Jump to content

NIKOSTITO

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NIKOSTITO

  1. Παιδια καλημερα. Ειμαι σε android 13 εκδοση Ιουνιου Pixel 7 Pro. Εδω και αρκετο καιρο(απο Φεβρουαριο δηλαδη) δεν εχω αλλαξει κατι στο setup μου, εχω root, ενεργοποιημενο 5G σε sim cosmote και σε e-sim Vodafone. Ξαφνικα τις τελευταιες 10 μερεςεχω παρατηρησει οτι εχω πολλες χαμενες κλησεις ( μου ερχονται μετα ως ειδοποιηση) και επιπλεον βλεπω ολη την ωρα αυτο το pop-up welcome to Vodafone που βγαζει οταν ξεκλειδωνεις τη sim μετα απο restart. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αναλογο και αν ναι πως το διορθωσε;
  2. Για το 5g η κοπελα με την οποια μιλησα μου ειπε οτι δεν εχουν διακοπτη σαν το wificall να μπορει να μου το ανοιγοκλεισει και να γινει register. Μου ειπε οτι το προωθησε στο τεχνικο τμημα και θα ξαναεπικοινωνησουν μαζι μου τις ερχομενες ημερες.
  3. Να σημειώσω ξανα οτι εγω εχω και root. Επισης για τη physical sim, δεν χρειαστηκε να παρω τηλ στην cosmote, απλα εβαλα την sim σε ενα iphone 13, εστειλα τα sms και ειχα volte και vowifi. Για την esim, χρειαστηκε να παρακαλεσω την τηλεφωνητρια της cosmote η οποια επέμενε οτι η υπηρεσια VoLTE φαινεται ενεργη στην sim μου. Μετα απο λιγη κουβεντα μου ειπε θα μου κλείσει χειροκίνητα την υπηρεσια και θα μου την ξανανοιξει. και οντως μετα απο 5 λεπτα ηρθε και το sms οτι η υπηρεσια wifi call είναι ενεργοποιημένη και ειχα αμεσως volte χωρις καν επανεκκίνηση.
  4. Ναι αλλα μεχρι τωρα μπορουσαμε να ενεργοποιήσουμε volte μονο σε φυσικη sim.
  5. Guys, πηρα τηλεφωνο το 13788 και εγω. Πλεον εχω VoLTE και wifi calling και στην e-sim
  6. Oχι απενεργοποιειται μετα την ενεργοποιηση της sim.
  7. Εμενα ρε παιδια που η φυσικη sim παιζει κομπλε μιας και ενεργοποιησα VoLTE και wificall απο iphone, ενω η e-sim τα εχει ολα unavailable υπαρχει σωτηρια; e-sim: physical sim:
  8. Εγω καταφερα να ενεργοποιησω volte στη φυσικη sim σε pixel 7 pro στελνοντας sms απο ενα iphone. ολα καλα μεχρι εδω. Γνωριζεις κανεις αν γινεται να το ενεργοποιησω και στην esim; Ισως αν καπως αμτιγραφαμε τα settings απο τη φυσικη sim? Στην esim μεσα απο το *#*#4636#*#* μου δειχνει volte και vowifi ως Unavailable και προφανως αν στειλω wificall απο το pixel δεν μου το δεχεται.
  9. @tsoump Καταφερα να ενεργοποιησω volte στη φυσικη sim στελνοντας sms απο ενα iphone. ολα καλα μεχρι εδω. Γνωριζεις αν γινεται να το ενεργοποιησω και στην esim; Ισως αν καπως αμτιγραφαμε τα settings απο τη φυσικη sim? Στην esim μεσα απο το *#*#4636#*#* μου δειχνει volte και vowifi ως Unavailable.
  10. Παιδια εχω ενα Turbox Calltab V (Το κινεζικο μοντελο ονομαζεται G78 αγνωστου μαρκας..). To ταβλετ μολις ανοιγει μου πεταει ενα popup error "Unfortunately, Video Browser stopped". το οποιο και να πατησω close ξαναεμφανιζεται ασταματητα κανοντας το ταμπλετ να μην μπορει να χρησιμοποιηθει. Εκανα Wipe data απο Recovery αλλα τπτ. Υπαρχει πουθενα το rom να το κατεβασω για να του κανω flash απτην αρχη??
  11. Καλησπερα και χρονια πολλα. Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται με καποιο τροπο να κανω root το turbo-x ICE. Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...