Jump to content

petrog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petrog

  1. Αφήνω αυτό εδώ... Exclusive: Google Pixel 8a specs include 120Hz display, Tensor G3, more! (androidauthority.com)
  2. Γιατί δεν στέλνετε 5G στο 1333 από τα κινητά σας να νιώσετε στο πετσί σας την επίσημη υποστήριξη; Μόλις ποστάρατε το χάρτη της Google που λέει για 5G στην Cosmote. Ποιός λέει αλήθεια λοιπόν;
  3. Έχετε δίκιο παιδιά, συγγνώμη που σας χαλάω τη ζαχαρένια με την πραγματικότητα... αφού βάφτηκε ο χάρτης όλα δουλεύουν κομπλέ 🤣
  4. Πρέπει η Google να ανοίξει τις επιλογές για τους παρόχους. Υπάρχει αντίστοιχο forum από άλλες χώρες (Νομίζω Τσεχία ή Ρουμανία) που έχουν ζητήσει από τη Google να ξεκλειδώσει τα Pixel και το έχει κάνει. Θα προσπαθήσω να το ψάξω και να το βάλω εδώ.
  5. Η Cosmote έχει στο site της λίστα με WiFi Calling συσκευές. Η δεύτερη συσκευή μου (Nokia X10) ΔΕΝ υπάρχει ως υποστηριζόμενη, παρόλα αυτά έχει WiFi Calling και 5G ΧΩΡΙΣ καν να χρειαστεί να αλλάξω SIM σε υποστηριζόμενο κινητό. Για εμένα και με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία (τα features ενεργοποιούνται μετά από updates του Pixel), είναι ξεκάθαρα ευθύνη της Google και κανενός παρόχου. Ακόμα και σήμερα ξαναλέω, αν στείλεις 5G από Cosmote, η εταιρία απαντάει ότι το κινητό δεν υποστηρίζεται, παρόλα αυτά το 5G δουλεύει κανονικά. Αυτό υποδηλώνει ότι πρωτίστως είναι δουλειά της Google να το ανοίξει και δευτερευόντως του κάθε παρόχου. Τέλος, να αναφέρω ότι στο Nokia X10, όταν το πρωτοπήρα δεν υποστήριζε VoWiFi, παρόλα αυτά η επιλογή στα μενού υπήρχε, απλά δε λειτουργούσε. Στα Pixel, η επιλογή δεν υφίσταται καν σαν κουμπί. Πώς γίνεται αυτό να είναι ευθύνη της Cosmote; Όλοι που είμαστε εδώ έχουμε Pixel, ξέρουμε τα καλά τους και τα κακά τους, και ένα από τα κακά τους (για να μη πω το μόνο) είναι ότι κοστίζουν €1000+ και δεν εκτελούν βασικές λειτουργίες τηλεφώνου. Όλοι εδώ θέλουμε αυτό να αλλάξει, και όλοι προσπαθούμε για αυτό, προσωπικά έχω ανοίξει threads στο google και στο Reddit. Αυτό που δεν είναι κατά τη γνώμη μου θεμιτό, είναι να κάνουμε βιαστικούς χορούς και πανηγύρια για επίσημη υποστήριξη, (ή για να θυμήσω πέρσι χορόυς και πανηγύρια ότι η Vodafone θα φέρει το Pixel 8 επίσημα στην Ελλάδα) και μετά να πηγαίνουμε κουβά.
  6. Δεν είπα τιποτα διαφορετικό πριν. Είπα οτι δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη με την έννοια της αλλαγής του τίτλου του thread. Με την ίδια λογική α) που ειναι η επίσημη υποστήριξη Volte και WiFi Calling; Υπάρχει website για αυτό; Στη NOVA μόλις προχθές πήραν VoLTE β) ακόμα και για 5G δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη. Όταν στέλνεις SMS απαντάει με μήνυμα ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται. WiFi Calling ούτε με κυάλια σε κανένα πάροχο. Γιατί να αλλάξει λοιπόν ο τίτλος του thread; Επειδή έβαψε η Google ένα χάρτη μπλε;
  7. Άμα είναι θέμα παρόχου τότε πως γίνεται ένα ένα (volte, 5g) να λειτουργούν μετά από updates του Pixel; Δηλαδή αν αύριο πάρει ένα update το Pixel και παίζει το WiFi Calling θα το έχει φτιάξει η Cosmote;
  8. Το Χ10 δε το βλέπω στα supported... αλλά παίζει. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι είναι δουλειά της Google να το ανοίξει. Από τη στιγμή που ο πάροχος το έχει ανοίξει στη γραμμή θα έπρεπε να παίζει.
  9. Εκτός από Pixel έχω και Nokia X10, μια χαρά ενεργοποιείται το WiFi Call εκεί. Τι εννοείς ότι στα μη συμβατά δεν ενεργοποιείται; Θεωρητικά δεν είναι στα συμβατά το Nokia.
  10. Ο τίτλος ισχύει...το πολύ πολύ να σβήσουν το VoLTE και το 5G. WiFi calling δεν έχουν και το ότι το βάζετε με Shizuku δεν είναι επίσημο. Επίσης επίσημα δεν πωλούνται Pixel και δεν υπάρχουν κέντρα επισκευής στην Ελλάδα.
  11. Το WiFi Calling απο τη Google πρέπει να ενεργοποιηθεί όχι από τους παρόχους. Επίσης ένας χάρτης (κακοφτιαγμένος κιόλας, δεν έχει καν την Κρήτη μπλε) δε σημαίνει επίσημη υποστήριξη.
  12. Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με επίσημη ενεργοποίηση του VoWiFi από Google; Οι κάτοχοι beta βλέπετε τίποτα έστω και στα νέα Pixel;
  13. Προβλέπονται άλλες ενημερώσεις στο beta channel πριν βγει παραγωγικά; Έχουμε καμία ελπίδα για VoWifi ή καλό 24;
  14. Πολύ καλά νέα αυτά που διαβάζω. Μάλλον πάω για Pixel 8 και εγώ εάν προσθέσουν και VoWiFi. Λογικά αφού έβαλαν 5G θα πρέπει να βάλουν και αυτό.
  15. Πού το δίνουν το Η288Α; Είχα πάει σε 10 καταστήματα πριν κάνα μήνα και όλοι είχαν μόνο το σαπάκι το Zyxel. Βλέπω στο Reddit ότι διάφορες χώρες που πριν δεν είχαν 5G (Πολωνία, Τσεχία), τώρα έχουν. Για να δούμε μήπως έρθει και η σειρά μας.
  16. Καλησπέρα, Έχεις χρησιμοποιήσει το Shizuku ή με stock rom παίζει το WiFi Calling;
  17. Ναι το διάβασα αυτό, αλλά όπως είπες δεν αποτελεί εχέγγυο. Για την ακρίβεια στο Reddit διαβάζω ότι για κάποιους δεν λειτουργεί το Shizuku μετά το QPR3 update. Οπότε δεν μπορώ να το ρισκάρω.
  18. Έκανα λογαριασμό για να ευχαριστήσω αυτό το forum και το τόπικ συγκεκριμένα. Ήθελα να πάρω πάρα πολύ ένα Pixel μέχρι που είδα αυτό εδώ το ποστ. Δυστυχώς όσο και να μου αρέσουν, εφόσον δεν λειτουργεί το VoWiFi, για εμένα αυτό είναι μεγάλο μείον, λόγω κακής ποιότητας σήματος στο σπίτι. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να το ενεργοποιήσουν. Βλέποντας πάντως σε ξένα forum, βλέπω ότι η Beta QPR3 ενεργοποιεί το 5G σε μερικές μη υποστηριζόμενες περιοχές. Ελπίζω να ακολουθήσει και το VoWiFi.
×
×
  • Create New...