα tensor. Απλά εγώ ξέρω να μιλήσω για το pixel 7 Pro που έχω. Δε ξέρω για τα άλλα Πχ χρήστες που έχουν το 6 Pro για το θέμα με την forthnet λένε ότι τους πάει ως αναπάντητη κλήση. Στο 7 Pro δεν φαίνεται καν ειδοποίηση και στο ακουστικό του forthnet ακούγεται σα κατηλημμενο. Θέλω να πω ότι η συμπεριφορα ισως είναι διαφορετική από συσκευή σε συσκευή, αλλά σε γενικές γραμμές τα tensor λειτουργούν το ίδιο. Όπως βλέπω να γράφουν και άτομα που παρέλαβαν το 8 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Με τη νέα beta 2.1 (U1B2.230922.010) βλέπω νέα έκδοση ρυθμίσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε Cosmote (2023-09-27). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 ε δε μας λες το σημαντικό όμως...βλέπεις 5G/volte/vowifi , χωρίς ρουτ και λοιπά κόλπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 45 minutes ago, lykourgos said: Με τη νέα beta 2.1 (U1B2.230922.010) βλέπω νέα έκδοση ρυθμίσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε Cosmote (2023-09-27). Να μαντέψω δεν έχεις κανέναν να κάνεις τεστ της forthnet ε; 21 minutes ago, Nikos_s3 said: ε δε μας λες το σημαντικό όμως...βλέπεις 5G/volte/vowifi , χωρίς ρουτ και λοιπά κόλπα? 5g και volte έχει η cosmote, wifi calling δεν μέχρι που ανοίγει με shizuku. Το έγραψα νωρίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 1 hour ago, Nikos_s3 said: ε δε μας λες το σημαντικό όμως...βλέπεις 5G/volte/vowifi , χωρίς ρουτ και λοιπά κόλπα? 5G και VoLTE by default σε Cosmote με τις τελευταίες beta, έχει γραφτεί και παραπάνω. ; ) 51 minutes ago, _NikitaS_ said: Να μαντέψω δεν έχεις κανέναν να κάνεις τεστ της forthnet ε; Όχι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 p6a με τη τελευταία beta 2.1 κ nova είμαι κολλημένος σε LTE Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 On 20/10/2023 at 10:15 ΜΜ, lykourgos said: Με τη νέα beta 2.1 (U1B2.230922.010) βλέπω νέα έκδοση ρυθμίσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε Cosmote (2023-09-27). Να απαντήσω μόνος μου στην ερώτηση με την cosmote και την forthnet που είχα κάνει. Χτες δοκίμασα και ακόμα εισερχόμενες από forthnet δεν ολοκληρώνονται. Ακόμα τίποτα. Απορώ τι το τόσο δύσκολο είναι. Οι άλλοι δύο πάροχοι γιατί δεν έχουν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts