Jump to content

brian13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About brian13

  • Ημ. Γέννησης 21/10/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

brian13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. brian13

    Google Pixel 4a

    Bro είναι power+down.
  2. brian13

    Google Pixel 4a

    Σε εμένα ακριβές bluetooth συσκευές συνδέονται ακαριαία. Οι ασύρματες ψείρες xiaomi καμία φορά αποσυντονιζονται. Οπότε δεν φταίει το κινητό. Αλλά το άλλο προϊόν μάλλον..
  3. brian13

    Google Pixel 4a

    Λίγο το googlαρα κ βρήκα μια σχετική συζήτηση σε αυτό το thread του xda. Μπορείς να τσεκαρεις εάν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. https://forum.xda-developers.com/t/network-signal-guru.4005511/page-5
  4. brian13

    Google Pixel 4a

    Ανέβασε screens να δούμε. Εάν τα 45' sot ήταν gaming δεν μου κάνει εντύπωση να έχει χάσει 50%. Εγώ πολύ χοντρικά έχω συνήθως 20 ώρες χρήσης και 6κ30 ώρες sot με την χρήση που κάνω καθημερινά. Κυρίως YT, YT music, browsing, bluetooth. WIFI + DATA mixed. Πολλές φορές θα είμαι σπίτι και θα λειτουργώ όλη μέρα data αλλά δεν βλέπω διάφορα στη μπαταρία μου.
  5. brian13

    Google Pixel 4a

    Πολύ καλή τιμή!! Εγώ πήρα της google, την μαύρη. Την πλήρωσα ακριβά αλλά το ευχαριστιεμαι κάθε λεπτό!
  6. brian13

    Google Pixel 4a

    Οι midrange επεξεργαστές από τα μέσα του 2019 κ έπειτα δεν είναι όπως τους ξέραμε το 2015. Βρίσκονται στο golden spot αυτονομίας/εξυπηρέτησης. Αυτό το γεγονός, μαζί με τις inches/form factor και google υποστήριξη είναι που έκαναν αυτό το κινητό περιζήτητο. Φυσικά στα λεφτά του υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές κ "καλύτερα" (στα χαρακτηριστικά) κινητά. Το συγκεκριμένο κινητό θεωρώ, πρέπει να ξέρεις τι ζητάς από την συσκευή σου για να το πάρεις.
  7. brian13

    Google Pixel 4a

    Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη κ τι χρήση?
  8. brian13

    Google Pixel 4a

    Εγώ δοκίμασα την ημέρα που άνοιξε η πλατφόρμα προπαραγγελιων με revolut και mailboxde. Ημέρα Τετάρτη. Την Κυριακή το πρωί ήρθε email από google ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε. Χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Απάντησα στο email αλλά δεν μου απάντησαν ποτέ πίσω. Τρίτη απόγευμα μου επέστρεψαν τα χρήματα.
  9. brian13

    Google Pixel 4a

    Θα επηρεάσει ( με τον τρόπο που αναφέρουν προηγούμενα post) όταν τερματιστεί η λειτουργία του 3g στην Ελλάδα. (Για το οποίο πάλι εδώ μέσα πληροφορήθηκα.) Τώρα πάνε όλα νερό.
  10. brian13

    Google Pixel 4a

    Το 4α είναι η συνέχεια του nexus-brand. Αυτό απαντάει σε όλες σου τις ερωτήσεις φαντάζομαι. (και γω από N5X προέρχομαι και ξανά γύρισα φέτος στη google λόγω του 4α) Πώς θα κινηθεί η τιμή ειλικρινά δεν ξέρω. Εγώ το πήρα στα 340 από Γερμανία μέσω φίλου. Ισχύει ότι η διαθεσιμότητα στη Ευρώπη είναι επιεικως απαράδεκτη από google.... Όσο για το πρόβλημα των δικτύων και γω εδώ μέσα το διάβασα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Ελπίζω να είναι κάτι που θα το λύσει η google με τους παρόχους. Πάντως εμένα δεν θα με αποθάρρυνε από το να αγορασω την συσκευή.
  11. brian13

    Google Pixel 4a

    Πότε καταργείται το 3g στην Ελλάδα;
  12. brian13

    Google Pixel 4a

    Πω ρε φίλε... Έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να το συνδέσω ούτε εγώ το πιξελ. Ενώ το OP3 και το Redmi 9a συνδέονται κανονικά.
  13. brian13

    Google Pixel 4a

    Τσεκαρε connected devices -> connected preferences -> cast και επέλεξε από την τηλεόραση συνδεσιμότητα μέσω wifi.
  14. brian13

    Google Pixel 4a

    Άφησα κ γω ένα σχόλιο στο αντίστοιχο thread. Δεν ήξερα βέβαια ότι παίζει να δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα.
  15. brian13

    Google Pixel 4a

    Ναι πλένεται κανονικά στο πλυντήριο. Έχει πολύ καλό grip. Από μέσα είναι σαν βελουτε που αγκαλιάζει το κινητό. Είναι πολύ ποιοτικό αξεσουάρ. 10 μέρες την φοράω, οπότε αν λερώνει δεν ξέρω. Όμως από τους χρωματισμούς θεωρώ δύσκολο να φαίνεται οποιαδήποτε βρωμιά.
×
×
  • Create New...