tass0s Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 15-20 Οκτωβρίου θα γίνει η παραλαβή στη Γερμανία (είναι pre order αυτό που άνοιξε). Τα μεταφορικά από την google είναι δωρεάν. Η mailboxde ποσο χρεώνει όμως? Σημερα ειδα στο σκρουτζ εμφανιστηκε αυτο το καταστημα Google Pixel 4a 6GB128GB (Nano SIM eSIM) Jet Black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Για την mailboxde δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Γιατί δεν περιμένετε να το παραγγείλετε από το Amazon.de ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Γιατί δεν περιμένετε να το παραγγείλετε από το Amazon.de ? Γνωρίζουμε αν στο amazon θα έχει μεγαλύτερη τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Στο Amazon έχει την επίσημη τιμή της Google συν τους τοπικούς φόρους. Συν ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 στο mailbox απο οτι βλεπω στους τιμοκαταλαγους καπου στο 20ρικο θα κοστισει η υπηρεσια? (up to 2kg) βλεπω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Στο Amazon έχει την επίσημη τιμή της Google συν τους τοπικούς φόρους. Συν ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από θέμα εγγύησης. Εαν παραγγελθει απο το αμερικανικο αμαζον και σταλθεί εδώ, να υποθέσω οτι δεν υπάρχει εγγύηση? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Εαν παραγγελθει απο το αμερικανικο αμαζον και σταλθεί εδώ, να υποθέσω οτι δεν υπάρχει εγγύηση? Ότι εγγύηση σου παρέχει το amazon.com, αν χρειαστείς εγγύηση θα χρειαστεί να το επιστρέψεις Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Ότι εγγύηση σου παρέχει το amazon.com, αν χρειαστείς εγγύηση θα χρειαστεί να το επιστρέψεις Αμερική. Οπότε καλύτερα το γερμανικό ή άλλο ευρωπαικό αμαζον δηλαδή ε? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Χωρίς να είμαι γνώστης, θεωρώ ότι και από το γερμανικό να πάρεις επειδή η συσκευή δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, πάλι στο αμαζον θα το στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 15, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Οπότε καλύτερα το γερμανικό ή άλλο ευρωπαικό αμαζον δηλαδή ε? Εννοείται για ευνόητους λόγους. Χωρίς να είμαι γνώστης, θεωρώ ότι και από το γερμανικό να πάρεις επειδή η συσκευή δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, πάλι στο αμαζον θα το στείλεις. Σωστό. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο να το στείλεις Ευρώπη σε σχέση με την Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Και γιατί δεν περιμένετε να το φέρει εδώ και να το πάρετε από Ελλάδα να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Και γιατί δεν περιμένετε να το φέρει εδώ και να το πάρετε από Ελλάδα να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο; Γιατί δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη εδώ και είναι παραεισαγωγή. Συνεπώς δεν γλιτώνεις και πολλά πράγματα επί της ουσίας. Η καλύτερη λύση αντικειμενικά είναι κάποιο ευρωπαϊκό Amazon. Είναι σαν να αγοράζεις οτιδήποτε άλλο από εκεί και έχεις όλη την "προστασία" που σου παρέχει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Ξέρετε πότε θα γίνει διαθέσιμο στο ευρωπαικό άμαζον? Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Οι θήκες θα κυκλοφορούν στο Amazon.de από 22 Οκτ άρα ίσως είναι ένα δείγμα και για τη συσκευή βέβαια δεν ξέρω γιατί έχουν βγάλει σε προπαραγγελια τις θήκες και όχι τη συσκευή. Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Οι θήκες θα κυκλοφορούν στο Amazon.de από 22 Οκτ άρα ίσως είναι ένα δείγμα και για τη συσκευή βέβαια δεν ξέρω γιατί έχουν βγάλει σε προπαραγγελια τις θήκες και όχι τη συσκευή. Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk Ναι αυτο είδα και εγω και μου έκανε εντύπωση γιατί, διότι είχα διαβάσει στο 9to5google οτι ευρώπη θα κυκλοφορήσει 1η οκτώβρη... Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μου ήρθε mail από την Google εχθές ότι έχει παγώσει η παραγγελία μου και έχω 7 ημέρες να επιλέξω άλλο τρόπο πληρωμής για να συνεχιστεί Είχα πληρώσει με κάρτα της Alpha Bank Δεν γράφει κάτι για την διεύθυνση από mailboxde, μήπως έφταιγε η κάρτα της τράπεζας; Είναι η μαύρη η Bonus Θα δοκιμάσω με την προπληρωμένη μου από Πειραιώς Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μου ήρθε mail από την Google εχθές ότι έχει παγώσει η παραγγελία μου και έχω 7 ημέρες να επιλέξω άλλο τρόπο πληρωμής για να συνεχιστεί Είχα πληρώσει με κάρτα της Alpha Bank Δεν γράφει κάτι για την διεύθυνση από mailboxde, μήπως έφταιγε η κάρτα της τράπεζας; Είναι η μαύρη η Bonus Θα δοκιμάσω με την προπληρωμένη μου από Πειραιώς Ίσως τη απέρριψε η ALPHA γιατί η διεύθυνση αποστολής δεν ταίριαζε με την διεύθυνσή σου https://support.google.com/store/answer/6160259 Ίσως χρειαστεί να τους κάνεις ένα τηλέφωνο να τους πεις να κάνουν accept την συγκεκριμένη χρέωση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Στα στοιχεία της κάρτας στον λογαριασμό μου στην σελίδα τους, το άλλαξα στην γερμανική διεύθυνση Αλλά και πάλι η πληρωμή από Ελλάδα θα γίνει Καλά τι πρόβλημα έχουν αν η πληρωμή γίνετε από αλλού; Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Στα στοιχεία της κάρτας στον λογαριασμό μου στην σελίδα τους, το άλλαξα στην γερμανική διεύθυνση Αλλά και πάλι η πληρωμή από Ελλάδα θα γίνει Καλά τι πρόβλημα έχουν αν η πληρωμή γίνετε από αλλού;Δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα το έχει η google αλλά η τράπεζα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Θα δοκιμάσω με την προπληρωμένη μου και θα ενημερώσω Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Αμα γινει με καρτα τυπου Revolut? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μου ήρθε mail από την Google εχθές ότι έχει παγώσει η παραγγελία μου και έχω 7 ημέρες να επιλέξω άλλο τρόπο πληρωμής για να συνεχιστεί Είχα πληρώσει με κάρτα της Alpha Bank Δεν γράφει κάτι για την διεύθυνση από mailboxde, μήπως έφταιγε η κάρτα της τράπεζας; Είναι η μαύρη η Bonus Θα δοκιμάσω με την προπληρωμένη μου από Πειραιώς Έχω την εντύπωση ότι στην πάγωσε επειδή παραγγέλνεις μέσο mailboxde. Κάπου είχα διαβάσει ότι παραγγελίες με τέτοιους τρόπους τις ακυρώνει η Google. Αλλά αν τελικά φταίει κάτι άλλο και στην επιτρέψει πες μας να πάρουμε και εμείς xD ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως τη απέρριψε η ALPHA γιατί η διεύθυνση αποστολής δεν ταίριαζε με την διεύθυνσή σου https://support.google.com/store/answer/6160259 Ίσως χρειαστεί να τους κάνεις ένα τηλέφωνο να τους πεις να κάνουν accept την συγκεκριμένη χρέωση ... Αν δηλαδή κάποιος θέλει να το αγοράσει σαν δώρο σε κάποιον άλλον και να το στείλει εκει, τότε δεν θα του δέχεται την πληρωμή? Στο αμαζον πχ γίνεται κανονικά αυτό, λίγο χαζό μου φαίνεται αυτό Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Εγώ έκανα προπαραγγελια με Revolut και mailboxde και μου την ακύρωσε η google. Χωρίς να διευκρινίζει τι της φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 ... Αν δηλαδή κάποιος θέλει να το αγοράσει σαν δώρο σε κάποιον άλλον και να το στείλει εκει, τότε δεν θα του δέχεται την πληρωμή? Στο αμαζον πχ γίνεται κανονικά αυτό, λίγο χαζό μου φαίνεται αυτό Ναι και εδώ γίνεται να παραγγείλεις για δώρο Δηλώνεις διαφορετική billing address και διαφορετική διεύθυνση παραλαβής Αλλά εδώ η Google φαίνεται να δέχθηκε αρχικά την παραγγελία αλλά αργότερα την στιγμή που πάει να κάνει την χρέωση, φαίνεται να απορρίπτεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts