Jump to content

nikosbar128

Members
  • Δημοσιεύσεις

    310
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikosbar128

  1. Σας ήρθε η ενημέρωση με one ui 3.1 και security patch Απριλίου? Εμένα εχθές το βράδυ και την έκανα σήμερα εγκατάσταση :)
  2. Εγώ στην θέση σου θα επικοινωνουσα πρώτα με την Samsung, να δω πόσο θα μου κόστιζε μια αλλαγή. Αν είναι πολύ, τότε κοίτα σε τοπικό κατάστημα
  3. Α όχι εμένα δεν γράφει η αλήθεια είναι! Σε εσάς γράφει?
  4. Είχε μέσα τα παρελκόμενα της η συσκευασία? Μπορεί απλά ο πωλητής σου να το είχε αγοράσει από την αμαζον την ίδια
  5. Καλά δεν νομίζω στον 1 χρόνο που το είχε ο άλλος να πρόλαβε να την πεθάνει :lol:
  6. Δεν γνωρίζω πως μπορεί να βρεθεί αυτό η αλήθεια είναι :(
  7. Δεν την έχω την εφαρμογή οπότε δεν ξέρω πως είναι. Τι ακριβώς θέλεις να δεις?
  8. Εγώ σκοπεύω πριν λήξει η εγγύηση να το πάω στο σέρβις για αλλαγή μπαταριας σίγουρα ώστε να μου κρατήσει παραπάνω. Γιατί η μπαταρία του η αλήθεια είναι ότι ναι μεν είναι αρκετή σε χωρητικότητα αλλά ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι πολύ ενεργοβόρος. Συν το ότι δεν ξέρω αν τότε θα έχω την δυνατότητα να κάνω αναβάθμιση κινητού οπότε η αλλαγή μπαταριας του δίνει σίγουρα άλλον 1 χρόνο ζωής.
  9. Να στείλουν άλλη δεν νομίζω ότι γίνεται γιατί δεν είναι πωλητές, λογικά θα σου πουν ότι καλυπτεται μέσω IMEI. Δεν θα στην αλλάξουν επειδή το ζήτησες, θα χρειαστεί μια αιτιολογία. Αλλά γενικά όσο είναι μέσα στην εγγύηση δεν χρεώνεσαι τίποτα.
  10. Καλησπέρα! Εφόσον δεν στο έδωσε ο πωλητής που πήρες το κινητό τότε δεν νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος. Εκτός και αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του πάλι και αν την έχει είτε να στην σκαναρει είτε να στην στείλει ταχυδρομικώς. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς πιστεύω. Έχεις την εγγυηση μέσω του IMEI. Νομίζω αυτό αρκεί για την Samsung, αλλά καλό θα ήταν να το επιβεβαιώσει και κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ. Ή μπορείς επίσης να ξαναπάρεις τηλέφωνο την Samsung και να την ρωτήσεις (πες και καλά ότι έχασες την απόδειξη κλπ κλπ)
  11. Καλορίζικο!! Δεν είναι υπέροχη η συσκευή? :D Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την Samsung, να τους δώσεις το IMEI, και να σου πουν τα πάντα για την συσκευή. Αυτό με την μια έξοδο και εμένα με έχει εκνευρίσει γιατί ο υπολογιστής μου δεν έχει θύρα type c αλλά έχω ένα δεύτερο καλώδιο type c σε type a οπότε γίνεται η δουλειά. Αλλιώς ανταπτορα. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι αυτό.
  12. Μακάρι να σου βγει καλό! Αξίζει πάρα πολύ η συσκευή και θα την ευχαριστηθείς!
  13. Το έχω προσπαθήσει να το απενεργοποιησω από εκεί αλλά δεν μαφηνει, είναι "κολλημένο" το κουμπί... :(
  14. Ερώτηση, αυτή η μόνιμη ειδοποίηση, πως σκ*τα φεύγει? https://photos.app.goo.gl/8J8KHyALffDSLeU19 Δεν με αφήνει να απενεργοποιήσω την ειδοποίηση :mad:
  15. Πως άντεξε να βλέπει καθημερινά στην οθόνη του 3 καμμένα πίξελ? Εγω θα το είχα πάει εχθές στο σέρβις, θα με ενοχλούσε πολύ να το έβλεπα :lol: Μάλλον και εγώ για το τέλος θα το αφήσω γιατι αν και μεταχειρισμένο, η οθόνη είναι άριστη και μια χαρά μέρα μου βγάζει η μπαταρία :D Πραγματικά εξαιρετική συσκευή, χαίρομαι να την χρησιμοποιώ! :happy:
  16. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα η αλήθεια είναι :lol: Ίσως ισχυριστώ κανένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη, ghost touching κλπ :p Στην χειρότερη πότε δεν ξέρεις, μπορεί όντως να μου καεί κανενα πίξελ μέχρι τότε :lol:
  17. Καλημέρα! Τα κυριότερα είναι αυτά που ανέφερα πριν: οθόνη, πενάκι και λογισμικό. Ειδικά για το λογισμικό, επειδή ήρθα από το άθλιο miui μου φάνηκε σαν να ξαναβρήκα το φως μου :lol: Αυτό το κινητό γενικά θα το πάρει κάποιος για το πενάκι του, όχι για κάτι άλλο γιατί σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχει και το s10 lite που είναι πιο δυνατό (αν και στο νήμα του λένε για κάτι προβλήματα με την θύρα USB και την οθόνη σε χαμηλό φωτισμό ). Το πενάκι του είναι πραγματικά εργαλείο. Ήδη εχθές το χρησιμοποίησα για να κάνω extract κείμενο από φωτογραφίες και να μπουν σε έγγραφο. Αν δεν είχα το πενάκι θα έπρεπε πρώτα τις καθαρογράψω σε χαρτί και μετά στον υπολογιστή. Τις κάμερες δεν τις έχω τσεκάρει ακόμα καλά, διάβασα ότι έχει τίμια κάμερα αλλά σίγουρα δεν είναι και στο επίπεδο του mi note 10 που είχα συνηθίσει οπότε αυτό θα πρέπει να το συνηθίσω :lol: Κατά τα άλλα ειμαιυπέρ ευχαριστημένος! Έχοντας και την υποστήριξη της Samsung ξέρω ότι για 1 χρονο ακόμα που του μένει εγγύηση θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σκοπεύω πριν τελειώσει η εγγυηση να το πάω στο σέρβις για αλλαγή οθόνης -μπαταριας ώστε να μου κρατήσει ακόμα περισσότερο. Όταν θα κάνω πάλι αναβάθμιση σίγουρα Samsung θα είναι πάλι (huawei δεν παίζει να βγει από το μπαν ποτέ πλέον ) αλλά note ναυαρχίδα. Στα υπόλοιπα μια χαρά είναι, αξιοπρεπεστατη συσκευή που χαίρεσαι να την λειτουργείς Αυτές είναι οι εντυπώσεις μου!
  18. Μόλις το απόκτησα και εγώ σήμερα σε άριστη κατάσταση μεταχειρισμένο από insomnia! Μέχρι στιγμής είμαι άπειρα ευχαριστημένος με το λογισμικό, άψογη οθόνη, το s pen πολύτιμο εργαλείο για αρχεία και σημειώσεις που χρειάζομαι (για αυτό και το προτίμησα από το s10 lite άλλωστε), headphone jack που ακόμα χρησιμοποιώ και έχω και το μυαλό μου ήσυχο με την υποστήριξη της Samsung για 1 χρόνο. Το μόνο στο οποίο έχω κάνει υποβάθμιση είναι η κάμερα, αφού έρχομαι από το mi note 10, με το οποίο και είχα βγάλει απίστευτες φωτογραφίες η αλήθεια είναι, το μόνο που θα μου λείψει :lol:
  19. Δεν έχω σκοπό να πάρω iPhone αρχικά και λόγο χρημάτων (δεν μου πάει η καρδιά να δώσω τόσα λεφτά όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινανε) αλλά και επειδή προτιμώ να μείνω στο android λόγο κάποιων ευκολιών που έχει. Αν δεν είχε φάει μπαν η Huawei τώρα θα είχα το p40 αλλά δυστυχώς δεν συμφέρει οπότε μάλλον σε Samsung θα πάω που μου αρέσει το λειτουργικό έχοντας το δοκιμάσει και ξέρω ότι έχω σίγουρη 2ετη εγγύηση χωρίς πολλά πολλά. Τώρα το πότε θα κάνω αυτήν την αλλαγή με την κατάσταση που επικρατεί, είναι άλλο θέμα :lol: Ο τηλεφακός χρήσιμος πολύ η αλήθεια είναι και προσπαθώ στο επόμενο κινητό που θα πάρω να υπάρχει αντί των άλλων αχρήστων macro και depth sensors.... Επίσης δεν κάνουν τα megapixel την κάμερα αλλά (στα κινητά πάντα) ο φακός και το λογισμικό από πίσω. Τώρα για το πρόβλημα που λες δεν γνωρίζω γιατί δεν χρησιμοποιώ ράδιο, αλλά μου ακούγεται παρόμοιο με ένα άλλο που έχω δει, δηλαδή να μην ακούγονται να ηχητικά μηνύματα όταν είμαι σε κλήση. Η κλήση που ανέφερα κανονικά με τον dialer του κινητού ήταν. Μιλώντας για κλήσεις, με εκνευριζει (το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ) που βγάζει το WiFi calling οπότε του καπνίσει και δεν είναι σταθερό..
  20. Η αλήθεία αυτή είναι :lol: Όσο και να ευχαριστήθηκα την κάμερα του, θα το πουλήσω για να αγοράσω κάτι πιο αξιόπιστο σε λογισμικό Ένα ακόμα πρόβλημα που διαπίστωσα είναι όταν είμαι σε κλήση με wifi calling και ξαφνικά για Χ λόγο κοπεί το wifi, δεν την γυρνάει αυτόματα σε VoLte/3G αλλά παραμένει εκεί χωρίς να ακούγεται τίποτα (προφανώς ούτε ο άλλος σε ακούει)
  21. Ναι δυστυχως επιβεβαιώνω και εγώ αυτό το πρόβλημα, είναι τελείως δυσλειτουργικά τώρα, εγώ αναγκαστηκά τα απενεργοποίησα :mad:
  22. Έχουν προσθέσει καινούργια modes στο vlog mode της κάμερας! Κάποια είναι όντως πολύ πιασάρικα
  23. Πιστεύω ότι όντως έχει λίγο καλύτερη διάρκεια μπαταρίας τώρα. Έβγαλα το κινητό από την φόρτιση στις 12 παρά το μεσημέρι. Το έβαλα τώρα στη φόρτιση (2 το πρωί) και είχε 8%. Συνολικό screen on time 10 ώρες και 11 λεπτά. Συνδεδεμένο μόνο σε WiFi με σχεδόν συνεχόμενο messaging, αρκετές κλήσεις (WiFi calling), και 4 ώρες συνεχόμενης βιντεοκλησης στο ms teams με την μπροστά κάμερα συνέχεια ανοικτή. Standby time: 4 ώρες και 11 λεπτά. Οι 2 μεγαλύτερες καταναλώσεις ήταν από ms teams (54.08%) και η οθόνη ( 23.76%). Όλα τα υπόλοιπα μονοψήφια κατανάλωση.
×
×
  • Create New...